سلام دوست من تا زمانی که دستگاه شما درست کار نکنه و اعدادش ثابت نباشه هر نوع عکس برداری که باهاش انجام بدین خطا و اشتباه هست من خودم همین مشکل رو حدود 50 روز داشتم و جایی که میرفتم برای تست دستگاه بالای تونل قنات قدیمی بود که فکر کنم بهترین نمونه برای تست دستگاه باشه اما تمام تصاویری که از اونجا گرفته بودم اشتباه بود
برای تست دستگاه ابتدا شما ببنید ایا روی پراپ های فرستنده یعنی c1,c2 ولتاز 0.6 تا 0.5 رو دارید یا خیر که این ولتاژ در این محدوده باید ثابت باشه دوم روی همین پرپ ها فرکانس 137.5 که با خطای ولتمرها (اگر با ولتمر اندازه گرفتید ) 136 تا 137 نمایش داده میشه من خودم با دستگاه فرکانس متر رو میزی اندازه گرفتم و دقیق هست و نکته با تغییر سلکتورهای 3 و 5 تایی این ولتاژ و فرکانس باید ثابت باشه این تست فرستنده
اما تست گیرنده برای گیرنده که پایه های p1 , p2 هستند باید وقتی پایه c2 که زمین فرستنده هست رو بهشون وصل کردی مقدار h, L باید صفر بشه و در صورتی که پایه p1 به c1 و پایه p2 به c2 باشه مقدار h, l بسته به تنظیم سلکتورها متفاوت هست اما هر چی باشه هر دو عدد یکسان و عدد کنار مربع صفر هست این تمام نکاتی که از تست دستگاه من تو این مدت متوجه شدم اگر جایی رو اشتباه گفتم از سایر دوستان و اساتید (خدا رو شکر به جز مهندس حمید که همیشه حاضر و پاسخگو هست بقیه یا خوابن یا به غیبت کبری نائل اومدن

) خواهش می کنم که اصلاح کنند.