انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:56am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

از سایر دوستان کاوشگر هم خواهش میکنم همکاری کنند شاید موضوعی از دید من مجهول باشه.

متشکرم از شما

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

یکشنبه 22 اسفند1395 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی ممنون هادی مگنت عزیز از زحماتی که میکشید فقط این بند اخر صحبتتون همون طور که گفتین تعداد پالس ها به مدت زمان دفن و زاویه قرار گیری فلز بستگی داره فقط نحوه محاسبه تعداد پالس ها به چه صورت باید باشه ممنون میشم بیشتر توضیح بدین @};-

یکشنبه 22 اسفند1395 - 8:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با شمارش تعداد پالسهای دریافتی بر واحد زمان در قسمت دیسپلی سیستم و محاسبه فرکانس آن.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 9:19pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
خوب بنده به اون صورت که دانشمندان و علاقه مندان ردیابی به نیروی زمین عقیده دارند ، نگاه نمیکنم و برای خودم دیدگاهی متفاوت دارم که هر چه میگذرد ، بیشتر به این دیدگاهم مطمئن میشم .
بنظر بنده بیشتر سردرگمی و ناتوانی در بحث ردیابی و مبهوم ماندن اثر دفینه ها ، برمیگرده به یک دیدگاه اشتباه از نیروی زمین . برای همین هرگز این چهار چوب را در ذهن خود ایجاد نکرده ام که مجبور به قبول دیدگاههای اشتباه غیره نشم .
بیشتر خطاها و ناتوانی های در درک و حل بعضی موضوعات علمی ، هنگامی صورت میگیره که با یک دیدگاه اشتباه به موضوعی بنگریم یا به هر دلیلی ، یک چهارچوب اشتباه برای چیزی تعین کرده باشیم و به اون چهارچوب عقیده داشته باشیم . آنوقت است که این اشتباه بنیادی باعث میشه که همه ی شاخه ها و راههای بعدی دیگر را اشتباه برویم و دیدگاههای اشتباه دیگری در شاخه های دیگرش بوجود بیاد . و هرچه شاخه ها را مورد آزمایش و بررسی قرار میدهیم ، پی به راز و اصل موضوع نمیبریم . اینجا مشکل از شاخه ها نیست ، بلکه از اساس اشتباهی شده و تصوری اشتباه صورت گرفته که تا اون حل نشه ، بررسی شاخه ها نتیجه ای نداره
بنظر بنده نیروی زمین فقط و فقط ، مختص آهن و مغناطیس و حالت مغناطیسی نیست و از از ریشه و اساس ، به اشتباه معرفی شده
و این تصور اشتباه ، یکی از تاثیرگذارترین عوامل در اشتباه اندیشیدن به امر ردیابی و کشف چگونگی نیروی دفینه و چگونگی رفتار و تاثیرش بر نیروی زمین شده
بنظر بنده ، خود کلمه و تصور مغنایس ، اشتباه است و نباید هرگاه حرف از نیروی زمین شد ، فقط و فقط به مغناطیس و آهنربا فکر کنیم
حالا دانشمندان خاصی مسئول هستند یا اینکه کشفش بصورت یک تصور همگانی بوده و کسی مسئول نیست ، نمیدانم .
این یک چهارچوب اولیه در ذهن ایجاد کرده و ما را در حل مسئله ، باشتباه میندازه
مثلا چیز هایی هستند که همه از قدیم میدانستند و لازم نبوده که کسی بیاد کشفش کنه و به دیگران بگه . مانند جاذبه ی زمین که جناب نیوتن به اسم خودش ثبتش کرد . انگار که قبل از اون کسی نمیدونست جاذبه وجود داره و تا حالا کسی سیب تو سرش نخورده بود :D دور از روتون ، حتی جانوران نیز بخوبی از جاذبه خبر داشتند . و دانشمندان ایرانی بخوبی ، جرم و حجم و اندازه ی های مختلف را درک کرده بودند و وزن و حجم مناسب سنگها را برای منجنیق بدست آورده بودند و از دقت حرکت منحنی استفاده میکردند . پس بهتر بود که نیوتن برای خودش داستان سرایی نمیکرد و به کشف و ثبت جزئیات میپرداخت و معادله ها و اعداد بدست آمده را برای خودش ثبت میکرد :-w
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با توجه به دیدگاه بالا
منظور بنده از سیستم نمایان سازی موجها ، اصلا چیزی مانند مگنومتر نبود که فقط به مغناطیس وابسته باشه
اگر فرکانس دقیقی از جانب هدف ارسال میشد با یک سیمپیچ و یک سیستم با توانایی گیرندگی تمام باند فرکانسی ، میتوانستیم بلاخره اون فرکانس رو رصد کنیم و حتی بصورت تصویری ، شکل موج را بر روی نمایشگر داشته باشیم
اما
بنظر بنده ، اثر دفینه ، اصلا بشکل موجی با فرکانسی دقیق ( وابسته به نوع فلز ) نیست و حالت دیگری دارد
این به این معنی نیست که نشه با ارسال یا گیرندگی ، فرکانس و پالس ، دفینه را سنس کرد . این روشها هم هستند و جواب میدن . نمونه ش همین مدار فرانکو هست . اما یقین دارم که راه بهتری هست که فقط با شناخت درست این نیروها و چگونگی تاثیرشان بر همدیگر ، نمایان میشود .
با تشکر از شما و سایر دوستانی که سعی در رمزگشایی این نیروها دارند @};- @};- @};-

لا اله الا هو

یکشنبه 22 اسفند1395 - 9:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اگر شما دیدگاه بهتری دارین صلاح نیست که اینجا بیان کنید و همه دوستان و منجمله خودم از اصل موضوع باخبر شویم.

من هرگز نگفتم که دفینه موج داره و اونم با فرکانس دقیق.

در ضمن اینجا بحث ما فقط درباره موضوع ردیابی اونم فعلا ردیاب فرانکو هستش حالا این به نیوتن و دانشمندان ایرانی چه ربطی داشت من متوجه نشدم. قرار هم نیست همه از نیروی جاذبه زمین در اون زمان آگاه میشدند کسی با نبوغ و هوش بالا پیدا شد اسمشم نیروی جاذبه زمین گذاشت.
و همینطور در سایر مباحث علمی و تجربی.

دوستان کاوشگر منتظر نظرات شما هستیم.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 9:51pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

موضوع دریافت فرکانسی رو به شما نسبت نمیدم ، شاید چون بعد از پشت شما نوشتم اینطوری شد ، معذرت میخوام . منظورم از دیدگاهی بود که برای افراد علاقمند به ردیابی پیش آمده و گیر دادن به فرکانس ارسالی از سوی هدف برای دریافت و حتی تفکیک
تقریبا برای همه مشخص شده که مدار فرانکو احتیاج به تغیر و تنظیم داره و هنوز بصورت دقیق اون تغیر مشخص نشده و تا مشخص نشه ، نتیجه ی درستی بصورت یکسان برای همه نخواهد داشت . و کاملا ربط داره به اثر دفینه ای و شناخت نیروی زمین . سعی بنده هم برای حل همین موضوع بود که ناچارا باید از اساس ، این نیرو ها و مشخصاتشون بررسی و شناخته بشن . وگرنه بدون شناخت اساس کار ، چگونه باید مدار را تغیر داد و بر چه اساسی ؟ مداری که از طرف طراحش ، بصورت اتفاقی طراحی بشه و ندونیم که بر چه اساسی اونو تغیر بدیم ، موفقیتش هم همیشه اتفاقی خواهد بود . مگر اینکه اساسش کشف شود
این فقط مقدمه ی حرفهای بنده در مورد نیروی زمین و چگونگی رفتار اثر دفینه بود . شاید در لابلای تایپیک یک مدار ، این بحثها انحرافی و اضافی بنظر بیاد اما وقتی که اثر دفینه بخوبی مشخص نباشه ، پرداختن به مداری که بتونه آن اثر رو سنس بکنه ، بیهوده خواهد بود .
مهم اینه که اول نیرو شناخته بشه ، بعدش مدار را بر اساس آن نیرو ،طراحی کنیم یا تغیر بدیم
بهرحال اگر شما صلاح نمی بینید که بنده دیدگاه و نظراتم رو اینجا بیان کنم ، مشکلی نیست ، فقط میخونم و مطمئنا چیزهای بیشتری از محضر اساتید ، یاد خواهم گرفت .
شما بحث رو ادامه بدید و امیدوارم که طبق زمانبندی پالسها ، به نتیجه ای برسه
با تشکر @};-

لا اله الا هو

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نه خواهش میکنم نظر تک تک دوستان محترمه.
در رابطه با شناخت نیرو و بعد طراحی مدار آن اتفاقا شما مثال قبلی که زدین مثال خوبیه، اینکه نیوتن اول جاذبه زمین (نیرو) رو کشف کرد بعد فرمول آن (g) که همون به مثال مدار میشه. در ردیابی هم همینطوره ، نیرو وجود داره پس باید فرمولشو پیدا کنیم.
پس لزومی نداره که حتما باید نیرو رو کاملا بشناسیم. از اثرات نیرو هم میشه پی به ماهیتش برد. نمیخوام بحث رو به حاشیه بکشونم فقط یک مثال میزنم ماده تاریک نه دیده شده نه لمس شده فقط از اثرات ان هست که پی بوجود آن در جهان برده اند.

از دوستان معذرت میخوام چند تاپیک اخیر به حاشیه کشیده شد.

آخرین بار توسط هادی مگنت در یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:18pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب فرانکو در واقع گیرنده ای برای دریافت این امواج نساخته بلکه یک مداری ساده رو ساخته اند که در حالت عادی یک مدولاسیون انجام میده و توسط امواج محیط (ربط بدید به فرستنده های رادیویی) که بر روی موج 8 مگاهرتز سوار میشه یک ولتاژ ثابتی رو به بخش دیسپلی میفرسته.زمانی که سیستم با اون عامل ناشناخته که البته من فکر میکنم تا حدودی شناختم برخورد میکنه در واقع مدولاسیون مختل میشه و سنس صورت میگیره.در واقع مدار فرانکو یک مدولاسیون مختل کننده یاب هست.حالا چه امواجی و در چه بازه ای و با چه خواصی در طیف الکترومغناطیسی میتونند این کار رو انجام بدند؟دیگه معما حل شد.امواج تراهرتز ;)

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برخی اشتباهات فکری صورت گرفته البته من باز هم نمیدونم این نظریه درست باشه مثلا افزایش خازن 9 با اینکار قدرت امواج محیط رو قویتر میکنیم و اختلال خوب صورت نمیگیره و در واقع دستگاه در سنس امواج ناشناخته ضعیف تر عمل میکنه.یا مثلا تست دستگاه با موبایل یا دست در واقع همه اینها دارند اختلال در مدولاسیون انجام میدند. نظرات شما دوستان رو مشتاقم :ymhug:

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:26pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

هادی مگنت نوشته است:
نه خواهش میکنم نظر تک تک دوستان محترمه.
در رابطه با شناخت نیرو و بعد طراحی مدار آن اتفاقا شما مثال قبلی که زدین مثال خوبیه، اینکه نیوتن اول جاذبه زمین (نیرو) رو کشف کرد بعد فرمول آن (g) که همون به مثال مدار میشه. در ردیابی هم همینطوره ، نیرو وجود داره پس باید فرمولشو پیدا کنیم.
پس لزومی نداره که حتما باید نیرو رو کاملا بشناسیم. از اثرات نیرو هم میشه پی به ماهیتش برد. نمیخوام بحث رو به حاشیه بکشونم فقط یک مثال میزنم ماده تاریک نه دیده شده نه لمس شده فقط از اثرات ان هست که پی بوجود آن در جهان برده اند.

از دوستان معذرت میخوام چند تاپیک اخیر به حاشیه کشیده شد.

بله میدونم که تاریکی را با قطع شدن نور از جانب پشت سرش کشف کردن و حتی نور را منحرف و جذب میکند
از اثرات هم میشه پی به ماهیت برد اما مهم اینه که عامل این اثرات را در چهارچوب نزاریم که باشتباه نیفتیم
درسته که باید در مورد مدار صحبت بشه ، هزاران صفحه در مورد مدار و قطعات مدارات صحبت شده و نتیجه هنوز حاصل نشده
چه اشکالی داره که چندین صفحه هم راجب به اساس کار مدار صحبت بشه ؟ قطعا برای تغیر و تنظیم مدار لازم است و نتیجه را بهتر خواهد کرد
به هر طریقی که فکر میکنید نتیجه را بهبود می بخشد ، ادامه بدید

لا اله الا هو

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 203 , 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 46 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure