نویسنده |
پیغام |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
خیلی ممنون از اعلام نتایجتون با این همه تقویت ، باید فرستنده رو از فاصله ی دورتری میتونست بزنه بنظر بنده نیز این مدار با قطعات نمیتونه ، فرکانس به اون بالایی رو بدرستی بگیره و تقویت بکنه و مقایسه بکنه قبلا هم عرض کردم که قسمت آنتن احتیاج به تغیر اساسی داره . اگر مدار بدرستی نتونه باند FM رو بگیره ، بازم در مورد این گونه تستهای نزدیک با موبایل یا فرستنده ، بنده همون نظر قبلی رو دارم و علت این سنهای خیلی نزدیک، چیزی نیست جز " مختل کردن گیرنده " اگر گیرندگی بود ، باید خیلی بیشتر از اینا بود . قدرت ارسال این نوع فرستنده ها بیش از 10 متر است
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 2 فروردین1396 - 11:44pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
ممنون از نظر شما. ولی هر چی که هست فلز مدفون خیلی قویتر از این فرستنده عمل میکنه.تو سقف خونه بیشتر چراغها روشن میشه.و همچنین تو موردی که تو باغچه دارم و فیلمشو قبلا دیدیم. حالا تو چه رنجی کار میکنه من تو محاسبات زیاد وارد نیستم.ولی اگه میشد یه قسمت به مدار موقتا اضافه کرد که مثل رادیو اف ام میشد و صوت رو از موج حامل جدا میکرد مشخص میشد که ایا رو موج اف ام کار میکنه یا نه.و یا دوستانی که اسکوپ دارن از ترانزیستور 4 خروجی بگیرن و یه همچین تستی انجام بدن.
|
چهارشنبه 2 فروردین1396 - 11:51pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سنه دژ نوشته است: خیلی ممنون از اعلام نتایجتون با این همه تقویت ، باید فرستنده رو از فاصله ی دورتری میتونست بزنه بنظر بنده نیز این مدار با قطعات نمیتونه ، فرکانس به اون بالایی رو بدرستی بگیره و تقویت بکنه و مقایسه بکنه قبلا هم عرض کردم که قسمت آنتن احتیاج به تغیر اساسی داره . اگر مدار بدرستی نتونه باند FM رو بگیره ، بازم در مورد این گونه تستهای نزدیک با موبایل یا فرستنده ، بنده همون نظر قبلی رو دارم و علت این سنهای خیلی نزدیک، چیزی نیست جز " مختل کردن گیرنده " اگر گیرندگی بود ، باید خیلی بیشتر از اینا بود . قدرت ارسال این نوع فرستنده ها بیش از 10 متر است در مورد مختل کردن قسمت گیرنده تو این تست باهاتون مخالفم .چون رو موج 108 به قسمت امپلی هم نزدیک کردم روشن نشد.ولی تو موبایل و لامپ نویز میفته رو امپلی و چراغها روشن میشن.
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:00am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خب من تستهای بیشتری با رادیوی SW انجام دادم و میتونم تا حد زیادی تجربه شما رو تایید کنم! در رادیوی SW هم وقتی نزدیک سقف یا ستون میشیم صدای خروجی خیلی زیاد میشه. نکته جالب تر اینکه فلزات معمولی تقریبا تاثیری روی رادیو ندارن ولی روی هر فلزی که داخل زمین یا دیوار هست مثل لوله ها و یا شوفاژ از فاصله قابل ملاحظه ای باعث زیاد شدن صدای خر خر رادیو میشه! توجه کنین تقویت کننده فرکانس ورودی در بخش ترانزیستورهای 2 و 3 و 4 مدار هست. بعد از اون توسط دیودهای 1 و 2 و خازن 16 ابتدا یکسو و سپس فیلتر میشه و دیگه شما در خروجی ترانزیستور 5 سیگنال رادیویی ندارین. بیشتر بصورت یک ولتاژ DC هست که باز هم تقویت میشه و همون باعث میشه بتونین از مداری شبیه ولتمتر معمولی برای سنجش قدرت خروجی استفاده کنین. در واقع همه امواجی که در محدوده فرکانسی عرض شده وجود دارن تقویت میشن و در نهایت تبدیل به یک ولتاژ DC شده و اندازه گیری میشن. لذا اگر توقع شنیدن چیزی رو دارین باید خروجی ترانزیستور 4 رو بگیرین که بیشترین موج تقویت شده قبل از یکسوساز در اون جا قرار داره. با این حال اصلا توقعی نیست که چیزی جز نویز بشنوین! بخصوص که فرکانسهایی که تقویت اصلی رو دارن اصلا در باند صوتی نیستن! بهرحال به اعتقاد من بعیده بشه روی باند FM حالتی مشابه کارکرد این مدار رو داشت کما اینکه من هم با رادیوی FM موفق به این کار نشدم. ولی روی باند SW وضعیت خروجی صدای رادیو خیلی نزدیک به عملکرد این مدار هست. من با سنه دژ عزیز موافقم. وضعیت بخش رزونانس اصلا درست نیست و حتی آنتن تلسکوپی کوتاه هم برای این فرکانسها جواب ضعیفی میده. قطعا اگر آنتن تلسکوپی بلندتری استفاده بشه نتیجه قویتر میشه. چون روی فرکانسهای پایین تر به همون نسبت آنتن بلندتری نیاز هست تا امواج بصورت قوی دریافت بشن. پس یکی از راههای افزایش برد میتونه بلندتر کردن آنتن تلسکوپی باشه که البته حساس ترش هم میکنه.
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:07am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
سعید جان با تشکر از شما بخاطر تهیه فیلم.ولی چون شما فرستنده رو خیلی نزدیک انتن میکنین چراغها روشن میشن و در واقع هارمونیکهای اونو ممکنه بگیره و اگر هر فرستنده دیگری روبا فرکانس دیگری هم به مدار فرانکو نزدیک کنید چراغها روشن میشن مثل موبایل پس این دلیل فرکانس کاری 100mhzمدار نیست
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:12am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
دوستان خسته نباشید. از برآیند تحلیلها و آزمایشات ، و تستها ، نتیجه ی معقولی نگرفتم ، جز اینکه فعلا بگم این مدار یک نوع دتکتور ، یون است ، یون جمع شده در یک محل ، یا هوای یونیزه شده در اطراف آنتن موبایل ، لامپ کم مصرف، یا سقف و .... را آشکارسازی میکند. یون های منفی بسیار بسیار سبک تر از یون های مثبت هستند ، بخاطر همینه که یون منفی بیشتر در هوا هست. و تابع شرایط خاص خود حرکت و جابجا هم میشه. حالا اگر دوستی دسترسی به این دستگاههای مولد یون منفی داخل خودرو ، یا نصب شده در کولر گازی یا هود آشپزخانه ، یا آبشار طبیعی ، داره ، یک تست هم بزنه ببینیم ، سنس اتفاق می افته.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:25am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
afshin نوشته است: سعید جان با تشکر از شما بخاطر تهیه فیلم.ولی چون شما فرستنده رو خیلی نزدیک انتن میکنین چراغها روشن میشن و در واقع هارمونیکهای اونو ممکنه بگیره و اگر هر فرستنده دیگری روبا فرکانس دیگری هم به مدار فرانکو نزدیک کنید چراغها روشن میشن مثل موبایل پس این دلیل فرکانس کاری 100mhzمدار نیست بنده هیچ اصراری ندارم که مدار تو چه رنجی کار میکنه.ولی اگه مسئله مختل کردن باشه باید تو 108 مگ هم مدار عکسالعملی داشت. ولی به نظرم دوستانی که اسکوپ دارند میتونن این رو کاملا روشن کنند. چون یکی از دوستان قبلا موردی پیش اومد و به من گفت که خازنها اگه عدسی نباشند تو ترانزیستو ر 4 فقط افزایش ولتاژ داریم و فرکانس نداریم.ایشون با اسکوپ فرکانس گرفته بودند.
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:28am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهرافرین نوشته است: hoshyar191 نوشته است: دوستان میخوام براتون روشن کنم هر فلزی فرکانس مخصوص بخود را ندارد ، بله در واقع هر فلز یک محدوده فرکانس تشدید مخصوص بخود را دارد، یعنی هر فلز یا آلیاژی در یک محدوده از فرکانس سیگنال الکترومغناطیسی ، الکتریکی و صوتی را بیشتر از سایر فرکانسها انعکاس ، جذب یا پراکنده میکند ، و این بر میگردد به لرزش الکترونها و اتمهای داخل فلز ،و دیگر بحث های فیزیک. و اما یک بحث مهم دیگر در رابطه با آنتن و امواج وجود دارد که میتوان آن را به این بحث ربط داد اگر دفینه را نوعی آنتن موجود در زمین فرض نمود ، وآن میدانهای گردابی یا فوکو در فلزاتی که در مقابل سیگنالها قرار میگیرند ، هست . این بحث در آنتنها و فیدرها و.... که در فرکانس بالا قرار دارند پیش میاد ، میفرمایند میزان انباشت انرژی الکترومغناطیسی در یک فلز، تا حدی معقول و ایده آل است فراتر از این ظرفیت ، فلز به اشباع میرود و جریانهای فوکو، یا میدانهای گردابی در سطح فلز بوجود میآید. حالا میتوان این دانسته ی علمی را به بحث خودمان ارتباط داد. البته غلبه بر این میدانها و مهار اونها خودش بحث و تکنیک خاصی داره. خوشحالم که بحث وارد فاز علمی شده . خب دوست گرامی اگر واقعن چنین باشه که شما میفرمایید اثباتش با توجه به پیشرفتهای علمی امروزی نباید کار مشکلی باشه!! آیا برای ادعاتون مدرک معتبری هم دارید یا تنها یک فرضیه ی شخصی هست؟؟ البته با سپاس از شما مهر آفرین عزیز ، شک نکنید، مطالب پایه علمی داره ، و از مباحث تدریس در دروس مخابرات و بصورت تخصصی هست ، دارم فکر میکنم چطور مثالی در این مورد بزنم . ببینید در بعضی از آنتنها دیدید سوراخ هایی ایجاد شده ، یا آنتن های توری. یا برد داخل ال ان بی ، مارک معرف ، دیدی سوراخهایی ایجاد شده، اینا جریانهای فوکو را می شکند . و در مورد اولین موضوعی که گفتم دارم سعی میکنم یک مثال عینی واست پیدا کنم.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:35am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
saeeed60h نوشته است: سنه دژ نوشته است: خیلی ممنون از اعلام نتایجتون با این همه تقویت ، باید فرستنده رو از فاصله ی دورتری میتونست بزنه بنظر بنده نیز این مدار با قطعات نمیتونه ، فرکانس به اون بالایی رو بدرستی بگیره و تقویت بکنه و مقایسه بکنه قبلا هم عرض کردم که قسمت آنتن احتیاج به تغیر اساسی داره . اگر مدار بدرستی نتونه باند FM رو بگیره ، بازم در مورد این گونه تستهای نزدیک با موبایل یا فرستنده ، بنده همون نظر قبلی رو دارم و علت این سنهای خیلی نزدیک، چیزی نیست جز " مختل کردن گیرنده " اگر گیرندگی بود ، باید خیلی بیشتر از اینا بود . قدرت ارسال این نوع فرستنده ها بیش از 10 متر است در مورد مختل کردن قسمت گیرنده تو این تست باهاتون مخالفم .چون رو موج 108 به قسمت امپلی هم نزدیک کردم روشن نشد.ولی تو موبایل و لامپ نویز میفته رو امپلی و چراغها روشن میشن. در واقع ، همونطور که مهندس هم تشخیص دادن ، این مدار توانایی رصد فرکانس بالا رو نداره . برای همین هم هست که شما در 108 واکنش نداشتید . و مداری که توانائی گیرندگی چیزی رو نداشته باشه ، اون چیز نمیتونه روش تاثیری داشته باشه مثلا برای مختل کننده ی تلفن همراه ، فرکانسهای تقریبا مشابهی ارسال میشن که تلفن رو مختل میکنه . و همچنین برای مختل کننده های ماهواره در سطح شهر . فرکانس کمتر یا بیشتر اثری نداره . برای پارازیت رادیو نیز همینطور منظورم از مختل کردن نیز ، برای اون فرکانسهای پائنتر هست که در محدوده ی گیرندگی مدار قرار داره . این فرکانسها نیز بصورت مستقیم دریافت نمیشن و اثرات دیگرشون روی مدار هست ، که حالت مختل کردن رو بوجود میارن .
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:38am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سنه دژ نوشته است: saeeed60h نوشته است: سنه دژ نوشته است: خیلی ممنون از اعلام نتایجتون با این همه تقویت ، باید فرستنده رو از فاصله ی دورتری میتونست بزنه بنظر بنده نیز این مدار با قطعات نمیتونه ، فرکانس به اون بالایی رو بدرستی بگیره و تقویت بکنه و مقایسه بکنه قبلا هم عرض کردم که قسمت آنتن احتیاج به تغیر اساسی داره . اگر مدار بدرستی نتونه باند FM رو بگیره ، بازم در مورد این گونه تستهای نزدیک با موبایل یا فرستنده ، بنده همون نظر قبلی رو دارم و علت این سنهای خیلی نزدیک، چیزی نیست جز " مختل کردن گیرنده " اگر گیرندگی بود ، باید خیلی بیشتر از اینا بود . قدرت ارسال این نوع فرستنده ها بیش از 10 متر است در مورد مختل کردن قسمت گیرنده تو این تست باهاتون مخالفم .چون رو موج 108 به قسمت امپلی هم نزدیک کردم روشن نشد.ولی تو موبایل و لامپ نویز میفته رو امپلی و چراغها روشن میشن. در واقع ، همونطور که مهندس هم تشخیص دادن ، این مدار توانایی رصد فرکانس بالا رو نداره . برای همین هم هست که شما در 108 واکنش نداشتید . و مداری که توانائی گیرندگی چیزی رو نداشته باشه ، اون چیز نمیتونه روش تاثیری داشته باشه مثلا برای مختل کننده ی تلفن همراه ، فرکانسهای تقریبا مشابهی ارسال میشن که تلفن رو مختل میکنه . و همچنین برای مختل کننده های ماهواره در سطح شهر . فرکانس کمتر یا بیشتر اثری نداره . برای پارازیت رادیو نیز همینطور منظورم از مختل کردن نیز ، برای اون فرکانسهای پائنتر هست که در محدوده ی گیرندگی مدار قرار داره . این فرکانسها نیز بصورت مستقیم دریافت نمیشن و اثرات دیگرشون روی مدار هست ، که حالت مختل کردن رو بوجود میارن . شرمنده من باید اول اینو توضیح میدادم یادم رفت.فرستنده رو گذاشتم رو 87 و تریمر مدار رو چرخوندم تا بیشترین حالت گیردگی رو داشتم.بعد وقتی از 87 دورتر میشدم سنس کمتر میشد
|
پنج شنبه 2 فروردین1396 - 12:43am |
|
|
|