نویسنده |
پیغام |
johnlewis
کاربر فعال
|
مکان تست دور از شهر در اطراف روستایی هست ترانزیستورها BC183C هستند یعنی تمام مولتی لایرهارو به عدسی تغییر بدم اینکار چه تاثیری میتونه روی مدار داشته باشه من زیاد با مسائل الکترونیک اشنا نیستم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین خیلی ممنون
|
یکشنبه 20 فروردین1396 - 7:58pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
johnlewis نوشته است: مکان تست دور از شهر در اطراف روستایی هست ترانزیستورها BC183C هستند یعنی تمام مولتی لایرهارو به عدسی تغییر بدم اینکار چه تاثیری میتونه روی مدار داشته باشه من زیاد با مسائل الکترونیک اشنا نیستم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین خیلی ممنون من تو این چند ماه خیلی تغییرات دادم تو قطعات و به این نتیجه رسیدم.رو مدارم دو تا خازن smdداشتم.اونا رو به عدسی تغییر دادم عملکرد مدار خیلی بهتر شد. انتنتون چند سانته.؟ وقتی رو به شمال و انتن مدار مایل رو به اسمون میگیرید سنس دارید؟
|
یکشنبه 20 فروردین1396 - 8:48pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
بله من از آنتن پیکان استفاده کردم در حالت بسته 40 سانت و در حالت باز 110 سانت میشه وقتی که حساسیت رو زیاد میکنم خود بخود قاطی میکنه و مجبور میشم کمی ولوم تریشولد رو کمش کنم و رو به آسمون هم گرفتم سنسی نبوده
|
یکشنبه 20 فروردین1396 - 9:05pm |
|
|
omid66
|
https://postimg.org/image/4etks9hh3/https://s23.postimg.org/yji1dmmkb/1490105805268.jpgبا سلام خدمت عزیزان بخصوص مهندس حمید من دو تا فرمول نفوذ امواج در فلزات و میزان نفوذامواج بر حسب فرکانس در زمین رو گذاشتم البته عکسم کیفیت بالایی نیفتاده امیدورام بدرد بخوره
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 8:22am |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
saeeed60h نوشته است: johnlewis نوشته است: مکان تست دور از شهر در اطراف روستایی هست ترانزیستورها BC183C هستند یعنی تمام مولتی لایرهارو به عدسی تغییر بدم اینکار چه تاثیری میتونه روی مدار داشته باشه من زیاد با مسائل الکترونیک اشنا نیستم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین خیلی ممنون من تو این چند ماه خیلی تغییرات دادم تو قطعات و به این نتیجه رسیدم.رو مدارم دو تا خازن smdداشتم.اونا رو به عدسی تغییر دادم عملکرد مدار خیلی بهتر شد. انتنتون چند سانته.؟ وقتی رو به شمال و انتن مدار مایل رو به اسمون میگیرید سنس دارید؟ سلام مدار من وقتی روبه شمال آسمان میگیرمش سنس داره .مدارم درسته؟
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 8:51am |
|
|
mstar
کاربر فعال
|
omid66 نوشته است: https://postimg.org/image/4etks9hh3/ https://s23.postimg.org/yji1dmmkb/1490105805268.jpgبا سلام خدمت عزیزان بخصوص مهندس حمید من دو تا فرمول نفوذ امواج در فلزات و میزان نفوذامواج بر حسب فرکانس در زمین رو گذاشتم البته عکسم کیفیت بالایی نیفتاده امیدورام بدرد بخوره دوست عزیز آقا امید ممنونم از فرمول هایی که گذاشتین. ما اینجا بیشتر دنبال میزان انعکاس از فلزی هستیم که زیر خاک مونده. بیشتر معادلات انعکاس بدردمون میخوره. در ضمن اونم در شرایطی که این معادلات میزان بازتاب از یونهای اطراف فلز رو نشون بده نه خود فلز تا بتونیم تفاوتشو با فلز جدید مشخص کنیم. بهرحال خیلی ممنون از همکاریتون. موفق و پیروز باشید.
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 9:31am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
میلاد33 نوشته است: saeeed60h نوشته است: johnlewis نوشته است: مکان تست دور از شهر در اطراف روستایی هست ترانزیستورها BC183C هستند یعنی تمام مولتی لایرهارو به عدسی تغییر بدم اینکار چه تاثیری میتونه روی مدار داشته باشه من زیاد با مسائل الکترونیک اشنا نیستم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین خیلی ممنون من تو این چند ماه خیلی تغییرات دادم تو قطعات و به این نتیجه رسیدم.رو مدارم دو تا خازن smdداشتم.اونا رو به عدسی تغییر دادم عملکرد مدار خیلی بهتر شد. انتنتون چند سانته.؟ وقتی رو به شمال و انتن مدار مایل رو به اسمون میگیرید سنس دارید؟ سلام مدار من وقتی روبه شمال آسمان میگیرمش سنس داره .مدارم درسته؟ سلام.تو این تست معلوم میشه که مدار به اندازه کافی حساس هست که فلز رو بزنه.فقط نباید این حساسیت زیاد باشه که تو سرچ منطقه مشکل ساز بشه.و همچنین با ولوم حساسیت هم میشه اگه زیاد حساس بود تنظیم کرد.
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 10:57am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اینطور که بنظر میرسه این دستگاه در مکان کاوش یا باید به سمت آسمان سنس داشته باشه یا به سمت زمین. این هم بدلیل وجود طیف امواج رادیویی مختلف هست که طبیعیه. اما اگر به هر دلیل نه به سمت آسمان و نه به سمت زمین سنس نداشت بعیده بتونه در اون منطقه فلزی رو سنس کنه. این هم بیش از پیش میتونه نشانه دخالت امواج رادیویی محیط در سنس دستگاه باشه.
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 3:22pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
در.د بر دستان عزیز استاد حمید عزیز. من چندین ماه قبل این مدارو ساختمو تمام موارد هم تست کردم . منظورم تست درستی سیستم. قبل از اینکه کل باکسو با فویل آلومینیومی بپوشونم مدار حساسیت خوبی داشت و گوشی هل مختلف رو هم با سنس های مختلف میگرفت . مخصوصا وقتی گوشی زنگ میخورد از فاصله دورتری میگرفت و چیز جالب این که چند ثانیه قبل از اینکه گوشی زنگ بخوره ال ای دی ها سریع روشن و خاموش میشدن. بعد از شیلد این فاصله بسیار کمتر شد و الان فقط برخی گوشی هارو میگیره و لامپ کم مصرف رو نمیگیره . زیاد باهاش کاوش نکردم از اساتید یک سوال دارم اگر سیستم انعکاس امواج رادیویی رو میگیره چرا خود امواجو نمیگیره؟ انعکاس امواج شرایطی روی موج میاره که این سیستم میتونه بگیره؟ ممنون
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 3:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. چنین دستگاهی باید امواج سنس رو صرفا از طریق آنتن دریافت ؛ تقویت و آشکارسازی کنه. لذا عملکرد دستگاه بدون شیلد ملاک نیست و بدلیل فاصله نزدیک ؛ موبایل یا برخی منابع قوی امواج روی خود تقویت کننده بسیار حساس داخل مدار مستقیما تاثیر میذارن که اصلا ملاک نیست. البته باید شیلد رو هم بدرستی انجام بدین که عملکرد مدار رو مختل نکنه. مثلا بهتره بین مدار و پوشش شیلد فاصله ای باشه و همینطور آنتن هم کمی از شیلد فاصله داشته باشه. مساله ای که فرمودین کمی هم به این مدار خاص ربط داره! چون عرض کردیم فرکانس مدنظر گیرنده در رنجی هست که فیلتر ورودی اون رو در حد زیادی تضعیف میکنه و در عوض تقویت کننده تقویت بسیار بیشتر از حد معمول انجام میده! این باعث میشه بخش اطراف ترانزیستورهای 2 و 3 و 4 بشدت نویزپذیر باشه و اگر مدار رو بخوبی شیلد نکنین حتی سیمهای کوچک داخل مدار ممکنه در حد آنتن امواج رنج مطلوب رو دریافت کنن! در مورد اینکه چرا انعکاس موج از فلز ملاک سنس هست توضیح دادیم. در واقع امواج بطور مستقیم هم قابل دریافت هستن! علت سنس به سمت آسمان یا در جهتی خاص و همینطور سنس به سمت زمین همینه که امواج مستقیما یا از طریق خود زمین دریافت میشن و وجود فلز برای دریافت موج الزامی نیست. ما دستگاه رو با زاویه خاصی در دست میگیریم و آستانه و حساسیت رو طوری تنظیم میکنیم که این امواج بطور مستقیم روی سنس تاثیر نذارن و فقط در محلی که فلز وجود داره سنس اعلام بشه. علتش هم جذب میزان قابل ملاحظه از امواج رادیویی محیط اطراف توسط فلز هست که با اثر هاله قطعا تقویت هم میشه و بصورت نوعی تکرار کننده یا منعکس کننده امواج عمل میکنه و سبب میشه در اطرافش و به سمت آنتن دستگاه سیگنال رادیویی قویتری داشته باشیم و دستگاه اعلام سنس بکنه.
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 4:19pm |
|
|
|