نویسنده |
پیغام |
erfan
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 18 فروردین1392 - 7:06pm پست: 769
|
Ali1359 نوشته است: ممنونم عرفان جان از پاسخ هات و وقتی که گذاشتی... -فقط نفرمودید قلع اندود کردن مدار رو توصیه میکنید یا خیر؟؟ علت سوالم اینه که گفتید حتی مقداری روغن لحیم هم میتونه تاثیر منفی داشته باشه ..... -محبت مکنید اگر مطب فرانکو رو که فرمودید در رابطه با چراییت قرار گیری سلفها درون هم رو قرار بدید برای درک بهتر مطب... -عرفان جان فرمودید موقع کاوش در حرکت چب به راست دستگاه به صورت افقی و در راستای صورت و در حرکت برگشت راست به چپ کمی مایل با زمین که منطقه فی مابین رو پوشش بده ، این مایل کردن رو به زمین حدودا تا چند درجه مجازه ؟؟ بازم ممنون ا وقتی که میزارید _مسلما قلع اندود کردن مفید هست.اما به نظرم فقط لایه ای از قلع مد نظرت باشه ،چون احتمالا بیش از حد بودن خوده قلع تاثیر برعکسی میزاره. _موضوع و مطلب فرانکو رو پیدا کردم قرار میدم. _در مورد حرکت آنتن،روشی که گفتم صرفا روش خودم هست و لزوما اجباری نیست که دقیقا اینجوری که من انتن میگردونم شما هم اینطور انتن بگردونید.بلکه مهم اینه که فضای مقابل صورت شما و فضای بین مقابل و زمین رو با یک حرکت رفت و برگشت آنتن پوشش بدید.این وسواس شما در این موضوع به این دلیل هست که فکر میکنید اثر فلزات ارزشمند در یک ارتفاع مخصوص و مشخصی حضور داره و اگر آنتن کمی بالاتر یا پائینتر رد بشه دیگه نمیتونه اون اثر رو شناسایی کنه.اینطور نیست که مثلا اثر فلزات با حجم کم و متوسط در ارتفاع 168 سانتی پدید بیاد و انتن شما از 160 سانتی یا 180 ساتی عبور کنه و نتونه شناسایی کنه.بلکه این اثر در یک ارتفاع مثلا از 100 تا 180 و یا مثلا از 40 تا 120 سانت و یا مثل این ها حضور داره و کافیه شما در یک رفت ، فضای مقابل صورت و در حرکت برگشت بین فضای مقابل و زمین رو پوشش بدید.با اینکار مطمئن باشید هر فلز ارزشمندی با هر حجمی(البته از نعلبکی کوچکتر نباشه) در عمقهای مختلف دفن باشه در همین حرکت رفت و برگشت اثرش دریافت میشه.یعنی مثلا اگر حالت افقی انتن رو صفر درجه در نظر بگیریم شما انتن رو منفی 30 درجه متمایل به زمین کنی کافیه.
|
چهارشنبه 8 آبان1398 - 7:13pm |
|
|
Ali1359
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 4 آبان1394 - 3:42pm پست: 79
|
ممنونم عرفان عزیز از توضیح جامع و کاملت
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 4:23am |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
جناب عرفان ، در مورد سیستم سوالاتی دارم ممنون میشم تجربیتاتون رو بهمون بگید.
1- آیا سیستم برای کارکرد نیازمند اتصال بدنه با دست هست؟ و یا میتونه بدون بدن دخالت بدن سنس رو درست انجام بده؟
2- در خصوص فلزات سطح خاک مثه آهن آلات در حد قوطی کنسرو و حتی فلزات مفرغ یا طلا با این ابعاد در سطح آیا گیرندگی دستگاه و رفتارش راحت قابل تشخیص است؟
3- اینکه وجود فلزات ابعاد سکه در عمق زیر یک متر یا سطح گیرندگی خاصی دارد؟
4- استفاده از خازنهای معمول عدسی بازار که کیفیتشون قابل تشخیص نیست ایا میتونه دستگاه رو به مشکلات جدی روبرو کنه؟
آخرین بار توسط جهان بین در پنج شنبه 9 آبان1398 - 10:16am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 10:09am |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 23 آبان1395 - 11:00pm پست: 203
|
در خصوص عملکرد سلفها دوستان سوال کرده بودن لازم دونستم یه توضیح مختصری بدم .
در مدار فرانکو قبلا از یک سلف 3 دور استفاده شده بود کاربرد آن به عنوان یک فیلتر بود . فیلتری که اجازه عبور پالسهایی را میداد که چیدمان مدار بر اساس آن طراحی شده بود و به آن نیاز داشت . بر این اساس هر چه تعداد دور سلف بیشتر بود اجازه عبور پالسهای بیشتری را میداد . مثلا اگر چهار دور پیچیده میشد ، مدار حساس تر میشد و ممکن بود که اثرمربوط به فلزات آهنی و بی ارزش و آنومالی های بیشتری دریافت شود و همچنین دریافت اثر قطب نمایی آسمان دشوار باشد .به همین نسبت تعداد 5دور و6 دور مدار حساس تر میشد. خیلی از دوستان براشون سواله که کار این سلف چیه و چرا باید داخل هم گذاشته بشه و چرا از هم جدا نیست و چه کاربردهایی دارد . تا اینجا فهمیدیم که مدار قبلا یک سلف داشته و به عنوان یک فیلتر اجازه عبور پالسهایی رو که نیاز داشتیم فراهم میکرد .خب بریم سراغ سلف دوم . بعد از مدتی نیاز به یک طبقه تقویت احساس میشد تا بتوان اثر آسمان رو راحت تر گرفت. یک سلف دیگر به مدار اضافه شد . این دو سلف مکمل یکدیگرند و نمیتوان آنها را از هم به صورت مجزا روی برد نصب کرد در این صورت دیگه خاصیت خودش رو از دست خواهد داد .طبق تصویری که گذاشتم متوجه خواهید شد که عملکرد آن چگونه است . طراحی این بخش بسیار هوشمندانه و منطقی به نظر میاد که حتی خیلی از دوستان از همین قسمت که به عنوان قسمت امپلی معروف شده در سایر مدار های مشابه استفاده کردن و نتایج خوبی هم گرفتن . من ترکیب این دو سلف را به عنوان یک ترانس در نظر میگیرم . یک ترانس افزاینده . شامل یک سیم پیچ اولیه و سیم پیچ ثانویه . یکی از کاربردهایی ترانس برای افزایش و یا کاهش ولتاژ هست . که طبق فرمول و محاسبات تعداد دور و سطح مقطع و جنس هسته و . . . ولی در کل برای افزایش ولتاژ طبق شکل زیر انجام میشه مثلا اگر بخواهیم ولتاژی را افزایش بدهیم تعداد دور ثانویه باید چندین برابر اولیه باشد و نسبت قطر سیمها در اولیه و ثانویه عکس هم هستن در ثانویه سیم نازک و در اولیه سیم کلفت تر استفاده میشود به همین میزان امپدانس اولیه و ثانویه هم تفاوت دارد و دراین گونه از ترانس همیشه امپدانس خروجی بیشتر از ورودی خواهد بود . مثلا اگر ترانسی داشتید که ورودی و خروجی آن مشخص نبوداز روی مقدار اهم آن میتوان با اهم متر ورودی و خروجی را مشخص کرد. خب پس تا اینجا فهمیدیم که اضافه شدن یک سلف به سلف قبلی باهم تشکیل یک ترانس را داده که هسته آن هوا هست و بر اثر القای سیم پیچ اولیه روی ثانویه افزایش ولتاژ خواهیم داشت . پس میتوان نتیجه گرفت که این ترانسهم به عنوان یک فیلتر و هم به عنوان یک تقویت کننده سیگنال هدف عمل خواهد کرد و به گفته خیلی از دوستان که این تغییر را اعمال کرده اند دریافت آسمان نیز به مراتب بهتر شده . امیدوارم تونسته باشم به زبان ساده خواص این بخش رو رسونده باشم .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 10:12am |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
Rooz نوشته است: دورود ، در کل اگر اون بخش مرکزی به منفی مدار وصل بشه بهتره و براحتی با یک سوراخ کوچیک می شه اون رو به صفحه ی منفی پشت مدار لحیم و متصل کرد ، وصل هم نشه مشکلی نداره باز بخوبی کار می کنه . فایل بدون اون قسمت ریز رو هم قرار میدم برای پیرینت و استفاده ی دوستان عزیز . زنده باشید جناب rooz پرینت برد رو گرفتم اما مقدار درج شده برد کمی کوچکتر بود - بجای 8.5 همون 8 ثابت بود یکی ابعادش اونیکی هم به 11.5 نمیرسید ایا میتونه مشکلساز بشه؟
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 1:13pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 23 آبان1395 - 11:00pm پست: 203
|
جهان بین نوشته است: Rooz نوشته است: دورود ، در کل اگر اون بخش مرکزی به منفی مدار وصل بشه بهتره و براحتی با یک سوراخ کوچیک می شه اون رو به صفحه ی منفی پشت مدار لحیم و متصل کرد ، وصل هم نشه مشکلی نداره باز بخوبی کار می کنه . فایل بدون اون قسمت ریز رو هم قرار میدم برای پیرینت و استفاده ی دوستان عزیز . زنده باشید جناب rooz پرینت برد رو گرفتم اما مقدار درج شده برد کمی کوچکتر بود - بجای 8.5 همون 8 ثابت بود یکی ابعادش اونیکی هم به 11.5 نمیرسید ایا میتونه مشکلساز بشه؟ سلام دوست عزیز برد اصلی چند میل کم و زیاد تفاوتی نداره و زیاد مهم نیست اون برد دیسپلی رو باید دقت کنی و چند تا پرنیت بگیر و مطمین شو که محل قرارگیری آیسیها درست در آمده باشه .
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 6:28pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 23 آبان1395 - 11:00pm پست: 203
|
دوستانی که قصد ساخت به روش عرفان رو دارن، باید قبلا تجربه کافی داشته باشن این مدار ریزه کاری های زیادی داره روشهای ساخت متفاوتی داره و متناسب با روش ساخت نتایج هم با هم فرق میکنه که اگر حتی یکی از اونها رعایت نشه انتظار نداشته باشید که مدار تون به خوبی آقاعرفان کار کنه با اینکه عرفان لطف کرده و همه چیز رو تو فایلها گفته و انصافا دیگه جای سوالی نمونده ولی توصیه میکنم افرادی که برای بار اول هست و از الکترونیک شناختی ندارن و قصد ساخت به این روش رو دارن به این نکته توجه کنن تا متحمل زیان در وقت و هزینه نشن . اگر کسی بخواهد به روش عرفان کار کنه بایدیه سری ویژگیهای شخصی داشته باشه. میتونید این مساله رو از خود عرفان بپرسید تا حالا کسی رو ندیدم که تو این تاپیک اینقدر پشتکار داشته باشه و رو حرف خودش ایستاده باشه و به خاطر همین پشتکارش به موفقیتهایی هم رسیده . این روش در دستان کسی کار خواهد کرد که به لحاظ فنی و دانش الکترونیک هم تجربه کافی رو داشته باشد . اگر نه این وسیله به تنهایی جوابگو نیست.
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 7:33pm |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 18 فروردین1392 - 7:06pm پست: 769
|
جهان بین نوشته است: جناب عرفان ، در مورد سیستم سوالاتی دارم ممنون میشم تجربیتاتون رو بهمون بگید.
1- آیا سیستم برای کارکرد نیازمند اتصال بدنه با دست هست؟ و یا میتونه بدون بدن دخالت بدن سنس رو درست انجام بده؟
2- در خصوص فلزات سطح خاک مثه آهن آلات در حد قوطی کنسرو و حتی فلزات مفرغ یا طلا با این ابعاد در سطح آیا گیرندگی دستگاه و رفتارش راحت قابل تشخیص است؟
3- اینکه وجود فلزات ابعاد سکه در عمق زیر یک متر یا سطح گیرندگی خاصی دارد؟
4- استفاده از خازنهای معمول عدسی بازار که کیفیتشون قابل تشخیص نیست ایا میتونه دستگاه رو به مشکلات جدی روبرو کنه؟ 1.برای کارکرد و سنس اثر فلزات ارزشمند نیازی به اتصال دست و بدن به دسته مدار و یا شیلد مدار نیست.یعنی ضرورت این عمل در سنس اثر نقشی نداره.یعنی اگر دستکش دستتون کنید و دسته مدار رو بگیرید و دست شما با شیلد تماس نداشته باشه باز هم اثر اهداف ارزشمند سنس میشه.اما مسلما تماس دست اپراتور با دسته و شیلد مدار برای خنثی کردن هر چه بیشتر اثرات بدن اپراتور روی مدار و نیز حتی هر چه کمتر کردن اثرات و اختلالات محیطی روی مدار،ضروری هست.امکان داره شما بارها و بارها دسته رو بدون تماس دست و با دستکش بگیرید و بیرون برید و هیچ مشکل و عملکرد منفی مشاهده نکنید.اما تاثیر مثبت این ار بمرور برای شما آشکار میشه وقتی در معرض شرایط خاصی قرار بگیرید. 2و3.سوالت مشخص و دقیق نیست.چون آهن رو با طلا آوردی نمیشه جواب مشخصی بدم ولی فقط اینگونه کلی بهت جواب میدم.وقتی با فرانکو کار میکنی گاهی اوقات سنسهایی میبینی که چشمک ها نامنظم هست.جای روشنایی در دفعات بعدی سنس عقب جلو میشه.نوعی بی نظمی چه در نحوه روشنایی وچه در محل روشنایی مشاهده میکنی.اینگونه سنسها برای آنومالی ها و یا فلزات غیر از طلا و نقره و مس هست.تقریبا 90 درصد این سنسها به دفعه دوم و سوم نمیرسن و تموم میشن.اون 10درصد اگر تکرار بشن در هر بار تکرار شدن نامنظمی کماکان ادامه داره و دچار شدت و ضعف و جابجایی و نوسان در چشمک هستن.تمام اینگونه سنس ها یا برای آنومالی ها از جمله لایه های ذغال و آهک،انباشت سفال و استخون،چاله پر شده،حفره ها،سازه های دست بشری مثل خشت ها و سنگ چین ها و ملات ها،تنور ها و..... هست و یا برای فلزات بی ارزش مثل آهن و حلبی و برنج و .... .من وقتی به این گونه سنس بر میخورم دیگه حفاری نمیکنم که ببینم بای آهن و حلبی بوده یا برای حفره بوده یا برای سفال و استخون بوده.یعنی نمیتونم به شما بگم واکنش فرانکو برای آهن و حلبی چطوریه>یا میتونم بگم واکنش فرانکو برای چاله پر شده چطوریه.یا برای حفره چطوریه.چون تمام اینها واکنشی مانند هم رو باعث میشن و حتی فلزات بی ارزش هم شبیه اینها دریافت میشن.پس سوال شما رو اینگونه جاب میدم که شاید آهن الات و هر نوع ضایعات فلزی سنس بشن ولی از نظر شکل و نحوه سنس مانند انومالی ها دارای بی نظمی و نوسان هستن و ازین نظر اصلا قابل اشتباه شدن با اثر فلزات ارزشمند نیستن. 4.کاملا این عدسی های معمول توی بازار که تقریبا همگیشون کیفیت بدی دارن تو کارکرد مدار تاثیر منفی جدی دارن.اصلا ازشون استفاده نکن.تاثیر منفی این خازنها در مکانهای غیر معمول قرار بگیری کاملا بروز میکنه.در شرایط عادی شاید تاثیر منفی شون دیده نشه و پوشیده بمونه.
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 8:09pm |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 18 فروردین1392 - 7:06pm پست: 769
|
Sooorooosh نوشته است: دوستانی که قصد ساخت به روش عرفان رو دارن، باید قبلا تجربه کافی داشته باشن این مدار ریزه کاری های زیادی داره روشهای ساخت متفاوتی داره و متناسب با روش ساخت نتایج هم با هم فرق میکنه که اگر حتی یکی از اونها رعایت نشه انتظار نداشته باشید که مدار تون به خوبی آقاعرفان کار کنه با اینکه عرفان لطف کرده و همه چیز رو تو فایلها گفته و انصافا دیگه جای سوالی نمونده ولی توصیه میکنم افرادی که برای بار اول هست و از الکترونیک شناختی ندارن و قصد ساخت به این روش رو دارن به این نکته توجه کنن تا متحمل زیان در وقت و هزینه نشن . اگر کسی بخواهد به روش عرفان کار کنه بایدیه سری ویژگیهای شخصی داشته باشه. میتونید این مساله رو از خود عرفان بپرسید تا حالا کسی رو ندیدم که تو این تاپیک اینقدر پشتکار داشته باشه و رو حرف خودش ایستاده باشه و به خاطر همین پشتکارش به موفقیتهایی هم رسیده . این روش در دستان کسی کار خواهد کرد که به لحاظ فنی و دانش الکترونیک هم تجربه کافی رو داشته باشد . اگر نه این وسیله به تنهایی جوابگو نیست. ممنونم از لط شما. ولی واقعیت اینه نه دانش فنی احتیاج داره و نه من ویژگی خاصی دارم. همه کس میتونن این مدار رو به شیوه توی فایل بسازن و هیچ نکته ای نمونده که برای ساخت به من محتاج باشن.کافیه همون دقت و وسواسی که برای پیگیری و انجام دوست داشتنی هاشون بکار میبرن برای ساخت این مدار هم بکار ببرن.هیچ دانش خاصی هم احتیاج نداره و کافیه یکسری معلومات محدود و مشخصی رو با سرچ در نت کسب کنن.مثل ویژگی اولیه قطعات و شناخت پایه ها و ترانزیستورها و چگونگی ساخت پی سی بی به روش سنتی و روش عیب یابی قطعات و....که همشون با یک سرچ ساده در نت در دسترس هست.من دوست ندارم ساخت این مدار رو کار پیچیده ای نشون بدم چون واقعا اینطور نیست.درسته که به وسواس و دقت زیادی نیاز داره ولی همونطور که حین رانندگی نیاز به دقت و توجه محض هست و همچنین اکثر اشخاص رانندگی بلد هستن این مدار هم همچنین هست .الارم اینکه به دقت و وسواس نیازداره ولی تقریبا همگان قادر به ساختش هستن و واقعا هیچ احتیاجی به این ندارن که ویژگی خاصی داشته باشن و یا به من محتاج باشن.
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 9:05pm |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 5 مهر1393 - 10:12pm پست: 234
|
عرفان جان شما از روی کدوم فایل ساختید ؟
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 9:40pm |
|
|
|