نویسنده |
پیغام |
sahand
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 اردیبهشت1392 - 4:51pm پست: 126 محل اقامت: tabriz
|
تصاوير
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 31 مرداد1392 - 6:27pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام دوست من این سنگ شتر بی سر هست خیلی آثار قشنگیه معطل نکنید وسیله ش نزدیک خودشه ؛ دستگاه میخواد نه تفسیر موفق باشی
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
جمعه 1 شهریور1392 - 11:52am |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
اگه دقت کنید سر شتر کنده شده وافتاده کنارش
|
جمعه 1 شهریور1392 - 12:04pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
سلام دوستان یه سوالی داشتم ایا گذاشتن سر بار تو همه گنج ها مرسوم بوده یا فقط برا مورد هایه خاصی این کار را میکردن و باری که سر بار داشته باشه علامت مخصوصی داره یا نه و جایی که جوغان داره ایا وجود سربار هم احتمالش میره ؟با تشکررر
|
جمعه 1 شهریور1392 - 6:35pm |
|
|
sahand
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 اردیبهشت1392 - 4:51pm پست: 126 محل اقامت: tabriz
|
مرسي برا نظراتون سر شتر كه زمين افتاده باشه رو دقت نكرده بودم با اينكه چنيدن بار اونجا رفتم !شبيه حلزون هم هست .صخره اي كه پشت سر اون هست شبيه مارمولك نيست به نظرتون؟
|
جمعه 1 شهریور1392 - 9:41pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
sahand نوشته است: مرسي برا نظراتون سر شتر كه زمين افتاده باشه رو دقت نكرده بودم با اينكه چنيدن بار اونجا رفتم !شبيه حلزون هم هست .صخره اي كه پشت سر اون هست شبيه مارمولك نيست به نظرتون؟ سهند جون اگه بخای میشه از این شکلها یه باغ وحش ساخت شما که اینارو پیدا کردی بایه ردیاب زدن خیال خودت رو راحت کن داداش
|
جمعه 1 شهریور1392 - 10:14pm |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
explorer نوشته است: سلام دوستان سوالاتی داشتم از المیرا عزیز 1-ظاهرا شتر بالای کوه قرار داره تقریبا نزدیک قله، فاصله شتر تا پای کوه حدودا چقدر؟ 2-شتر سمت جنوبه یا شمال کوه قرار داره؟ بنظرم شرق یا غرب نباشه 3-مسیری که طی کردین تو کوه برای رسیدن به شتر، سمتیه که شتر قرار داره یا پشت کوه؟ کلا از سمت شتر میشه رفت بالا کوه؟ 4- از کنار شتر وقتی دشتهای اطراف رو مبینی ، رودخونه ایی دیده میشه؟ 5-اگه روخونه هنوز وجود داره در چه حدی هست؟ از نظر آبی که توش جریان داشته باشه دوست خوبمexplorer دوباره میرم عکسهای جدید و واضح از منطقه می گیرم ومشخصات تکمیلی رو تو انجمن می زارم منتهی چند روزه دیگه.
|
شنبه 2 شهریور1392 - 11:18am |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی: من چند تا عکس رو از یه منطقه حدود 3 ماه پیش گرفته بودم و توی انجمن قبلی گذاشته بودم و چون از اون موقع به اینترنت اصلا دسترسی نداشتم ((ژنرال و کاوشگر عزیز در جریان هستن)) از اینکه اون انجمن بسته شده اطلاعی نداشتم ... اون موقع هم دیگه فرصت نکردم که عکسا رو توی این انجمن بذارم ... خلاصه من نتونستم واسه این تصاویرم جوابی بگیرم ...به جز حدثیاتی که خودم بنا به تجربه در محضر آریا جان و سایر اساتید با دیدن تصاویر و پاسخ اساتید در انجمن قبلی یاد گرفتم ... و از دوستانی که عکسا واسشون تکراریه خیلی خیلی عذر میخام .. فکر میکنم تصاویر واضحن و اگه هم مشکلی بود من در خدمتم ... منطقه رو تا شعاع 4 کیلومتری قدم به قدم میشناسم
در ضمن من در HAMID در انجمن قبلی ام ....که حالا شدم HAMID.p... شاید دوستانی که اونجا با هم گپ و گفت داشتیم داداش کوچیکشونو به جا بیارن...
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 8:45am |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
بقیه عکسا اینها هستن
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:16am |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
ادامه عکسا اینان
|
دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:41am |
|
|
|