نویسنده |
پیغام |
erfan
کاربر حرفه ای
|
فرج نوشته است: عرفان جان شما از روی کدوم فایل ساختید ؟ شماتیک مدار فرانکو رو گذاشتم جلوم و طبق همون بلوک و طبقات شماتیک ،فیبر رسم کردم و در نهایت پی سی بی رو مانند شماتیک دراوردم.
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 10:27pm |
|
|
walkman
کاربر فعال
|
My franco twin coil LRL
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 9 آبان1398 - 11:54pm |
|
|
erfan
کاربر حرفه ای
|
این دوستون والکمن مدتی پیش ازم راهنمایی و کمک خواست.متاسفانه چون اهل یکی از کشورهای افریقایی هست و فقط عربی و انگلیسی بلد بود نتوستم کمکش کنم.ازین بابت واقعا ناراحتم.از کسی اگر کمکی خواست کمکش کنید و اگر سوالی در مورد مدار داشت نکات توی فایل رو بهش پیشنهاد بدید.ممنونم
|
جمعه 9 آبان1398 - 12:18am |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
erfan نوشته است: این دوستون والکمن مدتی پیش ازم راهنمایی و کمک خواست.متاسفانه چون اهل یکی از کشورهای افریقایی هست و فقط عربی و انگلیسی بلد بود نتوستم کمکش کنم.ازین بابت واقعا ناراحتم.از کسی اگر کمکی خواست کمکش کنید و اگر سوالی در مورد مدار داشت نکات توی فایل رو بهش پیشنهاد بدید.ممنونم بهترین راه برای کمک به این دوستمون اینه که فایل راهنمای شما رو دانلود کنه و به هر زبانی که میخواهد ترجمه کنه و استفاده کنه و بااین نکاتی رو که شما توی فایل راهنما قرار دادید انصافا کمک بزرگی خواهد شد
آخرین بار توسط Sooorooosh در جمعه 9 آبان1398 - 1:21am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 9 آبان1398 - 1:04am |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
طرز مونتاژ و ظاهر دستگاه هم به نوعی جالبه نمیدونم با این نوع طراحی باکس که ساخته آیا سیستمش جواب داده یا نه
|
جمعه 9 آبان1398 - 1:19am |
|
|
جهان بین
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 11 شهریور1396 - 10:26pm پست: 603 محل اقامت: نیویورک
|
walkman نوشته است: My franco twin coil LRL Hi walkmanYou must make changes to search for precious metals. Otherwise your circuit will not work properly.Make these changesYou need a socketTo make changes to the following valuesCapacitors 13 and 14
Transistors
quartz crystals 6 - 8 - 10 MHZ
Capacitor 2 - 3 - 4 - 17 - 18 These components must change depending on the environmental and geographical conditionsI'll send you the details in the next post Good luck
|
جمعه 10 آبان1398 - 2:00pm |
|
|
alijooon
کاربر فعال
|
سلام
آیا358 اس ام دی جای دیپ کار میکنه؟؟؟؟؟ اگه کار میکنه تا آدرس بدم بهتون برید نوع نظامی و۱۰۰در۱۰۰اصلی رو پیدا کنید
ضمنا خازن های نیم پیکو و ۱پیکو ۲پیکو۵و ۷و۱۰و تا رنج های بالاتر هم نوع۱۰۰درصد ژاپنی و مرغوب هم سراغ دارم
|
جمعه 10 آبان1398 - 2:44pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
alijooon نوشته است: سلام
آیا358 اس ام دی جای دیپ کار میکنه؟؟؟؟؟ اگه کار میکنه تا آدرس بدم بهتون برید نوع نظامی و۱۰۰در۱۰۰اصلی رو پیدا کنید
ضمنا خازن های نیم پیکو و ۱پیکو ۲پیکو۵و ۷و۱۰و تا رنج های بالاتر هم نوع۱۰۰درصد ژاپنی و مرغوب هم سراغ دارم درود بله این آیسی از نوع smd هم جواب میده و به نظرم بهتره که در قسمت دیسپلی ازاین آیسی استفاده بشه . چون آخرین قسمت مداره که باید عملکرد خوبی به لحاظ کیفیت داشته باشه تا بتونه سیگنال خروجی سنسور رو به خوبی تقویت کنه و بتونه جوابگوی نور LED و صدای بلندگو باشه . من خودم دارم دنبالش میگردم . لطفا آدرس رو بفرمایید
|
جمعه 10 آبان1398 - 4:07pm |
|
|
Sooorooosh
کاربر حرفه ای
|
امروز رفتم تو باکس قطعاتم گشتم خوشبختانه پیدا کردم
|
جمعه 10 آبان1398 - 5:39pm |
|
|
alijooon
کاربر فعال
|
سلام
خازن های بسیار پایین و حساس از نوع بسیار مرغوب و ژاپنی فقط و فقط در جعبه if تلویزیون های crtقدیمی سونی به وفور یافت میشه. اکثر خازن های عدسی این مدار تو تلویزیون های قدیمی سونی ژاپنی وجود داره
۳۵۸ اورجینال و اصلی و نوع نظامژ روی مادر برد های قدیمیddrوddr2 وجود داره.معمولا هر مادربرد قدیمی یه دونه داره.البته بعضی مادر برد ها هم ندارن اینو نوع۳۵۷از نوع نظامی و بسیار باکیفیت بالا هستن
|
جمعه 10 آبان1398 - 7:56pm |
|
|
|