نویسنده |
پیغام |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
امیر حداد نوشته است: Atroo نوشته است: سلام خدمت دوستان... من دستگاه زمین شناسی رو وقتی بدون وصل پراب روشن میکنم اعداد L و H هر دو ۵۱۲ هستش و عدد # صفر هست.... وقتیم پراب رو وصل میکنم همینه... حتی وقتیم پراب ها رو فرو میکنم تو زمین هیچ تغییری نمیکنن... مشکل از کجاس؟اینجوری که هیچ اسکنی نمیگیره... فرکانسمترم ندارم که تست کنم ببینم فرکانس بخش فرستتنده چنده... کسی میدونه مشکل از کجای دستگاس؟ سلام دوست عزیز ابتدا با اهمتر پایه 5 آیسی 5660 رو چک کن ببین ولتاژ منفی رو داری یا نه به احتمال زیاد مشکل شما بخاطر خرابی این آیسی است از یک نمونه با کیفیتش استفاده کن ببخشید دوست عزیز منظورم آیسی 7660 بود
|
چهارشنبه 26 مهر1396 - 7:23pm |
|
 |
milad7
کاربر حرفه ای
|
اگه بخوام سلکتورو 3 حالترو فقط در یک حالت و مستقیم از خود مدار بگیرم رو کدوم حالت بزارم بهتره؟ هر وقت سیمهای اتصال این سلکتورو در میارم عدد کنار مربع صفر میشه ولی وقتی وصل میکنم عددها بازی میکنند. کلا رو اعصابه.
|
یکشنبه 30 مهر1396 - 8:11pm |
|
 |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: اگه بخوام سلکتورو 3 حالترو فقط در یک حالت و مستقیم از خود مدار بگیرم رو کدوم حالت بزارم بهتره؟ هر وقت سیمهای اتصال این سلکتورو در میارم عدد کنار مربع صفر میشه ولی وقتی وصل میکنم عددها بازی میکنند. کلا رو اعصابه. سلام بزار رو حالت اول متصل به مقاومت 1 مگااهم
|
یکشنبه 30 مهر1396 - 8:59pm |
|
 |
milad7
کاربر حرفه ای
|
امیر حداد نوشته است: milad7 نوشته است: اگه بخوام سلکتورو 3 حالترو فقط در یک حالت و مستقیم از خود مدار بگیرم رو کدوم حالت بزارم بهتره؟ هر وقت سیمهای اتصال این سلکتورو در میارم عدد کنار مربع صفر میشه ولی وقتی وصل میکنم عددها بازی میکنند. کلا رو اعصابه. سلام بزار رو حالت اول متصل به مقاومت 1 مگااهم سلام. ولی یک مگا حالت سومه. اول میشه 10 کیلو. داداش اگه از سلکتور استفاده میکنی تو جالت اول و دوم و سوم عدد کنار مربعت چنده؟
|
دوشنبه 1 آبان1396 - 2:51pm |
|
 |
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: امیر حداد نوشته است: milad7 نوشته است: اگه بخوام سلکتورو 3 حالترو فقط در یک حالت و مستقیم از خود مدار بگیرم رو کدوم حالت بزارم بهتره؟ هر وقت سیمهای اتصال این سلکتورو در میارم عدد کنار مربع صفر میشه ولی وقتی وصل میکنم عددها بازی میکنند. کلا رو اعصابه. سلام بزار رو حالت اول متصل به مقاومت 1 مگااهم سلام. ولی یک مگا حالت سومه. اول میشه 10 کیلو. داداش اگه از سلکتور استفاده میکنی تو حالت اول و دوم و سوم عدد کنار مربعت چنده؟ در رابطه با عدد کنار مربع تو حالت دوم و سوم نسب به حالت اول اعداد بزرگتر میشن 
|
دوشنبه 1 آبان1396 - 9:36pm |
|
 |
milad7
کاربر حرفه ای
|
ممنون داداش.  پستهای قبلیو که مطالعه کردم طبق فرمایش دوستان وقتی که سلکتور سه حالترو در حالت 1 قرار دادیم عدد کنار مربع از یک تا 5 باید باشه و در حالت 2 عدد 10 تا 50 باشه و در حالت 3 عدد از 100 تا 500 و اینکه فقط یه عدد ثابتو نشون بده دستگاه درست کار میکنه البته یکی دو واحد تغییر هم مشکلی نداره . این چیزی بود که دوستان گفته بودن. حالا درست یا غلطشو اساتید باید نظر بدن
|
سه شنبه 2 آبان1396 - 9:53am |
|
 |
usa
کاربر فعال
|
سلام دوستان، اگه اسکن رو به جای اینکه از چپ به راست ستون بندی کنیم، از راست به چپ بزنیم اونوقت باید تو نرم افزار چه تغییراتی بدیم تا درست نمایش بده؟
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.
|
شنبه 5 آبان1396 - 1:20am |
|
 |
amid127
کاربر فعال
|
سلام مهندس خسته نباشید سیم پراب ها چن متر باشه که بتونی تا اخرین نقطه که میتونی اسکن کنی سیم کوتاه نیاد من سیم مای که گیرنده هستن رو هر کدوم دو متر گرفتم برا فرستنده چقدر باشه کافیه با تشکر
|
شنبه 6 آبان1396 - 4:16pm |
|
 |
loyal.866
کاربر فعال
|
سلام دوستان خسته نباشید من مدار ttl رو ساختم چطوری حافظه دستگاه رو به لپ تاپ ارسال کنم ماژول ttl به usb هم روی مدار وصله و نرم افزار snuffler رو نصب کردم لطفا دوستان راهنمایی کنید
|
سه شنبه 8 آبان1396 - 1:33am |
|
 |
saman2
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان عزیز یه مدتی به خاطر مسائل شخصی نمیتونستم بیام نفهمیدم اخرش این موضوع انتقال دیتا به نرم افزارres2dvinچی شد کسی تونسته منتقل کنه ؟(میشه این انتقال دقیق و توضیح بدید) روش پراپ زنی تغییر کرده؟ با تشکر 
|
چهارشنبه 10 آبان1396 - 9:10am |
|
 |
|