انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:53pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bardia92 نوشته است:
اساتید محترم صخره بزرگی شبیه سر فیل که انگار خرطومش
داخل زمین است. چه تفاسیری دارد?

شما عکس مورد رو بذارید اصلا شاید سر فیل نباشد خوب جوغنش نشانه قبر یا دفینه هست ولی باید علامت دیده بشه تا نظر داد

یکشنبه 27 مرداد1392 - 9:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون پارسی جان.عکسی ندارم چون منطقه مورد نظر یه کم دور راهش یه کم سخت است

یکشنبه 27 مرداد1392 - 4:05pm

این سنگ که در شیب کوه قرار دارد و از بالای کوه به اینجا آورده شده است و روش یک جوغان گرد و چندتا جوغن مستطیل است که مستطیل ها شبیه دست انسان است و در آن طرف سنگ بر روی خود سنگ هم یک آبراه به اندازه یک بالشت قرار دارد خواهش میکنم کمکم کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایمان نوشته است:
این سنگ که در شیب کوه قرار دارد و از بالای کوه به اینجا آورده شده است و روش یک جوغان گرد و چندتا جوغن مستطیل است که مستطیل ها شبیه دست انسان است و در آن طرف سنگ بر روی خود سنگ هم یک آبراه به اندازه یک بالشت قرار دارد خواهش میکنم کمکم کنید

ایمان جان شما نه از اطراف سنگ عکسی گذاشتید و رفتید عکس یادگاری با رفقا انداختید :D از روی خود سنگ که همه علائم پیدا باشند همچنین از اطراف محیط سنگ عکس بذارید لطفا

یکشنبه 27 مرداد1392 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این تصویر در یک غار نقش بسته منظورش چیست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

دوشنبه 28 مرداد1392 - 6:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
باسلام خدمت استادان عزیز.من چند تا عکس از یه منطقه باستانی گرفتم وکاملا دست نخورده.از استادان عزیز تقاضای کمک دارم.در صورت امکان منو یاری کنید.

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ادامه عکسها

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 10:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

parsi عزیز واستادان عزیز از اینکه منو وبقیه بچه هارو یاری میکنید ممنونم.منتظر جواب با ارزش شما دوستان هستم.متشکرم. :)

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوست عزیز به نظر من بجز اون شکل شتر بقیه طبیعی هستن ..تازه اون هم زیاد مشکوک نیست ..شما یه ردیاب بزنید منطقه را برادر

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
ELMIRA نوشته است:
باسلام خدمت استادان عزیز.من چند تا عکس از یه منطقه باستانی گرفتم وکاملا دست نخورده.از استادان عزیز تقاضای کمک دارم.در صورت امکان منو یاری کنید.

من يه پست گذاشتم ولي ميبينم كه نيست.
دوباره ميزارم
خوش بحالت با اين چيزي كه پيدا كردي. شانس اومده داره پاشنه درتون رو در مياره فقط پرش نديدن :)) :))
ببين اين شتر چون خوابيده احتمالا بارش يا زير خودشه يا تو كوهانش چون خود كوهان هم با دست گذاشتن اونجا يعني كلا كل شتر رو با سلليقه خاصي دونه دونه با سنگ ساختن. كه ممكنه همش زير خود شتر باشه كه بايد كل سنگها كنار بره. ولي حيفه چون اثر ارزشمنديه. اون ديوار خشكه چين پايينش رو هم خوب بايد برررسي كنيين.
ولي نظر اصليم اينه كه چون سر شتر رو به بالاست داره روبرو رو نگاه ميكنه(شتر واقعي هم همينطوره). تو عكس 4 كه روبرو در سينه كش كوه هم مشخصه تخته سنگ هاي زيادي هست كه احتمال 99 درصد بار تو اونا بايد پيدا كني. دنبال يه علامتي يا سنگ چين غير واقعي يا ... باش.
====== اساتيد اگه نظرم ايراد داره اصلاح كنيد كه ما شاگرديم و شما استاد======

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

چهارشنبه 30 مرداد1392 - 11:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 276 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure