انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 2:04pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان مدار من فقط شرق رو سنس میکنه یعنی در کاوش پشت به جنوب و رو به شمال حرکت میکنم با چرخاندن انتن به سمت شرق شروع به سنس میکنه مشکل از کجاست

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 11:03am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
احتمالا در آن جهت :
- هدف فلزی
- یا خطای بزرگی مانند کوه معدنی و غیره
- یا فرستنده ای رادیوئی یا مشابهی
قرار دارد
و مشخص کردنش آسان نخواهد بود
شما در منطقه های دیگری نیز ، به همان جهت بگیرید و بررسی کنید ، مشخص میشود که کلا به شرق حساس است یا عامل دیگری دخیل است
بعدا که مشخص شد ، عامل دیگری دخیل است ، میتوانید بین آن سه نیز ( هدف یا فرستنده یا خطا ) بررسی کنید و علت مشخص میشود
خوب تست عوامل ناشناخته در مدارات ناشناخته ی ردیابی ، مقداری سخت خواهد بود و همیشه سوالات چند شاخه میشه :D

لا اله الا هو

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 11:47am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
برای دوستانی که توانایی و امکان تست گیری دارند
نظرات مهندس حمید برای تست :
برای دانستن اینکه کارکرد مدار ، چه شباهتهایی به ردیابهای آنتنی قدیمی دارد یا ندارد :
- درخواست فیلم تست با وجود قطب نما برای تعین جهات اصلی ، برای اینکه مشخص بشه مدار در جهات اصلی خاصی سنس دارد یا اینکه در جهت انعکاس رادیوئی فلزات کار می کند
- تست محل زاویه های 45 درجه ی اهداف قدیمی ، برای اینکه مشخص شود مدار به محل زاویه ها واکنش دارد یا فقط نقطه ی اصلی هدف را میزند

و برای تست مجهولات نظریه ی انعکاسی برای فلزات جدید :
- بهتره دوستان با فلزاتی جدیدی مثل مس و آلومینیوم که اون هم سنس نزدیک به طلا داره ؛ با ابعاد قابل ملاحظه تست انجام بدن. اینطوری بیشتر مشخص میشه که ایا دستگاه واقعا فلز جدید رو میزنه یا نمیزنه؟! پس انتخاب جنس و ابعاد فلز در نتیجه گیری خیلی مهم هست.
تکلیف آهن هم که از قبل مشخص بود و باید سنس ضعیف تری داشته باشه.
----------------------------------------------
اینا هم نظرات بنده بودند برای تست :
- اگر در محیط بیرون و بدور از منزل و فلزات جدید ، فلز قدیمی شده ی مطمئنی را سنس داشته باشید ، برای آزمایش ،در همان محل با رعایت مقداری فاصله از فلز قدیمی ، فلز جدیدی را نیز در زاویه های مختلفی قرار بدید و اونو از زوایای مختلفی بسنجید . معلوم میشه که فلز جدید چقدر میتونه انعکاس داشته باشه .
- فلزاتی از هدف بزرگتر را نیز تست کنید ببینیم دقیقا تا چه حدی انعکاس دارد یا ندارد
اگر انعکاس ضعیفی داشت ، پس وجود هاله مهمتر است و نوع موج دریافتی به آن صورت نیست که مستقیما انعکاس بیابد
و اگر کلا انعکاس نداشت ، یعنی قضیه باید از اساس دوباره بررسی بشه و نقش امواج کشف بشه
- برای تست باید دوستان از وارد نشدن مستقیم امواج رادیوئی از سمت فرستنده به مدار ، مطمئن شوند
این کار نیز چنان ساده نیست . باید در محیط دور از شهر تست کنند که قدرت امواج کمتر باشد و با در نظر گرفتن جهت فرستنده ، فلز تست را در زاویه ای قرار بدهند که منعکس کننده باشد .
- اگر قرار باشه مدار ، امواج رادیوئی رو مستقیم بگیره ، دیگه همه جا سنس رادیوئی خواهیم داشت
و اگر قرار باشه که میزان گیرندگی رو بیاریم پائین ، که امواج فرستنده رو مستقیما نگیره ، امواج منعکس شده باید قدرت بیشتری از امواج مستقیم ، داشته باشند که بتونن سنس بشن .
- برای روشن شدن حساس بودن مدار فرانکو به همان جهاتی که ردیاب مکانیکی حساس هست ( جهات اصلی مانند شمال و جنوب )، باید اول نتیجه ی تست انعکاس رادیوئی بخوبی مشخص بشه ، بعدا میتوانیم بگوئیم که مدار فرانکو در کدام جهت قویتر است و به جهات اصلی ( که برای ردیاب مکانیکی مهم است ) ربط دارد یا ندارد
-------------------------------------------------------------------------------------
پس بصورت خلاصه تر :
- اگر فلز قدیمی داشتید که سنس میشد ، چه بهتر . و فلز جدید را در همانجا با رعایت فاصله ، نسبت به فلز قدیمی بسنجید که انعکاس دارد یا خیر ؟
- و اگر فلز قدیمی ندارید که سنس بشه ، بازم تست انعکاس فلز جدید را ، در سایز های مختلف انجام بدید . و به سمت فرستنده ی رادیوئی نیز توجه کنید
- اگر در این حالات انعکاس نداشت و سنس نداشتید ، ببینید که با حساس کردن مدار ، آیا به دریافت امواج فرستنده ی رادیوئی بصورت مستقیم هوائی ، واکنش دارد یا خیر ؟
- جهت اصلی را نیز برای اهداف قدیمی و جدید ،بسنجید . ببینید که جهت سنس ربطی به جات اصلی دارد یا فقط به جهت انعکاس ربط دارد ؟ برای اینکار باید جهت فرستنده ی رادیوئی محل را بدانید و همچنین جهت فلز قدیمی را . با فلز جدید هم که جهت مشخص است اما فلز باید دقیقا در جهت فرستنده نباشد . میتوانید به چند صورت تست کنید : جای فلز جدید - فرستنده - مدار
- مدار مابین فرستنده و فلز جدید در یک راستا
- مدار مابین فرستنده و فلز جدید درحالی که تقریبا تشکیل یک مثلث بدید و در یک راستا نباشید
- فلز جدید بعنوان رابط ، در مابین مدار و فرستنده . در یک راستا . در حالی که مدار قدرت سنس مستقیم و هوایی امواج فرستنده را نداشته باشد

- هرگونه تستهای دیگری نیز که فکر میکنید ربطی به کارکرد مدار داشته باشد ، باارزش خواهند بود
- و هر گونه واکنش غیر عادی را نیز اگر مشاهده کردید ، بصورتهای گوناگون که به ذهنتان می رسد ، بررسی و تست کنید
- چون اساس کارکرد مدار هنوز بروشنی مشخص نیست و مدارهای دوستان ممکن است که هر کدام واکنش کمتر یا بیشتر یا متفاوتی نسبت بهم داشته باشند .
تائید صحت یا رد یا تاثیر ، هر گونه عاملی در سنس شدن یا نشدن هدف ، زمانی انجام میشود که چندین نفر ، نتایج تقریبا یکسانی از هر تست، گرفته باشند ،
بنابراین به تست از جانب چندین نفر نیاز است تا نتایج مطمئنتر باشد و اشتباهی در اساس طراحی مدار جدید صورت نگیرد . چون مدار بر اساس آن نتایج ، تغیر داده می شود یا بازسازی می شود

- ظاهرا درخواست ها زیاد است ، اما در عمل فقط تست چند حالت خواهد بود و زمان زیادی نیاز ندارد
پیشاپیش از فعالیت و زحمات همه ی علاقه مندان سپاسگذاریم @};- @};- @};-
و منتظر اعلام نتایج دوستان هستیم

لا اله الا هو

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 11:51am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان گلم و استاد حمید عزیز عیددتون مبارک .مدار من وقتی سیم پیچ رو خارج میکنم سنس فلز داره و حساسیتش زیاد میشه

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 2:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عنوان: ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه

رویا نوشته است:
دوستان گلم و استاد حمید عزیز عیددتون مبارک .مدار من وقتی سیم پیچ رو خارج میکنم سنس فلز داره و حساسیتش زیاد میشه

سلام.تو این حالت دیگه همه چی رو میزنه و هر موج و پارازیتی مستقیم میاد رو مدار و تقویت میشه.اون نصفه نیمه فیلتری هم که مدار داره رو در اوردید.
دوستان بهتره به جای خازن 22 پیکو یک واریابل قرار بدن و هر جا که فلزی هست تست کنن و نتایج رو ثبت کنند.

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سنه دژ نوشته است:
احتمالا در آن جهت :
- هدف فلزی
- یا خطای بزرگی مانند کوه معدنی و غیره
- یا فرستنده ای رادیوئی یا مشابهی
قرار دارد
و مشخص کردنش آسان نخواهد بود
شما در منطقه های دیگری نیز ، به همان جهت بگیرید و بررسی کنید ، مشخص میشود که کلا به شرق حساس است یا عامل دیگری دخیل است
بعدا که مشخص شد ، عامل دیگری دخیل است ، میتوانید بین آن سه نیز ( هدف یا فرستنده یا خطا ) بررسی کنید و علت مشخص میشود
خوب تست عوامل ناشناخته در مدارات ناشناخته ی ردیابی ، مقداری سخت خواهد بود و همیشه سوالات چند شاخه میشه :D

ممنون سینه دژ عزیز دوباره تست میکنم در یک منطقه دیگه حیف که فلز چال شده ندارم

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 4:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سنه دژ نوشته است:
- فعلا که ثابت نشده ، فرانکو با بنده فرقی داشته باشه ، چون مداری رو ارائه نداده که کار بکنه . بنده هم چنین مداری ارائه ندادم =))

- چه معلوم که قصدش از ارائه ی مدار ، تکمیل و اصلاحش بوسیله ی دیگران نباشه
همانطور که خیلی از سازندگان فلزیاب ، مدار دمو رو عمومی میکنن تا دیگران از نظر سخت افزاری ، تغیر بدن و تقویت بکنن و رفع اشکال بکنن ، بعدش اون تغیرات رو در سخت افزار و نرم افزار ، اعمال میکنه و ورژن جدیدش رو میفروشه . و هیچی دست عموم نمیفته بغیر از هدر رفتن وقت و هزینه و علمشون . مانند فلزیاب " ماینر 4 " که بیشتر از نصف علاقمندان به فلزیاب را در ایران فلج کرد و جیب همه رو خالی کرد و نتیجه ای هم نداشت . البته این فقط یک نظر وارونه هست و بنده ندیده کسی رو متهم نمیکنم و برای ایشان نیز آرزوی سلامتی دارم

- ضمنا بنده بارها عرض کردم و بازم عرض می کنم که از نظر الکترونیک زیاد وارد نیستم و نمیتونم محاسبات الکترونیکی برای طراحی مدار و انتخاب قطعات انجام بدم . در شاخه ای که بنده میتونستم کمک بکنم ، امثال شماها باعث شدند که چیزی نگم . بنده هم به زور نمیخوام چیزی رو آموزش بدم

- تفکرات هر کسی هم به خودش مربوطه . کسی وظیفه نداره که به دیگران کمک بکنه . اگر کمک کرد خوبیش رو میرسونه و اگر نکرد بازم مقصر نیست
فعلا که بنده کمک کردم و مقصر هم شدم

- و اگر منطقی هسید ، به این دیدگاه بنده نیز یه نظری بندازید : هیچ کسی به بنده نقشه نداده تا به کسی نقشه بدم . نه حضوری نه اینترنتی نه عمومی و نه خصوصی
فقط نقشه های اساسی و بنیادی رو از اینترنت گرفتم . همون نقشه هایی که شماها نیز میتوانید بگیرید
بقیه ش دیگه تلاش و تفکر و هزینه و آزمایش بوده که فکر نمی کنم برای خیلی ها قابل تصور باشه که بنده چقدر تلاش کرده ام . اگر توضیح بدم ، بازم میگن داستان سرایی میکنه
حال چیزی را که خودم ساختم و حقشو دارم ، چرا باید عمومی بکنم ، و برای چه کسانی باید عمومی بکنم ؟
و وقتی هم که میخوام کمک بکنم و اساس کار رو برای علاقمندان توضیح بدم ، متهم میشم و اینگونه باهام برخورد میشه و توضیحاتم را داستان سرایی و به بیراهه کشیدن و منحرف کردن تایپیک و دلسرد کردن بچه ها می نامند
مدار جناب فرانکو نیز جای امید داره و توصیه میکنم که علاقه مندان حتما روش کار بکنند . هر کسی هر جور دوست داره میتونه بسازه و استفاده بکنه
کسی جلو کسی رو نگرفته . راه باز است و جاده دراز

سلام سنه دژ عزیز خواهشا بگید چه کنیم آخه پدرمون در اومد اومد آخه بگید چه خاکی یه سر بریزیم یا چه مداری رو بسازیم من از شما خواهش میکنم

خدايا مددی کن

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 8:02pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز بعرضتون برسونم متاسفانه پس از چند ساعت مطالعه و تحلیل بخش تقویت کننده اصلی مدار به نتایج جالبی نرسیدم! در واقع تقویت کننده اصلی امواج شامل ترانزیستورهای 2 و 3 و 4 اصلا امکان تقویت فرکانس 100 مگاهرتز رو نداره!!! بلکه تقویت اصلی در رنج فرکانسی 300 کیلوهرتز الی 5 مگاهرتز به میزان حدود 80 دسی بل (10 هزار برابر!) امکانپذیره و این تقویت به تدریج و بخصوص از فرکانس 10 مگاهرتز به بعد بشدت افت میکنه و روی فرکانس 100 مگاهرتز مقدار تقویت به نزدیک صفر میرسه! با توجه به استفاده از آنتن تلسکوپی امکان دریافت امواج کیلوهرتزی به اون شکل وجود نداره و لذا فرکانسهایی نزدیک به 5 مگاهرتز از نظر ترکیب سیستم آنتن تلسکوپی و مدار تقویت کننده ؛ بیشترین میزان تقویت رو در این مدار خواهند داشت. متاسفانه مدار رزونانسی که ظاهرا برای 100 مگاهرتز طراحی شده اصلا کارکردی به اون شکل نداره و لذا نه تنها این مدار قادر به دریافت باند FM نخواهد بود ؛ بلکه تغییر مقادیر خازن 10 و سیم پیچ بصورت یک فیلتر ضعیف فقط اندکی تفاوت در عملکرد تقویت کننده ایجاد میکنه! همینطور تاثیر بتای ترانزیستور در نتیجه و میزان تقویت نهایی آنچنان زیاد نیست.
قبلا عرض کردم طبق تست بنده با رادیو عملکرد این مدار شباهت خیلی زیادی با رادیو روی موج SW داره. مجددا هم روی فرکانس 5 مگاهرتز باند SW این مساله رو تست کردم و دقیقا حالت قوی و ضعیف شدن مجهول صدای خروجی رادیو با تغییر جهت آنتن یا محل رادیو مشابه وضعیت چراغها در این طرح بود! با دست زدن به آنتن رادیو هم همیشه صدای رادیو ساکت تر میشه که قاعدتا معادل خاموش شدن چراغها در این طرح هست. نکته جالب این هست که روی اون بخش از باند SW اصلا ترافکیی از ایستگاهها نداریم و فقط صداهای خش خش و چیزی شبیه نویز شنیده میشه. اما مطمئنا تفاوت این مدار این هست که در رنج بسیار وسیع تری در این محدوده فرکانسی هر موجی وجود داشته باشه تقویت میشه و تفاوت زیادی بین فرکانسها نیست. به همین جهت از ابتدا عرض کردم چون این مدار فیلتر پیشرفته ای نداره برخلاف رادیوهای امروزی اصلا یک فرکانس خاص رو دریافت نمیکنه بلکه یک محدوده نسبتا وسیع از فرکانسها رو تقریبا به یک میزان تقویت میکنه! لذا با این حالت تقویت کننده اصلا نمیشه انتظار داشت که فرکانس خاصی دریافت بشه! بنابراین این مساله تا حد زیادی ناقض نظریه ارسال فرکانسی خاص توسط دفینه هست و برعکس احتمال نظریه انعکاس امواج رادیویی رو بیشتر تقویت میکنه. بخصوص که در باند SW ایستگاه محلی به اون شکل وجود نداره اما امواج بخصوصی در اطراف هستن که بصورت مجهولی در جایی قوی و در جایی ضعیف میشن! طبیعتا روی این رنج از امواج رادیویی تفاوت عملکرد در زمان روز با شب بیشتر خواهد بود که دوستان باید این مورد رو هم بررسی کنن.
از سایر دوستانی که به آنالیز این تیپ مدارات وارد هستن خواهش میکنم اونها هم محاسبات خودشون رو بخصوص در مورد بخش تراتزیستورهای 2 و 3 و 4 انجام بدن تا ببینیم آیا نتیجه مشابه چیزی که من بهش رسیدم خواهد بود یا خیر!

