انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 9:02am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 , 210 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

پوریا جان خازن 9 رو بر این اساس گفتم تغییر بدیم که همین پالسی که میگم رو تقریبا یک مقدار پهنا بهش میده اصل تقویت در سایر بخشهای مدار انجام میگیره.
در کل تست در داخل منزل و محیط شهری کاملا اشتباه هستش باید درمحیط واقعی آزمایش شود. فرانکو هم تست دست رو که گفته بخاطر اینه که فقط متوجه بشیم مدار عکس العملی داره یا نه.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم من این نظریه رو با بررسی اطلاعاتی که از کارکرد مدار بدست اوردم دادم مثلا دوستان قبلا گفتند که با مداراتی که فرکانس رزونانسشون با قوی ترین فرکانس رادیویی منطقه مطابقت داشته سنس بهتری داشتند و تعدادشون هم کم نبوده پس لابلای همه این تستها و آزمایشها میشه تا حدود زیادی به اساس کارکرد این مدار پی برد.بحث تراهرتز رو هم قبلا مطرح کرده بودم و لازم شد یه مدرک هم ارایه میدم البته اینجا فقط خواص فرکانسی که هدف داره و تاثیراتش بر روی کارکرد این مدار مهم هست. به نظر شما پالس امواج دفینه و مقابله با میدان زمین میتونه این اختلال رو ایجاد کنه؟یا نه فقط بالا بودن فرکانس و خواص تاثیر فرکانسی این امواج علت قضیه هست؟

یکشنبه 22 اسفند1395 - 11:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اتفاقا یکی از مهمترین بخشهای مدار همین قسمت رزونانس میباشد که منطقه به منطقه باید رزونانسش مطابقت داشته باشه. بهتره سوال شما رو جابجا کنم اینطوری بگم. آیا فرکانسهای رادیویی محلی FM رابطه ای با میدان مغناطیسی منطقه جغرافیایی آنجا دارند؟
من جواب این سوال خودم رو نمیدونم ولی جواب سوال شما رو میدونم رابطه ای بین امواج رادیویی محلی با دفینه وجود نداره.
حالا دوستانی که سنس قوی مطابقت با واکنش قوی نسبت به امواج رادیویی داشتند شاید ربطش به سوال من باشه.
سوال دوم شما رو متوجه نشدم.

دوشنبه 22 اسفند1395 - 12:07am
مدیر کل
مدیر کل

FM بخودی خود یک نوع روش مدولاسیون فرکانس هست که در کارهای مختلفی استفاده میشه. ولی لفظ رایج باند FM بمعنی ایستگاههای رادیویی در محدوده 88 تا 108 مگاهرتز هست. فکر میکنم در کشور ایتالیا که فرانکو این دستگاه رو ساخته دقیقا از همین محدوده فرکانسی برای موج FM استفاده میشه. با این تفاوت که ایتالیا جزو کشورهایی هست که تعداد فرستنده های رادیویی زیادی روی باند FM داره! حالا این مساله ممکنه روی کارکرد این دستگاه هم تاثیر داشته باشه. انتخاب فرکانسی خاص برای فرستنده های رادیویی ربطی به زمین یا مغناطیس منطقه ای نداره! در واقع کل این محدوده از باند رادیویی خواص فرکانسی داره که برای فرستنده های رادیوی محلی کاملا مناسب هست. عدد دقیق فرکانس فرستنده رادیویی در هر کشور یا حتی شهر از قوانینی تبعیت میکنه که جنبه قراردادی داره و تعیین اون کار سازمان مقرارات رادیویی کشور هست.
بنده نمیدونم آیا فرکانس 100 مگاهرتز داخل این مدار عمدا در ارتباط با فرکانسهای رادیویی گذاشته شده و به سنس هدف کمک میکنه یا ضرورتی داره یا خیر. اما مطمئن هستم اگر سیستم رزونانس آنتن و سیم پیچ و خازن در ورودی مدار تصادفا روی فرکانس یک فرستنده رادیویی FM بیفته نتیجه سنس دستگاه متفاوت خواهد بود! چون سیگنال رادیویی این فرستنده ها تا حدی قوی هست که قطعا در صورت تیون شدن مدار رزونانس ورودی باعث میشه سیگنال قوی روی اون فرکانس وارد مدار بشه. تنها شانس در اینجا این هست که هر چند نوع آنتن تلسکوپی برای دریافت موج رادیویی FM نزدیک به ایده آله (بخصوص با طول 75 سانت معادل یک چهارم طول موج میانگین برای باند FM) ؛ اما بهترین عملکرد آنتن در دریافت این فرکانسها در حالتی هست که آنتن بصورت عمود بر زمین باشه در حالیکه در این دستگاه آنتن تقریبا افقی قرار میگیره! با این حال اگر موج رادیویی به اندازه کافی قوی باشه باز هم با قدرت دریافت میشه. همونطور که عرض شد باند رادیویی FM عملکرد محلی داره و هر فرستنده FM نمیتونه از حدی مشخص برد بیشتر داشته باشه. لذا متاسفانه برخی از فرکانسهای این باند در شهرهای مختلف کشور متفاوت خواهد بود و از این نظر نتیجه یکسانی بدست نمیاد. همینطور برخی بیسیمها که برای ارتباط محلی استفاده میشن دارای فرکانس مشابه هستن یا هارمونیک قوی روی باند FM ایجاد میکنن که اونها هم بصورت تصادفی در هنگام کار با دستگاه ممکنه روی عملکردش اثر بذارن! بنابراین بررسی تاثیر مثبت یا منفی این امواج کار ساده ای نیست. از طرف دیگه حتی در مناطق دور از شهر هم بالاخره برخی ایستگاههای موج FM قابل دریافت هستن. مگر اینکه جایی وسط کویر باشه که تا دهها کیلومتر هیچ فرستنده رادیوی محلی وجود نداشته باشه!

دوشنبه 22 اسفند1395 - 12:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

چرا دخالت امواج رادیویی موج FM در اینجا منتفیه؟ برای اینکه سنس دفینه از سمت شمال به جنوب و برعکس قدرتش از سایر جهات بیشتره. اگر امواج رادیویی در این موضوع دخالت داشتند نباید تاثیری از تمامی جهات میگذاشت. ( بخصوص که اکثر دوستان گزارش کردند که از سمت جنوب به شمال بیشترین سنس رو داشتند.)

دوشنبه 22 اسفند1395 - 12:57am
مدیر کل
مدیر کل

دخالت امواج باند FM در این قضیه قطعی هست ولی ضرورتش برای سنس قطعی نیست! :D به توضیحات من توجه کنین مشخص کردم. در واقع نقش منفی تداخل تصادفی فرکانس یک فرستده رادیویی روی فرکانس رزونانس داخلی این مدار قابل انکار نیست چون دقیقا اون بخش شبیه یک رادیو عمل میکنه! فکر میکنم امواج رادیویی هم بمراتب قویتر از امواج دیگری هستن که احیانا این دستگاه ممکنه جهت سنس دریافت کنه. بنده این تداخل رو حتی در تقویت کننده های صوتی برای میکروفن که فیلتر رادیویی مناسبی نداشتن به وضوح دیدم دیگه چه برسه به این مدار که دقیقا داره روی فرکانس رادیویی در همون حدود کار میکنه و آنتن و مدار رزونانس مربوطه رو هم برای این کار داره! بنابراین اگر نتیجه این باشه که برای سنس نیازی به امواج رادیویی محل نیست ؛ پس فقط کافیه کاری کنیم که بطور تصادفی تداخلی بوجود نیاد. این مساله هم زیاد مشکل نیست. چون اگر رفتار غیر عادی از دستگاه در جایی مشاهده شد کافیه فقط اندکی سیم پیچ دست بخوره تا از حالت تیون با فرستنده رادیویی خارج بشه. خوشبختانه بین ایستگاههای رادیویی FM در کشور ما اغلب فواصل خالی در حد نسبتا خوبی وجود داره. اما سوال اینجاست با توجه به اینکه کشور ایتالیا معروف به داشتن فرستنده های FM پر تعداد هست تکلیف این دستگاه در اونجا که فرانکو ساخته و جواب هم گرفته چی میشه؟! :D اگر بگیم فرکانس رادیویی رو دریافت نمیکنه که غیر ممکنه چون ساختار ورودی دقیقا شبیه به رادیو اون هم با فرکانس مشابه هست! اگر بگیم فرانکو عمدا یا سهوا با توجه به این فرستنده های پر تعداد در ایتالیا به این جواب رسیده پس در واقع فرستنده های رادیویی عملا نقش اصلی رو دارن! مگر اینکه فرانکو هم با تنظیم خاص دستگاه رو در یک محل فرکانسی خالی روی باند FM تنظیم کرده باشه که با توجه به عرایض بنده در این صورت کار ایشون از ما مشکل تر بوده و از طرف دیگه با چیزهایی که ما شنیدیم و ظاهرا جوابگیری خود ایشون جزو بهترینها بوده زیاد جور در نمیاد!

دوشنبه 22 اسفند1395 - 1:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

بله در مورد تداخل شکی وجود نداره چون ورودی سیستم رادیویی هستش. حالا یک سوال بیاییم بقول پوریا صدای خروجی رو گوش بدیم ببینیم اصلا صدایی ، تداخل امواجی ، رادیو جوانی چیزی میگیره یا نه؟ :D :D
اتفاقا نتیجه گیری و جواب گیری از سیستم در اینجا بیشتر از ایتالیاست. تازه به گفته خودش ایشون فقط با سکه نقره ای که خودشون چال کردند تست نمودند. حالا راست و دروغش گردن خودش.
شاید در مورد اینکه فرانکو میگه باید فرکانس رزونانس رو نسبت به منطقه خودتون تنظیم کنید ، منظورش همون پیدا کردن فرکانس خالی از باند هستش؟ یا شایدم برعکس پیدا کردن قویترین فرکانس در باند؟ ~X(

دوشنبه 22 اسفند1395 - 1:27am
مدیر کل
مدیر کل

هادی مگنت نوشته است:
بله در مورد تداخل شکی وجود نداره چون ورودی سیستم رادیویی هستش. حالا یک سوال بیاییم بقول پوریا صدای خروجی رو گوش بدیم ببینیم اصلا صدایی ، تداخل امواجی ، رادیو جوانی چیزی میگیره یا نه؟ :D :D
اتفاقا نتیجه گیری و جواب گیری از سیستم در اینجا بیشتر از ایتالیاست. تازه به گفته خودش ایشون فقط با سکه نقره ای که خودشون چال کردند تست نمودند. حالا راست و دروغش گردن خودش.
شاید در مورد اینکه فرانکو میگه باید فرکانس رزونانس رو نسبت به منطقه خودتون تنظیم کنید ، منظورش همون پیدا کردن فرکانس خالی از باند هستش؟ یا شایدم برعکس پیدا کردن قویترین فرکانس در باند؟ ~X(

بله دقیقا مساله همینه! از ابتدا هم نظر من همین بود که یکی از اینهاست! یعنی یا باید بر اساس امواج رادیویی محل عمل کنه یا برعکس کاری کنیم تداخل نکنه! :D وگرنه من اصلا معتقد نیستم مغناطیس یا عرض جغرافیایی محل باعث تفاوت در جوابگیری از دستگاه توسط دوستان مختلف هست. به همین جهت از دوستان خواستم این مساله رو که رفتار سنس دستگاه در جهت شمال-جنوب تفاوت داره ترجیحا در فیلم و به کمک قطب نما نشون بدن تا مطمئن بشیم. چون تا جاییکه من میدونم این رفتار در دریافت امواج رادیویی وجود نداره. اما اگر با تغییر جهت دستگاه روبروی امواج فرستنده رادیویی قرار بگیره طبیعیه که قویتر کار میکنه! این رو حتما در رادیوها هم دیدین که در یک جهت قویتر عمل میکنن ولی اون جهت لزوما شمال یا جنوب نیست و بستگی به محل فرستنده و مسیر طی شده امواج تا آنتن گیرنده داره. بنابراین باید مطمئن شد که واقعا در همه شرایط این جهت دقیقا شمال و جنوب هست که تاثیر میذاره نه جهت قرارگیری نسبت به فرستنده های رادیویی.

دوشنبه 22 اسفند1395 - 1:37am
کاربر فعال
کاربر فعال

بسیار عالی پس با این حساب باید منتظر فیلم که فکر کنم پیام باید زحمتشو بکشه باشیم. اگر بی تفاوت به قطبین بود پس امواج رادیویی نقشی در این مدار داره ولی اگر سنس فقط در جهات شمال به جنوب یا برعکس بود فکر کنم اونوقت نظریه من درست از آب دربیاد. :YMPRAY:

دوشنبه 22 اسفند1395 - 1:43am
مدیر کل
مدیر کل

بررسی تداخل با امواج رادیویی بسیار سادست! کافیه به خروجی (کلکتور) ترانزیستورهای 2 یا 3 یا بخصوص 4 گوش بدین! برای این کار بهترین چیز استفاده از یک گوشی کریستالی یا بیزر یا بلندگوی پیزو هست که میشه یک سرش رو به یکی از این نقاط و سر دیگه رو به زمین مدار متصل کرد و به صدایی که شنیده میشه گوش داد. مطمئن باشین اگر تداخلی باشه میشنوین. لذا اگر در این شرایط کمی سیم پیچ مدار رو باز و بسته کنین باید صدای ایستگاههای رادیویی محل رو داشته باشین!

دوشنبه 22 اسفند1395 - 1:49am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 204 , 205 , 206 , 207 , 208 , 209 , 210 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 63 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure