انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 12:05pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

پیام عزیز با کاهش رزونانس LC لزومی برای تغییرات در سایر قطعات بوجود نمیاد.
کاوه عزیز آزمایش خوبی رو انجام داده ، و من اینو تلقین ذهنی نمیدونم. برای اینکه در خروجی آنتن ما پالسهای 8 مگاهرتز با موج میرا رو داریم. با کاهش فرکانس LC دامنه این پالسها بیشتر میشه در نتیجه از حاصل برخورد این موج پالسی با پالس هدف امواج اسکالر بوجود میاد که این امواج اسکالر رو سیستم دتکت میکنه. در اینجا با فرکانس 100 مگاهرتز دامنه پالسها بسیار پایینه در نتیجه برای اهداف با عمق بیشتر توانایی آشکارسازی رو نداره.
اگر مدار توانایی آشکارسازی میکرو ولت رو داشت میشد امید داشت ولی قدرت این مدار برای بالای چند 10 میلی ولت طراحی شده. و چون ما قصد نداریم حساسیت مدار رو بیشتر کنیم پس باید بریم سراغ فاکتورهای دیگر.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

شنبه 11 دی1395 - 9:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هادی مگنت نوشته است:
کاوه عزیز آزمایش خوبی رو انجام داده ، و من اینو تلقین ذهنی نمیدونم. برای اینکه در خروجی آنتن ما پالسهای 8 مگاهرتز با موج میرا رو داریم. با کاهش فرکانس LC دامنه این پالسها بیشتر میشه در نتیجه از حاصل برخورد این موج پالسی با پالس هدف امواج اسکالر بوجود میاد که این امواج اسکالر رو سیستم دتکت میکنه. در اینجا با فرکانس 100 مگاهرتز دامنه پالسها بسیار پایینه در نتیجه برای اهداف با عمق بیشتر توانایی آشکارسازی رو نداره.
اگر مدار توانایی آشکارسازی میکرو ولت رو داشت میشد امید داشت ولی قدرت این مدار برای بالای چند 10 میلی ولت طراحی شده. و چون ما قصد نداریم حساسیت مدار رو بیشتر کنیم پس باید بریم سراغ فاکتورهای دیگر.

اون 3 جایی که مدار من جواب داده و با دستگاه های دیگه تایید شده عمق بالای 8 متر بوده, یه مورد از حفاریهای انجام شده با دستگاهی که گفتم و بعد اتمام کار دیدم که صاف رفته بودن رو جنس بعد بیرون کشیدن چند سنگ چند تنی, پس اونقدر هام ضعیف نیست hfe ترانزیستورهای من حدودا 380 تا 400 بود و سیم پیچم 3 دور سیم 090 به قطر دقیقا 1 سانت و ولتاژ خروجی 5 ولت به نظرم نیازی به تغییر نداره مدار فقط باید به یه استاندارد ساخت برسیم.

شنبه 11 دی1395 - 9:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون مسعود جان خیلی خیلی عالیه مرسی از بازگو نمودن تجربتون.
حجم و وزن اهداف فاکتورهای بسیار مهمی هستند که باید در نظر بگیریم. موردهایی که شما گفتین مسلم هستش که اهداف با ارزش و تقریبا حجیمی بودند که در عمق 8 متری مدفون شده بودند.
من نمیگم دستگاه ناکارآمد هستش اگر بود مطمئن باشید این همه وقتمو در این مدت صرف بررسی این سیستم نمیکردم. پس دارم دنبال روشهایی میگردم که بدون تغییر در ساختار اصلی مدار بنوعی آن را بهینه و برای اهداف مدفون خودمون تطبیق میدم. تا اینجا هم تقریبا روی تغییرات جزیی مدار کار کردیم مثلا با تغییر مقدار خیلی جزیی ظرفیت خازن و یا فیلتر خروجی مدار که در اوایل گفته بودم. حالا هم بدون تغییر فرکانس اسیلاتور مدار دارم روی رزونانس فرکانس دریافتی کار میکنم که تقریبا تا اینجا هم درست حدس زدم.

شنبه 11 دی1395 - 9:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
kاوه نوشته است:
رویا نوشته است:
واقعا کاوه جان خیلی عجیبه چون پلاتین فلزی هست بسیار شبیه به طلای خودمون :D .و اثرات محیطی اصلا روش تاثیر نداره . به خاطر همین موضوع در عمل جراحی استفاده میشه :-?

