انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:08pm



پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 بهمن1392 - 7:30pm
پست: 136
پاسخ با نقل قول
من با صحبت های شما موافقم جناب مهر افرین عزیز
پیشنهاد شما چیه وقتی بچه ها همکاری نمیکنن و هر کس به فکر خودشه ؟
چرا نباید این مدار به نتیجه برسه؟
مگه ما همه دوست و همکار هم نیستیم
عزیزان اقایون اساتید محترم باور دارم که بار کج به منزل نمیرسه
باور دارم که راه در جهان یکیست و ان راه راستیت
باور دارم که هر کس به اندازه معرفتش و بخشندگیش از این جهان هستی پاسخ مثبت دریافت میکنه
پس دیگه چرا نگران این باشم که چیزی رو که میدونم به کسی نگم تا مثلا سو استفاده نکنه یا مثلا فروشنده نشه من این چیزا برام مهم نیست چون دلی کار میکنم
مگه کوروش نمیگه باران باشو ببارو نپرس کاسه های خالی از آن کیست...
من بحثم استاد سنه دژ عزیز نیست چ ا که میدونم ایشونم زحمت کشیده و هر کدوم از ماهم باید تلاش کنیم و راه خودمون رو بریم
تا همدل و همراه نباشیم این مدار که هیچی کلا هیچ چیز دیگه ای رو نمیتونیم پیش ببریم باید از خودمون سوال کنیم با این همه تلاش چرا بازم سر نقطه اولیم خیلیامون
من خودم چون به علت مشکلی خارج از ایرانم ساختش برام مقدور نیست مگر بیش از یه تومن فقط ابزار بخرم اینجا وگرنه تا الان به اندازه خودم تلاش کرده بودم و مطمعنابا کمک دوستان به نتیجه رسیده بودم و اونو با همه به اشتراک میزاشتم
ولی مطمعن باشید توی اولین فرصت میسازم تست میکنم و فیلمشم میزارم
ای کاش کمی باهم مهربون تر بودیم....


شنبه 27 اسفند1395 - 2:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: دوشنبه 3 خرداد1395 - 2:27pm
پست: 534
پاسخ با نقل قول
دوست گرانقدرم ali.m
خوش قلبی و متانت شما بر من اثبات شده ازینرو قلب پاکتون رو تحسین میکنم

اما ما در جایگاهی نیستیم که بتونیم در مورد دیگران قضاوت کنیم..
یکی مثل استاد حمید مداری عالی طراحی و عمومی میکنه که همه بتونن ازش استفاده کنند خیلیها هم خیلی چیزها طراحی میکنند اما عمومی نمیکنند..
کاری به خوب بودن یکی و بد بودن دیگری ندارم منظورم اینجاست تا زمانیکه خود ما جای اونها نباشیم حق نداریم در موردشون قضاوت کنیم..

حتی اگه استاد حمید مداری عمومی نمیکرد باز هم مدارات دیگه ای بودن اما مدار استاد کار ما رو کمی راحت تر کرد ضمن اینکه ایشون بخوبی میدونست که مدارشون میتونه زمینه ی سوءاستفاده های فراوانی رو ایجاد کنه!
حالا هم اگه کسی ردیاب بهتری معرفی نکرد عیبی نداره مجبوریم روی همین مدارات کار کنیم،دوستان آگاه هم اگر کمک نکردند عیبی نداره چیزی از دست ندادیم!

نگاهتون به آینده استوار به اندیشه خویش با ذهنی مثبت به پیش برید که حتمن موفق خواهید شد...

هرکس به ارتفاع اندیشه ی خود پرواز میکند و به وسعت قلبش میبخشد.


شنبه 28 اسفند1395 - 3:40am
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12784
پاسخ با نقل قول
دوستان قبل از اینکه بحثها و بعضا افسانه پردازیها در خصوص این طرح به جاهای باریک کشیده بشه بنده براورد خودم رو از این طرح عرض میکنم! بطور خلاصه نظر من این هست که این مدار بر اساس دریافت انعکاس امواج رادیویی موجود در محیط از طرف فلز مدفون کار میکنه! حالا من نکات مختلفی رو ذکر میکنم خودتون بصورت منطقی فکر کنین و نتیجه بگیرین.

