نویسنده |
پیغام |
erfan
کاربر حرفه ای
|
alamut777 نوشته است: سلام مدار من هم مثل عرفان هستش موبایلو اخرش یک متر سنس داره لامپ هم ۶۰ سانت.بر دوستنون لامپو ۳ متر پیت حلبیم تست داد موفقیت امیز بود.من س بار بردو زدم گفتم چون تست لامپ زیاد نمیشه بیخیال شم..حالا نمیدونم بر اون اهن زنگ زده میزنه اهن دیوارم میزنه بر من نمیزنه ایا بر من درسته اخه هیچ واکنشی نیست هیچجا اقا عرفان شما خازنهاتون گفتین ۴۷۰ پیکو استفاده کردین؟ تمام خازنهای الکترولیت 470 میکرو فاراد انتخاب کردم.قبلا گفتم پیکو اشتباه گفتم.عزرمیخوام. اتر فلز از جهت جنوب به شمال قویتر و از فاصله دورتری دریافت میشه. من تمام دو سه صفحه اخیر خوندم حتی یک خط مطالب تخصصی الکترونیک بچه هارو متوجه نشدم،اما بدلایلی اعتقاد دارم قویترین یا شاید تنها ترین عامل ایجاد این اتر در فلز طلا یا نقره مدفون ،میدان مغناطیسی زمین هست.این اتر در اهن یا فلزات دیگه یا ایجاد نمیشه یا بشکل دیگه ای ایجاد میشه.این اتر برای طلا و نقره منحصر هست. اتر در برخی موارد تا حدی قوی میشه که رو محیط اطراف خودش تاتیر میزاره.من نمیدونم نوع اتر ایجاد شده توسط این فلز طلا یا نقره چگونه هست فقط میدونم شبیه به یک الکتریسیته ساکن هست.
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 10:07am |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
dream man عزیز و عرفان جان ممنونم ازتون. در مورد سنس ازشمال قویتره یا جنوب احتمالا به زاویه قرارگیری هدف نسبت به قطبین مغناطیسی هست که تاثیر میگذاره. اگر چند مورد سنس و کاوش صورت بگیره و هنگام حفاری به زاویه قرارگیری جنس توجه بشه شاید دلیل اونم بتونیم بروشنی پیدا کنیم. ولی طبق پست قبلیم من در طول حدود دو سال کلنجار رفتن با دلیل سنس هدف بصورت الکترونیکی و یا ال رود کاملا دیگه شک و شبه ازم برطرف شده یعنی کاملا مطمئنم که سنس فقط بخاطر پالس ایجاد شده از هدف و نیز تولید آن توسط قرار گرفتن به مدت طولانی در یک میدان القایی (زمین) هستش. من تقریبا به اون یافتم یافتم معروف رسیدم که صد البته قبل من کسانی رسیده اند و دلیلش رو میدونستند.
در این سیستم میشه گفت فقط دریافت صورت میگیره و ارسالی وجود نداره بخاطر اینکه فرکانس اسیلاتور بحدی دامنه اش کوچک در حد شاید پیکو ولت هستش که میشه از اون صرف نظر کرد. اینو بدین جهت گفتم که در پستهای قبلی اصرار بر این داشتم که ارسال هم وجود داره. ولی چون تست من در شبیه سازی بود و با فرکانس چند صد هرتز تست میگرفتم خطای اون باعث دیدگاه من شده بود.
اتفاقا در تاپیکی سید جواد عزیز هم اشاره کرده بودند که سنس باید فقط بصورت گیرنده باشه اگر ارسال فرکانس هم صورت بگیره هارمونی محیط بهم میریزه. ایده هایی برای تغییر جزئی مدار دارم که شاید بشه بهمون مقدار 20 متر شعاع و نیز افزایش عمق که حمید جان فرمودند بهش رسید.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 8:14pm |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
هادی مگنت نوشته است: dream man عزیز و عرفان جان ممنونم ازتون. در مورد سنس ازشمال قویتره یا جنوب احتمالا به زاویه قرارگیری هدف نسبت به قطبین مغناطیسی هست که تاثیر میگذاره. اگر چند مورد سنس و کاوش صورت بگیره و هنگام حفاری به زاویه قرارگیری جنس توجه بشه شاید دلیل اونم بتونیم بروشنی پیدا کنیم. ولی طبق پست قبلیم من در طول حدود دو سال کلنجار رفتن با دلیل سنس هدف بصورت الکترونیکی و یا ال رود کاملا دیگه شک و شبه ازم برطرف شده یعنی کاملا مطمئنم که سنس فقط بخاطر پالس ایجاد شده از هدف و نیز تولید آن توسط قرار گرفتن به مدت طولانی در یک میدان القایی (زمین) هستش. من تقریبا به اون یافتم یافتم معروف رسیدم که صد البته قبل من کسانی رسیده اند و دلیلش رو میدونستند.
در این سیستم میشه گفت فقط دریافت صورت میگیره و ارسالی وجود نداره بخاطر اینکه فرکانس اسیلاتور بحدی دامنه اش کوچک در حد شاید پیکو ولت هستش که میشه از اون صرف نظر کرد. اینو بدین جهت گفتم که در پستهای قبلی اصرار بر این داشتم که ارسال هم وجود داره. ولی چون تست من در شبیه سازی بود و با فرکانس چند صد هرتز تست میگرفتم خطای اون باعث دیدگاه من شده بود.
اتفاقا در تاپیکی سید جواد عزیز هم اشاره کرده بودند که سنس باید فقط بصورت گیرنده باشه اگر ارسال فرکانس هم صورت بگیره هارمونی محیط بهم میریزه. ایده هایی برای تغییر جزئی مدار دارم که شاید بشه بهمون مقدار 20 متر شعاع و نیز افزایش عمق که حمید جان فرمودند بهش رسید. من هم از تلاش و توجه شما برای شناخت هرچه بیشتر این مدار متشکرم. با عقیده شما در مورد تاتیر پزیری فلزات مدفون از میدان مغناطیس زمین و ..... موافقم.باور بفرمایید این مدار حتی تا 230 سانت در بدترین زمین هم خودش بهم تابت کرده ولی چون حفاری نکردم اعلام نکردم تا ادم توهمی یا جوگیر یا رویاپردازی تلقی نشم.برای من محرض و مسلم هست که اون انرزی یا قوایی که فلز طلا یا نقره مدفون از قرار گیری در میدان مغناطیس زمین کسب میکنه چندان تحت تاتیر عمقی که درون دفن هست ضعیف نمیشه. یعنی عمقی که فلز درون مدفون هست چندان مانع ساطع شدن یا انتشار این میدان نمیشه.امیدوارم شرایطی فراهم بشه تا توانایی بیشتر این مدار به اتبات برسه.
|
جمعه 19 اسفند1395 - 12:39am |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
مدارمونتاژ کردم اما بعدنصب کریستال ولتاژ روپایه امیتر t5ندارم چندبار بررسی کردم اما نه اتصال کوتاه نه قطعه اشتباه لطفا راهنمایی کنید
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
جمعه 19 اسفند1395 - 12:44am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
دوستان حتما با توده های مگنتیک که ردیاب رو هم جذب میکنه آشنایی دارند.موردی رو با ردیاب آنتنی خوراکی زدم و سپس با ردیاب فرکانسی چون هر دو یک نقطه رو نشون دادند مطمعن شدم خطاست.اما ردیاب فرانکو با سه چراغ و به صورت قوی اون مکان رو نمایش داد.دوستان اسرار داشتند کار کنند اما مانع شدم که البته اونها بعد از رفتن من کار کردند.متراژی که توسط ردیاب عمق گیری شد بین 6 تا 7 متر بود.وقتی برای بررسی رفتم متوجه همون توده های مگنتیک شدم و دیگه ردیاب ها و ردیاب فرانکو هم اون نقطه رو نمیزد.حالا نمیدونم دوستان چه برداشتی از این مورد دارند.اما نکته قابل تامل این بود تا زمانی که اون توده رو بیرون نیاوردند ردیاب فرانکو نقطه رو میزده با همون سه چراغ(به گفته دوستم که ردیاب رو بهش داده بودم)یعنی سر انتن رو داخل چاله میکردن هر سه چراغ روشن میشده.وقتی که از عمق هفت متر رد شده بودند دیگه هیچ واکنشی نداشتند.(مال جابه جا شده بود ) حالا این نکته که تا فلز از زیر خاک بیرون نیاد میدان یا هاله اون از بین نمیره هم میتونه مفید باشه.البته من شک دارم مداری که ساختم درست باشه حداقل تو قسمت فیلتر چون تریمر گذاشتم.
|
جمعه 19 اسفند1395 - 1:19am |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
تا زمانیکه هدف از مکان ثابت خودش حرکتی داده نشه سنس صورت میگیره یعنی همون پالس رو تولید میکنه. بعد از جابجایی خوب طبیعیست که اثرش از بین بره. در مورد اون هدفی که شما زدین بازم قضیه درست از آب درمیاد نمیشه کارکرد ردیاب رو خالص و کامل در نظر گرفت همیشه مواد و عناصری در طبیعت پیدا میشن که حالت رسانا و نیمه رسانا و مغناطیس شونده دارند و شبیه فلزات دیگر عمل میکنند. چه بسا این خطاها در فلزیابهای پالسی هم دیده میشه که بهش خطا نمیشه گفت چون سیستم داره کار طبیعی خودشو انجام میده ولی ما چون انتظار دیگه ای از سیستم داریم بعنوان خطا در نظر میگیریم.
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
جمعه 19 اسفند1395 - 1:39am |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: دوستان حتما با توده های مگنتیک که ردیاب رو هم جذب میکنه آشنایی دارند.موردی رو با ردیاب آنتنی خوراکی زدم و سپس با ردیاب فرکانسی چون هر دو یک نقطه رو نشون دادند مطمعن شدم خطاست.اما ردیاب فرانکو با سه چراغ و به صورت قوی اون مکان رو نمایش داد.دوستان اسرار داشتند کار کنند اما مانع شدم که البته اونها بعد از رفتن من کار کردند.متراژی که توسط ردیاب عمق گیری شد بین 6 تا 7 متر بود.وقتی برای بررسی رفتم متوجه همون توده های مگنتیک شدم و دیگه ردیاب ها و ردیاب فرانکو هم اون نقطه رو نمیزد.حالا نمیدونم دوستان چه برداشتی از این مورد دارند.اما نکته قابل تامل این بود تا زمانی که اون توده رو بیرون نیاوردند ردیاب فرانکو نقطه رو میزده با همون سه چراغ(به گفته دوستم که ردیاب رو بهش داده بودم)یعنی سر انتن رو داخل چاله میکردن هر سه چراغ روشن میشده.وقتی که از عمق هفت متر رد شده بودند دیگه هیچ واکنشی نداشتند.(مال جابه جا شده بود ) حالا این نکته که تا فلز از زیر خاک بیرون نیاد میدان یا هاله اون از بین نمیره هم میتونه مفید باشه.البته من شک دارم مداری که ساختم درست باشه حداقل تو قسمت فیلتر چون تریمر گذاشتم. ردیاب فرانکو ازچه فاصله ای اونو زد? لطفا توضیح کاملتری از نحویه اشکارسازی و فاصله در جهت های مختلف بیان کنید. وقتی روی هدف چراغها خاموش نشه نباید اعتنا کنید.
|
جمعه 19 اسفند1395 - 1:58am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
erfan نوشته است: پوریا نوشته است: دوستان حتما با توده های مگنتیک که ردیاب رو هم جذب میکنه آشنایی دارند.موردی رو با ردیاب آنتنی خوراکی زدم و سپس با ردیاب فرکانسی چون هر دو یک نقطه رو نشون دادند مطمعن شدم خطاست.اما ردیاب فرانکو با سه چراغ و به صورت قوی اون مکان رو نمایش داد.دوستان اسرار داشتند کار کنند اما مانع شدم که البته اونها بعد از رفتن من کار کردند.متراژی که توسط ردیاب عمق گیری شد بین 6 تا 7 متر بود.وقتی برای بررسی رفتم متوجه همون توده های مگنتیک شدم و دیگه ردیاب ها و ردیاب فرانکو هم اون نقطه رو نمیزد.حالا نمیدونم دوستان چه برداشتی از این مورد دارند.اما نکته قابل تامل این بود تا زمانی که اون توده رو بیرون نیاوردند ردیاب فرانکو نقطه رو میزده با همون سه چراغ(به گفته دوستم که ردیاب رو بهش داده بودم)یعنی سر انتن رو داخل چاله میکردن هر سه چراغ روشن میشده.وقتی که از عمق هفت متر رد شده بودند دیگه هیچ واکنشی نداشتند.(مال جابه جا شده بود ) حالا این نکته که تا فلز از زیر خاک بیرون نیاد میدان یا هاله اون از بین نمیره هم میتونه مفید باشه.البته من شک دارم مداری که ساختم درست باشه حداقل تو قسمت فیلتر چون تریمر گذاشتم. ردیاب فرانکو ازچه فاصله ای اونو زد? لطفا توضیح کاملتری از نحویه اشکارسازی و فاصله در جهت های مختلف بیان کنید. وقتی روی هدف چراغها خاموش نشه نباید اعتنا کنید. به نکته خوبی اشاره کردید آقا عرفان. فاصله آشکار شدن (اگه دورتر باشه قویتره و احتمال خطا کمتر) و خاموش شدن روی هدف. من به این نتیجه رسیدم تنها راه آزمایش این دستگاه رفتن به کاوش واقعی است، برای همین دستگاه جدیدم رو با حداقل سایز ممکن ساختم تا هرجا که رفتم با خودم ببرم. یه نکته هم در مورد آنتن ها عرض کنم، اگه دنبال آنتی بسیار مقاوم، کوچک اما بسیار قوی هستید، آنتن ماشین پیکان رو پیشنهاد می کنم، دو تا خرید 14 تومان، خیلی عالی هستند.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 19 اسفند1395 - 2:30am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
هادی جان اگر قرار باشه این توده ها رو بزنه که دیگه بیچاره ایم.لااقل باید تفاوتی در نحوه سنس و عملکرد اون ببینیم.من سنس رو به صورت نقطه ای داشتم یعنی سر انتن رو کج کردم به سمت زمین و در شعاع یک متر دقیقا بالای توده سنس با سه چراغ داشتم.از هر طرفی که نزدیک میشدی همین بود.اما چون انتهای خونه بود نمیشد بری روی نقطه تا چراغ خاموش بشه البته من متوجه نبودم که این کار رو انجام بدم والا میشد یه کاری بکنی.نکته ای که یادم رفت با اینکه کار زیر سقف تیر آهن بود هر دو پالسی که برده بودم اونجا رو میزد.فلزجو کد 30 میداد و پلونس صدای جر جر میداد یعنی کاملا مشخص بود که توده داره به سمت دستگاه پالس میفرسته و یکی از نکاتی که به من کمک کرد تشخیص خطا بدم همین بود که با وجود بالانس دستگاه در زیر تیر آهن چرا در عمق 6 یا 7 متری داره دستگاه واکنش نشون میده.
|
جمعه 20 اسفند1395 - 4:51am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان.از نظر من هم هر چی دستگاه جمع و جورتر باشه بهتره.انتنش رو هم از نوع پیچی انتخاب کردم تا راحتتر باشه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 20 اسفند1395 - 11:26am |
|
|
|