نویسنده |
پیغام |
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب ذاکری و دیگر دوستان قبلا مساله واریابل رو قرار شد برا همه شفاف سازی کنید جهت کالیبره کردن راحت در منطقه های متفاوت ولی دیگه خبری نشد از این بحث. در مورد ترانزیستورای 109c ایا برا شما هم از نوع فلزیه و برا حل نویزشون اونارو زیر چسب حرارتی قرار دادید؟ یه موردم من شنیده بودم که یه ارمنی با رادیو که وصل به نصف فرمانانگار جیپ میگف بود یه نقطه زد حتی عمقشم گف که 7 جوش دراومد دقیقا از همون متراژ. و اینکه بهتر نیس از مدار یه خروجی صدا بگیریم و توسط تغیر تو حالت صدا به وجود بار تو اون نقطه پی ببریم؟
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 2:02pm |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
خدا قوت دوستان.اقا پیام ۸ ماه طلا قایم کرده نمیزنه میره بیرون سکه میزنه...محسن ۲ ماه قایم کرده میزنه میره بیرون ۲ ساعت هیچ واکنشی نیس.دوست من میسازه پیت حلبیو ک ۶ ماه تو بیرون مونده میاره خونه از ۴۰ سانتی میزنه اهن خونرم ۳۰ سانت میزنه لامپ هم ۳متر.برمن چرا لامپو ۶۰ سانت میزنه؟۱ ماه طلا با نقره هم قایم کردم نمیزنه.هیچ واکنشی هم تو خونه نداره ب هیچی موبایلو هم ۵۰سانت.اخه مگه میشه بیرون جواب بده؟ تست دست یعنی چی؟بر من ب دست واکنشی نداره
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 7:36pm |
|
|
masoud-n
کاربر فعال
|
alamut777 نوشته است: خدا قوت دوستان.اقا پیام ۸ ماه طلا قایم کرده نمیزنه میره بیرون سکه میزنه...محسن ۲ ماه قایم کرده میزنه میره بیرون ۲ ساعت هیچ واکنشی نیس.دوست من میسازه پیت حلبیو ک ۶ ماه تو بیرون مونده میاره خونه از ۴۰ سانتی میزنه اهن خونرم ۳۰ سانت میزنه لامپ هم ۳متر.برمن چرا لامپو ۶۰ سانت میزنه؟۱ ماه طلا با نقره هم قایم کردم نمیزنه.هیچ واکنشی هم تو خونه نداره ب هیچی موبایلو هم ۵۰سانت.اخه مگه میشه بیرون جواب بده؟ تست دست یعنی چی؟بر من ب دست واکنشی نداره تست دست یعنی وقتی دستو به انتن نزدیک کردی ال ای دی ها خاموش بشه, دلیل این نتایج مختلف احتمالا مربوط به حساسیت های مختلف و کالیبره نبودنه, من خودم سه دفه ساختم تا اونی که باید شد, زیاد رو تست های داخل منزل حساس نباش, همینکه به موبایل و دست واکنش بده کافیه, بارها دوستان گفتن این نکته رو, تو بیابونم که مثل نقل و نبات طلا و نقره نریخته باید جایی بری که مطمعنی, مطمعن باش اگه خبری باشه جواب میگیری, حساسیتم تا میتونید بیارید پایین که به چیزی حساس نباشه مدار من فقط یه چیزو خوب میزنه.
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 8:05pm |
|
|
alamut777
کاربر فعال
|
مدار شما لامپو چقد میزنه با موبایل .بغیر اینا هر جا تو خونه میچرخونی واکنشی نداری؟من هم س بار ساختم.س بار هم شبیه هم.هزار تا تغییر دادم اخر هم برگشتم طبق شماتیک اولیه...باشه میریم جای مشکوک
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 8:18pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
خوب وقتی که اصول کار مشخص نباشه و طراح بطور اتفاقی به سنس رسیده باشه و جای تغیرات تو مدار زیاد باشه و هر کسی بنحوی تغیر داده باشه و قطعات متفاوت گذاشته باشه ، نتیجه هم اینطوری میشه گاهی نتایج دوستان و مدت زمان دفن فلز و واکنشها و سکوتهای دستگاه ، آنچنان با هم تفاوت و مغایرت داره که شاید فکر کنید ، خدای ناکرده بعضی ها دارن دروغ به عرض میرسونن اما اینطور نیست ، فعلا بگیر نگیر داره و نتایج متفاوت هستند و حتی برای بعضیها نتایج یک کاوش تا کاوش دیگر تغیر میکنند و همیشه و همه جا مثل هم جواب نمیده فعلا راه حل درستی هم در دسترس نیست و باید با همین تفاوتها بسازیم ، بلکه روزنه ی امیدی پیدا بشه
تست دست هم ، واکنش مدار به نیروی دست هست . باید کف دست را به آنتن نزدیک کنید و واکنش داشته باشد PDK نیز چنین واکنشی دارد و تا حدود 10 سانتیمتر میتونه کف دست رو حس بکنه جالب اینجاست که به همه ی بدن واکنش ندارد . فقط به نقاطی حساس هست که نیروزا هستند و بنوعی در علم ماورا و هیپنوتیزم هم مطرح هستند . مانند کف دست و چاکرا و سر
لا اله الا هو
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 8:19pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
الموت عزیز شما 100% مشکل کالیبره نبودن دستگاهو دارید درضمن زیاد به لامپ و بقیه موارد در خونه زووم نکن اصل کار بیابونه و تست واقعی. مدار من تو محیط خونه خیر سرش درسته ولی بیرون لال لال هست. و بهترین حل مشکل اینهم پیشنهاد دوستان عزیزمون ذاکری و پیام بکارگیری وارییابل برا کالیبره کردن میباشد. البته من صاحب نظر نیستما استنباطای خودمو به عرض دوستان رسوندم. ولی روی هم رفته خیلی سیستم خوبیه کاش یه طرح پایه قاطع براش ارائه بشه توسط اساتید.
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 8:56pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوستان من می خوام یه تجربه بسیار نادر رو در اختیارتون بذرم. پدر بنده حدود 40 سال پیش دانشگاه بودن، به گفته یکی از اساتیدشون با دستگاهی در جهت یافتن معدن اورانیوم منطقه وسیعی از غرب کشور رو با دستگاه جستجو کردن و نهایتا در یکی از روستاهی نزدیک شهر ما در یک کوه، اولین واکنش دستگاه رو پیدا کردن. جالبه بدونید الان کل دور اون کوه پادگان نظامی است. بنده از روی کنجکاوی دستگاه رو بردم اونجا، اونم ورژن قدیمی که ترانزیستور ضعیفی داشت، از فاصله 500 متری کوه دستگاه رو روشن کردم، در کمال تعجب دیدم در هر حالت هر سه تا چراغ روشن میشه و کم کردن گین و حتی آستانه حتی نمی تونه یک چراغ هم خاموش کنه. گفتم حتما دستگاه سوخته، یه 10 کیلومتری دور شدم و دیدم دستگاه به حالت قبل برگشتو لازمه بدونید بنده یک هفته دستگاه رو بردم بیرون ولی دریغ از اینکه حتی یک چراغ روشن بشه ولی نزدیک اون کوه شرایط کاملا فرق می کرد. حالا با توجه به عدد اتمی اورانیوم، طلا، نقره، آهن و اینکه حساسیت از اورانیوم به طلا کم میشه کسی نظری نداره؟
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 9:20pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
با تشکر از شما بخاطر اعلام تجربیاتتون هیچ شکی نیست که مدارهای حساس به منابعی مانند اورانیوم واکنش نشان میدهند . اورانیوم بشدت تشعشع زاست و نیروی زیادی تولید میکنه و جدا از نیروی خودش ، بعنوان یک هدف میتواند روی نیروی زمین و بقیه ی گزینه ها ، تاثیر قوی داشته باشد . بخصوص که حجم هدف شما به اندازه ی یک کوه بوده بنده هم قدیما یه داستانی شنیدم در رابطه با غرب ، دقیقا یادم نیست که کدام شهر بود . مردم اون روستا از قدیم مشکلاتی داشتند و در دوران جدید این مشکلات بیشتر شده بود و بعضیها دچار سرطان شده بودند ، بلاخره به تعداد غیر عادی افراد سرطانی در این محل مشکوک میشن و دنبال عاملش میگردن . بعد از آزمایشات آبها و چشمه ها و گیاهان و غیره بلاخره موفق به کشف کوهی از اورانیوم در نزدیکی روستا شده بودند . حالا داستان چقدر صحت داره یا اغراق شده معلوم نیست ، بنده اینطور شنیدم . اما شاید همان گزینه ی شما باشد . البته فرستنده های نظامی نیز خیلی قوی هستند و در مدار تداخل خواهند داشت .
لا اله الا هو
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 9:46pm |
|
|
هادی مگنت
کاربر فعال
|
محسن عزیز ممنون از شما حداقل باعث شدین یه نگاه کوچولو به خصوصیات اورانیوم بندازیم. طبق منابع معتبر فرکانس آستانه اورانیوم مابین 877 الی 943 تراهرتز میباشد یعنی با طول موج حدود 1.1 فمتوثانیه یعنی 10 با توان 15- و نصف اون مقدار پهنای پالس اگر مربعی در نظر بگیریم waoooooow چون حجم بالایی از منبع هدف در اون مکان موجود بوده تونسته آشکار کنه. یعنی میشه گفت هرچه پهنای پالس هدف کوچک باشه بحال سیستم فرقی نداره بازم سنس میکنه. دلیل اینم برمیگرده به فرکانس بسیار بالای اورانیوم، که در این سیستم با دریافت پالسهای سریع تبدیل به ولتاژ بالاتری میکنه.
من بازم روی تئوری خودم پافشاری میکنم اتفاقا این مثال خیلی معتبری بود.
مرسی محسن جان
همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن
|
دوشنبه 23 اسفند1395 - 11:59pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
masoud-n نوشته است: alamut777 نوشته است: خدا قوت دوستان.اقا پیام ۸ ماه طلا قایم کرده نمیزنه میره بیرون سکه میزنه...محسن ۲ ماه قایم کرده میزنه میره بیرون ۲ ساعت هیچ واکنشی نیس.دوست من میسازه پیت حلبیو ک ۶ ماه تو بیرون مونده میاره خونه از ۴۰ سانتی میزنه اهن خونرم ۳۰ سانت میزنه لامپ هم ۳متر.برمن چرا لامپو ۶۰ سانت میزنه؟۱ ماه طلا با نقره هم قایم کردم نمیزنه.هیچ واکنشی هم تو خونه نداره ب هیچی موبایلو هم ۵۰سانت.اخه مگه میشه بیرون جواب بده؟ تست دست یعنی چی؟بر من ب دست واکنشی نداره تست دست یعنی وقتی دستو به انتن نزدیک کردی ال ای دی ها خاموش بشه, دلیل این نتایج مختلف احتمالا مربوط به حساسیت های مختلف و کالیبره نبودنه, من خودم سه دفه ساختم تا اونی که باید شد, زیاد رو تست های داخل منزل حساس نباش, همینکه به موبایل و دست واکنش بده کافیه, بارها دوستان گفتن این نکته رو, تو بیابونم که مثل نقل و نبات طلا و نقره نریخته باید جایی بری که مطمعنی, مطمعن باش اگه خبری باشه جواب میگیری, حساسیتم تا میتونید بیارید پایین که به چیزی حساس نباشه مدار من فقط یه چیزو خوب میزنه. لطفا راهنمایی کنید ولوم۵۰۰کیلو برا چی هست؟ ولوم۲۰کیلو؟ نحوه کالیبره کردن توضیح بدین لطفا من وقتی میزارم رو استانه بانزدیک کردن دست نهایت. ۳/۴سانت مونده اولی روشن میشه وقتی دشت میزنم هرسه تاروشن میشه به. موبایل درحال تماس هم اصلا واکنش ندارم ولتاژ پایه۳ایسی۱وامیترt5هم۲/۲ ترانزیشتورهامbc549c بابتای۵۰۴هر۵تا همینحد نهایت۱یاکمتریابیشتر یا۵۰۳یا۵۰۴ لطفا برلی کالیبره کردن راهنمایی کنید ممنون
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 10:56am |
|
|
|