انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:59pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
hoshyar191 نوشته است:
دوستان خسته نباشید.
از برآیند تحلیلها و آزمایشات ، و تستها ، نتیجه ی معقولی نگرفتم ، جز اینکه فعلا بگم این مدار یک نوع دتکتور ، یون است ، یون جمع شده در یک محل ، یا هوای یونیزه شده در اطراف آنتن موبایل ، لامپ کم مصرف، یا سقف و .... را آشکارسازی میکند.
یون های منفی بسیار بسیار سبک تر از یون های مثبت هستند ، بخاطر همینه که یون منفی بیشتر در هوا هست. و تابع شرایط خاص خود حرکت و جابجا هم میشه.
حالا اگر دوستی دسترسی به این دستگاههای مولد یون منفی داخل خودرو ، یا نصب شده در کولر گازی یا هود آشپزخانه ، یا آبشار طبیعی ، داره ، یک تست هم بزنه ببینیم ، سنس اتفاق می افته.

یون دتکتور یا یون یاب واقعی ، مدار ساده ای نیست که در شمایلا ت این مدار بگنجه
مدارات دیگری نیز داریم که در کارکردشون به یون نیز حساس هستند
اما واکنش های این مدار بیشتر شبیه به دریافت کننده ی اثرات فرکانسی هست تا یون یاب
بنده مثالهایی براتون میزنم ، دوستان میتونن تست کنند تا براحتی مشخص بشه که چقدر به یون حساس هست :
مثلا در مدار PDK سنس یونهای فعال ، با تست اتصال باتری مشخص هست ( این حساس بودن به یون هست )
و بجای واکنش به لمس دست ، سنس نیروی کف دست را با فاصله داریم ( این نیز از اون نیروهاست که شبیه دفینه است )
پس همین الان ، مدار را با اتصال کوتاه باتری ، تست کنید . جرقه فرکانس خاصی نداره که گیرنده ی فرکانسی بتونه سنسش بکنه .اگر به جرقه واکنش داشت ، بنوعی به یون ربط داره . البته حداقل باید از نیم متر به بالا بزنه ، وگرنه اگر از نزدیک آنتن جرقه رو تشخیص بده ، بازم یونیاب نیست و جرقه فقط مختل کننده و بهم زننده هست
خلاصه نظر بنده بیشتر روی اثرات فرکانسی هست و اگر یونی را بتواند سنس کند ، بصورت جانبی و ضعیف خواهد بود
تست ساده است بشتابید و نتیجه را اعلام کنید

لا اله الا هو

پنج شنبه 2 فروردین1396 - 1:02am
استاد
استاد
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
- فعلا که ثابت نشده ، فرانکو با بنده فرقی داشته باشه ، چون مداری رو ارائه نداده که کار بکنه . بنده هم چنین مداری ارائه ندادم =))

- چه معلوم که قصدش از ارائه ی مدار ، تکمیل و اصلاحش بوسیله ی دیگران نباشه
همانطور که خیلی از سازندگان فلزیاب ، مدار دمو رو عمومی میکنن تا دیگران از نظر سخت افزاری ، تغیر بدن و تقویت بکنن و رفع اشکال بکنن ، بعدش اون تغیرات رو در سخت افزار و نرم افزار ، اعمال میکنه و ورژن جدیدش رو میفروشه . و هیچی دست عموم نمیفته بغیر از هدر رفتن وقت و هزینه و علمشون . مانند فلزیاب " ماینر 4 " که بیشتر از نصف علاقمندان به فلزیاب را در ایران فلج کرد و جیب همه رو خالی کرد و نتیجه ای هم نداشت . البته این فقط یک نظر وارونه هست و بنده ندیده کسی رو متهم نمیکنم و برای ایشان نیز آرزوی سلامتی دارم

- ضمنا بنده بارها عرض کردم و بازم عرض می کنم که از نظر الکترونیک زیاد وارد نیستم و نمیتونم محاسبات الکترونیکی برای طراحی مدار و انتخاب قطعات انجام بدم . در شاخه ای که بنده میتونستم کمک بکنم ، امثال شماها باعث شدند که چیزی نگم . بنده هم به زور نمیخوام چیزی رو آموزش بدم

- تفکرات هر کسی هم به خودش مربوطه . کسی وظیفه نداره که به دیگران کمک بکنه . اگر کمک کرد خوبیش رو میرسونه و اگر نکرد بازم مقصر نیست
فعلا که بنده کمک کردم و مقصر هم شدم

- و اگر منطقی هسید ، به این دیدگاه بنده نیز یه نظری بندازید : هیچ کسی به بنده نقشه نداده تا به کسی نقشه بدم . نه حضوری نه اینترنتی نه عمومی و نه خصوصی
فقط نقشه های اساسی و بنیادی رو از اینترنت گرفتم . همون نقشه هایی که شماها نیز میتوانید بگیرید
بقیه ش دیگه تلاش و تفکر و هزینه و آزمایش بوده که فکر نمی کنم برای خیلی ها قابل تصور باشه که بنده چقدر تلاش کرده ام . اگر توضیح بدم ، بازم میگن داستان سرایی میکنه
حال چیزی را که خودم ساختم و حقشو دارم ، چرا باید عمومی بکنم ، و برای چه کسانی باید عمومی بکنم ؟
و وقتی هم که میخوام کمک بکنم و اساس کار رو برای علاقمندان توضیح بدم ، متهم میشم و اینگونه باهام برخورد میشه و توضیحاتم را داستان سرایی و به بیراهه کشیدن و منحرف کردن تایپیک و دلسرد کردن بچه ها می نامند
مدار جناب فرانکو نیز جای امید داره و توصیه میکنم که علاقه مندان حتما روش کار بکنند . هر کسی هر جور دوست داره میتونه بسازه و استفاده بکنه
کسی جلو کسی رو نگرفته . راه باز است و جاده دراز

سلام سنه دژ عزیز خواهشا بگید چه کنیم آخه پدرمون در اومد اومد آخه بگید چه خاکی یه سر بریزیم یا چه مداری رو بسازیم من از شما خواهش میکنم

سلام
با این شرایط ، فکر می کنم که خاک رس بهتر باشه =))
میدونید که مشکل از کجاست ؟
ما فقط دنبال مدار آماده ی عمومی شده، می گردیم و به این روال عادت کرده ایم .
از میان این مدارات نیز ، دائما بدنبال بهترین مدار هستیم که سنس رویایی داشته باشه . چنین مداراتی کمیاب هستند و از میان این تعداد کم ، شانس عمومی کردن حتی یکی از آنها تقریبا نزدیک صفر هست . میشه گفت که : مدار افسانه ای هرگز عمومی نمیشه ، حداقل تا حالا که اینطوری بوده .
و اگر مداراتی عمومی شدن ، یا کار نمی کنند یا ناقص هستند یا طراح به نتیجه نرسونده و میخاد ما یه کاریش بکنیم
و اگر صد سال دیگر نیز به همین روال پیش بریم ، همین نتایج را خواهیم گرفت :ymhug:

لا اله الا هو

پنج شنبه 2 فروردین1396 - 1:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب سنه دژ اشکار سازی یون با یک مدار ساده تک ترانزیستوری ماسفت با گیت ازاد یا با امپدانس ورودی خیلی بالا چیز پیچیده ای نیست که امتیازی محسوب بشه.در مورد جرقه هم باید عرض کنم اشکارسازی جرقه توسط یک مدار دلیل بر یون یاب بودن اون نیست!
چرا که بیشتر گیرنده های رادیویی و حتی تلویزیونهای قدیمی انالوگ براحتی اثر جرقه رو اشکار میکردند.امتحانش هم سادست با یک رادیوی موج متوسط یا sw.پس این نمیتونه دلیل یون یاب بودن یک مدار باشه .کما اینکه یون یاب بودن مدار امتیازی هم محسوب نمیشه

پنج شنبه 2 فروردین1396 - 2:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
مهرافرین نوشته است:
hoshyar191 نوشته است:
دوستان میخوام براتون روشن کنم هر فلزی فرکانس مخصوص بخود را ندارد ، بله در واقع هر فلز یک محدوده فرکانس تشدید مخصوص بخود را دارد، یعنی هر فلز یا آلیاژی در یک محدوده از فرکانس سیگنال الکترومغناطیسی ، الکتریکی و صوتی را بیشتر از سایر فرکانسها انعکاس ، جذب یا پراکنده میکند ، و این بر میگردد به لرزش الکترونها و اتمهای داخل فلز ،و دیگر بحث های فیزیک.
و اما یک بحث مهم دیگر در رابطه با آنتن و امواج وجود دارد که میتوان آن را به این بحث ربط داد اگر دفینه را نوعی آنتن موجود در زمین فرض نمود ، وآن میدانهای گردابی یا فوکو در فلزاتی که در مقابل سیگنالها قرار میگیرند ، هست .
این بحث در آنتنها و فیدرها و.... که در فرکانس بالا قرار دارند پیش میاد ، میفرمایند میزان انباشت انرژی الکترومغناطیسی در یک فلز، تا حدی معقول و ایده آل است فراتر از این ظرفیت ، فلز به اشباع میرود و جریانهای فوکو، یا میدانهای گردابی در سطح فلز بوجود میآید.
حالا میتوان این دانسته ی علمی را به بحث خودمان ارتباط داد.
البته غلبه بر این میدانها و مهار اونها خودش بحث و تکنیک خاصی داره.
خوشحالم که بحث وارد فاز علمی شده .

خب دوست گرامی اگر واقعن چنین باشه که شما میفرمایید اثباتش با توجه به پیشرفتهای علمی امروزی نباید کار مشکلی باشه!!
آیا برای ادعاتون مدرک معتبری هم دارید یا تنها یک فرضیه ی شخصی هست؟؟
البته با سپاس از شما @};-

مهر آفرین عزیز ، شک نکنید، مطالب پایه علمی داره ، و از مباحث تدریس در دروس مخابرات و بصورت تخصصی هست ،
دارم فکر میکنم چطور مثالی در این مورد بزنم .
ببینید در بعضی از آنتنها دیدید سوراخ هایی ایجاد شده ، یا آنتن های توری. یا برد داخل ال ان بی ، مارک معرف ، دیدی سوراخهایی ایجاد شده، اینا جریانهای فوکو را می شکند .
و در مورد اولین موضوعی که گفتم دارم سعی میکنم یک مثال عینی واست پیدا کنم.

دوست عزیزم بنظر مطلبتون خیلی علمی و منطقی میاد!
اما مشکلی هست..
با توجه به تعریف ساده ای که فرمودید نباید پیدا کردن فرکانس مخصوص هر فلز برای بازتاب و یا جذب کار مشکلی باشه!!
و با توجه به این اصل نباید ساخت ردیابی با فرستنده و گیرنده ای که از این اطلاعات استفاده میکنه زیاد سخت باشه!!

البته بنظرم هنوزم نکته ی مجهولی وجود داره که از نظرمون دور مونده و احتمال میدم که ربط به انرژی خاصی داشته باشه که جناب سنه دژ هم اشاره کردن که هنوز علم امروزی قادر به رمزگشایی اون نشده "اثر هاله ای" که احتمال میدم بنوعی مربوط به نیروهای دیگه ای ازجمله "نیروی چی"(به تعبیر چینیها) یا همون هاله ی حیوانی در علم هیپنوتیزم و نیروی اسرار آمیز مانیه تیزم..هست!
که البته در اینصورت یجورایی به بن بست خواهیم رسید و باز هم مجبوریم از خانه ی اول شروع کنیم زیرا رمزگشایی این نیروها یعنی رمزگشایی طبیعت که هنوز برای انسان امروزی خیلی خیلی خیلی زود هست.

پنج شنبه 2 فروردین1396 - 2:10am
استاد
استاد
آواتار کاربر

afshin نوشته است:
جناب سنه دژ اشکار سازی یون با یک مدار ساده تک ترانزیستوری ماسفت با گیت ازاد یا با امپدانس ورودی خیلی بالا چیز پیچیده ای نیست که امتیازی محسوب بشه.در مورد جرقه هم باید عرض کنم اشکارسازی جرقه توسط یک مدار دلیل بر یون یاب بودن اون نیست!
چرا که بیشتر گیرنده های رادیویی و حتی تلویزیونهای قدیمی انالوگ براحتی اثر جرقه رو اشکار میکردند.امتحانش هم سادست با یک رادیوی موج متوسط یا sw.پس این نمیتونه دلیل یون یاب بودن یک مدار باشه .کما اینکه یون یاب بودن مدار امتیازی هم محسوب نمیشه

دوست عزیز ، انگار بنده تا حالا یون یاب ندیدم یا نساختم
بله میدونم که با مدارات ساده ی تقویت ترانزیستوری هم میشه یون یاب ساخت . درسته که اونا هم به یون حساس هستند اما اینقدر ضعیف هستند که فقط به وسایل الکتریکی واکنش دارند ، اونم از فاصله ی خیلی نزدیک
اما مدار یون یابی که بنده منظورم هست ، به اون سادگیها نیست و باید بتونه ، یونهای آزاد در هوا رو ، که بدون هیچ دخالت الکتریکی آزاد شدن رو ، تشخیص بده و با دقت تقویت بکنن
تست جرقه هم یه راه ساده هست برای تست مدار . و اگر رادیو بهش واکنش میده دلیل بر این نیست که در جرقه یون تولید نمیشه و همچنین دلیل بر این نیست که رادیو یون یابه
اتتفاقا همین نکات چند جانبه هستند که دوستان را در شناخت نیروها سردرگم میکنه . چون تقریبا اکثر این نیروها ، چند خصوصیت رو با هم دارند . مثل در یک رعد و برق ، به ظاهر فقط الکتریسیته تخلیه میشه اما در واقع طیف گستره ای از نیروها با هم آزاد میشن
و اینکه میفرمائید ، " یون یاب بودن مدار امتیازی محسوب نمیشه " نشون میده که هنوز باید سالها با مدارات ساده و جانبی وقتتون تلف بشه
حالا اگر جرقه بغیر از یون ، تاثیرات دیگری روی مدار میزاره و حساسیت به یون دقیقا مشخص نمیشه ، میتونید از راههای دیگری برای برانگیخته کردن یونها استفاده کنید که بغیر از یون ، نیروی دیگری بهمراه نداشته باشه

لا اله الا هو

پنج شنبه 3 فروردین1396 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خدمت دوستان

متاسفانه بعد از 200صفحه ای که از این تاپیک میگذره یک بار این مدار مورد تحلیل وبررسی قرارنگرفته فقط کارمون شده تعویض قطعه بدون انکه تاثیر این تغییر را درک کنیم من از مهندس حمید عزیز خواهشمندم یک تحلیل در جزییات از جمله در قسمت اسیلاتور و فیلتر و قسمت mixingیا در ترانزیستور های تقویت نوع بایاسینگ وفید بک منفی و قسمت یکسوکننده وکو1پلاژ بین ترانزیستورهاو راه های بهینه کردن را ارایه بدن تادوستان بتونند با شناخت نسبی نسبت به مدار تغییرات را اعمال نموده ونتیجه تست ها ارایه گردد تا توفیقی حاصل شود

پنج شنبه 3 فروردین1396 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اندکی صبر.....

پنج شنبه 3 فروردین1396 - 12:15pm
مدیر کل
مدیر کل

zakari عزیز بنده به نوبه خودم در صفحات قبل تحلیلی کلی در مورد بخش اصلی تقویت کننده مدار عرض کردم و با توجه به اون تحلیل بنظرم نمیاد تحلیل دقیق تر کمکی بکنه! تحلیل دقیق وقتی فایده داره که مدار دقیقا کار خاصی انجام بده نه مثل اینجا که طیف نسبتا وسیعی از فرکانسها بدون حساب و کتاب ویژه تقویت میشن! لذا تغییر برخی پارامترها یا تاثیر محسوسی نداره یا بسته به شرایط محیط ممکنه این برداشت صورت بگیره که مثلا فلان چیز بهتر شد درحالیکه اصل داستان این هست که دقت زیادی روی موج دریافتی وجود نداره! با همه اینها من بصورت اجمالی بخشهای مختلف رو توضیح میدم شاید بدرد بخوره.
بخش اسیلاتور: همونطور که طراح هم ذکر کرده این قسمت فقط برای جلوگیری از خود نوسانی تقویت کننده اصلی قرار داده شده و در صورت طراحی بهتر اون بخش نیازی بهش نبود. لذا طبق گفته طراح کریستال 4 و 6 و 8 و 10 مگاهرتز همگی جواب میدن. 3 خازن 1 پیکوی سری شده که ظرفیت مجموع 0.33 پیکوفاراد(!) دارن در مجموع امپدانس بالایی در بخش میکس ایجاد میکنن که تاثیر زیادی روی موج تقویت شده توسط مدار نداره. از این گذشته همونطور که عرض خواهم کرد بدلیل اینکه بهره تقویت مدار از فرکانس 5 مگاهرتز به بعد افت محسوسی میکنه ؛ بنظر میاد در نظر گرفتن کریستال 8 به میزان کمی بالاتر از این رنج به همین دلیل بوده و باعث میشه فرکانس 8 مگاهرتز به میزان چند دسی بل کمتر از فرکانسهای پایین تر تقویت بشه. حتی اگر این فرکانس در حد محسوسی وارد تقویت کننده بشه چون خروجی نهایی یکسو میشه میتونه خودش رو تنها بصورت یک آفست ولتاژ DC ثابت در خروجی نشون بده که البته در تنظیم ولوم ترشهولد هم نقش خواهد داشت. علت تفاوت ولتاژ گیری دوستان در صورت بود و نبود کریستال همین هست.
بخش رزونانس: ترکیب سیم پیچ 1 و خازن 10 یک مدار رزونانس رو تشکیل میدن که نظیرش در مدارات رادیویی مرسوم هست. اگر خازن 10 مقدار 22 پیکو و سیم پیچ ظرفیت 0.1 میکرو هانری (100 نانو هانری) داشته باشن ؛ فرکانس رزونانس معادل 107 مگاهرتز و امپدانس ورودی آنتن 67 اهم خواهد بود! چنانکه عرض خواهم کرد این بخش رزونانس برای این مدار کارایی چندانی نداره چون تقریبا امکانی برای تقویت فرکانس رنج 100 مگاهرتز برای تقویت کننده این مدار وجود نداره! لذا تاثیر مدار رزونانس جزئی هست.
بخش تقویت کننده توسط ترانزیستورهای 2 و 3 و 4: فرکانس ورودی از طریق آنتن و بوسیله خازن 9 به بیس ترانزیستور 2 کوپلاژ و در اولین مرحله تقویت میشه. طبیعتا خازن 9 هر چه بیشتر باشه طیف فرکانسهای پایین تر رو بهتر عبور میده. ترانزیستور 2 امکان تقویت به میزان 40 دسی بل (100 برابر) رو فراهم میکنه ولی با توجه به شماره اصلی BC183C استفاده شده و این میزان از تقویت ؛ بازه فرکانسی مطلوب برای تقویت در همین بخش اولیه بین 30 کیلوهرتز تا 3 مگاهرتز خواهد بود! سپس این موج تقویت شده توسط دو طبقه همسان از ترانزیستورهای 3 و 4 به ترتیب به سطح تقویت 60 دسی بل (1000 برابر) و 80 دسی بل (10 هزار برابر!) میرسه. توجه کنین وجود خازنهای 13 و 14 بصورت یک فیلتر بالاگذر عمل میکنه و رقم اونها در تعیین قویترین طیف موج دریافتی توسط دستگاه بیشترین تاثیر رو داره! لذا با این مقادیر در خروجی ترانزیستور 4 بیشترین تقویت رو برای رنج فرکانسهای 300 کیلوهرتز تا 5 مگاهرتز خواهیم داشت که با توجه به طول آنتن و گین اون برای فرکانسهای مختلف در مجموع بنظر من فرکانس 3 مگاهرتز قویترین محدوده فرکانسی هست که میتونه توسط مدار تقویت بشه. برای فرکانس 8 مگاهرتز بنده میزان تقویت نهایی رو در حد 60 دسیبل یا 1000 برابر دیدم که نسبت به فرکانس 3 مگاهرتز حدود 10 برابر ضعیف تره و همونطور که عرض شد فقط آفست ولتاژ DC خروجی نهایی مدار رو کمی تغییر میده. از حدود فرکانس 10 مگاهرتز به بعد هم میزان تقویت افت شدیدی میکنه و روی فرکانس 100 مگاهرتز حتی به زیر صفر میرسه!!! یعنی این شبکه تقویت کننده امکانی برای تقویت موج 100 مگاهرتز نخواهد داشت. دقت کنین طراح هم برای بخش اسیلاتور کریستال حداکثر 10 مگاهرتز رو توصیه کرده و این هم به نوعی محاسبه من رو تایید میکنه! چون کریستالهای بالاتر دیگه تاثیر محسوسی نخواهند داشت و این خودش نشون میده بخش تقویت کننده در چه رنج فرکانسی جوابگو هست.
یکسوسازی و فیلتر: دیودهای سیگنال 4148 امواج نهایی رو که هنوز بصورت فرکانسی هستن بصورت یکسو در میارن و سپس توسط خازن 16 فیلتر شده و به حالت تقریبا صاف DC در میاد. توجه کنین برایند یا مجموع امواج در رنج فرکانسی که عرض شده همگی بصورت یک ولتاژ ثابت در میاد! حالا ممکنه فرکانس 3 مگاهرتز یا 2 مگاهرتز و یا 4 مگاهرتز باشن که همه در اینجا با هم جمع میشن! طبیعتا هر چه دامنه مجموع امواج تقویت شده بیشتر باشه سطح ولتاژ DC هم بیشتر خواهد بود و ملاک اندازه گیری در خروجی مدار هم همین اندازه گیری ولتاژ DC هست. مقدار خازنهای 16 و 17 و 18 و 19 بنظر من تاثیر زیادی در نتیجه نداره و زیاد کردنش فقط میتونه کمی ثبات رو بیشتر و سرعت چشمک چراغها رو کمتر کنه و یا به اصطلاح سرعت ریکاوری دستگاه رو کاهش بده. بنابراین اگر بخواین مدار با سرعت عمل بیشتری کار کنه نباید این خازنها رو افزایش داد چون هر چه بیشتر باشن تایم شارژ و دشارژ هم طولانی تر میشه.
تقویت کننده DC: موج یکسو شده بصورت یک ولتاژ DC به ورودی مثبت اپ امپ داده میشه و با یک ولتاژ ثابت که توسط تقسیم مقاومتی ولوم ترشهولد تنظیم میشه مقایسه میشه و در صورت بیشتر بودن خروجی اپ امپ فعال میشه. میزان تقویت DC بر اساس فیدبک متغیری که با ولوم حساسیت در نظر گرفته شده در حدود 2 الی 6 برابر قابل تنظیم هست.
نمایشگر: ولتاژ DC تقویت شده به ورودی منفی 3 اپ امپ داده میشه که مجموعا بصورت مقایسه گر ولتاژ عمل میکنن. در ورودی مثبت هر بخش یک ولتاژ ثابت جهت مقایسه وجود داره که از شبکه مقاومتهای 19 الی 22 حاصل میشه و 3 سطح ولتاژ ثابت 7.8 و 4.9 و 2 ولت رو برای مقایسه فراهم میکنه. ولتاژ تقویت شده از هر یک از این ولتاژها بیشتر باشه خروجی اون بخش آپ امپ بصورت اکتیو لو فعال شده و چراغ مربوطه رو روشن میکنه. طبیعتا وقتی ال ای سی 3 روشن میشه چون به دو سر بازر متصل هست واکنش صوتی هم فعال میشه.

پنج شنبه 3 فروردین1396 - 1:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب جناب سنه دژ .مثل اینکه بهتون برخورد.دوستانی که منو میشناسند میدونن که من بیست سال پیش با مدارات ساده و جانبی کلنجار میرفتم نه الان! لازم به ذکرهست که همین مدارات ساده و جانبی هستند که با ترکیب با یکدیگر مدارات پیچیده رو بوجود میارن.همین مدار ساده ای که من به اون اشاره کردم میتونه اثر سنس کف دست pdk پیچیده شما رو داشته باشه استاد! همچنین برای تولید یونهای ازاد در هوا بصورت ازمایشگاهی میتونید خیلی ساده با مالیدن یک تکه یونولیت به پارچه پشمی یا حتی موی سر یک میدان یونی قدرتمند و واقعی تولید کنید که همین مدار ساده اون رو از چهار متری سنس کنه! نیازی به جرقه باتری که تولید نویز میکنه نیست.حرف من اینه که اگر اشکارسازی میدان یون ازاد در هوا یا سنس کف دست میتونه نشان دهنده توانایی یک مدار برای کشف دفینه باشه ارایه اینچنین مداری نیاز به پیچیده نمایی اون نداره! و با همین مدار ساده مورد اشاره بنده هم میشه به اون رسید و نیازی به تولید مدار افسانه ای نیست.اصلا تست جرقه باطری برای یونیابی اساسا اشتباهه.خوب همین نشون میده که شما از ابتدا بصورت پایه ای با مدارات سرو کله نزدید و همین مدارات ساده رو خیلی ساده گرفتید! اگر یادتون باشه چند صفحه پیش از شما خواهش کردم که حتی اگر شده بصورت ایما و اشاره و در لفافه منظورتون رو بفرمایید تا دوستان روشن بشن.کسی از شما نقشه اماده افسانه ای نمیخواد.نظریه خودتون رو مثل سایر دوستان بفرمایید طراحی مدارات مربوطه کاری نخواهد داشت ! والا استاد عزیز با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه!!اگر واقعا چیزی هست که میتونه کمکی بکنه بفرمایید و گرنه که پیچیده نمایی نکنید بگذارید بقیه دوستان با همین مدارات ساده به درد خودشان برسند.با تشکر

پنج شنبه 3 فروردین1396 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حرف دوست عزیزمون افشین هم منطقی هست . چون بیان اون بحث های به ظاهر سنگین برا ماها درکش سخته.اگرم موردی هست صریح و ساده بیان بشه خیلی خوبه که ماهم یه چیزایی بفهمیم.
افشین جان شما که خودتون خسته این کارا هستید ایا نظری در مورد این مدار ندارید و مشابه این مدارات تا کمک حال ما کاوشگران بشه؟

پنج شنبه 3 فروردین1396 - 3:47pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 225 , 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 33 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure