نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان..عده ای از دوستان در مورد قسمت دوم مدار سوال پرسیده بودن.در جوابشون باید بگم مدار دوم تشکیل شده از 4 مدار ویومتر به این صورت که در هر خط*2 مدار پشت سر هم جاسازی شده وقتی دستگاه تنظیم بشه مدار اول کامل روشن وبا پیدا کردن فلز مدار دوم به نسبت قدرت سیگنال روشن میشه..معایب این مدار خیلی زیاده اول که جریان مصرفیش تو کارکرد مدار تاثیر داره دوم چون همیشه مدار اول روشنه شب تابلوه و نمیشه باهاش محرمانه کار کردو کاریش هم نمیشه کرد.پس به نظر من به جای این همه دردسر با اتصال ی میتر کار ساده تر و مطمئن و انجام بدین//آی سی lm3914مشخصاتش خطیه و برا مدار ویومتر میشه استفاده کرد..
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:18pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام ناصر جان بالاخره دستگاه منم اماده شد فقط مونده لوپش,در مورد لوپ یه کم راهنمایی میکنی؟
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:21pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
آقاي كرمي من ميتونم به مدار يك آيسي atmega8 و lcd اضافه كنم فقط وروديها رو ميخوام از چه نوعند ولتاژ يا فركانس هستند در مورد تفكيكش هم كدام مولفه مدار از كدام آيسي در فلزات مختلف تغيير ميكنه؟
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:26pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
naser1 نوشته است: روشيك جان مدار رو به كجارسوندي تموم كردي؟ سوراخکاری بردوتموم کردم تاقطعاتی که سفارش دادم برسه کم کم قطعاتوسوارمیکنم البته بنظرم همین فیبرم قابل استفاده است منتهایک بارنیازه کنترل بشه اگه تمیزکاربشه حتی به این کارم نیازنیست
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:29pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
ارتین جان از بابت pcb جدید ممنون
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:36pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان..عده ای از دوستان در مورد قسمت دوم مدار سوال پرسیده بودن.در جوابشون باید بگم مدار دوم تشکیل شده از 4 مدار ویومتر به این صورت که در هر خط*2 مدار پشت سر هم جاسازی شده وقتی دستگاه تنظیم بشه مدار اول کامل روشن وبا پیدا کردن فلز مدار دوم به نسبت قدرت سیگنال روشن میشه..معایب این مدار خیلی زیاده اول که جریان مصرفیش تو کارکرد مدار تاثیر داره دوم چون همیشه مدار اول روشنه شب تابلوه و نمیشه باهاش محرمانه کار کردو کاریش هم نمیشه کرد.پس به نظر من به جای این همه دردسر با اتصال ی میتر کار ساده تر و مطمئن و انجام بدین//آی سی lm3914مشخصاتش خطیه و برا مدار ویومتر میشه استفاده کرد.. بله یکی ازاون افرادمن بودم وهنوزم میخواهم که مدارشواپلودکنی چون مدارات متعددی برای ویومتراست که هرکدوم خصوصیات خودش روداره البته مداراتی هست که درورودیش ازاپ امپ استفاده کرده که حساسیتشون بیشتره بنظرمن اینجابایدازای سی TL072 استفاده کرده باشه درسته اگه لطف کنی بقیه مداروبذاری ممنون میشیم
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:41pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
hoshi نوشته است: سلام ناصر جان بالاخره دستگاه منم اماده شد فقط مونده لوپش,در مورد لوپ یه کم راهنمایی میکنی؟ هوشي جان لوپش رو هم 4 متر كابل شبكه بگير كه من ديروز گرفتم متري 1000 تومان و 4 متر هم لوله سبز بگير از همونهايي كه واسه حمام و آشپز خانه استفاده ميكنند پلاستيكيه و رنگشون هم سفيده و 4 تا زانو لوله بعد اين 4 تا رو بده با هويه مخصوصشون بهم وصل كنند وسط يكي از لوله ها رو 5 در 1 سانت ببر بعدش كابل رو كه توش 8 سيمه از داخل لوله رد كن تا از طرف مقابل بيرون بياد داخل كابل 8 سيم هست يك سيم رو از يك طرف جدا كن وبقيه سيمها رو با هويه بهم وصل كن طوري كه هيچ سيمي با همرنگ خودشه وصل نشه از هر طرف يك سيم ميمونه كه به سيم كويل وصل ميشه واسه اين سيم از نوع شيلد دار كلفت كواكسيال كه به تلويزيون وصل ميكنن شيلد و به يه سيم و سيم وسطيش وهم به اون يكي ديگه سيم كه از لوله بيرون اومده وصل كن وسر ديگش هم كه به سوكت لوپ كه از دستگاه بيرون مياد وصل ميشه در ضمن دو تا طناب نازك به دو لوله وصل كنين كه دو نفر با گرفتن وسط هر طناب حركتش بدن وفاصله اش از زمين 10 سانت باشه خوشحالم كه دستگاهتونو تموم كردين فقرط دقت كنين كه ولتاژ باتري رو اشتباهي وصل نكنين كه رگولاتورها داغ ميكنن واون صدايه تق تق كه ماله پتانسيومتر تريشهلد مداره بايد باشه بقيه تنظيمات رو هم كه بلدين موفق باشين
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:45pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
سلام rasoul جان به اين انجمن خوش آمدين آقا رسول از دوستان محترم بنده هستند رسول جان هر كمكي از دست من بربياد در نهايت اشتياق آماده ام اميدوارم كه مطالب انجمن مفيد باشه موفق باشين
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 9:57pm |
|
|
rasoul
|
naser1 نوشته است: سلام resoul جان به اين انجمن خوش آمدين آقا رسول از دوستان محترم بنده هستند رسول جان هر كمكي از دست من بربياد در نهايت اشتياق آماده ام اميدوارم كه مطالب انجمن مفيد باشه موفق باشين
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:22pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام ممنون ناصر جان, کابل شبکه رو من دقیق متوجه نشدم ,وقتی که کابل رو از لوله عبور دادم در هر دو سر کابل هر کدوم 8 تا سیم دارم خوب اینا رو چطور بهم وصل کنم ؟
|
سه شنبه 22 مرداد1392 - 10:24pm |
|
|
|