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان عزیز بعرضتون برسونم متاسفانه پس از چند ساعت مطالعه و تحلیل بخش تقویت کننده اصلی مدار به نتایج جالبی نرسیدم! در واقع تقویت کننده اصلی امواج شامل ترانزیستورهای 2 و 3 و 4 اصلا امکان تقویت فرکانس 100 مگاهرتز رو نداره!!! بلکه تقویت اصلی در رنج فرکانسی 300 کیلوهرتز الی 5 مگاهرتز به میزان حدود 80 دسی بل (10 هزار برابر!) امکانپذیره و این تقویت به تدریج و بخصوص از فرکانس 10 مگاهرتز به بعد بشدت افت میکنه و روی فرکانس 100 مگاهرتز مقدار تقویت به نزدیک صفر میرسه! با توجه به استفاده از آنتن تلسکوپی امکان دریافت امواج کیلوهرتزی به اون شکل وجود نداره و لذا فرکانسهایی نزدیک به 5 مگاهرتز از نظر ترکیب سیستم آنتن تلسکوپی و مدار تقویت کننده ؛ بیشترین میزان تقویت رو در این مدار خواهند داشت. متاسفانه مدار رزونانسی که ظاهرا برای 100 مگاهرتز طراحی شده اصلا کارکردی به اون شکل نداره و لذا نه تنها این مدار قادر به دریافت باند FM نخواهد بود ؛ بلکه تغییر مقادیر خازن 10 و سیم پیچ بصورت یک فیلتر ضعیف فقط اندکی تفاوت در عملکرد تقویت کننده ایجاد میکنه! همینطور تاثیر بتای ترانزیستور در نتیجه و میزان تقویت نهایی آنچنان زیاد نیست.
قبلا عرض کردم طبق تست بنده با رادیو عملکرد این مدار شباهت خیلی زیادی با رادیو روی موج SW داره. مجددا هم روی فرکانس 5 مگاهرتز باند SW این مساله رو تست کردم و دقیقا حالت قوی و ضعیف شدن مجهول صدای خروجی رادیو با تغییر جهت آنتن یا محل رادیو مشابه وضعیت چراغها در این طرح بود! با دست زدن به آنتن رادیو هم همیشه صدای رادیو ساکت تر میشه که قاعدتا معادل خاموش شدن چراغها در این طرح هست. نکته جالب این هست که روی اون بخش از باند SW اصلا ترافکیی از ایستگاهها نداریم و فقط صداهای خش خش و چیزی شبیه نویز شنیده میشه. اما مطمئنا تفاوت این مدار این هست که در رنج بسیار وسیع تری در این محدوده فرکانسی هر موجی وجود داشته باشه تقویت میشه و تفاوت زیادی بین فرکانسها نیست. به همین جهت از ابتدا عرض کردم چون این مدار فیلتر پیشرفته ای نداره برخلاف رادیوهای امروزی اصلا یک فرکانس خاص رو دریافت نمیکنه بلکه یک محدوده نسبتا وسیع از فرکانسها رو تقریبا به یک میزان تقویت میکنه! لذا با این حالت تقویت کننده اصلا نمیشه انتظار داشت که فرکانس خاصی دریافت بشه! بنابراین این مساله تا حد زیادی ناقض نظریه ارسال فرکانسی خاص توسط دفینه هست و برعکس احتمال نظریه انعکاس امواج رادیویی رو بیشتر تقویت میکنه. بخصوص که در باند SW ایستگاه محلی به اون شکل وجود نداره اما امواج بخصوصی در اطراف هستن که بصورت مجهولی در جایی قوی و در جایی ضعیف میشن! طبیعتا روی این رنج از امواج رادیویی تفاوت عملکرد در زمان روز با شب بیشتر خواهد بود که دوستان باید این مورد رو هم بررسی کنن.
از سایر دوستانی که به آنالیز این تیپ مدارات وارد هستن خواهش میکنم اونها هم محاسبات خودشون رو بخصوص در مورد بخش تراتزیستورهای 2 و 3 و 4 انجام بدن تا ببینیم آیا نتیجه مشابه چیزی که من بهش رسیدم خواهد بود یا خیر!

سلام.من یه تست انجام دادم که فک کنم این مدار تو محدوده 100 مگ کار میکنه .بازم ببینید و نظرتون رو بدید.
http://uupload.ir/view/n4xu_vid_20170323_000611.mp4

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 11:15pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از شما. خسته نباشین.
خوب شد شما این تست رو گرفتین چون اتفاقا بیش از پیش نشون میده که این طرح در محدوده FM و فرکانس 100 مگاهرتز کار نمیکنه! :D نمیدونم تا چه حد تجربه کار با فرستنده گیرنده های رادیویی رو دارین ولی باید بدونین اگر فرستنده و گیرنده روی یک فرکانس یا حتی فرکانسی نزدیک به هم کار کنن ؛ وقتی فرستنده به گیرنده تا این حد نزدیک بشه میزان امواجی که توسط گیرنده دریافت میشه بسیار بسیار زیاده! اصلا اینطور نیست که مثل این فیلم شما فرستنده رو تقریبا به آنتن گیرنده بچسبونید و فقط یک چراغش روشن بشه! توجه داشته باشین اگر هم اعتقاد دارین دفینه فرکانسی تولید میکنه اما این فرستنده های رادیویی در مقایسه میلیونها بار قویتر هستن چرا که تا چند ده متر با هر رادیویی میشه موجشون رو دریافت کرد. شاید بد نباشه همین تست رو در کنار یک رادیوی مولتی باند انجام بدین. قدرتش رو روی موج FM ببینید و بعد روی موج SW هم بررسی کنین. این حالتی که میبینید در موج SW وجود خواهد داشت یعنی فرستنده FM فقط کمی روی گیرنده SW نزدیک بخودش تاثیر میذاره. این رو من قبلا تست کردم و مشابه تست شما هم هست. بهرحال وضعیت تقویت سیگنال و محاسبه پاسخ فرکانسی شبکه تقویت کننده ترانزیستورهای 2 و 3 و 4 خیلی پیچیده نیست و فکر نمیکنم اشتباهی کرده باشم. حالا دوستان دیگری که وارد هستن هم باید حساب کنن. در نهایت باید از طراح خواسته بشه که نشون بده اون قسمت از تقویت کننده چه فرکانسی رو به چه میزان میتونه تقویت کنه.

چهارشنبه 2 فروردین1396 - 11:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 , 229 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure