انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 24 آبان1403 - 2:32am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 255 , 256 , 257 , 258 , 259 , 260 , 261 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

درود خدمت دوستان گل و مهندس حمید عزیز
دوستان سنس موبایل و لامپ کم مصرف از فاصله دور ملاک تست فرانکو و قدرت زیاد در این مدار نیست من خواهش میکنم این موضوع منتفی کنید. مسئله دوم اینه که با شیلد کردن جعبه و مدار حساسیت به موبایل و لامپ بسیار کم میشه به طوری که من الان با ترانزیستر mpsa18با بتای 730 دیگه سنس لامپ ندارم و اگه هم سنس بشه از 10 سانت سنس میشه و اصول صحیح سنس در این مدار فقط از طریق آنتن هست و تمام پس بحث سنس موبایل و موبایل رو خواهشا همینجا تموم کنید

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

دوشنبه 21 فروردین1396 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم توضیحات استاد عزیزم بهنام در رابطه با این مدار ....ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻓﯿﻠﻢ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﯾﮏ ﺁﺷﮑﺎﺭﺳﺎﺯ ﺍﻣﻮﺍﺝ
ﺭﺍﺩﯾﻮﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﺁﻥ dc ﺷﺪﻩ. ﺩﺭ ﺑﻌﻀﯽ
ﺳﺎﯾﺘﻬﺎﯼ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﺍﺩﻋﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﯽ
ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯﯾﻦ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻠﺰﯾﺎﺑﯽ ﯾﺎ ﺁﺷﮑﺎﺭﺳﺎﺯﯼ
ﺍﻫﺪﺍﻑ ﻓﻠﺰﯼ ﺯﯾﺮ ﺧﺎﮎ ﺍﺯ ﻓﻮﺍﺻﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪ .ﻣﻦ
ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯﯾﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .
ﺩﺭ ﻓﯿﻠﻢ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻬﺖ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯾﯽ
ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻭﻟﺘﺎﮊ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﺑﻪ ﻧﻈﺮ
ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﮐﻪ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﺍﺛﺮ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺯﻣﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ
ﺍﻫﺪﺍﻑ ﻓﻠﺰﯼ ﺁﺷﮑﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﮐﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺟﻬﺖ
ﺁﻧﺘﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺍﻣﻮﺍﺝ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ
ﺍﻣﺎ ﺟﻬﺖ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﻧﯿﺰ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ
ﺩﺍﺭﺩ. ﻫﻨﻮﺯ ﻫﯿﭻ ﻓﺮﺁﯾﻨﺪ ﯾﺎ ﻋﻠﺖ ﯾﺎ ﭘﺪﯾﺪﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ
ﺗﻮﺿﯿﺤﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻋﺘﻨﺎﺀ
ﺑﺎﺷﺪ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﺍﻡ. ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﺳﻌﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﺎ ﺗﺤﺮﯾﻒ
ﻣﻔﺎﻫﯿﻢ ﯾﻮﻥ ﻭ ﯾﻮﻧﯿﺰﺍﺳﯿﻮﻥ ﻭ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﺳﯿﻮﻥ ﻭ ﺑﺎﺭ
ﺍﻟﮑﺘﺮﯾﮑﯽ ﻭ ﻏﯿﺮﻩ , ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﮐﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻤﮕﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺗﻔﺴﯿﺮ ﺳﻄﺤﯽ ﺍﺯ
ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻋﻠﻤﯽ ﺑﻮﺩﻩ . ﺩﺭ ﻓﯿﻠﻢ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻐﯿﯿﺮ
ﺟﻬﺖ ﺁﻧﺘﻦ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻭﻟﺘﺎﮊ ﺩﺭ ﺧﺮﻭﺟﯽ ﻣﯽ
ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻋﻼﻗﻤﻨﺪﺍﻥ ﻏﻠﻂ ﺍﻧﺪﺍﺯ
ﺍﺳﺖ .ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺷﺒﯿﻪ Gold
Gun long range metal detector ﻫﺴﺖ . ﻫﺰﯾﻨﻪ
ﺳﺎﺧﺖ ﺍﯾﻦ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺩﺭ ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺑﯿﺴﺖ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ
ﺷﺪ . ﺍﻧﺸﺎﺀﺍﻟﻠﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﯿﺎﺕ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽ
ﺩﻫﻢ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻣﻮﺍﺝ ﺭﺍﺩﯾﻮﯾﯽ ﮐﻤﺘﺮ
ﺑﺎﺷﻨﺪ . ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﻡ.
ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺻﺮﻓﺎ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﺍﺛﺮ ﻣﻐﻨﺎﻃﯿﺴﯽ ﺯﻣﯿﻦ
ﻣﻄﺮﺡ ﺷﺪ .
According to www.longrangelocators.com ,
also tried to build a simple RF detector which
some people claims they are able to find
buried metal targets from distance by using
this device.
I have no idea about "remote buried metal
targets detector" using RF re-transmitter
points. but can say many of them are
detecting "compass effect" or earth magnetic
field. Seems many enthusiasts are deceiving
themselves. Anyway here apart from radio
waves in city, you can see "compass effect"
how changes output DC voltage while turning
device around itself. Considering compass
direction.
Hardware is almost similar as "gold gun
metal detector". RF receiver which output
converted to DC

https://m.youtube.com/watch?v=8OQJoveUw ... =mv-google

خدايا مددی کن

سه شنبه 21 فروردین1396 - 12:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

خیلی خوبه ولی چرا استاد بهنام با لگد همه چی را پرت میکند. =)) از شوخی گذشته فرانکوی استاد بهنام زیادی حساس میباشد و توی منزل امتحان میکنند که باید به گفته اساتید این تاپیک باید در بیرون و با دفینه واقعی ازمایش بکند L-)

سه شنبه 21 فروردین1396 - 12:30am
مدیر کل
مدیر کل

بخشی از توضیحات آقا بهنام درست و در واقع همون چیزی بود که عرض شده ولی بخشهایی هم درست نیست و کمی از ایشون بعید بود!
1- اگر دستگاه ایشون همون طرح فرانکو یا چیزی مشابه هست درسته و نوعی گیرنده امواج رادیویی هست که خروجی اون DC شده و در این مورد مفصلا توضیح دادیم و مدار رو تحلیل کردیم. در این جای بحثی نیست.
2- اینکه ایشون میفرماین افرادی صرفا ادعا میکنن اینجور سیستمها کار میکنه و در اشتباه هستن اصلا طرز نگاه درستی نیست! در واقع اگر ما حتی در یکی از این فیلمها سنس هدف رو ببینیم یا فقط یک فرد مورد اعتماد تایید کنه که با چنین طرحی موفق به سنس یک هدف شده یعنی دستگاه کار میکنه!!! چه برسه به اینکه چندین نفر تایید کنن. پس بحث دیگه روی نحوه کارکرد و میزان کارایی و احتمال خطاهای مختلف خواهد بود نه اینکه بگیم کلا کار نمیکنه! بلحاظ روش کار علمی این نکات کاملا متفاوت از هم هستن و روی هر کدوم میشه بحث کرد. ضمن اینکه اگر ایشون مطلب من رو میخونن ازشون درخواست میکنم بجای توجه پیوسته به سایتهای خارجی عنایتی هم به فلزجو و تلاش ما و دوستان در زمینه های مختلف داشته باشن که شاید از خیلی جهات تا بحال کارهایی در فلزجو انجام شده که در نوع خودش کم نظیر بوده و حتی خیلی از کاربران سایتهای خارجی هم به زحمت و به کمک مترجم گوگل از مطالب فلزجو استفاده میکنن! طبیعتا ما از هموطن خودمون توقع بیشتری داریم و چه بسا اگر ایشون قفل سکوت چندین ساله خودشون در مورد عدم حضور در انجمن رو بشکنن و به ما بپیوندن بتونیم با کمک هم پیشرفتهای بیشتری داشته باشیم. بقول معروف یک دست صدا نداره! از نظر من در حال حاضر شرایط همکاری فنی در فلزجو بیش از هر محیط دیگری فراهم هست و دلیلی برای امتناع نیست.
3- تغییر جهت جغرافیایی از حیث مساله شمال و جنوب و اثر قطبنمایی قطعا در تمام این سیستمهایی که از سیم پیچ بعنوان سنسور گیرنده استفاده میکنن وجود داره! چون سیم پیچ ساختار مغناطیسی داره و به همین لحاظ بخش اصلی همه سنسورهای مگنتومتر هم یک سیم پیچ خاص هست! در کنار این در مورد جهت امواج رادیویی موجود در محیط از حیث زاویه انتشار اونها از فرستنده اصلی و همینطور انعکاس اونها از موانع مختلف بحث کردیم و طبیعتا روی سنس دستگاه در جهات مختلف اثر زیادی داره. هر دو مطلب واضح هستن اما در تست میدانی انعکاس از یک هدف فلزی میتونه سبب سنس از فاصله نسبتا نزدیک بشه و شرایط با تست در محیط منزل تفاوت داره.
4- بنده هم اعتقادی به سنس یون و امثالهم در مورد این سیستم ندارم. عملکردی که ما توضیح دادیم جنبه علمی داشته و با خیلی توضیحات و تئوریهای دیگه متفاوت هست. اما اینکه تقریبا در همه سیستمهای سنس فلز اثر هاله نقش بازی میکنه و حداقل جنبه کمکی داره مطلبی اثبات شده از نظر تجربه عملی هست که توضیح علمی هم داره! کافیه عبارت halo effect metal detecting رو جستجو کنین ؛ به مطالب زیادی در این خصوص برخورد میکنین که حتی در سایت مینلب و دفترچه دستگاههای مینلب هم قید شده و اعتبار فنی این شرکت هم حداقل در دنیای فلزیابی نیاز به تایید ما نداره! البته طبیعتا این اثر هاله با برخی داستانهای غیر علمی و خیالی که بعضیها مطرح میکنن متفاوت هست.
5- مدار گلد گان هم که در انجمن وجود داره تقریبا عملکرد مشابهی داره با این تفاوت که از سیم پیچ بعنوان سنسور گیرنده استفاده میکنه و فرکانس کارش پایین تر از این مدار هست.

سه شنبه 21 فروردین1396 - 1:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
اینطور که بنظر میرسه این دستگاه در مکان کاوش یا باید به سمت آسمان سنس داشته باشه یا به سمت زمین. این هم بدلیل وجود طیف امواج رادیویی مختلف هست که طبیعیه. اما اگر به هر دلیل نه به سمت آسمان و نه به سمت زمین سنس نداشت بعیده بتونه در اون منطقه فلزی رو سنس کنه. این هم بیش از پیش میتونه نشانه دخالت امواج رادیویی محیط در سنس دستگاه باشه.

چطور این رو میفرمایید?
طبق نظریه پیشین شما موجmw یا همون موجی که من اسمش رو شاید درست نگفتم در دورترین نقاط و در دشت و بیابون وجود داره و همیشه بصورت پیوسته داره فلزات مدفون رو تحت تاتیر قرار میده.
با این نظر شما،نیازی نیست حتما این وسیله در حالت حساسیت به زمین یا اسمان باشه که وجود فلزی رو اشکار کنه.کما اینکه وسیله من بسیاااااار به ندرت به زمین و اسمان حساسیت نشون میده و در عین حال نتایج متبتی رو از اشکار سازیش دیدم.

سه شنبه 22 فروردین1396 - 5:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.
در مورد سنس فلز که فکر نکنم بحثی وجود داشته باشه.و همچنین دوستان اینو در نطر بگیرن که خود طراح هم بارها در مورد تاثیر مغناطیس و اثر قطبنمایی زمین توضیح داده.من متوجه نشدم دستگاه اقا بهنام چقدر ولتاژ کم و زیاد میشه ولی اگه حساسیت رعایت بشه این تغییر بسیار جزئی هست.
در مورد سنس زمین و اسمان توضیحی بدم شاید کمک کنه به دوستان.
فرانکو بارها تاکید کرده که دستگاه باید جوری تنظیم بشه که زمین و اسمان رو نزنه.
حالا ما دستگاه رو در ابتدای کار در منطقه در نهایت حساسیت میزاریم.بعد باید ببینیم که زمین و اسمون رو میزنه؟و سپس با ولوم حساسیت کم میکنیم تا زمانی که در مرز نزدن اسمان و زمین قرار بگیره.اینکار رو میشه هم با ولوم حساسیت و هم با کوتاه تر کردن انتن انجام داد.
تو این در جه از حساسیت فلزاتی که مغناطیس نیستن سنس میشه.نمونش هم دستگاه اقا عرفان و همچنین اقا ارین هست.
حالا اگه جوری تنظیم بشه که زمین و اسمون رو بزنه به نظرم دیگه همه فلزات رو میزنه.و اهن هم جزو این فلزات هست.
دستگاه باید جوری ساخته بشه که در مرز زدن زمین و همچنین اسمان باشه تا فلزاتی که مد نظر طراح هست رو بزنه.

سه شنبه 22 فروردین1396 - 6:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
در.د بر دستان عزیز استاد حمید عزیز.
من چندین ماه قبل این مدارو ساختمو تمام موارد هم تست کردم . منظورم تست درستی سیستم.
قبل از اینکه کل باکسو با فویل آلومینیومی بپوشونم مدار حساسیت خوبی داشت و گوشی هل مختلف رو هم با سنس های مختلف میگرفت . مخصوصا وقتی گوشی زنگ میخورد از فاصله دورتری میگرفت و چیز جالب این که چند ثانیه قبل از اینکه گوشی زنگ بخوره ال ای دی ها سریع روشن و خاموش میشدن.
بعد از شیلد این فاصله بسیار کمتر شد و الان فقط برخی گوشی هارو میگیره و لامپ کم مصرف رو نمیگیره .
زیاد باهاش کاوش نکردم
از اساتید یک سوال دارم
اگر سیستم انعکاس امواج رادیویی رو میگیره چرا خود امواجو نمیگیره؟
انعکاس امواج شرایطی روی موج میاره که این سیستم میتونه بگیره؟
ممنون

مجتبی جان منظورت از درستی مدار چیه یعنی منظورت اینه که میشه روش حساب کرد

خدايا مددی کن

سه شنبه 22 فروردین1396 - 1:17pm
مدیر کل
مدیر کل

erfan نوشته است:
حمید نوشته است:
اینطور که بنظر میرسه این دستگاه در مکان کاوش یا باید به سمت آسمان سنس داشته باشه یا به سمت زمین. این هم بدلیل وجود طیف امواج رادیویی مختلف هست که طبیعیه. اما اگر به هر دلیل نه به سمت آسمان و نه به سمت زمین سنس نداشت بعیده بتونه در اون منطقه فلزی رو سنس کنه. این هم بیش از پیش میتونه نشانه دخالت امواج رادیویی محیط در سنس دستگاه باشه.

چطور این رو میفرمایید?
طبق نظریه پیشین شما موجmw یا همون موجی که من اسمش رو شاید درست نگفتم در دورترین نقاط و در دشت و بیابون وجود داره و همیشه بصورت پیوسته داره فلزات مدفون رو تحت تاتیر قرار میده.
با این نظر شما،نیازی نیست حتما این وسیله در حالت حساسیت به زمین یا اسمان باشه که وجود فلزی رو اشکار کنه.کما اینکه وسیله من بسیاااااار به ندرت به زمین و اسمان حساسیت نشون میده و در عین حال نتایج متبتی رو از اشکار سازیش دیدم.

منظور من همون چیزی بود که در پست قبلی آقا سعید توضیح دادن! دستگاه باید لب مرز سنس زمین یا آسمان باشه. ولی اگر حتی روی حداکثر حساسیت نه به زمین و نه به آسمان سنسی وجود نداشته باشه بعید میدونم نتیجه ای بدست بیاد! چون حداقل طبق تئوری امواج رادیویی فلز فقط میتونه باعث تجمع نسبی امواج رادیویی در اطراف خودش بشه. اما اگر امواج بیش از حد ضعیف باشن طبیعیه که چیزی سنس نشه. توجه کنین نکته من در ارتباط با احتمال جواب ندادن دستگاه در برخی مکانهای خاص بود!
اتفاقا با این نظریه باید امواج تا حدی وجود داشته باشن تا فلز بتونه اونها رو دریافت و منعکس کنه. این سیستم هم شبیه به یک فلزیاب بالانس خاص خودش رو داره. با این تفاوت که بنظر نمیاد هیچ فرستنده ای به جز امواج رادیویی محیط وجود داشته باشه! پس مهمه که بدونیم ایا این منبع فرستنده که در اختیار ما هم نیست شرایط درستی داره و اصلا وجود داره که گیرنده ما در اون مکان جواب بده؟! درسته این امواج در اکثر جاها وجود دارن ولی نقاط کور هم وجود داره! من دیدم بعضی جاها یک رادیو هم هیچ ایستگاهی رو نمیگیره. در اون شرایط فکر نمیکنم این دستگاه هم قابل استفاده باشه.

سه شنبه 22 فروردین1396 - 1:49pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان پیرو مطلب قبلی بنده در مورد سیم پیچ نکته ای وجود داره که شاید به اثر قطبنمایی ربط داشته باشه! عرض کردیم یک سیم پیچ بدلیل ساختار مغناطیسی به قطبین زمین هم اندکی حساسیت داره و این رو میشه در سنسورهای مگنت دید. حالا داخل این دستگاه هم یک سیم پیچ استفاده شده! هر چند سیم پیچ کوچک و با ظرفیت پایین هست ولی با توجه به تقویت دهها هزار برابری که مدار تقویت کننده بعد از سیم پیچ با احتساب تقویت بخش DC انجام میده ؛ بعید نیست خود این سیم پیچ کوچک بتونه حکم یک سنسور مگنت رو پیدا کنه و سبب تغییر ولتاژ خروجی در حالت قرارگیری به سمت راستاهای مغناطیسی و ایجاد اثر قطبنمایی بشه! لذا بنظر من بهتره در مورد این موضوع با تغییر جهت نصب سیم پیچ اطمینان حاصل کنیم! میدونیم که اگر این حساسیت وجود داشته باشه بدلیل جهت و قطبیت خود سیم پیچ هست که در اکثر دستگاههای ساخته شده بصورت افقی روی فیبر نصب شده و فیبر مدار هم اغلب موازی زمین قرار میگیره. این باعث میشه در حین حرکت افقی دستگاه بطور موازی با زمین ؛ سیم پیچ مرتبا به جهات مختلف جغرافیایی بچرخه و این هم از حیث اثر مگنت و هم احتمال ورود امواجی خاص در صورت درست شیلد نشدن جعبه ممکنه تاثیر منفی داشته باشه. لذا از هر حیث که در نظر بگیریم بهتره سیم پیچ بصورت عمود بر زمین باشه! یعنی اگر فیبر مدار موازی زمین هست پس سیم پیچ باید بصورت عمودی روی فیبر نصب بشه تا در جهات مختلف جغرافیایی تفاوت خاصی در عملکردش بوجود نیاد. رعایت این نکته حتی اگر به اثر قطبنمایی ربط نداشته باشه باز هم از هر حیث درست تر و بهتر از نصب افقی سیم پیچ در چنین دستگاه خاصی هست و بهرحال تاثیر منفی هم ایجاد نمیکنه.

سه شنبه 22 فروردین1396 - 2:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
Mojtaba195 نوشته است:
در.د بر دستان عزیز استاد حمید عزیز.
من چندین ماه قبل این مدارو ساختمو تمام موارد هم تست کردم . منظورم تست درستی سیستم.
قبل از اینکه کل باکسو با فویل آلومینیومی بپوشونم مدار حساسیت خوبی داشت و گوشی هل مختلف رو هم با سنس های مختلف میگرفت . مخصوصا وقتی گوشی زنگ میخورد از فاصله دورتری میگرفت و چیز جالب این که چند ثانیه قبل از اینکه گوشی زنگ بخوره ال ای دی ها سریع روشن و خاموش میشدن.
بعد از شیلد این فاصله بسیار کمتر شد و الان فقط برخی گوشی هارو میگیره و لامپ کم مصرف رو نمیگیره .
زیاد باهاش کاوش نکردم
از اساتید یک سوال دارم
اگر سیستم انعکاس امواج رادیویی رو میگیره چرا خود امواجو نمیگیره؟
انعکاس امواج شرایطی روی موج میاره که این سیستم میتونه بگیره؟
ممنون

مجتبی جان منظورت از درستی مدار چیه یعنی منظورت اینه که میشه روش حساب کرد

با سپاس از توضیحات استاد حمید @};- .
منظورم تست ولتاژ و اثر دست است.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

سه شنبه 22 فروردین1396 - 2:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 255 , 256 , 257 , 258 , 259 , 260 , 261 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 30 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure