ممنونم.درود به شما و آرزوی موفقیت برای شما.
دوست من چون من از دیسپلی سه ال ای دی استفاده میکنم و آستانه رو در حالت خاموشی ال ی دی اول تنظیم میکنم و نیز از ولتمتر دیجیتال هم استفاده نمیکنم بنابراین حالتهای افت ولتاز رو در وسیله خودم متوجه نمیشم.اما فقط اینو میتونم با اطمینان پاسخ بدم که در هیچ حالتی اثر فلزات ارزشمند باعث افت ولتاز نمیشه.حتی اگر این فلز ارزشمند در یک فضای خالی جاساز شده باشه.شاید این سوال برای شما و دیگران مطرح بشه که اگر فلزات ارزشمند داخل یک فضای خالی قرار بگیرن واکنش فرانکو چطوره؟ایا فرانکو در این حالت اثر فلزات ارزشمند رو با افزایش ولتاز خروجی نمایش میده یا فضای خالی که اون فلز ارزشمند درونش قرار داره رو با افت ولتاز خروجی نشون میده؟یعنی در اینچنین مواردی اولویت برای فرانکو اعلام فضای خالی با افت ولتاز هست،یا اعلام فلز ارزشمند با افزایش ولتاز هست؟اگر حجم فضای خالی بسیار بیشتر از حجم فلز ارزشمند باشه چطور؟مثلا اگر حجمی به اندازه یک قابلمه(تیان)طلا در اتاق 2در2 متری وجود داشته باشه واکنش فرانکو بصورت افت ولتاز بخاطر فضای خالی هست یا بصورت افزایش ولتاز بخاطر حضور اون تیان طلا هست؟
با اطمینان میگم در چنین حالتهایی(اگر وسیله شما هم مانند وسیله من ساخته شده باشه با رعایت همه نکات در ساخت و استفاده و اپراتوری)واکنش فرانکو با افزایش ولتاز روی تیان طلا خواهد بود.خیالتون راحت باشه که فرانکو در چنین حالتی تحت تاثیر اثر فضای خالی ،اثر فلز ارزشمند رو نادیده نمیگیره.همیشه و همواره اثر فلزات ارزشمند مخصوصا اگر حجم مناسبی داشته باشن و عمر کافی کرده باشن از اثر همه چیز قویتر هست و به همه اثر ها مثل اثر فضای خالی یا چاله پر شده(چون برای خیلی ها سوال پیش میاد که اون زمان که جنس رو تو زمین کاشتن زمین رو کندن و جنس رو کاشتن و دوباره چاله رو پر کردن،حالا فرانکو اثر جنس رو میگیره یا اثر آنومالی چاله پر شده رو میگیره؟)برتری داره.یعنی اگر فرانکو هم فضای خالی گرفت بدونید فضای خالی هست که فلز ارزشمندی نداره.اگر چاله پر شده رو گرفت بدونید چاله ای هست که جنسی نداره.اگر داشت اثر فلز ارزشمند همیشه و همواره برتری پیدا میکنه به همه اثرها.