سلام
من دوباره امروز تست کردم وبعداز چندثانیه دوستم عنوان کرد ک پاش درحال شار شدن با ی جریان ضرباندار وگردابی حول وحوش پلاتین هستش ک رفته رفته رفته این جریان درحال قوی تر شدن شد تا جایی ک گفت کشش عجیبی بین پاش ودسگاه ب وجود اومده دراین حال ی کدفع دسگاه برای چندثانیه شروع ب سنس پاش کرد وبعد دیگه سنس نداشتیم اما مابقی واکنشا توپاش کاملا احساس میکرد

این خطای ذهن و به قولی تلقین هست شما جوری که نفهمه دستگاه رو روشن کن که نفهمه و ببین چیزی میگه
در مرحله بعد وانمود کن دستگاه روشنه در صورتی که خاموشه و نتایج رو اعلام کن

جالبه چشم بسته غیب میگی دوست من..تلقین ذهنی کجا بود تخه؟؟!!طرف از شدت ضربان میگه زانوم ترکید شما میگی تلقینه مگه میشه؟ مگه داریم؟...درضمن تلقینو اینا واسه انتنای ال رودو این چیزاس ن مداری ک خودش سنس میکنه

شنبه 11 دی1395 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PAYAM20 نوشته است:
kاوه نوشته است:
درود..من پی سی بی پیام.عزیز رو ساختم همه چی میزونه فقط ولتاژ پایه ی ۳ ایسی ۱مقدارش۲/۲ولته ب نظرتون ایراد داره یانه؟!

ولتاژتون رو به ۳ ولت برسونید حساسیت بیش تر میشه !!!!
دوستان توجه کنن ولتاژ کمتر از ۳ نشه !!

ب نظرت ایراد ازکجاس ک ولتاژ پایینه؟وبرای رسوندن ب ولتاژ ۳برم سراغ کدوم قطعه؟

شنبه 11 دی1395 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت نوشته است:

هادی جان این شکل موج میرایی واسه فرانکو هستش واگه اشتباه نکنم باید نفوذ خوبی توخاک داشته باشه
شما خروجیه پی سی بی پیام عزیز رو گرفتید یا تغییراتی تومدار دادید کواین شکل موجشه؟؟

شنبه 11 دی1395 - 11:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کاوه جان ، برای مدار فرانکو هستش ولی تغییراتی در فرکانس اسیلاتور مدار دادم که بشه در خروجی آنتن ، پالس رو مشاهده کرد. وگرنه در شبیه سازی 8 مگاهرتز اصلا جواب نمیده.

در ضمن کاوه جان این تست رو سعی کنید دیگه نگیرید ممکنه خدای نکرده آسیبی به دوستتون برسه.

شنبه 11 دی1395 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام و عرض ادب @};-
آقا مام امروز یه تست تو خونه زدیم وقتی سیستم رو به طرف ستون میبردم که آهن توشه سنش میشد و جالب اینجا بود که از جهت شمال ب جنوب سنس قویتر میشد ولی حالا مشکل اینجاس چراآهن؟؟؟ مگه به گفته مشتی فرانکو نباید فقط فلزات با ارزش سنس شن ؟؟؟؟

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

شنبه 11 دی1395 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kاوه نوشته است:
جالبه چشم بسته غیب میگی دوست من..تلقین ذهنی کجا بود تخه؟؟!!طرف از شدت ضربان میگه زانوم ترکید شما میگی تلقینه مگه میشه؟ مگه داریم؟...درضمن تلقینو اینا واسه انتنای ال رودو این چیزاس ن مداری ک خودش سنس میکنه

در اول بگم جای هیچ گلایه ای نیس چون ادبیات هر شخص نشان دهنده سطح فرهنگ و میزان سواد و محل زندگیش میشه !!
در مورد بحث اصلی : یکی از دوستان پراپ اسکپ مستقیم به انتن بزنه و اگه ممکنه عکس قرار بده . من این کارو خیلی وقت پیش کردم و روی اصل مدار کار کردم نه شبیه ساز
مورد دوم اگه جمله قبل منو بخونید گفتم نمیشه واقعا گفت موجی ارسال میشه چون از ضعیف هم ضعیف تره
سوم دوست شما اگه با چنین امواجی زانوش میترکه اگه در شعاع 100 متریش با موبایل صحبت کنید مغزش هم منفجر میشه پس خواهشن اینکارو تست نکنید :-ss

یکشنبه 12 دی1395 - 6:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:

هادی مگنت عزیز :
۱. امواج مورد نظر شما به هیچ وجه پالسی نیستن !
۲. اگه بنا به دریافت موج اسکالر باشه دیگه باید این مدارو انداخت سطل زباله
چون امواج اسکالر حاصل از این دو موج بسیار ضعیف دیگه حتی یک درصد شانس به ما نمیدهکه بتونیم دریافتش کنیم !
خواهش میکنم از مهندس حمید نظر خودشون اعلام کنن
بازم ممنون از همه دوستان که در کمال ارامش تبادل نظر میکنن . و تلاش میکنن برای بهبود مدار

یکشنبه 12 دی1395 - 6:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: airjetna1 و 75 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure