Dadson نوشته است:
مرسی از پاسختون مهندس عرفان عزیز همونطور که در همون سوالم عرض کردم سواد الکترونیت من در حدی نیست که قصد تغییر یا بهینه کردن این مدار مورد نظر حقیر باشه و تحصیلاتم در زمینه کامپیوتر نرم افزار همچنین هنر هست و باز با تشکر از خودت مهندس واسه تلاش بی وقفه روی این مدار من اتفاقا دقیقا مو به مو توصیه های شما رو تو ساخت فرانکو به کار گرفتم و دقیقا همون موارد و نکات فنی که توصیه کردید رو رعایت کردم و مدارم هم به نظرم خوب در اومده این آنتن هم از داخل یک رادیوی قدیمی اتفاقی به من رسید خواستم ببینم میشه به جای تلسکوپی اینو گذاشت که فرمودید نمیشه . حالا من از فرست استفاده کنم یه سوال از شما بپرسم .مدار من تو بعضی از تنظیمات با تماس دست به آنتن افزایش ولتاژ و در بعضی تنظیمات کاهش ولتاژرو نشون میده این آیا طبیعی هست ضمنا من اولش آمپلی اضافه شده رو استفاده نکردم و واکنش بد نبود حالا که از آمپلی استفاده میکنم خیلی قویتر شده و لامپ های کم مصرف رو با سه چراغ و بعضا ولتاژ 10 ولت از فاصله حدود 10 متری سنس میکنه اینم بپم من از ولتمتر دیجیتال و ال ای دی همزمان استفاده کردم حالا این خوبه یا مدار من موردی داره باز هم ممنونو
من مهندس نیستم.سواد الکترونیکم هم مثل شما اندک هست.فقط در حد ساخت و ور رفتن با این مدار تونستم موفق باشم.اون موضوعی که فرمودی واکنش لمس دست گاهی باعث افزایش وگاهی باعث افت ولتاژ میشه کاملا طبیعی هست.ایراد نیست.(البته با این نظر که خوه مدار شما درست و با رعایت همون نکات ساخته شده باشه).
استفاده از آمپلی هم باعث تقویت سنسها میشه و در مدار من هم همینطوره،ولی در حین کاوش سعی کن حساسیت مطلوب رو بدست بیاری .یعنی همون سنس اثر آسمون در زاویه 80تا 90 درجه،یا 90 درجه.
اینکه میفرمایی لامپ رو از10 متی با افزایش 10 ولتی سنس میکنه برام عجیبه.شاید شما سعی کردی مدارت رو خیلی حساس بسازی،که این خوب نیست.مدار من تا وقتی آنتن رو به حلزونی لامپ یا او ترانس لامپ نچسبونم واکنش نداره.اصلا اینگونه فکر نکن که برای سنس اهداف کوچیک حساسیت مدارت رو افزایش بدی.اصلا نیازی به افزایش تا این حدی که از 10 متری لامپ بزنه نیست.بلکه فقط کار کردن با مدار در محیط کاوش رو بای خودت سخت و رنج آور میکنی.
در مورد قرار دادن ولتمتر دیجیتال باید بگم خودم استفاده نمیکنم.عیبی هم نداره شما استفاده کنی اما قط برای این منظور استفاده کن که بدونی الان با اینتغییرات ولتاژ خروجیت چقدره.اگر از سه رقم اعشار (میلی ولت)یا هزارم ولت استفاده میکنی رقم آخری که هزارم ولت هست در عمل کارایی نداره و اصلا برای سنس به تغییرات هزارم ولتی توجه نکن.تغییرات در هنگام سنس آنومالی ها(اگر سنس بشه)فقط در حد تغییر در صدم ولت یعنی رقم دوم اعشار،ودر هنگام سنس فلزات ارزشمند بسته به حجم و عمرشون صدم ولت و دهم ولت هست.
یعنی در نهایت چشمت رو به تغییرات ولتمتر ندوز چون گیج کننده هست.سعی کن با روشنایی ال ای دی ها تغییرات رو ببینی.مثلا در هنگام سنس فلزات ارزشمند و غیر ارزشمند(اگر سنس بشه)اگر حجمشون اندازه نعلبکی تا بشقاب ،یعنی حجم متوسط باشه ،روشنایی ال ای دی بصورت یک خط عرضی با چشمک مسلسلی هست که قابل شمارش نیست.در این حالت شما اصلا ب تغییرات ولتمتر متوجه حضور فلز نمیشی چون ولتمتر نمیتونه در 2 یا 3 ثانیه حدود 30 مرتبه افت و افزایش رو نمایش بد و اگرهم نمایش بده چشم شما قادر به درک افت و افزایش با اعداد دلتمتر نیست.اما همین تغییرات مسلسلی با روشنایی ال ای دی کاملا قابل رویت و درک هست.موار دیگری هم هست که فقط با نگاه کردن به نور ال ای دی ها قابل تشخیصه و فقط با تغییرات روشنایی میشه پی به ماهیت سنس برد نه با تغییرت عددی در ولتمتر.یعنی شما اگر ولتمتر میزاری فقط برای فهمیدن مقدار ولتاز خروجی ازش استفاده کن.اگر چه میتونه به ما این موضوع رو بفهمونه که اهداف با حجم مناسب و عمر زیاد چقدر تغییرات رو در میل ولت ایجاد میکنه.