- مدار مشخصا دارای ساختار رادیویی هست ولی رادیویی که انگار برای کاری خاص دستکاری شده! وجود آنتن تلسکوپی اون هم با طولی مناسب برای دریافت باند FM و مدار رزونانس سیم پیچ و خازن روی فرکانس دریافتی حدود 100 مگاهرتز که در قلب باند FM قرار داره این مساله رو تایید میکنه.
- طراح در کشوری مثل ایتالیا به چنین نتیجه ای رسیده و اتفاقا ایتالیا کشوری هست که دارای تراکم زیاد ایستگاههای رادیویی روی باند FM هست! شاید یکی از دلایلی که جوابگیری ایشون از خیلیها بهتر بوده همین باشه.
- طراح فرکانس 100 مگاهرتز رو برای عملکرد این مدار عنوان کرده. خب سوال اینجاست اگر عمدی در استفاده از امواج رادیویی باند FM نبوده چرا دقیقا از فرکانسی استفاده شده که درست در مرکز باند FM قرار داشته باشه؟؟!! براحتی میشد از فرکانسی مثل 80 یا 120 مگاهرتز استفاده کرد که دارای همون خواص فرکانسی هست ولی خارج از باند FM قرار میگیره!!! بنابراین بنظر من این مساله عمدی بوده وگرنه دستگاه اصلا کار نمیکرد!
- طراح اذعان داشته که بصورت تصادفی از این مدار بصورت نوعی دفینه یاب جواب گرفته! سوال اینجاست چطور ممکنه بر اساس چیزی بجز دریافت انعکاس امواج رادیویی بشه از چنین مداری توقع دریافت پارامترهای دقیق و دارای حساب و کتاب مخصوص یک دفینه رو داشت؟!
- دوستان در تست های خودشون عنوان کردن حتی فلزی مثل شیر برنجی پیچیده شده داخل پلاستیک توسط دستگاه سنس شده! خب چنین هدفی که نمیتونه هاله داشته باشه! در عوض از نظر جذب امواج فلز برنج قویترین آلیاژ معمول هست چنانکه در آنتنهای رادیویی مختلف هم به وفور استفاده میشه!
- در خصوص عدم سنس یا تفاوت سنس برای آهن اتفاقا این دلیل دیگری هست که نشون میده این دستگاه با امواج رادیویی کار میکنه چون آهن در مورد دریافت امواج رادیویی جزو ضعیفترین فلزات هست چنانکه در هیچ آنتن رادیویی از آهن استفاده نمیشه!
- در مورد خاموش شدن چراغها روی هدف که برخی دوستان اشاره کردن ؛ این مساله هم میتونه در اثر خارج شدن آنتن از زاویه مستقیم دریافت موج رادیویی انعکاسی در حالتی باشه که دستگاه کاملا روی هدف قرار میگیره. اما چون این مورد بستگی به حالت قرارگیری فلز و جهت امواج فرستنده های رادیویی و زاویه آنتن داره همیشه چنین اتفاقی نمیفته چنانکه برخی دیگر دوستان هم در تجربه عملی خودشون به این مساله اشاره کردن!
- در ابتدا عنوان شده بود دستگاه در راستای شمال و جنوب دارای سنس متفاوت هست که ممکنه به مغناطیس زمین مربوط باشه. ولی یکی از دوستان در جهت شرق به غرب جواب قویتری گرفتن و دوست دیگری هم فرمودن تفاوتی حس نکردن و دوست دیگری هم گفتن در جاهای مختلف فرق داره!!! این بیش از پیش مشخص میکنه که دستگاه بر اساس امواج رادیویی کار میکنه به همین دلیل نتیجه بستگی به موقعیت فرستنده های رادیویی محل و همینطور حالت قرارگیری فلز داره که زاویه انعکاس امواج رو تعیین میکنن.
- اوایل گفته شد که دستگاه هاله هدف رو سنس میکنه. در صورتیکه تستهایی با آهنربا یا پارچه پشمی باردار نشون داد که این سیستم به میدان مغناطیسی و الکتریکی ثابت حساسیتی نداره! اصولا مداری که به این شکل و با سنسور آنتن تلسکوپی کار میکنه قادر به دریافت اثر میدان الکتریکی یا مغناطیسی ثابت اون هم از فاصله دور نیست. چنانکه در مگنتومترها هم چنین چیزی نمیبینید!
- مطابق همه جوابگیری های داخلی و خارجی و حتی نظر طراح ؛ این سیستم نیاز به تنظیم بر اساس موقعیت جغرافیایی داره. اگر بپذیریم که این مساله نمیتونه به مغناطیس و عرض جغرافیایی ربط داشته باشه ؛ تنها عامل تفاوت جوابگیری در مکان های مختلف فقط میتونه تفاوت وضعیت فرکانسی ایستگاههای رادیویی محل و جهت و قدرت ارسال امواج توسط اونها و تنظیم فرکانسی گیرنده دستگاه ساخته شده توسط شخص باشه!
- طبق گفته دوستان با دست زدن به آنتن دستگاه وضعیت چراغها تغییر میکنه. میتونین با یک رادیوی FM آزمایش کنین و به آنتن دست بزنین. ملاحظه میکنین که در وضعیت صدا کمی تفاوت ایجاد میشه! همینطور رادیو به دستگاههایی نظیر موبایل یا وسایل برقی کمی حساسیت داره و روی صدای خروجی اون تاثیر میذاره. در اینجا هم نتیجه مشابه رادیو هست! با این تفاوت که رادیوهای پیشرفته امروزی دارای فیلترهای پیشرفته و دقیق تری هستن و سایر هارمونیکهای فرکانسی رو کمتر دریافت میکنن ولی این مدار بلحاظ یک ساختار ساده رزونانس میتونه هارمونیکهای اضافی از سایر امواج رو هم دریافت کنه و لذا تاثیرش از امواج رادیویی غیر از فرکانس 100 مگاهرتز بیش از رادیوهای امروزی هست.
- چندین مورد از دستگاههای مشابه دیگر وجود دارن که بر اساس ارسال و دریافت امواج رادیویی کار میکنن. بعضی از اونها از امواج VLF استفاده میکنن که در همون اوایل انجمن هم مداراتشون مطرح شده بود و ایده ارسال امواج رادیویی و دریافت انعکاس اونها از فلز توسط یک گیرنده اصلا چیز جدیدی نیست! تنها تفاوت این طرح در این هست که از امواج رادیویی موجود در محیط استفاده میکنه و نیاز به فرستنده مجزا نداره که اتفاقا شاید این خیلی هم خوب نباشه!
- یکی از دوستان فرمودن دستگاه در مقابل کوهی که منبع اورانیوم بوده چنان واکنش شدیدی داشته که در اون مکان دیگه نمیشد اصلا با دستگاه چیز دیگری سنس کرد و ظاهرا برداشت این بود که این مساله ممکنه به وجود اورانیوم ربط داشته باشه! باید عرض کرد تشعشات رادیو اکتیو اصلا توسط یک آنتن تلسکوپی قابل دریافت نیستن! همونطور که برای سنجش میزان این تشعشعات از دستگاههای کنتور گایگر دارای تیوب مخصوص بعنوان سنسور استفاده میشه. اما در عوض کوه میتونه بعنوان یک عامل انعکاسی برای امواج رادیویی باعث ایجاد چنین حالتی بشه. بعلاوه وجود فرستنده های رادیویی قوی در چنین مکان حساسی اصلا دور از ذهن نیست و در اون صورت بقدری امواج رادیویی قوی بطور مستقیم دریافت میشه که دیگه انعکاس این امواج توسط یک فلز مدفون نمیتونه برای دستگاه ملاک سنس باشه!
- دوست دیگری اشاره کردن که دستگاه اثر امواج تراهرتزی از هدف رو دریافت میکنه! باید عرض کنم حتی یک مقاومت معمولی هم نمیتونه با امواج تراهرتزی کار کنه چه برسه به سایر قطعات مدار! پس این مساله هم کلا منتفی هست.

با توجه به عرایض فوق بنظر من نظریه استفاده از امواج رادیویی موجود برای سنس دفینه تقریبا قطعی هست! اما تنها یک مساله مهم وجود داره که این نظریه باید بتونه اون رو توضیح بده و اون هم نیاز به زمان برای ایجاد حالت دفینه ای در هدف جهت سنس هست! اتفاقا بنظر من نیاز به چنین زمانی نیست! اما واقعیت اینه که همونطور که فلزیاب فلزات دفینه ای قدیمی رو قویتر سنس میکنه و هاله هدف سبب سنس قویتر میشه ؛ در اینجا هم همینطوره. فراموش نکنین فلزیاب ها فلز رو بلحاظ داشتن رسانایی الکتریکی سنس میکنن و وقتی اثر هاله سبب سنس قویتر میشه معادل این هست که بگیم رسانایی اون افزایش پیدا کرده! در بحث آنتنها و جذب امواج هم این رسانایی فلز هست که سبب عملکرد بهتر اون میشه. پس در واقع هاله هدف بلحاظ ایجاد رسانایی بیشتر و جذب قویتر امواج صرفا جنبه کمکی داره وگرنه اصل همون دریافت انعکاس امواج رادیویی هست! حالا مشکل اینجاست که اکثر دوستان از فلزات کوچک برای تست استفاده میکنن. چنین سیستمی قاعدتا نمیتونه انعکاس امواج توسط فلزات کوچک یا نازک رو دریافت کنه بخصوص که طول موج فرکانس 100 مگاهرتز معادل 3 متر هست و یک فلز کوچک اصلا توانایی انعکاس مناسب برای چنین طول موجی رو نداره! اما اثر هاله دفینه ای کمک میکنه تا قدرت بیشتری پیدا کنه و به مرز سنس شدن برسه. لذا فکر میکنم دوستان بسادگی میتونن از فلزات بزرگ و ضخیم برای تست استفاده کنن و نتیجه رو در عمل ببینن.
نکته مثبت این نتیجه گیری این هست که هر چه ابعاد فلز تا حدی بزرگتر باشه شانس سنس قویتر و از فاصله بیشتر هم افزایش پیدا میکنه! پس برد نهاییش میتونه بیش از 10 متری باشه که عنوان شد. در عوض بدلیل قدرت نفوذ نه چندان زیاد امواج رادیویی FM در موانع سخت و قطور چنانکه تجربه در موارد مشابه کار با فرستنده گیرنده های رادیویی به من ثابت کرده ؛ حداکثر عمقزنی برای چنین سیستمی معادل نصف شعاعزنی اون هست! در نظر داشته باشین پیشرفته ترین سیستمهای رادار جی پی آر اگر با فرکانس 100 مگاهرتز کار بکنن ؛ دارای قدرت اسکن در عمقی بیش از 10 متر نیستن! پس با چنین مقایسه ای میشه تا حدودی نتیجه گرفت که عمقزنی این دستگاه میتونه در چه رنجی باشه.
بر اساس این نتیجه گیری در خصوص کیفیت سنس فلزات مختلف باید عرض کنم همونطور که ذکر کردم آهن ضعیف ترین سنس رو خواهد داشت اما اینطور نیست که کلا سنس نشه. همونطور که برخی دوستان هم در تستهای خودشون اشاره کردن! در واقع قابلیت دریافت امواج توسط یک فلز به میزان رسانایی اون بستگی داره و این موضوع در آنتنها هم مورد توجه قرار میگیره. لذا قویترین سنس مربوط به نقره و سپس مس و متاسفانه با کمی اختلاف طلا خواهد بود! همچنین برخی آلیاژها بخصوص برنج هم میتونن خوب سنس بشن. ضعیف ترین سنس هم مربوط به فلزاتی نظیر آهن و قلع هست که مقاومت الکتریکی بالا و هدایت پذیری کمتری دارن.
در نهایت باید عرض کنم مثل منطق عملکرد همه سیستمها در اینجا هم نباید توقع داشت انعکاس امواج صرفا توسط فلزات انجام بشه! لذا احتمال خطا و سنس غیر فلزات برای این طرح طبیعی هست.


شنبه 28 اسفند1395 - 3:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: دوشنبه 3 خرداد1395 - 2:27pm
پست: 534
پاسخ با نقل قول
درود استاد گرانقدرم :ymhug:

استاد با این تفسیر و با توجه به قضیه ی انعکاس امواج اف ام اصلن نمیشه روی کار کرد این مدار حساب باز کرد!
چون خیلی چیزها ممکنه که باعث انعکاس این امواج بشن!!
و قاعدتن این سیستم نمیتونه تفکیک قابل اعتمادی داشته باشه!

اما اگه طرح به لحاظ تئوری درست باشه آیا امکان طراحی مداری با فرستنده ی مجزا هست که تداخلی با امواج مزاحم فزاینده ی جو نداشته باشه؟؟

با سپاس @};-


شنبه 28 اسفند1395 - 4:38am
مدیر کل
مدیر کل

تاریخ عضویت: یکشنبه 19 اسفند1391 - 2:43am
پست: 12784
پاسخ با نقل قول
خواهش میکنم.
اتفاقا بنظر من این هم روش جالبی هست و من بارها شنیدم کسانی با این مدل دستگاهها چیزهایی پیدا کردن! بستگی داره منظور شما از حساب باز کردن چی باشه. همینکه یک ردیاب الکترونیکی هست که اتفاقا آهن رو ضعیف تر سنس میکنه و ممکنه تا 10-20 متر هم شعاعزنی و شاید تا 5 متر عمقزنی داشته باشه بنظرم چیز بدی نیست. هر چند توقع خود من رو اصلا براورده نمیکنه! در مورد تفکیک هم که از ابتدا گفتیم امکانپذیر نیست. هر چند عملا اکثر فلزات با ارزش بلحاظ رسانایی بالا خیلی بهتر از فلزات کم ارزش سنس میشن و البته متاسفانه طلا رتبه سوم سنس قوی رو پس از نقره و مس داره!
در مورد خطای انعکاس طبیعتا درسته چون مثلا برخی سنگهای سخت و قطور که تصادفا ممکنه رسانایی هم داشته باشن میتونن براحتی سنس بشن. موارد دیگری هم ظاهرا توسط دوستان بعنوان خطا گزارش شده بود. بهرحال این هم مدل خطای این نوع دستگاه هست و هر دستگاهی نوعی خطای مخصوص به خودش رو داره!
ایده استفاده از یک فرستنده رادیویی مجزا و مستقل شدن دستگاه از فرستنده های رادیوی محلی میتونه خوب باشه. بخصوص که ساخت فرستنده FM هم بسیار سادست و با مداری بمراتب کوچکتر از این میشه فرستنده ای ساخت که تا 100 متر شعاع برد داشته باشه! البته در اون صورت محل قرارگیری فرستنده بسیار مهم هست وگرنه در شرایطی که مثلا فرستنده نزدیک یا روبروی دستگاه باشه ؛ این مدار بعنوان گیرنده مستقیما خود فرستنده رو سنس میکنه و دیگه اثر انعکاس از فلزات رو نمیشه داشت. بعلاوه باید گیرنده دقیقا روی فرکانس فرستنده تنظیم بشه که این هم کمی چالش برانگیز هست چون این مدارات آنالوگ گاها با اندکی تکان خوردن یا تغییر دمای هوا فرکانسشون عوض میشه و این اتفاق میتونه حین کاوش برای هر یک از دو دستگاه فرستنده و گیرنده رخ بده!


شنبه 28 اسفند1395 - 5:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: دوشنبه 3 خرداد1395 - 2:27pm
پست: 534
پاسخ با نقل قول
سپاسگزارم استاد گرانقدر :)

استاد نظرتون راجع به دیجیتالی کردن فرستنده و گیرنده برای جلوگیری از بر هم خوردن تنظیم فرکانس در دستگاههای آنالوگ چیه؟
ضمن اینکه اگه دستگاه گیرنده اشتباهن فرستنده رو بجای هدف سنس کنه با توجه به محل فرستنده این خطا قابل تشخیص هست،اما چالش بزرگتر بنظرم محل قرار گیری فرستنده و زاویه ی تابش امواج هست! :-?
که بنظرم کار روی ایده ی چند فرستنده و چند گیرنده هم ممکنه بد نباشه! :-?

نظرتون چیه استاد؟؟


شنبه 28 اسفند1395 - 5:58am
استاد
استاد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am
پست: 1911
محل اقامت: کوردستان
پاسخ با نقل قول
با عرض سالام و احترام خدمت استاد حمید بزرگوار و تبریک سال نو خدمت ایشان و همه ی دوستان
همانطور که استاد فرمودند ، مدار فرانکو بنوعی گیرنده ی امواج رادیویی هست و فرکانس مشخصی دارد و این روش دریافت ، چیز جدیدی نیست
بنده با چنین مداراتی نیز آشنایی دارم
- در کشور ما پخش FM در محدوده ی 88 الی 108 مگاهرتز کار می کند
- توان نرمال فرستنده ها در کشورهای مختلف از 100 KW است اما تا 500 KW هم میرسه . اما در ایران توان کمتری دارد
- با توجه به توان فرستنده ها ، تا حدود 160 کیلومتر برد داریم اما توان کمتر چنین بردی را نخواهد داشت
- با توجه به حرکت سطحی امواج رادیوئی ، قدرت نفوذ در زمین چندان دلچسب نخواهد بود و خصوصا در مکانهای پست و کوهستانی که امواج ضعیف هستند ، برای اجسام عمیق تر ، نتیجه نزدیک به صفر است
- اگر برای جبران این ضعف از فرستنده استفاده کنیم ، ظاهرا راه حل خوبی است اما در عمل ، قرار دادن فرستنده در کنار گیرنده مشکل ساز است و نیاز به رعایت فاصله و زاویه و استفاده از آنتنهای خاص خواهد داشت
- تداخل امواج نیز وجود دارد و احتیاج به فیلترهای مناسب دارد . فیلتر کردن هم ساده است اما میزان دریافت کمتر میشه
- از نظر نفوذ در زمین ، همان قانون قبلی برای فرکانس بالا و پائین وجود دارد که در فلزیاب ها در برد دخیل است . اینجا چون اساس سیستم با فلزیاب فرق دارد ، مقداری برد بیشتر میشود . اما بازهم فرکانس خیلی بیشتر از حد معمول ، بالاست و قدرت نفوذ پائین است
- بنابراین در راه حل بهتری ، فرکانس را کمتر کردند و به امواج والف پناه بردند :ymhug:
- این امواج نفوذ بهتری در زمین دارند اما برد کمتری را طی میکنند
- بنابراین برای ردیابی با این امواج از فرستنده ی همراه استفاده میکنند که فکر میکنم تنها راه حل مناسب برای این روش باشد
- اما بازهم این فرکانسها خیلی از آنچه در فلزیاب ها میبینیم بالاتر هستند و مشکل نفوذ در زمین همچنان باقی است
یعنی معادله ی بین برد و نفوذ در امواج بالا و پائین رادیوئی ، کاملا چیزی شبیه به معادله ی بین ثبات و عمقزنی در فلزیاب است
- فعلا برای مدار فرانکو باید روی نوع آنتن و چگونگی دریافت کار کنید که همزمان بستگی به امواج فرستنده داره و اینکه چقدر از این امواج میتواند از فلز منعکس شود
مشکلاتی که وجود خواهند داشت :
سنس نکردن فلزات ریز
ناتوانی انعکاس برای فلزات ناپیوسته
ناتوانی انعکاس دهی به گیرنده ، در صورت قرار گرفتن دلخواهی سطح انعکاس دهی فلز دفن شده . که همینطور است بخصوص برای فلزات تکی و کوچک
نبودن امواج کافی فرستنده در محیطهای دورافتاده - پست - و کوهستانی پست ، مانند بین کوهها و میان دره ها که معمولا جنس ها را در همین جاها پنهان می کنند #:-s
بطور کلی بنظر بنده ، در مدار فرانکو بطور کامل از خاصیت دفینه های قدیمی استفاده نشده و قدیمی بودن فلز فقط اندکی تاثیر دارد . و بهمین خاطر ،در برابرش اگر به فلزات جدید واکنش داشته باشیم ، با خطاهای بسیاری روبرو خواهیم بود
و اگر قرار باشد که از خاصیت هاله و اثرات فلز قدیمی شده ، به طور بهتری استفاده نکنیم ، سیستم کاملی نخواهد بود و بسته به شرایط محیط و بودن یا نبودن امواج رادیوئی ، در هر مکانی و برای هر هدفی ، نمیتواند جوابگو باشد

حالا کسانی که دنبال چگونگی کارکرد مدار فرانکو بودند ، با بیانات مهندس ، بیشتر به اصولش آشنا شدند . ببینیم که حالا چه تغیری در مدار میدهید و چه نوآوری هایی خواهید داشت YMWHISTLE
واضح است که چرا سکوت حکم فرماست . حداقل بیاید یه تشکری از مهندس بکنید
خوب این هم یک روش برای دفینه یابی هست و بد نیست که با این نوع ردیابی کردن هم دست و پنجه ای نرم کنید . حداقل برای بعضی اهداف خوب است و مشکل بعضی ها رو حل میکنه

برای کسانی که به چگونگی کارکرد مدار و روش سنسش اهمیت نمی دادند و موفقیت را فقط در تغیرات و تعویض قطعات میدیدند :
حالا نسبت به قبل ،
به ذهنیت خودتان یک نگاهی بندازید و ببینید که دانستن روش کارکرد مدار ، چقدر خوب است
و در برابرش: ردیابی با ندانستن اصول کار ، مانند گشتن دنبال کسی ، در میان تاریکی است
اول باید مشخص بشه که چی رو میخوایم سنس کنیم و به چه روشی میخوایم سنسش کنیم ، بعد به ساخت مداری بر اساس آن روش بپردازیم
با آرزوی موفیت برای همه @};- @};- @};-



لا اله الا هو


شنبه 28 اسفند1395 - 11:50am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: چهارشنبه 18 تیر1393 - 10:06am
پست: 126
پاسخ با نقل قول
با سلام,
ضمن تشکر از حمید خان بابت راهنمایی های بی منتشون که همیشه روشنایی راه ما بوده و هست.
از دوست عزیز سنه دژ هم قدردان هستیم که بی چشم داشت پیگیر مسائل هستند و جایی که لازم بدونند راهنمایی میکنند.

در خصوص این مدار لازم دونستم تجربیات خودم رو به عرض برسونم. اول از همه اینو مطمئن شدم که تا جایی که امکان داره باید حساسیت و گین آی سی 1 رو کاهش بدیم که با کوچکترین تغییر در محیط عکس العمل بی موردی از سیستم نبینیم. با کاهش گین دیکه اون تغییرات پیاپی و چند دهم ولتی رو شاهد نیستیم و در عوض دقیقا نزدیک هدف تنها با 1 LED مشخص میشه و مطمئن میشیم که چیزی وجود داره که 1 LED روشن شده, چون سیستم رو حداقل حساسیت قرار داره. به دنبال روشن شدن LED های 2 و 3 نباشید چون برای روشن شدن هر کدام 1.5 ولت حدودا افزایش ولتاژ نیاز هست که دفینه چنین تغییر ولتاژی رو نمیده غیر اینکه با تغییر مقادیر R3 , R4 , R5 در قسمت Display Stage , اون رو طوری تنظیم کنیم که با تغییرات دهم ولتی بقیه LED ها روشن بشن.

همونطور که قبلا عرض کردم, چند ماه گذشته تستی داشتم در محلی که 2 کیلو مس در 1 متری به مدت 2 سال چال بوده و سیستم در شعاع 1 تا 2 متری اون رو با 1 LED آشکار کرد. طبق یافته های جدید متوجه شدم دستگاه به انبار آب و چاه فاضلاب واکنش داره. تحقیقاتی انجام شد و متوجه شدم در این نوع محیط ها یون آمونیوم و سولفید هیدروژن و نیتریت وجود داره. شما هم این رو امتحان کنید.


آخرین بار توسط dream_man در شنبه 28 اسفند1395 - 12:59pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.



شنبه 28 اسفند1395 - 12:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: شنبه 21 تیر1393 - 9:46am
پست: 472
پاسخ با نقل قول
منم از حمید عزیز و جناب سنه دژ بابت زمانی که برا راهنمایی میذارن ممنونم.
یه سوال داشتم،شکل موج امواج رادیو چیه
سینوسی
مربع
یا چی؟


شنبه 28 اسفند1395 - 12:34pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:33am
پست: 1115
پاسخ با نقل قول
با سلام .
یه سوال از دوستانی دارم که تئوری گیرندگی موج بازتابی رو مطرح کردن دارم.
با خازن 22 و سه دو سیم یک در یک رزونانس میشه حدود 130 مگ .حالا تو این فرکانس چه فرستنده ای داریم .و همچنین چرا تو این فرکانس باید فلز مفرغ رو نزنه و نقره رو بزنه.


شنبه 28 اسفند1395 - 1:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 214 , 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 51 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure