saleh700 نوشته است:
سلام
اساتید دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بکنید
- از جعبه آلمینیومی میشه برای این مدار استفاده کرد؟ اگر میشه لازمه بدنه جعبه به منفی مدار متصل بشه؟
- من میخوام یک مدار ولتمتر به دستگاه اضافه بکنم تا بهتر بتونم تغییر ولتاژ رو ببینم، مشکلی که نداره؟ اگه اشکالی نداره بهتره ولتاژ سر ال ای دی رو اندازه بگیرم یا جای دیگه؟
ظاهرا وقتی دو دوتا چهار تاکنیم میبینیم استفاده از باکس آلومینیومی باید مفید باشه و بتونه عملکرد شیلد رو بهتر کنه،ولی در واقع اینطور نیست و استفاده از باکس آلومینیومی تو عملکرد مدار تاثیر منفی داره.از همین فویل آلومینیوم برای شیلد استفاده کن.
استفاده از ولت متر اشکالی نداره ولی در نهایت باعث سردرگمی شما میشه ولی اگر خودت اینجوری میپسندی میتونی ازین ولتمتر استفاده کنی.این مدار غیر از اهداف مفیدی که ما دنبالش هستیم برای خیلی از عوامل دیگه هم واکنش داره.اگر بخوای معیار تشخیص رو تغییر مقادیر ولتمتر قرار بدی کارت دشوار میشه.حساسیت واکنش ولتمتر از حساسیت واکنش ال ای دی بیشتره.به مرور و با آزمون و خطا در نهایت به این نتیجه میرسی که بهترین حالت همین معیار روشنایی ال ای دی هست.
تمامی مدارهایی که تو رسته و گروه گیرنده های مخابراتی قرار دارن تا وقتی ساخته نشن نمیتونن عملکرد واقعی شون رو نشون بدن.یعنی تا زمانی که در مرحله طراحی هستن و فقط نگاه تئوریک روشون اعمال شده میتونن مفید و مثبت تلقی بشن ولی پس از ساخت عملا نتیجه میتونه متفاوت باشه،این ویزگی ناخواسته و ناچار مدارات الکترونیکی مخصوصا مخابراتی هست.و همچنین برعکس(منظور من این نیست که یک نقص یا یک طراحی اشتباه بتونه عملکرد بهتر ایجاد کنه).بلکه منظورم اینه یک ایده بظاهر غیر منطقی میتونه در عمل نتیجه مثبت رو نشون بده.موضوع باکس الومینیومی و آمپلی جدید هم همینطوره.باکس آلومینیومی منطقی بنظر میاد ولی در عمل تاثیر منفی داره(در این مدار بخصوص،بخاطر ارتباط سلفی بین مرحله گیرنده آنتن و زمین مدار).آمپلی جدید هم غیر منطقی بنظر میاد(به این دلیل که تو این مدار نصب تقویت کننده بصورت مستقیم در ورودی آنتن کاری اشتباه بنظر میاد،بخاطر تاثیر و اختلالی که امکان داره این آمپلی در شکل یا موج عامل سنس در ورودی ایجاد کنه)اما در عمل نتیجه مثبتی رو داره.فقط کسانی میتونن این نتیجه مثبت رو مشاهده کنن که در حالت قبل از تغییرات جدید هدفی رو در چند مرحله سنس کرده باشن و حفاری نکرده باشن و سپس بعد از تغییر برن در همون مکان و بازم در چند مرحله دوباره کاوش رو تکرار کنن.بهر حال این موضوع بهتر شدن عملکرد مدار با اضافه کردن آمپلی جدید موضوعی نیست که بشه با حرف من به شما اثبات بشه مگر اینکه خیلی به من و تست هام اعتماد داشته باشید.این موضوع رو باید خودتون عمر بزارید تا براتون مسلم بشه.اما برای دوستانی که در شک و تردید هستن و میخوان بدونن که بالاخره چکار کنن و باید این تغییرات رو اعمال بکنن یا نه،باید بگم این مدار فرانکو با همون شماتیک اولیه و بدون تغییرات سلف جدید و آمپلی جدید هم بخوبی و بدون کاستی کار خودشو انجام میده.شما اگر نمیخواین ریسک کنین و میترسید نکنه با تغییر سلف جدید و آمپلی جدید مدارتون دچار افت عملکرد بشه،با همون شماتیک اولیه کار کنید.مطمین باشید اگر در محیط کاوش درست تنظیم کنید و تغییرات قطعه رو برای کسب اثر آسمون درست اعمال کنید مدارتون کاملا کارایی کافی رو داره.خیالتون راحت.