عرفان جان سلام
خوبی برادر
من توضیحات شما رو با دقت مطالعه کردم
یه سری کارا تو محل تست انجامش سخته و میخام اگه بشه اونارو هم قابل تنظیم درست کنم که مجبور نشیم درب دستگاه رو برای بدست آوردن اثر آسمون
باز کنیم . و همون طور که میدونید بسیاری از مکانها کار باید سریع انجام بشه و تو بیابون تو خاک و خل نشستن و قطعه عوض کردن شرایط جالبی برای این کار نیست .و بازو بست زیاد دستگاه خودش باعث شل شدن قطعات میشه و ممکنه جایی دستت بخوره به قطعات و خودت متوجه نشی و حسابی سر کارت بزاره .
یه سری کارا تو ذهنم هست فقط نمیدونم اشکالی تو مدار در زمان سنس ایجاد میکنه یا نه ؟
مثلا من به جای خازنهای 2،3،4 سه تیکه سیم روکش دار به هم تابوندم و دو تاشو وصل کردم جای خازنها و یکی دیگه رو با یه ولوم دادم به زمین .
با این روش به راحتی ولتاژ دی سی کنترل میشه و دیگه نیازی نیست خازنها رو تعویض کنی .
یا تو انجمن خارجی یه شخصی کار جالبی با ولوم استریو برای تغییر هم زمان مقاومت 10 و 12 استفاده کرده بود که ولتاژ قبل از صفر ولت رو تنظیم میکرد .
و یه سوال دیگه اینکه آیا میشه خروجی سنسور رو قبل از اینکه به دیسیپلی بدیم به یک آمپلی فایر صوتی بدیم وچیزی که دستکاه سنس میکنه رو از نظر صوتی برسی کنیم . آیا بعد از خروجی R 16 چیزی در محدوده صوتی وجود داره که بشه تقویت و شنود کرد . اگه همچین چیزی امکان داشته باشه به نظر من تشخیص خطا از هدف واقعی با توجه به نوع صوت ایجاد شده و آشنا شدن گوش ما با اون صدا (صدای مخصوص دفینه ) بسیار آسون خواهد شد.
و آشکار سازهایی مثل 3 تا ال ای دی و یه بیزر در مقابل اون حرفی برای گفتن نخواهند داشت .
میخام ببینم نظر شما و دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز و آقا بهرام در این زمینه چیه ؟