Sooorooosh نوشته است:
سلام آقا عرفان عزیز
چند تا سوال داشتم طبق تجارب مفیدتان یه توضیح در مورد تنظیم ولتاژ بدهید
مثلا چه تفاوتی بین ولتاژ 3 و 5 هست و با کدام ولتاژ فلزات ارزشمند قابلیت شناسایی بهتری دارن .هر چقدر ولتاژ بالا باشه چه مزایایی داره و چه معایبی و دامنه تغیرات چقدر باید باشه و بهترین ولتاژ از نظر شما چه ولتاژی هست ؟
خواهشمیکنم.هیچ تفاوتی بین ولتاژهای متفاوت وجود نداره مادامیکی شما سنس اثر آسمون رو در زاویه ای مشخص بگیرید.یعنی مثلا شما در تهران با ترانزستورهای 183b و 2 عدد خازن1 پیکو سری و کریستال 8 مگ و با ولتاژ 4 ولت تونستید اثر آسمون رو در زاویه 90 درجه یا 80 تا 90 درجه بگیرید ،و سپس تونستید با این تنظیم یه کاسه طلا رو که در 2 متری دفن هست با چشمک مسلسلی سنس کنید.
اگر شما در طالقان باشد و فرض کنیم همون کاسه بازهم با همون وضعیت دفن در 2 متری دفن هست و اینبار شما با ترانزیستور 548c و 5 عدد 1پیکو سری و کریستال 10 مگ اثر آسمون رو در همون مقداری که در تهران گرفتید سنس کردید،مطمئن باشید این کاسه رو به همون شکل و فرم که در تهران سنس کردید ،سنس میکنید.یعنی مسئله مهم اینه که شما بتونید همواره مقدار حساسیت مطلوب رو در هر مکانی که قرار میگیرید به مقدار ثابتی برسونید.یعنی در تهران اگر کار میکنید سعی کنید با هر تنظیمی که تونستید اثر اسمون رو در زاویه مشخصی بگیرید و اگر رفتید رشت هم با هر تنظیمی بتونید حساسیت رو به حدی برسونید که باز هم اثراسمون رو در همون زاویه که در تهران گرفتید بگیرید.یعنی اصلا ولتاژ خاصی ملاک نیست.اصلا ترانزیستور خاصی ملاک نیست و فقط محدودیت ترانزیستور اینه که npn باشه و در ردیف bc....c یا bc.....b ویا حتی bc....a باشه(با نصب هر نوع ترانزیستور مرز صفر ولت رو بدست بیارید).
ولی بطور کلی میشه ولتاژ محدوده 5 ولت رو ولتاژ نرمالی دونست.ولی اگر بااین 5 ولت اثر اسمون گرفته نشه و یا حساسیت نزدیک به گرفتن اثر اسمون نباشه نباید با این ولتاژ کار کنید.من مجبورم تاکید کنم و یادآوری کنم که تمام حرفهایی که میزنم مربوط به دستگاههایی هست که به روش من ساخته و استفاده بشه و هنگام تنظیم حساسیت برای دریافت اثر آسمون مثل من تغییر و تنظیم بشه.
این مدار یه مدار گیرنده فرکانسی هست و ساخت های متفاوت میتونه کاملا شکل و نحوه سنسها رو تغییر بده.یعنی حتی در مرحله دیسپلی شکل نمایش واکنش در دیسپلی 3 ال ای دی با دیسپلی 10 ال ای دی متفاوته.شکل نمایش واکنش در دیسپلی با میکرو با دیسپلی 3 ال ای دی متفاوته.من هر چی تو پیامهام میگم فقط مربوط به واکنش دستگاه خودم هست که طبق شماتیک اصلی ساخته شده با آخرین تغییرات در مرحله سنسور و دیسپلی.با اطمینان دوصد درصدی میگم بصورت اتفاقی یا حساب شده ساختن این مدار بصورت شماتیک اصلی در سنسور و دیسپلی بهترین حالت ساخت این مدار هست اگر منظور شما فقط دریافت و سنس در نقطه بالای هدف باشه،و شعاع زنی رو در نظر نداشته باشید.