saleh700 نوشته است:
یادمه توی باقی که دورش سیم خاردار کشیده شده بود داشتم کار میکردم با نزدیک شدن آنتن دستگاه به سیم خاردار از فاصله تغریبا 20 سانتی چراغ دستگاه روشن میشد علتش احتمالا این بود که سیم خاردار مثل یک آنتن امواج رادیوی را جذب میکرد. جای دیگه ای هم توی جنگل روی 2 نقطه کنار هم با فاصله تغریبا 3 متر سنس داشتم دقیقا توی دو نقطه خاص حدود 0.08 ولت افزایش ولتاژ داشتم ولی از جهت شمال به جنوب سنس نمیشدن اما از باقیه جهات به خوبی سنسن میشدن چند روز بعد دوباره همون محل رو کاوش کردم باز هم همون حالت بود متاسفانه هیچ وفق حفاری نکردیم که ببینیم علتش چی بود. ولی با نقطه زن فلزجو و لوپ 60 تست کردم دقیقا روی همون نقاط سنس ناشی از آلودگی و املاح داشتم. وسیله من همون طرح 3 چراع هستش بدون آمپلی که پی سی بی رو خودم کشیده بودم ولتاژ رو هم روی 4.19 ولت تنظیم کردم و بدون نیاز به تعویض هیچ قطعه ای هرجایی که بردم اثر آسمون سنس شد ب جز یک جا. توی تجربه ای که من داشتم میزان شارژ بودن باتری ها توی قوی یا ضعیف سنس شدن تاثیر داره علتش رو نمیدونم ولی مطمعن هستم تاثیر داره آقا عرفان هم قبلا این مورد رو گفته بودن. من زمانی که باتری هام فول شارژ باشه اثر آسمون رو نمیتونم سنس کنم هر کاری کنم سنس نمیکنه حتی با تعویض همه ی قطعات.
امیدوارم مفید بوده باشه
دورود دوست عزیز
، سنس فنس یا سیم خاردار به دلیل القای الکترومغناطیس علام دریافتی روی رسانای بلند و انتقال اون به آنتن دستگاه شما هستش ، گاهی پایه ها که تو زمینه و فلزیه این حالت بیشتر پیش میاد ، البته فاصله هم خیلی نزدیک بوده که با توجه به تنظیمات دستگاهت باید طبیعی باشه .
سنس املاح هم که لوپ 60 زده عدم سنس متقارن رو تایید می کنه که نشون می ده طبق فرمایشات آقا عرفان باید کاملا در یک محدوده مشخص از همه جهات و تکرار شونده باشه تا برای فلز ارزشمند درنظر گرفته بشه علائم .
فکر می کنم با توجه به ولتاژتون باید ترانزیستورها 550 استفاده کرده باشید به احتمال زیاد ، فاکتور کم نویز بودن در برخی مکان ها و ارتفاعات سنس آسمون رو راحت تر می کنن .
کم شارژ بودن باتری هاتون نکته ی جالبی هست که اگر آقا عرفان تجربه ای در این زمینه دارن خوشحال می شیم مطرح کنن ، شما دقت کن رگولاتور با کیفیتی انتخواب بکنی در این مدارات چون بخش مهمی هست این قطعه . به نطر بنده تنها یک عامل می تونه در این مورد که گفتید دخیل باشه ، اونم اعمال حرارت بیش از حد به رگولاتور در هنگام لجیم کاری هست که یک حالت نیم سوز شدن دراین بخش ایجاد می کنه . شما اگه می تونید این رگولاتور رو با یک جنس مرغوب تعویض کن و پایه هاش رو بلند لحیم کن تا گرما به خود قطعه کم تر برسه ببین مشکلت حل می شه یا خیر . زنده باشید