سلام خدمت عزیزان و اساتید بزگوار:استاد حمید عزیز که دین بزرگی به گردندنه بنده دارن و که گاهی حتتتتی پیش پا افتاده ترین سوالهام رو چنان واضح و قطع دان جواب دادن که کمترینش رو فراموش کردم وس عی میکنم فراموشمم نشه چه محبت هاشون و چه مرامشون ...
/استاد سنه دژ عریز که ایشون هم همینطور بودن نصبت بنده حقیر چندین شب متوالی پاسخم بر دادن در چند مبحث مختلف و شروع کردم فرمایشات یشون رو هم انشاءالله به شرط حیات انجام بدم ..
/برادر عزیز و بزرگوارم مهندس حسن زاده عزیز که لجه یه شیرینشون هر وقت منت سرم میزارن تماس دارم خدمتشون میبرتم به حدود 20-22 سال پیش و دوران شیرررین خدمت و اون شهر .../برادر عزیز عرفان دوست داشتنی و دیگر عزیزان که چه تو این تایپک و چه تایپیک های دیگه فارغ از سن و نژاد و سمت و چشم داشت تجربیاتشون رو رد اختیارمون و رشدمون دادن و سعادت نداشتم از محضرشون بهرمندشم ولی از مطابشون بسیار آموختم...
بیشتر تماشاچی بودم و از محضر بزرگان بهرمند شدم چون واقعا درد حدی نیستم که چیزی برای ارائه داشته باشم اما چند مدیته که در گیر مدار فرانکو و جدیدا مدار دیگری که تو همین سایت هست و در موردش از استاد سنه دژ راهنمایی خواستم و برادرانه راهنماییم کردن
در قسمت آنتن ها چند سوال برام پیش اومده بود و شروع به تحقیق کردم چند عکس از یک کتاب توی ی پیجی بخش عمده یی از سوالات من رو جواب داد رو قرار دادم دیدم بی ربط با فرانکو و مدارات از این قبیل نیست گفتم به این بهونه هم تشکزی از اساتید و عزیزان داشته باشم و هم اینکه شاید به درد کسی بخوزه و چراغی و هرچند کوچک تو ذهنش باش باشه...
از اینکه بی کیفیته عذر میخوام عرض کردم در پی سوالات ذهنیم اتفاقی تو ی پیح دیدم و کتاب و دانش مربوطه رو ندارم و همین چند صفحه و به همین شکل بود که قرار دادم و اگر عزیزی اصل کتاب ویا دانش تخصصیش رو داشته باشه و لطف کنن هم تصاویر رو مجدد قرار بده با وضوخ بیشتر و هم توضحی عامیانه تر داشته باشن
ممنونشون هستن ....
یا حق