انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 6:16pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 436 , 437 , 438 , 439 , 440 , 441 , 442 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تصویر شماتیک مدار...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی

دوشنبه 6 آبان1398 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود دوستان بنده 2 سال پیش فرانکو رو دیجیتال کرده بودم ولی بدلایل خاصی عمومیش نکردم . میتونید فیلمشو در این قسمت که 2 سال پیش قرار دادم ببینید .
https://www.youtube.com/watch?v=_LGxhnwWom8

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

سه شنبه 6 آبان1398 - 12:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
با سلام دوستان _ کسی میدونه اگه بجای خازنهای 33 نانو در مدار 22 نانو بگذاریم چطور مدار کار میکنه؟؟؟؟؟
و اینکه مدار بجای 12 ولت اگه 9 ولت باشه کارکردی داره؟

سه شنبه 6 آبان1398 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
Mojtaba195 نوشته است:
درود دوستان .
در خصوص مطالبی که آقا عرفان و سایر دوستان گفتند در مورد تغییرات خازن های 560 پیکو و سنس آسمان
بنده یک پیشنهادی دارم . با توجه به اینکه تعویض این خازن ها در محیط کاوش کمی سخت و وقت گیر هست بنظر من بجای تغییر در خازن ها بهتره مقدار مقاومت های یک کیلو رو تغییر بدیم .
به این حالت که یک ولوم دوبل 2 کیلو یا 5 کیلو پبدا کنیم و بجای اون دو مقاومت خروجی این ولوم دوبل رو وصل کنیم و مقدار این ولوم رو برای سنس آسمان تغییر بدیم . بطوری که این عمل خود نوسانی رو هم عین خازن ها تغییر خواهد داد .
البته باید دوستان تست کنند و ببینن همانند تغییر خازن ها عمل میکنه یا نه .

احسنت _ کنترلش اینجوری راحتره تاتعویض خازن _ معادله هم فک نکنم بغییر فرمول RC موازی باشه درسته؟

سه شنبه 7 آبان1398 - 3:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هنرجو نوشته است:
عرفان جان میشه با پایین اوردن ولتاژ کاری کرد که مدار به مفرق هم حساسیت نشون بده؟

سلام.ببخشید مدتی نبودم.
اگر شما بخوای ولتاژ رو پائین بیاری ولی در تنظیم برای دریافت اثر آسمون کماکان همون دریافت اثر اسمون در 80 تا 90 درجه یا 90 درجه یا کمی قبلترش رو رعایت کنی دیگه امیدوار نباش که مفرغ سنس کنی.و اگر هم احیانا سنس کنی با دو سه مرتبه تکرار کاوش دیگه سنس تکرار نمیشه.اما اگر برنامه و هدف داری که مفرغ سنس کنی باید اثر آسمون رو در زاویه ای زودتر دریافت کنی که البته با این کار آنومالی ها هم بیشتر سنس میشن.

در مورد سوال اون دوستمون که پرسیده بود ایا فرانکو حفره هم سنس میکنه ،باید بگم فرانکو طیف وسیعی از آنومالی های طبیعی و غیر طبیعی رو سنس میکنه،اما من تلاش نکردم بفهمم که اینی که سنس کرده حفره هست یا نه.تمام تمرکزم فقط برای نحوه واکنش فرانکو برای فلز ارزشمند بوده.باید دقت کنی موضوع حفره دو گونه واکنش رو باعث میشه.حفره هایی که خلاء هستن و حفره ها و دالانهایی که هوا و اکسیژن درونشون در جریان هست.اینها امکان داره دوگونه متفاوت سنس بشه و حتی ممکنه در روز و در شب متفاوت سنس بشه.در مورد واکنش فرانکو برای حفره ها ازین بیشتر نمیتونم چیزی بگم چون خودم اصلا تلاش نکردم که نحوه سنس برای حفره رو یاد بگیرم.اما اگر فلز ارزشمندی در یک حفره باشه اینو مطمئن باش که سنس به صورت واکنش برای فلز ارزشمند رخ میده اگر دستگاهت رو به اون روشی که تو فایل گفتم ساخته باشی.

سه شنبه 7 آبان1398 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ali1359 نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و بزرگوارانی که بی منت تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدن.... :x
عرفان عزیز چندتا سوال داشتم، یک اینکه قلع اندود کردن مدار (منظور با ضخامت مناسب و چیزی شبیه به مدارهای شرکتی هست نه نامنظم و با خلل و فرج فراوان)بهتره یا می تونه تاثیر منفی داشته باشه؟
دوم اینکه لطف میکند اگر بشه باترسیم شکل یا هر روش دیگری توضیح بدید در موقع اپراتوری وسیله رو چطور باید حرکت داد که در جرکت رفت و برگشت هم نقطه مقابل صورت و هم نقاط مابین صورت و زمین رو پوشش بده بدونه اینکه وسیله از حالت افقی خارج بشه ؟
در این قسمت توضیحات فرمودید:
سلف متصل به آنتن(سلف بیرونی) یک سیم پیچ 3یا 2دور به طول 10میل و قطر 10میل و با نمره سیم1میل هست.سلف بعدی مدار(سلف داخلی) سلفی هست که از یک سر به خازن 100پیکوو خازن C10متصل میشه و سر دیگه به زمین مدار متصل میشه.شامل3دور با نمره سیم 1میل و طولی برابر یا کمی بیشتر از سلف بیرونی و قطری که داخل سلف بیرونی قرار بگیره هست.حتما تغییر درطول یا قطر یا نمره سیم این سلف داخلی میتونه نتایج سنس رو مقداری تغییر بده.اگر چه این تغییر احتمالا جزیی خواهد بود.

سلف متصل به آنتن دو یا سه دورقید فرمودید،در کار کرد عملا کدام بهتر است دو دور یا سه دور؟
میدونم سلف بیرونی و سلف درونی رو داخل هم بدونه اینکه باهم تماس داشته باشن طبق عکس هایی که قرار دادید باید ساخته بشه اما ی سوال برام پیش اومده و اون اینکه هر کدوم از سلفها نقشی مجزا رو ایفا میکنن و علت اینکه توی هم قرار میگیرن چیه و آیا نمیشه مجرا از هم طبق توضیحی که دادید تو مسیرهای خودشون قرارشون بدیدم ؟
لطف میکنید از خازنهای ان پی او و خازنهای باکیفیتی که تهیه کرید ی عکس بزارید؟
در مدار بزرگتر ،زمین یک پارچه پشت مدار رو به پایه منفی تغذیه باید وصل کنیم یا به جای دیگری از مدار باید وصل بشه یا همینطوری میمونه و بجایی وصل نمیشه ؟
باسپاس @};-

سلام.
_در حرکت اول از چپ به راست خودت ،انتن رو حرکت بده جوری که انتن با زمین موازی باشه یعنی همون افقی باشه.در حرکت برگشت انتن رو از راست به چپ خودت حرکت بده جوری که انتن دیگه افقی و موازی بازمین نباشه بلکه به زمین متمایل باشه.یعنی حرکت رفت انتن فضای مقابل رو پوشش میده و در برگشت انتن فضای بین مقابل و زمین رو پوشش میده.
_سلف بیرونی اگر دو دور باشه حساسیت مطلوب تری رو برای دریافت اثر فراهم میکنه.والبته به این معنی نیست که اگر سه دور باشه شما اثر فلز ارزشمند رو از دست بدی.چه سه دور و چه دو دور باشه اثر فلزت ارزشمند دریافت میشه.سلف ها رو نمیتونی مجزا و مستقل نصب کنی.برای اینکه اون خاصیت و منظور مورد نظر بدست بیاد باید حتما به همون شکلی که قرار دادم و تو در تو باشه.اگر علت این نوع سلف و تاثیرش رو میخوای بدونی فرانکو تو تایپیکش گفته که من یادم رفته دقیقا موضوع چی بود.اگر برات مهمه میگردم همین جا اعلام میکنم.
_عکس قطعات رو تا چند روز دیگه قرار میدم.
_ضمینه پشت مدار و همچنین روی مدار همگی باید به منفی تغذیه متصل بشه

سه شنبه 7 آبان1398 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Rooz نوشته است:
دورود @};- ، در کل اگر اون بخش مرکزی به منفی مدار وصل بشه بهتره و براحتی با یک سوراخ کوچیک می شه اون رو به صفحه ی منفی پشت مدار لحیم و متصل کرد ، وصل هم نشه مشکلی نداره باز بخوبی کار می کنه . فایل بدون اون قسمت ریز رو هم قرار میدم برای پیرینت و استفاده ی دوستان عزیز . زنده باشید @};- @};-

دوستان دقت کنید قسمت های زمین مدار که تیکه ای هست و بهم متصل نشده رو یه سوراخ کنید و به پشت مدار لحیم کنید که اتصال زمین ایجاد بشه.به پشت قسمت دیسپلی که سوکت آیسی و ایسی نصب میشن هم دقت کافی داشته باشید که پایه زمین مدار به ضمینه متصل بشه.یعنی موقع ساخت به تصاویر منتاژ شده برد که در چند صفحه قبل قرار دادم دقت کافی داشته باشید.

سه شنبه 7 آبان1398 - 8:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آمل
با سلام خدمت عزیزان فلزجو
یه سوال از استاد عرفان عزیز داشتم . شما جایی در فایل آموزشی خودتون فرمودید که (*این گونه چشمک ها اگر برای اثر فلزات ارزشمند رخ داده باشه،باید هر دفعه که به عقب بر میگردید و دوباره کاوش رو تکرار
میکنید باز هم رخ بده. اینجا یک تبصره بسیار مهمی وجود داره.بسیار مهم.اگر دیدید سنسی دارید که دو سه مرتبه رخ داد و دیگه رخ
نداد ولی در این سنس شدن دو سه مرتبه ای واکنش ال ای دی ها به 2 و 3 ال ای دی رسید به این سنس باید اهمیت بدید و حفاری
کنید.اینگونه سنس ها مربوط به اثر فلزات ارزشمندی هست که در عمق کمی دفن )
من جایی رو امشب اپراتوری کردم که دو نقطه به فاصله تقریبا یک متر از همدیگه باعث روشن شدن هر سه تا ال ای دی شد . این رو هم اضافه کنم که تا بحال هیچ وقت دستگاه من جایی رو با سه ال ای دی واکنش نشون نمیداد . البته اضافه کنم وقتی سر انتن هم مقداری رو به زمین میگرفتم این اتفاق می افتاد . شروع به حفاری کردیم . با طبقه بندی عالی از خاک مواجه شدم . یعنی ابتدا بعد از مقداری حفاری به خاک تقریبا شنی رسیدیم و بعد اون با سفال های لعاب دار سر باز مواجه شدیم که داخلشون مقداری زغال بود و بعد از اون با سنگ های که یک طرفشدن کاملا صاف بود برخورد کردیم و بعد از اون به خاک رس بسیار سفت برخورد کردیم . تقریبا نزدیک یک متر با اطمینان بگم ۸۰ سانت حفاری کردیم . ولی انگار تمومی نداره . بنظر شما ادامه بدیم . ؟ در کل بیشتر از دو متر و ۳۰ کندیم . تو منطقه ما معمولا در ارتفاع کمتر از ۲ متر به بار میرسن و همین موضوع یخورده دلسردم کرده .

چهارشنبه 8 آبان1398 - 4:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kambiz1985 نوشته است:
با سلام خدمت عزیزان فلزجو
یه سوال از استاد عرفان عزیز داشتم . شما جایی در فایل آموزشی خودتون فرمودید که (*این گونه چشمک ها اگر برای اثر فلزات ارزشمند رخ داده باشه،باید هر دفعه که به عقب بر میگردید و دوباره کاوش رو تکرار
میکنید باز هم رخ بده. اینجا یک تبصره بسیار مهمی وجود داره.بسیار مهم.اگر دیدید سنسی دارید که دو سه مرتبه رخ داد و دیگه رخ
نداد ولی در این سنس شدن دو سه مرتبه ای واکنش ال ای دی ها به 2 و 3 ال ای دی رسید به این سنس باید اهمیت بدید و حفاری
کنید.اینگونه سنس ها مربوط به اثر فلزات ارزشمندی هست که در عمق کمی دفن )
من جایی رو امشب اپراتوری کردم که دو نقطه به فاصله تقریبا یک متر از همدیگه باعث روشن شدن هر سه تا ال ای دی شد . این رو هم اضافه کنم که تا بحال هیچ وقت دستگاه من جایی رو با سه ال ای دی واکنش نشون نمیداد . البته اضافه کنم وقتی سر انتن هم مقداری رو به زمین میگرفتم این اتفاق می افتاد . شروع به حفاری کردیم . با طبقه بندی عالی از خاک مواجه شدم . یعنی ابتدا بعد از مقداری حفاری به خاک تقریبا شنی رسیدیم و بعد اون با سفال های لعاب دار سر باز مواجه شدیم که داخلشون مقداری زغال بود و بعد از اون با سنگ های که یک طرفشدن کاملا صاف بود برخورد کردیم و بعد از اون به خاک رس بسیار سفت برخورد کردیم . تقریبا نزدیک یک متر با اطمینان بگم ۸۰ سانت حفاری کردیم . ولی انگار تمومی نداره . بنظر شما ادامه بدیم . ؟ در کل بیشتر از دو متر و ۳۰ کندیم . تو منطقه ما معمولا در ارتفاع کمتر از ۲ متر به بار میرسن و همین موضوع یخورده دلسردم کرده .

ایا دستگاهت همون ویزگی های توی فایل رو داره یا تفاوتهایی داره؟
در مورد نحوه سنس توضیح دقیق و کامل بده.جهت سنس و تعدادی تکرار پذیری و نحوه چشمک و.......

چهارشنبه 8 آبان1398 - 5:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنونم عرفان جان از پاسخ هات و وقتی که گذاشتی... :x
-فقط نفرمودید قلع اندود کردن مدار رو توصیه میکنید یا خیر؟؟ علت سوالم اینه که گفتید حتی مقداری روغن لحیم هم میتونه تاثیر منفی داشته باشه .....
-محبت مکنید اگر مطب فرانکو رو که فرمودید در رابطه با چراییت قرار گیری سلفها درون هم رو قرار بدید برای درک بهتر مطب...
-عرفان جان فرمودید موقع کاوش در حرکت چب به راست دستگاه به صورت افقی و در راستای صورت و در حرکت برگشت راست به چپ کمی مایل با زمین که منطقه فی مابین رو پوشش بده ، این مایل کردن رو به زمین حدودا تا چند درجه مجازه ؟؟
بازم ممنون ا وقتی که میزارید @};-

چهارشنبه 8 آبان1398 - 1:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 436 , 437 , 438 , 439 , 440 , 441 , 442 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure