دورود بر جهان بین عزیز
، خواهش می کنم نکات کوچیکی بود خدمتون عرض کردم و هدف اصلی هم تبادل اطلاعات مفید هست.
قبل از هر طراحیه کاربردی و آثر بخشی باید یک سوال اساسی مطرح بشه و اون این هست که هدف اصلی از طراحی دستگاه و مدار چی هست ؟ چی رو باید پیدا بکنه و به چه کیفیتی باید این کار انجام بشه ؟
فکر ترکیب دو دستگاه ایده ی جالبی می تونه باشه تا از مزایای هر دو روش استفاده بشه البته با توجه به سوالات اساسی بالا . استفاده از میتر هم خیلی مهمه و بنظرم باید بصورت عمومی یکی از دوستان یه کاری در این زمینه انجام بده و آزمایشاتی داشته باشیم تا در راستای اون بقیه هم بتونن طرح رو بهترکنند .
اگرهدف شما کاوش صرف هست قطعا فرانکو با اون کیفیتی که جناب عرفان فرمودن گزینه ی معقول تری هست و اولویت داره . اما اگه هدف شما ارتقا و ساخت دستگاه بهتری هست که چه بهتر باب تحقیق بازه ممکنه دیر به نتیجه برسید ولی حتما خواهید رسید چون جوینده واقعی یابنده هست در نهایت .
لازم شد چندتا نکته خدمتون عرض کنم فقط :
در فرانکو و PD و دستگاه های دیگه هیچ فرکانس پایه ی خاصی برای سنس اثر فلز مدفون وجود نداره .
مورد سنس ، تشخیص امواج الکترومغناطیسی حاصل از اثر تخلیه ی میکرولتی در حاله ی فلز مدفون قدیمی در نزدیکی سطح خاک هست .
این تخلیه از کیلوهرتز تا طیف مگاهرتز و گیگا هرتز از خودش امواج الکترو مغناطسی ساطع می کنه .
در مدار فرانکو اثر این تخله ها در گستره ی 100 مگاهرتز دریافت می شه و دقت کنید هارمونیک های این طیف در رنج بین 1 تا 5 مگاهرتز تقویت می شه و باعث آشکار سازی می شه که اوج تقویت در رنج 3 مگاهرتز هستش .
بنظرم بخش اکتیو در این مدارات خیلی مهمه و کمتر کار شده یا دوستان کار کردن و اطلاعاتش موجود نیست .
تحریک حاله ی فلز مدفون قطعا می تونه توان تابشی دریافتی رو افزایش بده .
و نکته ی طلایی نهایی ، شما در مدار خودت حساسیت رو فقط تا حد مرز سنس آسمان افزایش بده نه بیشتر و انشالا برو کاوش تا نتایج طلایی بدست بیاری انشالا