نویسنده |
پیغام |
baran94
کاربر فعال
|
لطفا با فلزات دیگه هم تست کنید. مس و ... .
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
دوشنبه 21 فروردین1396 - 11:08pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان ایناسکن رو دیشب گرفتم دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم که به نظرتون چی میتونه باشه پیوست: EarthMag 11Apr17 01-43-04.txt
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 10:25am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
سلام خسته نباشید. معلومه خیلی راه رفتی 14*50! من احتمال میدم دوتا لوله باشن اما شما دقیقا بفرمایید چی هست. یا حق
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 10:51am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام ممنون که نظر دادین علی خان عزیز والا فکر نکنم لوله اب باشه چون تو بیابون بود و ردیاب حفره گرفته بود منم نیم متر به نیم متر اسکن کردم ستونها هم نیم متر از هم فاصله دارن در کل 25 متر در 7 متر اسکن کردم
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 11:34am |
|
|
elektor
کاربر فعال
|
ارچلو عزیز سعی کن موقع اسکن اختلاف دو تا سنسور صفر نباشه.چون که اگه یه چیزی مثل حفره رو بخوای شکار کنی مقدار کم میشه اما از اونجایی که شما مقدار دو تا سنسور رو صفر داری که همون سطح زمین شما تو برنامه نمیتونیدحفره رو ببینید.پس سعی کن یه مقداری اختلاف بین دو تا سنسور داشته باشی تا اگه حفره تو اسکن داشتی و مقدار کم شد تو دیتا نشون بده خودشو
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 11:43am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: سلام ممنون که نظر دادین علی خان عزیز والا فکر نکنم لوله اب باشه چون تو بیابون بود و ردیاب حفره گرفته بود منم نیم متر به نیم متر اسکن کردم ستونها هم نیم متر از هم فاصله دارن در کل 25 متر در 7 متر اسکن کردم قنات چطور؟ زاغه قدیمی؟ اسکن رو اگر پهن تر بگیرید راحت تر میشه نظر داد. اما به هر حال کارت درسته
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 12:21pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
elektor نوشته است: ارچلو عزیز سعی کن موقع اسکن اختلاف دو تا سنسور صفر نباشه.چون که اگه یه چیزی مثل حفره رو بخوای شکار کنی مقدار کم میشه اما از اونجایی که شما مقدار دو تا سنسور رو صفر داری که همون سطح زمین شما تو برنامه نمیتونیدحفره رو ببینید.پس سعی کن یه مقداری اختلاف بین دو تا سنسور داشته باشی تا اگه حفره تو اسکن داشتی و مقدار کم شد تو دیتا نشون بده خودشو الکتور عزیز در واقع هیچ وقت اختلاف صفر نمیشه و همیشه یه اختلاف جزئی داره چون اعداد سنسور نزدیک هم میشن اما یکی نمیشه مگه یه موقع شانسی تو اسکن یکی در بیاد الکتور عزیز شما الان این مدار رو دارین؟جی پی اس نصب کردین؟
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 1:49pm |
|
|
elektor
کاربر فعال
|
الان این تصویر بالا و پایین که علیخان قرار داد هر دو تا واسه اسکن شماست؟تو تصویر بالا اون قسمتهای سبز فکر کنم مقدار دیتای شما صفره.حالا بزار دانلود کنم نظرم رو میگم.در مورد این دستگاه هم باید بگم که اینو چند سال پیش ساختم و هنوز هم دارمش.نه نیاز به جی پی اس نیست.سنسور دما روهم نصب نکردم
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 3:18pm |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
سلام
در مورد این اسکن لطفا نظر دهید
یا حق
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 4:59pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان علیخان عزیز فایلتون رو دیدم چرا اعداد همگی حول عدد 700 هستن؟ شما ابتدای اسکن سنسورا رو واسه کمترین عدد اختلافی همیگه تنظیم نمیکنین؟ ممکنه لطفا روش اسکن خودتونو توضیح بدین؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 22 فروردین1396 - 6:25pm |
|
|
|