انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:05am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

PAYAM20 نوشته است:
masoud-n نوشته است:
سلام دوستان, من هم اخرین پی سی پی اقا پیام و مدتیه ساختم, چندجایی تست کردم جایی که کاسه مسی به مدت 3 سال دفن شده بود واکنشی نداد, به اهن و فلزات اهنی مدفون هم حساسیتی نداشت, 3 جا که احتمال وجود طلا میدادم تست کردم هر سه نقطه سنس شد که قبلا توسط دستگاه های دیگه ای هم تست و تایید شده, مشکلی که دارم اینه شعاع سنس کمه مثلا زیر 2 متر البته شاید به خاطر سردی و رطوبت هوا باشه یا شاید از انتن کوتاه و نا مرغوب و مورد دیگه اینکه تا به حال از یه ال ای دی بیشتر روشن نشده حتی با نزدیک کردن به محل و مشکل بعدی پایداری حرارتی مداره که بعد از چند دقیقه ال ای دی اول روشن میشه و مجددا باید ولوم رو کم کنم ایا تو این حالت مدار مثل حالت اولیه قابل اطمینانه یا باید فکری به حال این مشکل کرد? در مورد اوپراتوری هم نکاتی که تجربه کردم در حالت موازی با زمین واکنشی نداره. و باید انتن رو به زمین گرفته بشه و واکنش از جهت های مختلف تو هر منطقه ای فرق میکنه و یه قانون ثابتی نداره همچنین به اهنربا و پارچه پشمی باردار هم واکنشی نداره, پوزش بابت زیاده گویی.

مسعود جان تبریک میگم @};-
میشه بگید کاسه مسی تو چه عمقی و شرایط دفن کردن چطور بوده و زمین خیس بوده؟ وضعیت هوا از نظر سردی و گرمی
سنس در قسمت هایی گفتید از چه جهتی بوده !!! و شرایط زمین و شرایط جوی چطور بود ؟
موفق باشی

ممنون پیام جان, کاسه تو یک متری و بصورت مستقیم تماس با خاک داشته, هوا هم سرد بوده تو همه موارد و سنس هم تو فاصله نزدیک از هر جهتی جواب میده ولی تو حداکثر فاصله سنس از بعضی جهات که هیچکدوم رو به شمال و جنوب نبود در واقع از شرق و غرب البته این مورد نیاز به بررسی بیشتری داره, چیزی که در مورد این مدار جالبه اینه که جواب میده و چیزی که عجیبه نتایج مختلفیه که اعلام شده توسط دوستان, چیزیم که نباید انتظار داشته باشیم ازش شعاع زنی زیاده و کلا فکر کنم واژه ردیاب مناسبش نیست اگر نتایج شبیه به هم بود شبهات زیادی برطرف میشد.

دوشنبه 6 دی1395 - 5:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

PAYAM20 نوشته است:
هادی مگنت نوشته است:
کویل هلم هولتز کوئیلی هستش که حالت خلاء مغناطیسی بوجود میاره که شاید بشه با استفاده از آن و با بالا بردن حساسیت مدار تا مقدار ماکسیمم نتیجه متفاوت باشه.
که البته اگر بخواهیم از چنین روشی استفاده کنیم مسلما فقط قسمت آنتن در مرکز کوئیلها قرار خواهد گرفت. که در موقع سنس اثر قطبین و میدان مغناطیسی زمین رو خنثی خواهد کرد.

یکم دنگ و فنگ داره. #:-s

متاسفانه از کویل هلم هولتز نمیشه استفاده کرد ! کلا دستگاه مختل میشه

در مورد کوئیل هلم هولتز عرض کردم که دنگ و فنگ داره بخاطر اینکه باید فرکانس مطلوب با ولتاژ مناسب این سیستم رو پیدا کنیم که مختل نشه. هلم هولتز طوری عمل میکنه که اثر میدان مغناطیسی زمین رو در مرکز کوئیلها صفر میکنه که این با ایجاد میدان مغناطیسی مربوط به کوئیلها حاصل میشه در این زمان ما باید ردیاب رو با همون میدان سینک و بالانس کنیم که با اثر میدانهای مجهول دیگر خودش رو نمایان کنه که روش اپراتوری این سیستم که مشابه مگنومتر خواهد بود که با تغییر زاویه نسبت به شمال - جنوب زمین حساس بوده و بی ثبات خواهد شد.

نشدنی نیست ولی خیلی دردسر داره.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

آخرین بار توسط هادی مگنت در دوشنبه 6 دی1395 - 6:31pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 6 دی1395 - 6:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

PAYAM20 نوشته است:
هادی مگنت نوشته است:
پیام جان یک مورد هم به ذهنم رسید. شما قدرت بلوک سنسور رو بیشتر کنید در عوض بلوک تقویت کننده رو کمتر کنید یعنی گین قسمت دیسپلی رو کمتر کنید.
حمید جان ترانزیستورهای خوبی رو پیشنهاد دادن از اونا استفاده کنید اگر دیدید قطبین رو سنس میکنه مقاومتهای 10 و 12 رو تا حد بدون سنس قطبین مقادیرش رو افزایش بدین.
خازن 9 خازن مهمیه میتونید باز یه مقدار افزایش بدید.
لطفا نتیجه این تغییرات رو گزارش کنید.
در ضمن سعی کنید از مدار دیسپلی دیجیتالی من استفاده کنید.

هادی مگنت جان ماه قبل خیلی رو این بحث ازمون خطا کردم و به این نتیجه رسیدم
ما باید قسمت sensor مدار رو تا جای معقول تقویت کنیم و بقیه کارو بدیم به قسمت display و تنظیم این که حالت قطب نمایی پیش بیاد یا نه مربوط به قسمت display باشه

خازن 9 رو تست کردم بیش از 1.5n دیگه تفاوت زیاد محسوس نیست یا اصلا نیس!

پس در اینصورت شما زحمت بکش دیسپلی رو به دیجیتال تغییر بده. علاوه بر اون باید روی بر روی گین آنتن کار کنیم شاید یه مقدار تغییراتی روی آنتن بدیم.
------
در مورد برد شعاع زنی نباید از این سیستم انتظار معجزه داشته باشیم 9 متر به نظر من خیلی هم عالیه.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

دوشنبه 6 دی1395 - 6:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود..من پی سی بی پیام.عزیز رو ساختم همه چی میزونه فقط ولتاژ پایه ی ۳ ایسی ۱مقدارش۲/۲ولته ب نظرتون ایراد داره یانه؟!

سه شنبه 6 دی1395 - 1:50am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان گلم و آقا پیام عزیز :x .داش پیام من bc550cگرفتم بتاش 380 بود.بتای ترانزیستور شما چنده ؟

سه شنبه 7 دی1395 - 8:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این ایرانمیکرو دیگه شورشو در اورده 9روزه قطعه سفارش دادم هنوز تحویل پست ندادن دیگه از اون فروشگاه خرید نمیکنم واقعا مسخره بازیه

سه شنبه 7 دی1395 - 8:27am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

یه سوال دیگه از دوستانی که جواب گرفتن .قلق خاصی در اپراتوری دستگاه هست ؟مثلا دوستی گفته آنتن ها باید نوکش به سمت زمین باشه.و... نحوه ی حرکت و ...

سه شنبه 7 دی1395 - 9:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان من یه چیزیو کشف کردم :D اونم اینه که بعد کالیبراسیون نباید قطعات دستگاهو انگولک کرد و عوض کرد با یه تغییر خیلی کوچیک دستگاه کلا حساسیتش داغون میشه و بر نمیگرده. :-w

چهارشنبه 8 دی1395 - 7:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

رویا نوشته است:
یه سوال دیگه از دوستانی که جواب گرفتن .قلق خاصی در اپراتوری دستگاه هست ؟مثلا دوستی گفته آنتن ها باید نوکش به سمت زمین باشه.و... نحوه ی حرکت و ...

تو تستای من انتن رو به زمین واکنش داشت مثلا زاویه ی بین 30 تا 60 درجه مناسبه چون شعاع زنیه مدار که اونقدری نیست بشه تو یه نقطه بایستی و فواصل دور و بگردی باید حرکت کنی و جستجو کنی و تحت این زوایا شعاع سنس بین 2 تا 4 متر میشه تقریبا, که باعث میشه ضریب اطمینان هم بالا بره , همزمان که به جلو حرکت میکنی دست و به چپ و راست هم میچرخونی بعد مسیر عوض میکنی, از جهت های مختلفم میتونی تکرار کنی.

چهارشنبه 8 دی1395 - 12:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

وقتی شما چیزیو دتکت میکنی دستگاهتو از محل دور میکنی چراغش خاموش میشه؟ مدار من ال دی اول بعد روشن شدن خاموش نمیشه ینی لازمع دوباره با ولوم کمش کنی

چهارشنبه 8 دی1395 - 11:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 171 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure