نویسنده |
پیغام |
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ایده استفاده از فرکانس فرستنده رادیویی محلی FM و دریافت از طریق این مدار قابل تامل هست. این مساله بخودی خود میتونه علت جوابگیری متفاوت در مناطق مختلف باشه. ولی متاسفانه این ایده دیگه نیاز به دفن فلز به مدت طولانی در زمین رو نمیتونه توضیح بده! همینطور اثر قطب نمایی که دوستان در مورد این طرح قید کردن بنظر من ربطی به فرستنده رادیویی نداره! مگر اینکه بگیم ترکیبی از این موارد در سنس تاثیرگذار هست که در این صورت کار بسیار پیچیده تر میشه. بله درست میگید مهندس نمیشه گفت همون عامل که باعث میشه فلزیاب نقطه زن فلز دفن شده به مدت زیاد رو بیشتر میزنه اینجا هم تاثیر گذار میشه !؟
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نظر من هم از ابتدا همین بود. در واقع اثر هاله میتونه منجر به سنس بشه. هاله هم یک اثر مغناطیسی - الکتریکی هست. ولی باز در این صورت باید نقش فرکانس بالا در این مدار و طریقه علمی سنس مشخص بشه تا بتونیم طرح دقیق تری درست کنیم. بنظر میاد خود طراح هم اذعان داشته تصادفا به این نتیجه رسیده! اگر اینطور باشه نتیجه تصادفی هیچوقت نمیتونه دقیق باشه اما با انالیز نحوه کارکرد میشه چیزی درست کرد که دقیقا کار مورد نظر ما رو انجام بده. فعلا تستهای میدانی متعدد توسط دوستان میتونه واقعیت کارکرد مدار رو بیشتر مشخص کنه.
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:43pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: نظر من هم از ابتدا همین بود. در واقع اثر هاله میتونه منجر به سنس بشه. هاله هم یک اثر مغناطیسی - الکتریکی هست. ولی باز در این صورت باید نقش فرکانس بالا در این مدار و طریقه علمی سنس مشخص بشه تا بتونیم طرح دقیق تری درست کنیم. بنظر میاد خود طراح هم اذعان داشته تصادفا به این نتیجه رسیده! اگر اینطور باشه نتیجه تصادفی هیچوقت نمیتونه دقیق باشه اما با انالیز نحوه کارکرد میشه چیزی درست کرد که دقیقا کار مورد نظر ما رو انجام بده. فعلا تستهای میدانی متعدد توسط دوستان میتونه واقعیت کارکرد مدار رو بیشتر مشخص کنه. بله فرانکو هم بار گفته بنا به اتفاق پی به این پدیده برده ! و تا الان هم نظری برای چگونگی کار این سیستم نداره ! باید افرین گفت به هوش و استعداد ایرانی . الان انجمن ما از تمام انجمن های خارجی و... پیشی گرفته مهندس چند روز دیگه چند کلیپ و تست میگیرم به صورت کلیپ میذارم به امید اینکه بتونه کمک کنه . اگه چیزی مد نظرتون هست بگید انجام بدم . تا الان هم طول کشید به این دلیل بود که برف امون نمیداد مهندس حمید و همه دوستان که تو این زمینه تلاش میکنند من به نوبه خود از شما قدردانی میکنم و از سمیم قلب ارزوی موفقیت دارم براتون
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 6:28pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خسته نباشین. از لحاظ فیلم تست که همین فیلم سنس فلزاتی که خودتون دفن کردین اهمیت داره. بعلاوه اگر بتونین کامپس افکت رو هم در فیلم به کمک یک قطب نما نشون بدین خیلی خوبه! چون اهمیت داره که مطمئن بشیم آیا این سیستم واقعا به قطبین مغناطیسی زمین حساسیت داره یا نه؟!
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 6:56pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
یک مورد سنسی رو بگم شاید تعجب آور باشه. موقعی که از یک منطقه ای که سیستم رو به آنتن ماشین وصل کرده بودم رد میشدم در اون نقطه سنس بسیار قوی داشت که متوجه شدم که در اونجا البته ببخشید گلاب به روتون یه توده فضولات حیوانی ریخته بودند. حالا این فضولات چی داره که باعث سنس میشه؟؟
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 7:39pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان. در مورد اینکه این مدار انعکاس موج اف ام رو میگیره چنتا مشکل وجود داره که جور در نمیاد. اول اینکه اگه اینطور باشه باید تمام فلزات رزونانسشون یکی باشه. و مورد دوم اینکه برای مثال همین فلزی که اقا عرفان سنس کردن تو فرکانس حدود 130 مگ بوده و همچنین به گفته ایشون فلزات دیگه ای اونجا بوده که دستگاهشون نزده. و اینو هم قبول دارم که تو محیط زندگی شاید امواج زیادی رو هدف اثر بزاره که یکیش همین فرستنده اف ام هست. ولی نظر خیلی از دوستان هست که فلزی که دفن میشه از خودش فرکانس تولید میکنه و مقدار این فرکانس به فلز بستگی داره. حالا علت ایجاد این فرکانس از همون مجهولات ردیابی به حساب میاد.
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 7:57pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
نکته ای که برای بنده جالب بود نظر یکی از کاربران سایت خارجی بود، ایشون که خوشون طراج pd بودن از کارکرد مدار فرانکو تعجب کرده بودند و گفته بودن که این مدار ایشون رو به فکر فرو برده، گفته بودند که در قدیم که تلویزیون و رادیو ... آنالوگ بودن قدرت دستگاه های pd بیشتر بودن، و نتیجه گرفته بودند که احتمالا دستگاه های آنالوگ مثل مدار فرانکو این آمواج رو تقویت می کردن. به نظرم این نظر هم ماهیت امواج رادیویی ساطع شده رو نشون می ده. از طرفی اینکه با جرمت از شمال به جنوب قدرت سنس بیشتر میشه نشون میده هاله دور فلز 100 درصد در عملکرد دستگاه نقش اساسی داره. امکان داره اون هاله امواج رو بازگشت بده.
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 8:29pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
رستم یک سال خودشو کشت تا یه چیزی در مورد ضربان و پالسهایی که از هدف منتشر میشه رو به ما یاد بده. اما دریغ از یه گوش شنوا، همش ردش کردیم. ولی خوب مثل اینکه داره این نظریه ایشون جواب میده. اگر یادمون باشه همون ضربانهایی که ازش یاد میکرد همون فرکانسی هست که اکنون داریم توسط این دستگاه دریافت میکنیم. درسته که امواج مصنوعی مثل FM و یا سایر امواج روی هدف مدفون چند ساله اثر داره ولی نه به اندازه تاثیر میدان اصلی یعنی زمین. بقیه توضیحات رو میتونین به همون تاپیک مراجعه کنید و خودتون مطالعه کنید. بخاطر همون هستش که قدرت دریافت و گیرندگی از سمت شمال به جنوب قویتر هستش. و حالا چرا به آهن حساس نیست بازم برمیگرده به خاصیت مغناطیسش که درسته که هاله داره ولی عملا پالسی از خودش تولید نمیکنه چون تبدیل به آهن ربای دائمی میشه ( با آهن ربای معمولی مقایسه نشود) و نه بدان صورتیکه ما تصور میکنیم، ولی سایر فلزات دیامغناطیس چون با میدان مادر و اصلی نمیتونن تبدیل به آهن ربا شوند سعی در دفع میدان اصلی میشوند که این پدیده باعث تولید پالس از هدف میشه. و نیز بخاطر همون خاصیت طلا هستش که هدایت پذیری برتری نسبت به سایر فلزات داره. خوب حالا هر چه این هدف در میدان قوی (مادر) قرار بگیره بیشتر اثر خودشو نشون میده و نیز زمان تاثیر بسزایی داره.
رستم واقعا دستت درد نکنه یه چیزی یاد گرفتیم.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
چهارشنبه 18 اسفند1395 - 11:50pm |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
سلام مدار من هم مثل عرفان هستش موبایلو اخرش یک متر سنس داره لامپ هم ۶۰ سانت.بر دوستنون لامپو ۳ متر پیت حلبیم تست داد موفقیت امیز بود.من س بار بردو زدم گفتم چون تست لامپ زیاد نمیشه بیخیال شم..حالا نمیدونم بر اون اهن زنگ زده میزنه اهن دیوارم میزنه بر من نمیزنه ایا بر من درسته اخه هیچ واکنشی نیست هیچجا اقا عرفان شما خازنهاتون گفتین ۴۷۰ پیکو استفاده کردین؟
|
پنج شنبه 18 اسفند1395 - 2:45am |
|
|
dream_man
کاربر فعال
|
هادی مگنت نوشته است: بخاطر همون هستش که قدرت دریافت و گیرندگی از سمت شمال به جنوب قویتر هستش. در تکمیل فرمایشات آقا هادی, از جنوب به شمال قویتره.
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 5:09am |
|
|
|