انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 11:57am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رویا نوشته است:
واقعا کاوه جان خیلی عجیبه چون پلاتین فلزی هست بسیار شبیه به طلای خودمون :D .و اثرات محیطی اصلا روش تاثیر نداره . به خاطر همین موضوع در عمل جراحی استفاده میشه :-?

سلام
من دوباره امروز تست کردم وبعداز چندثانیه دوستم عنوان کرد ک پاش درحال شار شدن با ی جریان ضرباندار وگردابی حول وحوش پلاتین هستش ک رفته رفته رفته این جریان درحال قوی تر شدن شد تا جایی ک گفت کشش عجیبی بین پاش ودسگاه ب وجود اومده دراین حال ی کدفع دسگاه برای چندثانیه شروع ب سنس پاش کرد وبعد دیگه سنس نداشتیم اما مابقی واکنشا توپاش کاملا احساس میکرد

شنبه 10 دی1395 - 12:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون کاوه جان
طبق یکسری تستهایی ، تقریبا به این نتیجه رسیدم که فرکانس رزونانس LC رو باید تا مرز 1 مگاهرتز پایین بیاریم.
البته فقط با محاسبه اندوکتانس سیم پیچ و تغییر در تعداد دور و قطر آن.
اگر دوستان بتونن مدار رو طوری بسازن که فقط سیم پیچ رو بصورت سوکتی یا هر جور که بشه تعویض کرد و با تعداد دورهای مختلف در محل آزمایش هدف تست نمود.

این مدار با وجود بسیار ساده بودن آن ولی انگار کار پیچیده ای رو میکنه. که اونم در واقع برمیگرده به عامل ناشناخته ای که حداقل هنوز برای ما مشخص نیست. چون واقعا نمیدونیم با چه فاکتوری سر و کار داریم.
ولی چیزی که حداقل ازش تا حدودی مطمئنیم اینه که واقعا چیزی وجود داره و سیستم بهش پاسخ میده. بدین جهت هست که آنتنهای ال رود نیز واکنش میدن.

از دوستانی که دارن همکاری میکنند و تجربه های خودشون رو در اختیار همه قرار میدن سپاسگذاری میکنم.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

شنبه 10 دی1395 - 2:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت نوشته است:
ممنون کاوه جان
طبق یکسری تستهایی ، تقریبا به این نتیجه رسیدم که فرکانس رزونانس LC رو باید تا مرز 1 مگاهرتز پایین بیاریم.
اگر دوستان بتونن مدار رو طوری بسازن که فقط سیم پیچ رو بصورت سوکتی یا هر جور که بشه تعویض کرد و با تعداد دورهای مختلف در محل آزمایش هدف تست نمود.

این مدار با وجود بسیار ساده بودن آن ولی انگار کار پیچیده ای رو میکنه. که اونم در واقع برمیگرده به عامل ناشناخته ای که حداقل هنوز برای ما مشخص نیست. چون واقعا نمیدونیم با چه فاکتوری سر و کار داریم.
ولی چیزی که حداقل ازش تا حدودی مطمئنیم اینه که واقعا چیزی وجود داره و سیستم بهش پاسخ میده. بدین جهت هست که آنتنهای ال رود نیز واکنش میدن.

از دوستانی که دارن همکاری میکنند و تجربه های خودشون رو در اختیار همه قرار میدن سپاسگذاری میکنم.

دقیقا هادی جان منم با نظر شما موافقم این مدار واقعا کارش خوبه فقط باید یکسری ازمجهولاتش کشف وبهینه بشه

شنبه 11 دی1395 - 2:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

کاوه جان مدار خوبیه ولی به عنوان یه دستگاه مستقل نمیشه در نظر گرفت .یه پالسی گردن کلفت لازمه کاره، البته بنده نتیجه ی مثبتی از این مدار ندیدم ولی امیدوارم که کار کنه

شنبه 11 دی1395 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقطه زن ک کلا واسه تایید کار لازم وضروریه

شنبه 11 دی1395 - 6:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
رویا نوشته است:
واقعا کاوه جان خیلی عجیبه چون پلاتین فلزی هست بسیار شبیه به طلای خودمون :D .و اثرات محیطی اصلا روش تاثیر نداره . به خاطر همین موضوع در عمل جراحی استفاده میشه :-?

سلام
من دوباره امروز تست کردم وبعداز چندثانیه دوستم عنوان کرد ک پاش درحال شار شدن با ی جریان ضرباندار وگردابی حول وحوش پلاتین هستش ک رفته رفته رفته این جریان درحال قوی تر شدن شد تا جایی ک گفت کشش عجیبی بین پاش ودسگاه ب وجود اومده دراین حال ی کدفع دسگاه برای چندثانیه شروع ب سنس پاش کرد وبعد دیگه سنس نداشتیم اما مابقی واکنشا توپاش کاملا احساس میکرد

این خطای ذهن و به قولی تلقین هست شما جوری که نفهمه دستگاه رو روشن کن که نفهمه و ببین چیزی میگه
در مرحله بعد وانمود کن دستگاه روشنه در صورتی که خاموشه و نتایج رو اعلام کن

شنبه 11 دی1395 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
ممنون کاوه جان

با تغییر مقدار رزونانس تا این حد مجبور میشیم کل مدارو عوض کنیم و بهتره بگم یه چیز دیگه میشه !!!
ولی به شخصه دلیلی نمیبینم این کارو کنیم !! لطفا اگه به مورد جدیدی رسیدی کامل توضیح بدید

شنبه 11 دی1395 - 9:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
kاوه نوشته است:
سلام دوستان
همونطور ک قبلا گفتم من پی سی بی اخر اقا پیام روزدم ونسبت ب تستایی ک درمورد نزدیک کردن دست وگوشی بود ج مثبت داد وولتاژم توپایه ی ۳ایسی یک۲/۲ولت هستش ...
تمروز ی تست جالبی با دسگاه گرفتم ودسگاه تونست ب پلاتین پای دوستم ک حدود ۱۵ساله توپاشه ج بده واز ۲متری سنسش کنه با ۱ال ای دی وبا نزدیکتر شدن ب ترتیب ال ای دیا روشن وشرع ب چشمک زدن کردن..ک علاوه بر اون دوستم عنوان کردهمزمان با سنس ی جریان ضرباندار توپاش,ک ب صورت گردابی پاوپلاتین رو در برگرفته بود

تست جالبی بوده
اما قرار بود این مدار هیچ فرستندگی به بیرون از مدار ، نداشته باشه و تطابق امواج فرستنده با گیرنده ، در داخل خود مدار صورت بگیره
علت این نکته باید مشخص بشه ، شاید مشکل گشا باشه
بنظر بنده ، این سیستم ، طبق قاعده ی سیستمهای pdk عمل میکنه ، و اگر این طور باشه ، این ضربان میتونه طبیعی باشه و علتش مشخصه
دوستانی که به اشخاص پلاتین دار ، دسترسی دارند ، این تست را انجام دهند تا ببینیم که آنها نیز همچین حسی دارند یا خیر
( البته قبل از تست ، برای طرف توضیح ندهید و از او نپرسید که چه حسی دارد . چون اگر قبلا هماهنگ کنید ، خطای ذهنی رخ میده و طرف ممکنه وارد تخیلات بشه . اول صبر کنید که طرف خودش چیزی بگه و اگر چیزی نگفت بعد بپرسید چه حسی دارد و اگر حسی نداشت بعد بپرسید که ضربانی را حس میکند یاخیر ؟ و با خاموش و روشن کردن سیستم نیز تغیر در فرد را بسنجید )

با یه نگاه به شماتیک میشه ۱۰۰ درصد به این نتیجه رسید که مدار هیچ موجی که بشه گفت ارسال میکنه نداره و اصلا فرستنده نیست !!!

شنبه 11 دی1395 - 9:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رویا نوشته است:
سلام دوستان گلم و آقا پیام عزیز :x .داش پیام من bc550cگرفتم بتاش 380 بود.بتای ترانزیستور شما چنده ؟

بتاش خیلی کمه و قابل استفاده نیس احتما تقلبی هست
البته این در صورتی که وسیله ای برای مشخص کردن hfe استفاده میکنید دقیق باشه

شنبه 11 دی1395 - 9:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
درود..من پی سی بی پیام.عزیز رو ساختم همه چی میزونه فقط ولتاژ پایه ی ۳ ایسی ۱مقدارش۲/۲ولته ب نظرتون ایراد داره یانه؟!

ولتاژتون رو به ۳ ولت برسونید حساسیت بیش تر میشه !!!!
دوستان توجه کنن ولتاژ کمتر از ۳ نشه !!

شنبه 11 دی1395 - 9:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: airjetna1 و 90 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure