نویسنده |
پیغام |
Rooz
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: این مورد خازن رو اگه میشه با رسم یه شکل ارائه بدین سلام ، زنده باشی آقا غضنفر ، بله این هفته محلی هستم اولین فرصت با تصویر میزارم خدمت دوستان
تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی
|
سه شنبه 16 مهر1398 - 4:44pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان یک فایل از روی طرح pcb آقا عرفان عزیز طراحی کردم خدمت دوستان . البته چون با فتوشاپ طراحی کردم اندازه ها دقیق نیست. باید خودتون زحمت بکشید چند بار پرینت بگیرید تا اندازه دقیق به دست بیاد .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 16 مهر1398 - 6:35pm |
|
|
Rooz
کاربر حرفه ای
|
Sooorooosh نوشته است: سلام دوستان یک فایل از روی طرح pcb آقا عرفان عزیز طراحی کردم خدمت دوستان . البته چون با فتوشاپ طراحی کردم اندازه ها دقیق نیست. باید خودتون زحمت بکشید چند بار پرینت بگیرید تا اندازه دقیق به دست بیاد . احسنت به شما آقا سروش ، حالا دوستان دیگه می تونن یک مدار تقریبا واحد با روش آقا عرفان بسازن و نتایج قابل مقایسه تره ، زنده باشی دوست عزیز
تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی
|
سه شنبه 16 مهر1398 - 9:20pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
احسنت به شما آقا سروش ، حالا دوستان دیگه می تونن یک مدار تقریبا واحد با روش آقا عرفان بسازن و نتایج قابل مقایسه تره ، زنده باشی دوست عزیز [/quote] خواهش میکنم دوست عزیز . من کاری نکردم فقط خواستم کمکی کرده باشم این مدار به همت آقا عرفان عزیز تا اینجا پیش رفته . و چند وقتیه که باز دوباره داره جون میگیره . امید به خدا که دوستان مدار رو بسازن و موفق باشند
|
سه شنبه 16 مهر1398 - 9:44pm |
|
|
Rooz
کاربر حرفه ای
|
سلامت باشی قطعا همین طوره و این روند انشالا ادامه خواهد داشت ، فقط یک نکته آقا سروش ، تصویر رو برای چاپ و پیرینت باید بصورت آینه ای معکوس کنی که در هنگام انتقال رو برد مسی درست بیفته ابتدا و انتهای مدار
|
سه شنبه 16 مهر1398 - 9:47pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
Rooz نوشته است: سلامت باشی قطعا همین طوره و این روند انشالا ادامه خواهد داشت ، فقط یک نکته آقا سروش ، تصویر رو برای چاپ و پیرینت باید بصورت آینه ای معکوس کنی که در هنگام انتقال رو برد مسی درست بیفته ابتدا و انتهای مدار بله باید معکوس بشه . با فتوشاپ میشه این کار رو کرد که من یادم رفت . فایل نهایی رو میگذارم
|
سه شنبه 16 مهر1398 - 9:52pm |
|
|
Rooz
کاربر حرفه ای
|
Sooorooosh نوشته است: Rooz نوشته است: سلامت باشی قطعا همین طوره و این روند انشالا ادامه خواهد داشت ، فقط یک نکته آقا سروش ، تصویر رو برای چاپ و پیرینت باید بصورت آینه ای معکوس کنی که در هنگام انتقال رو برد مسی درست بیفته ابتدا و انتهای مدار بله باید معکوس بشه . با فتوشاپ میشه این کار رو کرد که من یادم رفت . فایل نهایی رو میگذارم بسیار عالی ، این فایل بخوبی طراحی بشه بنوعی استاندارد ساخت می شه و می تونیم نتایجمون رو با آقا عرفان عزیز بصورت دقیق تری مقایسه کنیم ، ساختش هم برای بقیه ی دوستان البته راحت تر می شه و جای اکتشاف و بحث و گفتگو رو بیشتر باز می کنه ، در هر صورت خسته نباشی دوست عزیز
|
سه شنبه 16 مهر1398 - 10:54pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
فایل نهایی . هم اندازه درسته و هم معکوس شده . آماده پرینت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 16 مهر1398 - 12:36am |
|
|
Rooz
کاربر حرفه ای
|
Sooorooosh نوشته است: فایل نهایی . هم اندازه درسته و هم معکوس شده . آماده پرینت احسنت آقا سروش خسته نباشی ،فقط فکرکنم مقیاس ها رو باید موقعه چاپ لحاظ کنیم درسته ؟
|
چهارشنبه 16 مهر1398 - 12:46am |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
Rooz نوشته است: Sooorooosh نوشته است: فایل نهایی . هم اندازه درسته و هم معکوس شده . آماده پرینت احسنت آقا سروش خسته نباشی ،فقط فکرکنم مقیاس ها رو باید موقعه چاپ لحاظ کنیم درسته ؟ من خودم عکس رو که پرینت گرفتم درست در میاد . ولی از رو pdf اندازه ها بزرگ شده . ولی مهم برد دیسپلی هست که اندازه آیسیها درست در بیاد و برد اصلی مدار هم چند میل کم و زیاد فرقی نداره
|
چهارشنبه 16 مهر1398 - 12:49am |
|
|
|