انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:49am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام

سلام بر دوستانی که در این تقریبا دو سال در این تاپیک فعالیت عملی یا نظری داشتند
بنده تقریبا یکهفته است که وقت گذاشته ام تمامی صفحات را خوانده ام چند تا سوال از عزیزان دارم
۱. تاکنون هیچ یک از عزیزان به نتیجه قطعی نرسیدن پس چرا سعی دارید از این مدار به نتیجه برسید آیا به نظر شما این مدار شکست خورده نیست؟
۲. سوال مهمتری که دارم این است که این گیرنده کدام فنومنون فلزات مدفون را که شناخته شده است قرار است بگیرد؟
۳. بر فرض طلایی که مدفون شده در اثر عوامل طبیعی در طول زمان یونیزه شده باشد اولا چرا باید یون ها پخش شوند ثانیا اگر هم پخش می شد در طول زمان مسلما از جرم اش کاسته می شد در حالی که فلز طلا از جمله عناصری است که تقریبا می توان گفت جرمش در طول زمان تغییر نمی کند به عبارت دیگر نیمه عمر بی نهایت دارد به طوری که سازمان استاندارد جهانی آمده است وزنه یک کیلویی معیار را که ساخته و در موزه نگه می دارد از جنس طلا ساخته است.
۴‌. بنده خودم شاهد چرخش آنتن های ال شکل تحت تاثیر عوامل ناشناخته بوده ام حال من فرض می کنم یکسری اثرات ناشناخته وجود دارد سوالی که دارم این است که چرا فکر میکنید این مدار گیرنده فنومنون مذکور است؟

سه شنبه 24 اسفند1395 - 12:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

لطفا نحوه کالیبره کردن رو بفرمایین..بر من دستو نزدیک میکنی ن روشن میشه نه خاموش ولی لامپو با گوشیو میزنه طبق شماتیک زدم.کدوم قطعه ایراد داره؟

سه شنبه 24 اسفند1395 - 6:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhd1362 نوشته است:
بنده تقریبا یکهفته است که وقت گذاشته ام تمامی صفحات را خوانده ام چند تا سوال از عزیزان دارم
۱. تاکنون هیچ یک از عزیزان به نتیجه قطعی نرسیدن پس چرا سعی دارید از این مدار به نتیجه برسید آیا به نظر شما این مدار شکست خورده نیست؟
۲. سوال مهمتری که دارم این است که این گیرنده کدام فنومنون فلزات مدفون را که شناخته شده است قرار است بگیرد؟
۳. بر فرض طلایی که مدفون شده در اثر عوامل طبیعی در طول زمان یونیزه شده باشد اولا چرا باید یون ها پخش شوند ثانیا اگر هم پخش می شد در طول زمان مسلما از جرم اش کاسته می شد در حالی که فلز طلا از جمله عناصری است که تقریبا می توان گفت جرمش در طول زمان تغییر نمی کند به عبارت دیگر نیمه عمر بی نهایت دارد به طوری که سازمان استاندارد جهانی آمده است وزنه یک کیلویی معیار را که ساخته و در موزه نگه می دارد از جنس طلا ساخته است.
۴‌. بنده خودم شاهد چرخش آنتن های ال شکل تحت تاثیر عوامل ناشناخته بوده ام حال من فرض می کنم یکسری اثرات ناشناخته وجود دارد سوالی که دارم این است که چرا فکر میکنید این مدار گیرنده فنومنون مذکور است؟

دوست عزیز یون جرم نیست که کم بشه.نوعی ارایش الکترونی یا اتمی است که اطرافش تولید میدان الکتریکی میکنه.در ضمن بهتره واقعاهمه صفحات روکامل بخونید تا بدونید دوستان چه موفقیتهایی بدست اوردن.بیخود سعی نکنید مدار رو شکست خورده جلوه بدید.

سه شنبه 24 اسفند1395 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhd1362 نوشته است:

دوست عزیز تست دستگاه مشکل است، باید طلا رو یک سال زیر زمین چال کنید، یا برید بیرون دنبال هدف واقعی بگردید که در این صورت وقتی دستگاه جایی رو گرفته یعنی به طلا یا نقره یا دیگر فلزات غیر مغناطیسی رسیدید، فکر نمی کنم هرکی 2 دفعه رفت بیرون به این فلزات برسه، چون این فلزات زیر زمین کم هستند. ولی یکی دوتا از دوستان به نتیجه رسیدن (مثلا ظرف نقره رو زدن) و بنده اطلاع دارم. دستگاه در مرحله تست است. من به شخصه فرصت فرصت نکردم بیرون، اگه هردفی رو بزم حتما فیلمش رو می ذارم

سه شنبه 24 اسفند1395 - 9:53pm

دوستان من یک تازه واردم مثل همه دوستان علاقه مندم این پروژه به نتیجه برسد
یک مورد یادم افتاد خاطر دوستان عرض کنم

صاحب سایت ژئوتک آقای کارل مارلند اولا در سایت اصلی خود نه در انجمن خودشان یک سیگنال انژکتور طراحی کرده برای تقویت حساسیت آنتن ال شکل به فلزات طلای مدفون شده که فکر کنم بی ربط به این پروژه نباشه

ربطش از این جهت است که فرکانس تولیدی سیگنال انژکتور موج سینوسی مورد نظر ۵ کیلوهرتز برای طلا و اگه اشتباه نکنم ۸ کیلو هرتز به نقره است . ایشان می نویسند که سیگنال یون های طلا ۵ کیلو هرتز است که با ارسال موج سینوسی با دو پراب به زمین انرژی جنبشی یونهای مورد نظر تقویت می شود و آنتن ها آنها را بهتر سنس می کنند.

در حالی که فرکانس کاری این مدار ۸ مگاهرتز است؟ :-\

چهارشنبه 24 اسفند1395 - 12:32am

http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/c ... /index.dat

آدرس مدار مورد نظر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 24 اسفند1395 - 12:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

خواهشا مدارات و لینکهای بی ربط در این تاپیک قرار ندهید.
این مدارات تاپبک مخصوص خودشون رو دارند

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

چهارشنبه 24 اسفند1395 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی جان صحبتهای این دوستمون چندان هم بی ربط نیست! :-?

متاسفانه چگونگی پیدایش اثر هاله برامون روشن نیست فقط میدونیم چنین چیزی وجود داره،
اما این نباید باعث بشه که بیشتر به بیراهه بریم!
استفاده از کلمات خیلی آسونه اما اثبات صحت گفتار نه..
من هیچ مدرکی حاکی از رابطه ی بین اثر هاله و یون پیدا نکردم! آیا این موضوع اثبات شده که بعضی از دوستان به همین سادگی این دو موضوع رو به هم مربوط میکنند؟؟!

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 3:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

مدار من لامپ و موبایلو میزنه ب دسا واکنشی نداره میشه بگین کدوم قطعرو عوض کنم

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 11:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alamut777 نوشته است:
مدار من لامپ و موبایلو میزنه ب دسا واکنشی نداره میشه بگین کدوم قطعرو عوض کنم

سلام.دوست عزیز.اساتید چند بار در مورد واکنش مدار به دست توضیح دادن.
مدار رو تو حالتی قرار بدید که چراغ اول شروع کنه به روشن شدن .بعد که به انتن دست میزنید چراغ خاموش میشه .واسه بعضی ها هم روشن میشه که زیاد مهم نیست.
در ضمن اون خازنای mktرو عدسی بزارید .

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 12:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 208 , 209 , 210 , 211 , 212 , 213 , 214 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 347 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure