نویسنده |
پیغام |
هادی مگنت
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: بررسی تداخل با امواج رادیویی بسیار سادست! کافیه به خروجی (کلکتور) ترانزیستورهای 2 یا 3 یا بخصوص 4 گوش بدین! برای این کار بهترین چیز استفاده از یک گوشی کریستالی یا بیزر یا بلندگوی پیزو هست که میشه یک سرش رو به یکی از این نقاط و سر دیگه رو به زمین مدار متصل کرد و به صدایی که شنیده میشه گوش داد. مطمئن باشین اگر تداخلی باشه میشنوین. لذا اگر در این شرایط کمی سیم پیچ مدار رو باز و بسته کنین باید صدای ایستگاههای رادیویی محل رو داشته باشین! توجه توجه : با ردیاب هم ردیابی کنید و هم رادیو گوش دهید. عالیه حمید جان
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
دوشنبه 22 اسفند1395 - 1:53am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مطمئن باشین تنها راه سادش همینه! حالا اگر جواب داد پس چه به تداخل نیاز باشه و چه برعکس بخوایم تداخل نکنه ؛ کافیه از یکی از این نقاط یک خروجی هدفون هم بگیریم و هنگام کاوش مطمئن بشیم! وگرنه اگر بحث تداخل امواج رادیویی و تنظیم بر این اساس لازم باشه هیچ راه بهتری وجود نداره که همه و همه جا بتونن استفاده کنن.
|
دوشنبه 22 اسفند1395 - 1:59am |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
واقعا عالی میشه خیلی هم ساده. بعد نتیجه فیلم باید دست به کار بشیم. مرسی. شب خوش
|
دوشنبه 22 اسفند1395 - 2:02am |
|
|
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
قضیه یخورده فانتزی شد!! الان یعنی باید خوشحال باشیم که با یک وسیله ای در هر دو صورت(با یا بدون کمک باند اف ام) محدود روبرو هستیم؟؟!! اما من بحث قبلی رو ترجیح میدادم..در مورد فرکانس میدان مغناطیسی زمین و چگونگی تاثیرش بر فلزات دیامغناطیس!! لااقل چیز بیشتری از منطق در اون پیداست! فکر کنم چیز بهتری ازش در بیاد! البته با حضور عملی اساتید فن
|
دوشنبه 22 اسفند1395 - 3:13am |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
سلام دوستان سکه میزنن.دوستان سقف خوندرو میزنن اما من س بار تعویص ترا نزیستور دارم اخریشم bc550cاما بردم برای لامپ ۶۰ برای گوشی ۱ متره هیچ واکنشی ب هیچی نداره یک ماه هم زرد با نقره قایم کردم فعلا هیچ واکنشی نداره چ باید کرد
|
دوشنبه 22 اسفند1395 - 3:22am |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
مهرافرین نوشته است: قضیه یخورده فانتزی شد!! الان یعنی باید خوشحال باشیم که با یک وسیله ای در هر دو صورت(با یا بدون کمک باند اف ام) محدود روبرو هستیم؟؟!! اما من بحث قبلی رو ترجیح میدادم..در مورد فرکانس میدان مغناطیسی زمین و چگونگی تاثیرش بر فلزات دیامغناطیس!! لااقل چیز بیشتری از منطق در اون پیداست! فکر کنم چیز بهتری ازش در بیاد! البته با حضور عملی اساتید فن مهرآفرین عزیز بحث قبلی هنوز سرجاشه. فعلا باید منتظر نتیجه فیلم باشیم. اگر سنس در تمامی جهات تقریبا به یک اندازه بود پس امواج رادیویی نقشی در این سیستم دارن ولی اگر سنس فقط در جهات شمال - جنوب یا برعکس باشه تئوری من پیروز میشه.
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 4:25am |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
alamut777 نوشته است: سلام دوستان سکه میزنن.دوستان سقف خوندرو میزنن اما من س بار تعویص ترا نزیستور دارم اخریشم bc550cاما بردم برای لامپ ۶۰ برای گوشی ۱ متره هیچ واکنشی ب هیچی نداره یک ماه هم زرد با نقره قایم کردم فعلا هیچ واکنشی نداره چ باید کرد دوست عزیز شما مطمئینین که حداقل 2 صفحه قبل تاپیک رو مطالعه کردین؟ من لااقل دو بار تاکید کردم که تست در داخل منزل و محیط شهری و با موبایل و... نمایانگر صحیح کار کردن سیستم نمیشه.
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 4:28am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
درسته من صاحب نظر نیستم ولی بنظر بنده هم اگر قراره سنسی صورت بگیره باید از همه جهات این عمل انجام بشه و قضیه شمال جنوب دیگه منتفی هستش. ولی خب چند نفر گفتن ما سنسمون در چهارچوب این قاعده بوده.
آخرین بار توسط bazargardan در دوشنبه 23 اسفند1395 - 10:06am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 9:26am |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
هادی مگنت نوشته است: مهرافرین نوشته است: قضیه یخورده فانتزی شد!! الان یعنی باید خوشحال باشیم که با یک وسیله ای در هر دو صورت(با یا بدون کمک باند اف ام) محدود روبرو هستیم؟؟!! اما من بحث قبلی رو ترجیح میدادم..در مورد فرکانس میدان مغناطیسی زمین و چگونگی تاثیرش بر فلزات دیامغناطیس!! لااقل چیز بیشتری از منطق در اون پیداست! فکر کنم چیز بهتری ازش در بیاد! البته با حضور عملی اساتید فن مهرآفرین عزیز بحث قبلی هنوز سرجاشه. فعلا باید منتظر نتیجه فیلم باشیم. اگر سنس در تمامی جهات تقریبا به یک اندازه بود پس امواج رادیویی نقشی در این سیستم دارن ولی اگر سنس فقط در جهات شمال - جنوب یا برعکس باشه تئوری من پیروز میشه. فکرکنم قبلا نتایج اعلام کرده بوذن حضورذهن نذارم کدوم صفحه بود اما سنس درچهارجهت داشنند فقط شمال به جنوب وبرعکسش قویتر بود شرق به غرب ضعیفتر متاسفانه مذار من هنوز تکمیل نیست یعنی فقط به ذست واکتش نداره وموبایل کم مصرف اصلا سنس ندارم
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 10:03am |
|
|
zakari
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت مهندس حمید ودیگر اساتید گرامی
ما همیشه سنس قوی در جهت شمال به جنوب نداریم من همیشه سنس قوی را در جهت شرق به غرب دارم درست در این جهات ایستگاهای رادیو محل سکو نتم واقع شده است در یک مورد کاوش که در نزدیکی یکی از ایستگاه های رادیو داشتم سیگنال قویی از یک هدف کوچک دریافت کردم که سبب شد تا رابطه بین امواج رادیو وسنس فرانکو در ذهنم قوت بگیره استاد من فکر میکنم دستگاه فرانکو تغییرات در فاز یا دامنه ویا هر تغییرایجاد شده در امواج در محدوده 100مگاهرتز توسط هاله یا میدان یا موج ارسالی از هدف رااشکار میکندواین موج هر چه قویتر باشد میزان تغییرات بیشتر وسنس قویی خواهیم داشت البته در موج دیگر ضعیفتر نیز این تغییرات ایجاد میشود ولی بطور ضعیفی توسط دستگاه سنس میشود واین میتواند توجیه ای بز سنس یک فلز دز فرکانس های مختلف باشد نکته دیگری که هفته قبل با برخورد داشتم اگر خازن واریابلی به جای c10نصب نماییم با چرخش واریابل در نقطه ای بیشترین ولتاژ خروجی را خواهیم داشت من در این نطقه سنس قویتری برای طلا داشتم
نکاتی که من برای سنس بهتر رعایت کردم
1- تقویت tr2,3,تا زمانیکه خود نوسان سازی ایجاد نشه
2- کالیبره دستگاه
3- شیلد دستگاه که به نظر من یکی از مهمترین نکاته 4- استفاده از انتن های بیشتر و اتصال بعضی از انتن ها به منفی مدار 5- کالیبره بر روی هدف مدفون 6- ترانزیستور مناسب bc549c,bc550c,bc109c
bc 109اصلی خیلی بهتر از مورد های دیگه بود البته نویزپذیری بالایی داره که من کل قسمت سنسور داخل چسب حرارتی گذاشتم بهتر شد غیر از سلف. البته این مورد برام عجیب بود احتمالا ترانزیستورهاش از کیفیت خوبی برخوردار بودن 7- زمان تست که نزدیک غروب افتاب بهترین زمان میباشد
دوستان من از الکترونیک زیاد سر در نمیارم نکات اکثرا تجربی بدست اومده
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 10:44am |
|
|
|