Rooz نوشته است:
سلام و دورود بر آقا عرفان عزیز

حال شما ؟ یک نکته به نظرم رسیده بود گفتم بپرسم خدمتت ، شما که در تعویض قطعات تجربه ی خوبی داریت برای قسمت دیود بجای 4148 ، دیود ژرمانیمی هم گزاشتی و به دلیل کم بودن آستانه ی تحریک نسبت به دیود سیلیکون تفاوتی هم در سنس مدار احساس کردیت ؟؟

سلام.ممنونم.حال من که تعریفی نداره دوست من....... امیدوارم شما و بقیه دوستان خوب باشید.
تابحال دیود رو هیچ تغییری ندادم و از همون ابتدا تا حالا همون 4148 مونده.
دیدم شما و بهرام رو ترانزیستور تمرکز کردید خواستم دو تا ادرس بدم شاید برای تهیه ترانزیستورهای قدیمی بتونه کمکتون کنه.
تانل الکترونیک:بورس ترانزیستورهای قدیمی هست.خیابون جمهوری، پاساز جمهوری(از طرف نواب به سمت بهارستان که میرید ،نرسیده به پاساز علاء الدین اون دست خیابون.تقریبا روبروی پاساز توکل) طبقه همکف پلاک 11.تلفن:66730536 میتونید قبل از رفتن تماس بگیرید و بپرسید ترانزیستورتون رو داره یا نه.ولی توصیه میکنم حضوری برید .فروشنده ادم خوب و جوونی هست ولی سرش شلوغه شاید تلفنی بگه نداریم ولی حضوری برید بره بگرده و پیدا کنه.خیلی از ترانزیستورهای قدیمی رو داره.
بتا الکترونیک:خیابون جمهوری،بین پل حافظ و سی تیر،نبش پاساز فرشته،پلاک 636.اینم ادم خوبیه داشته باشه میده بهتون ولی اگه بونه دونه ای میخواین میگه نداریم.حداقل 5 تا درخواست بدید.تلفن:66715275 66700423 همراه:09122591622