انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:00am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون مهرآفرین عزیز
البته زمین دارای فرکانس هستش و اینم محاسبه شده ولی قطع و وصل و ایجاد پالس توسط جنس مدفون انجام میگیره. بخاطر همینه که فقط از شمال به جنوب ویا برعکس سنس میشه. ولی این قطع و وصل شدن میدان رو فکر کنم اولین بار خودم دارم میگم و یقین دارم چنین چیزی هستش.

و نیز درسته این پالسها رابطه ای با حجم و نوع فلز و ساختار اتمی و زاویه قرار گیری در میدان و نیز مدت زمان دفن شده ( بیحرکت ماندن) دارد.

در مورد فلز آهن نیز دقیقا همین اتفاق میافته ولی قطع و وصل صورت نمیگیره و بصورت پالسی انجام نمیگیره طبق گفته های قبلیم دلیل اونم برمیگرده به حالت آهن ربا شدن فلز آهن در برابر میدان القایی زمین.

در مورد دستگاهی که بشه این نافرمیها رو تشخیص بده شاید بشه ولی هنوز زوده. مگنتومتر چنین چیزیه ولی به مغناطیس حساس هستش ولی چیزی که من عرض میکنم باید حساس به پالس باشه.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

آخرین بار توسط هادی مگنت در یکشنبه 22 اسفند1395 - 4:42am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 4:02am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببینید حالا چرا شعاعش کم هستش حداقل در مورد این سیستم؟
طبق شکلی که رسم کردم در فاصله مشخصی از هدف این میدانهای موازی ممتد و بریده بهم میرسند و میدان بریده پالسی زمین بصورت ممتد درمیاد و دیگه بصورت پالسی توسط سیستم دریافت نمیشه.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 4:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت نوشته است:
ببینید حالا چرا شعاعش کم هستش حداقل در مورد این سیستم؟
طبق شکلی که رسم کردم در فاصله مشخصی از هدف این میدانهای موازی ممتد و بریده بهم میرسند و میدان بریده پالسی زمین بصورت ممتد درمیاد و دیگه بصورت پالسی توسط سیستم دریافت نمیشه.

سلام.درمورد اینکه چرا شعاع سنس کم هست و همچنین چرا رو هدف سنس نداریم فکر کنم تصویر زیر میتونه کمک کنه.
البته این تئوری با شعاع سنس زیاد تره دستگاههایی که در محدوده کیلو هرتز کار میکنن هم جور در میاد .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 6:30am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
جناب هادی مگنت و سایر دوستان عزیز
با تشکر از تلاش شما برای رمزگشایی چگونگی رفتار و تاثیر فلزات قدیمی بر محیط اطراف
یک نکته ای رو خدمت شما عرض کنم که ، طبق رفتار مدار فرانکو ، نباید برای چگونگی رمز و راز این نیروها ، در ذهنمون قانون قطعی تعین بکنیم
درست است که بهترین و بالاترین نظریات را ارائه میدن و زیرکانه رمزگشایی میکنید . اما رفتار مدار فرانکو را ملاک قرار ندهید ، چون رفتار این مدار همیشه یکسان نیست و رفتار یک مدار فرانکو هم با مدار دیگر فرانکو تفاوت دارد . مانند خاموش شدن چراغها بر روی هدف یا برعکس
و دلیل دیگر ، سیستمهای سنس از راه دور دیگر ( غیر از فرانکو ) هستند که دوستان زیاد باهاشون آشنایی ندارند و رفتارشونو ندیدن
در مدار فرانکو ، وقتی به هدف نزدیک میشوید ، حالت چشمک زدن دارد و وقتی بر بالای هدف میرسید ، برای بعضی ها چراغ خاموش و برای بعضیها چراغ ثابت میشه و انواع رفتارهای دیگری نیز گزارش شده
اما
در سیستم PDK بنده ، حالت قطع و وصل نداریم و وقتی سنس شد ، از نقطه ی دور تا نقطه ی هدف ، سنس مداوم دارم و روی هدف هم ، چراغ ثابت است
بنظر بنده ، عاملی که توسط دستگاه سنس میشه ، حالت پالس مرتب یا حالت نیم پالس نداره و بصورت یک منبع مداوم ، مانند یک چشمه ی جاری است :ymsmug:
فقط در انتهای قدرت خود در فواصل دور از هدف ، شاید نوسانات کوچکی در جنگ غلبه بین این عامل با نیروی زمین صورت بگیره که اگر دستگاه طوری تنظیم شده باشد که میدان زمین را سنس نکند ، فقط در لبه ی شروع سنس ، حالت قطع و وصلهای اولیه را خواهیم داشت و هرچه به هدف نزدیکتر شویم ، ثبات نیرو بیشتر میشود

لا اله الا هو

یکشنبه 22 اسفند1395 - 10:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سنه دژ نوشته است:
جناب هادی مگنت و سایر دوستان عزیز
با تشکر از تلاش شما برای رمزگشایی چگونگی رفتار و تاثیر فلزات قدیمی بر محیط اطراف
یک نکته ای رو خدمت شما عرض کنم که ، طبق رفتار مدار فرانکو ، نباید برای چگونگی رمز و راز این نیروها ، در ذهنمون قانون قطعی تعین بکنیم
درست است که بهترین و بالاترین نظریات را ارائه میدن و زیرکانه رمزگشایی میکنید . اما رفتار مدار فرانکو را ملاک قرار ندهید ، چون رفتار این مدار همیشه یکسان نیست و رفتار یک مدار فرانکو هم با مدار دیگر فرانکو تفاوت دارد . مانند خاموش شدن چراغها بر روی هدف یا برعکس
و دلیل دیگر ، سیستمهای سنس از راه دور دیگر ( غیر از فرانکو ) هستند که دوستان زیاد باهاشون آشنایی ندارند و رفتارشونو ندیدن
در مدار فرانکو ، وقتی به هدف نزدیک میشوید ، حالت چشمک زدن دارد و وقتی بر بالای هدف میرسید ، برای بعضی ها چراغ خاموش و برای بعضیها چراغ ثابت میشه و انواع رفتارهای دیگری نیز گزارش شده
اما
در سیستم PDK بنده ، حالت قطع و وصل نداریم و وقتی سنس شد ، از نقطه ی دور تا نقطه ی هدف ، سنس مداوم دارم و روی هدف هم ، چراغ ثابت است
بنظر بنده ، عاملی که توسط دستگاه سنس میشه ، حالت پالس مرتب یا حالت نیم پالس نداره و بصورت یک منبع مداوم ، مانند یک چشمه ی جاری است :ymsmug:
فقط در انتهای قدرت خود در فواصل دور از هدف ، شاید نوسانات کوچکی در جنگ غلبه بین این عامل با نیروی زمین صورت بگیره که اگر دستگاه طوری تنظیم شده باشد که میدان زمین را سنس نکند ، فقط در لبه ی شروع سنس ، حالت قطع و وصلهای اولیه را خواهیم داشت و هرچه به هدف نزدیکتر شویم ، ثبات نیرو بیشتر میشود

با تشکر از شما.
دستگاه شما. واسه هدف کو چیک و بزرگ چقدر برد داره .؟
ایا وقتی تو استانه سنس شدن قرار دارید باید دستکاه رو دقیقا به طرف هدف بگیرید مثل دیش ماهواره که باید به طرف منبع موج تنظیم بشه.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:27am
استاد
استاد
آواتار کاربر

اهداف کوچک مانند سکه را از 3 تا 5 متری و اهداف بزرگتر را عملا در اختیار نداشته ام . اما برای فلزات مشابه مانند نقره و مس ، همچنان افزایش برد از 10 و 20 و برای اهداف واقعا بزرگ ، به چندین برابر امیدوار هستم
یعنی قانون بزرگتر بودن هدف و سنس دورتر ، همچنان پایدار است و نیرو در یک نقطه ی دقیق پایان ندارد ، بلکه کم کم ضعیفتر میشود
و قدمت بیشتر ، در سنس بیشتر موثر است
بهمین دلیل بنده با قطع پالس ، در نقطه ی معینی از هدف و اتمام مرز سنس ، موافق نیستم
بله . سیستم بنده سیم پیچ دارد و فقط در حالتی که رو به هدف است سنس دارد . البته چون سیم پیچ حجم پهنتری نسبت به آنتن تلسکوپی دارد ، ممکن است که در بالای هدف ، میدان بیشتری را سنس داشته باشد که بازم با کم کردن قدرت و در نظر گرفتن مرکز سنس ، نقطه ی دقیق مشخص است .
ضمنا بنده هنوز وقت نکردم که مدار فرانکو رو بسازم و رفتارشو بر روی میدان ، آزمایش کنم #:-s

لا اله الا هو

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ عزیز ممنونم از شما بابت شرکت در این بحث.
ببینید وقتیکه ما موتور dc رو میخواهیم میزان چرخشش رو کنترل کنیم نمیاییم ولتاژ رو با دیمر افزایش یا کاهش بدیم ولی برای اینکار از پهنای پالس ولتاژ استفاده کرده و با افزایش و کاهش آن میشه بدون کم کردن قدرت پاور فقط میزان پهنای ولتاژ رو کنترل میکنیم. و نیز در سایر دستگاههایی که با مدولاسیون پهنای پالس کار میکنند.
در این سیستم نیز البته در مورد هدف ، این قطع و وصل وجود داره ولی بحدی با پهنای پالس کم هستش که عملا ما نمیتونیم تشخیص بدیم حتی میکروکنترلر های معمولی هم از تشخیص آن عاجزند. پس ما بصورت بصورت نوسان و قطع و وصل ال ای دی مشاهده نمیکنیم بلکه این پالسها و قطع و وصلها خودشونو بصورت ولتاژ نشون میدن و با نزدیک شدن به هدف ولتاژ بیشتر شده و ال ای دی های بیشتری روشن میشه.
این پالسها نسبت به جنس هدف و مدت زمان دفن شده و نیز میدان زمین در آن منطقه متفاوت میباشد.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 12:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
اهداف کوچک مانند سکه را از 3 تا 5 متری و اهداف بزرگتر را عملا در اختیار نداشته ام . اما برای فلزات مشابه مانند نقره و مس ، همچنان افزایش برد از 10 و 20 و برای اهداف واقعا بزرگ ، به چندین برابر امیدوار هستم
یعنی قانون بزرگتر بودن هدف و سنس دورتر ، همچنان پایدار است و نیرو در یک نقطه ی دقیق پایان ندارد ، بلکه کم کم ضعیفتر میشود
و قدمت بیشتر ، در سنس بیشتر موثر است
بهمین دلیل بنده با قطع پالس ، در نقطه ی معینی از هدف و اتمام مرز سنس ، موافق نیستم
بله . سیستم بنده سیم پیچ دارد و فقط در حالتی که رو به هدف است سنس دارد . البته چون سیم پیچ حجم پهنتری نسبت به آنتن تلسکوپی دارد ، ممکن است که در بالای هدف ، میدان بیشتری را سنس داشته باشد که بازم با کم کردن قدرت و در نظر گرفتن مرکز سنس ، نقطه ی دقیق مشخص است .
ضمنا بنده هنوز وقت نکردم که مدار فرانکو رو بسازم و رفتارشو بر روی میدان ، آزمایش کنم #:-s

اتفاقا به نظر منم اگر آنتن دستگاه بصورت لوپ استوانه ای با قطر نسبتا بزرگ باشه، برای دریافت چنین میدانهایی دقتش بیشتر میشه. البته شاید با دستگاههای دیگر چون برای این سیستم مثل اینکه طراح تاکید به آنتن معمولی داره.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 1:03pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خیلی ممنون
بله میدونم که پالسهای سریع رو ، ال ای دی نمیتونه نشون نمیده . منظورم حالت چشمک زدن در فاصله ی دور از هدف هست در لحظه های اولیه ی سنس . اونجا بنظر بنده نیروی زمین سعی در غلبه بر نیروی هدف داره و حالت قطع و وصل داریم در حدود پالس 1 ثانیه ، بیشتر یا کمتر که در ابتدا بیشتر و با نزدیکتر شدن به هدف ، کمتر میشود تا به ثبات ( غلبه ی نیروی هدف بر نیروی زمین ) برسد
اما برای حالت پالس داشتن فلزات غیرمغناطیسی از نزدیکتر ، بازم موافق نیستم و بیشتر به حالت یک نیروی جاری و یکنواخت بهش فکر میکنم
برای اینکه بین فلزات مختلف تفاوت ( تفکیک ) داشته باشیم ، فکر میکنم که پارامترهای دیگری ، تفاوت داشته باشند
و حداقل در این روش ، و این سیستم سنس ، پالس و فرکانس نمیتونه نوع فلز رو مشخص بکنه . فقط مانند سیستمهای آنتنی الکترونیکی و والف و غیره ، فقط در یک محدوده ی فرکانسی یا پالسی ، میتونیم بهتر هدف را سنس کنیم نه اینکه تفکیک دقیق بگیریم
مطمئنا اگر حالت پالس یا موج فرکانس دار ، از هدف داشته باشیم ، با سیستمهای پیشرفته و دیجیتال ، میتوانیم از این امواج تصویر داشته باشیم که با یک گیرنده و نمایشگر حل میشد
از طرفی دیگر ، نیروی هدف چنان قوی است که میتونه آنتن رو بصورت مکانیکی حرکت بده ، بنظر بنده اشکال از روش سنس ماست که خودمونو درگیر تقویت ( هزاران برابری ) امواج خیلی ضعیف و مقایسه ی امواج مگاهرتزی کرده ایم
البته چون فعلا راه اصلی رو کشف نکرده ایم ، سنس الکترونیکی همینطوریه و چاره ای نیست . شاید اینم یه راهش باشه
به هرحال اینا همه نظر هستند و بالا پائین دارند و درست و نادرست دارند و داشتن نظرات مختلف طبیعیه
امیدوارم که این نظرات و مباحث ، باعث بشه که شناخت دقیقتری از چگونگی رفتار هدف با پیرامونش داشته باشیم .

لا اله الا هو

یکشنبه 22 اسفند1395 - 1:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون از شما
خوب چرا من به این نتیجه رسیدم که فلزات دیامغناطیس تولید پالس میکنند. وقتیکه فلزی در حالت سکون به مدت طولانی در معرض میدان القایی قرار بگیره اتمهای فلز میخوان که به حالت موازنه با میدان قرار بگیرند و چون فلز آهن با خاصیت مغناطیسش سعی در جذب این میدان میکنه ( مثال عینی همون قطب نما) در مقابل ، فلزات دیامغناطیس سعی در دفع آن هستند احتمالا این پدیده هم باید در طول مدت زمان طولانی صورت بگیره. این حالت موازی شدن و دفع شدن اتمهای فلزات دیامغناطیس با تولید پالس همراه میشه که این پالس ناشی از فرکانس نیست. پس بصورت نیم سیکل تولید پالس میکنه.
ازطرفی نوع فلز و مدت زمان و زاویه قرار گیری اتمهای جنس نسبت به میدان تعیین کننده پهنای پالس حتما خواهد بود.
همون نیروی یکنواختی که شما میفرمائین رو آهن تولید میکنه.
پس در اینجا ما اصلا فرکانسی نداریم بلکه پهنای پالسی نسبتا بسیار کوچک در حد نانوثانیه داریم که این سیستم این پهنا رو کش میده تا جاییکه سیستم بتونه این مقدار رو بخونه. حالا این پالسهای پی در پی موجب تولید ولتاژ خواهد شد.
حالا اگر بخواهیم این پهنا رو بیش از حد تقویت کنیم به خود میدان حساسیت پیدا خواهد کرد و اگر کمتر باشه قدرت سنس کاهش پیدا میکنه.
خوب اگه بخواهیم تصویر محیط مثلا 100 متر در 100 متر رو بدست بیاریم باید سنسوری وجود داشته باشه و یا از خودمون طراحی کنیم که بشه به مانند مگنتومتر مثلا 5 متر در 5 متر اسکن محیطی بگیریم حالا این اسکن دو بعدی خواهد شد که طبق شکلی که رسم کردم در مکانی که جنس وجود داره فرو رفته میشه و در سایر جاها میدان زمین شکل طبیعی خودشو داره.
به عقیده من اگر بنا باشه فرکانسی از پالسهای تولیدی هدف بدست بیاریم ( بامحاسبه تعداد پالس در واحد زمان) باید چیزی در محدوده چند صد کیلوهرتز دربیاد.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 8:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 202 , 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 51 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure