انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 8:10pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 440 , 441 , 442 , 443 , 444 , 445 , 446 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
دوستان من یه چیزی بگم؟؟؟
آقا خون من به گردن همین مهندس حمید عزیزه و بس
من دارم میمیرم از هیجان

دیسپلی رو با ۲عدد ۳۵۸همسان و smdکه از مادربرد برداشتم درست کردم
بسیار بسیار بسیار دقیق عمل میکنن
برد دیسپلی با با۳چراغ روشن دقیق کار میکنه
با لمس وردی و gnd همزمان ،چراغ ها بصورت
پله ای خاموش میشن.و درحین خاموش شدن هم صدای بیزر رو دارم و اینکه نور چراغ ها لرزان میشه

چون هیچ ولتاژ و فرکانسی فعلا ندارم بدم به ورودی ۳عدد لامپ باهم روشن هستن

تمام قطعات رو از یه برد سونی ژاپنی اوراقی برداشتم.بهترین کیفیت.

فقط یه مشکل دارم اونم اینه صدای بیزر ضعیفه

الان عکس رو میدم خدمتتون.اگه دوست دارید حساسیت دیسپلی رو ببینید بگید تا فیلم هم بگیرم

شنبه 11 آبان1398 - 5:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ببینید سطح نور لامپ ها رو
با لمس بصورت پله ای دونه دونه نور لامپ ها کم و بعد کمتر و بعد هاموش میشه
بعد لامپ بعدی
بعدش هو لامپ بعدی

اگه مشکلی هست بگید رفع کنم
ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 11 آبان1398 - 5:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alijooon نوشته است:
ببینید سطح نور لامپ ها رو
با لمس بصورت پله ای دونه دونه نور لامپ ها کم و بعد کمتر و بعد هاموش میشه
بعد لامپ بعدی
بعدش هو لامپ بعدی

اگه مشکلی هست بگید رفع کنم
ممنون

علی آقا پس شما متوجه تغییرات شدید ؟

شنبه 11 آبان1398 - 5:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
چیزی که من متوجه شدم
مدار دیسپلی با۲عدد۳۵۸رو جدا کردن
منم جدا کردم و برد رو جدا درست کردم

بردم امپلی رو که از۶عدد ترانزیستور بهره میبره اونم جداست که فردا میزنم
قبلا ۵عدد ترانزیستور داشت که یه دونه ترانزیستور و یه سلف هم بهش اضافه شده

تغییرات همینه؟؟؟؟؟
یا بازم تغییرات داریم؟؟؟؟

این برد که من زدم و عکسش رو دادم کارکردش صحیحه یا نه؟؟

شنبه 11 آبان1398 - 5:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alijooon نوشته است:
سلام
چیزی که من متوجه شدم

تغییرات همینه؟؟؟؟؟

چون شما هنوز قسمت سنسور رو نساختی نمیشه چیزی گفت.همه مدار رو تمام و کمال بساز و بزار داخل باکس و همه مراحل رو تکمیل کن سپس تست لمس دست رو بگیر و اینجا گزارش بده.الان نمیشه چیزی گفت

شنبه 11 آبان1398 - 5:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alijooon نوشته است:
سلام
چیزی که من متوجه شدم

تغییرات همینه؟؟؟؟؟

آره همینه. تغییراتی نداریم

شنبه 11 آبان1398 - 5:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون سروش جان

فقط نفرمودی چرا صدای بیزر ضعیفه
۴نوع بیزر نو و کهنه زدم فرقی نداشتن
صدا باید در چه حد باشه

شنبه 11 آبان1398 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alijooon نوشته است:
ممنون سروش جان

فقط نفرمودی چرا صدای بیزر ضعیفه
۴نوع بیزر نو و کهنه زدم فرقی نداشتن
صدا باید در چه حد باشه

بیزر باید 12 ولت باشه . اینکه صدای خوبی نداری به خاطر اینکه مدارت کآمل نیست . قسمت برد اصلی رو تکمیل کن و سپس خروجی را بده به دیسپلی اونوقت باید آگه اشکالی هست رفع کنی . فعلا با این شرایط در حد تستی که LED ها روشن شده و صدای بیزر رو داری یعنی آیسیها جواب دادن و دیسپلی از نظر سلامت کاری خوبه . باید قسمت اول مدار رو تکمیل کنی و دوباره تست کنی

شنبه 11 آبان1398 - 6:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و دووووووووووورود خدمت همه ی عزیزان سایت فلزجو @};- :ymhug: :ymhug: :ymhug:
قبل هرچیز لازمه یک تشکر ویژه از مهندس حمید و استاد عرفان و آقا مجتبی و استاد سنه دژ عزیز و آقا بهرام و بقیه ی دوستان گرامی بکنم که انجمن وزین فلزجو رو راه اندازی و حمایت کردن و مطالب نابشون بصورت یک دانش نامه در اومده که طالبان و مشتاقان حقیقی این علم می تونن ازش استفاده بکنن .
پوزش چند روز خدمت دوستان نبودیم ، مطالب جدید رو می خونم و هرجا لازم شد خدمت عزیزان هستم. امید وارم هرکدوم از دوستان که برای کار میرن مثل امروز بنده لبشون خندون و شاد باشه خلاصه @};- :ymapplause:
به عنوان یک پژوشگر که وارد وادی کاوش هم شد خدمتون عرض می کنم ، وقتی یک کار علمی عملی به نتیجه ی مثبت میرسه خستگی از بدن آدم درمیاد . ما هم به لطف خداوند و کمک فکری عزیزان و ابزارهای انجمن به موفقیت های خیلی محدودی رسیدیم و صحت کارکرد دستگاه برامون به اثبات رسید :D . به طور خلاصه بگم صحبت های اساتید غنبمت هست و کلام آقا عرفان عزیز هم که از طلا ارزشمند تره . برای تک تک اساتید و عزیزانی که ازشون آموختیم بهترین ها رو آرزو می کنم و مجددا از همشون تشکر ویژه دارم @};- @};- @};-

تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی

شنبه 11 آبان1398 - 9:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جهان بین نوشته است:
Rooz نوشته است:
دورود بر جهان بین عزیز @};- ، خواهش می کنم نکات کوچیکی بود خدمتون عرض کردم و هدف اصلی هم تبادل اطلاعات مفید هست.
قبل از هر طراحیه کاربردی و آثر بخشی باید یک سوال اساسی مطرح بشه و اون این هست که هدف اصلی از طراحی دستگاه و مدار چی هست ؟ چی رو باید پیدا بکنه و به چه کیفیتی باید این کار انجام بشه ؟
فکر ترکیب دو دستگاه ایده ی جالبی می تونه باشه تا از مزایای هر دو روش استفاده بشه البته با توجه به سوالات اساسی بالا . استفاده از میتر هم خیلی مهمه و بنظرم باید بصورت عمومی یکی از دوستان یه کاری در این زمینه انجام بده و آزمایشاتی داشته باشیم تا در راستای اون بقیه هم بتونن طرح رو بهترکنند .
اگرهدف شما کاوش صرف هست قطعا فرانکو با اون کیفیتی که جناب عرفان فرمودن گزینه ی معقول تری هست و اولویت داره . اما اگه هدف شما ارتقا و ساخت دستگاه بهتری هست که چه بهتر باب تحقیق بازه ممکنه دیر به نتیجه برسید ولی حتما خواهید رسید چون جوینده واقعی یابنده هست در نهایت .
لازم شد چندتا نکته خدمتون عرض کنم فقط :
در فرانکو و PD و دستگاه های دیگه هیچ فرکانس پایه ی خاصی برای سنس اثر فلز مدفون وجود نداره .
مورد سنس ، تشخیص امواج الکترومغناطیسی حاصل از اثر تخلیه ی میکرولتی در حاله ی فلز مدفون قدیمی در نزدیکی سطح خاک هست .
این تخلیه از کیلوهرتز تا طیف مگاهرتز و گیگا هرتز از خودش امواج الکترو مغناطسی ساطع می کنه .
در مدار فرانکو اثر این تخله ها در گستره ی 100 مگاهرتز دریافت می شه و دقت کنید هارمونیک های این طیف در رنج بین 1 تا 5 مگاهرتز تقویت می شه و باعث آشکار سازی می شه که اوج تقویت در رنج 3 مگاهرتز هستش .
بنظرم بخش اکتیو در این مدارات خیلی مهمه و کمتر کار شده یا دوستان کار کردن و اطلاعاتش موجود نیست .
تحریک حاله ی فلز مدفون قطعا می تونه توان تابشی دریافتی رو افزایش بده .
و نکته ی طلایی نهایی ، شما در مدار خودت حساسیت رو فقط تا حد مرز سنس آسمان افزایش بده نه بیشتر و انشالا برو کاوش تا نتایج طلایی بدست بیاری انشالا @};- :ymapplause:

تشکر از ROOZ عزیز @};- نکات خوبی رو فرمودین یه دنیا ممنون از شما @};-
در کل بنده همچنان رو بحث تحقیقاتی قضیه کار میکنم ---- در حال حاظر نیازمند محاسباتی هستم که بی ربط به سنس نیست --- و الانم یه موردی برام مشکلساز شده که بنده قصد دارم عملکرد فرانکو رو در پروتوس بررسی کنم اما نمیدونم چطور میشه فرکانس اسیلاتور رو بنمایش در اورد ابزار خاصی نمیشناسید ؟ با اسیلسکوپ که اصلا شکل موج نشون نمیده #:-s

دورود بر جهان بین گرامی @};- ، شما به اون شکل نمی تونی اثر فلز مدفون رو در نرم افزار شبیه سازی کنی ، چون این علائم الکترومغناطیسی بصورت پالس های بسیار سریع با پهنای باند وسیعی هستن و به شکل یک فرکانس سینوسی مثلثی یا مربعی نیستن که به روش روتین قابل شبیه سازی در نرم افزار باشه . با توجه به شبیه سازی های استاد حمید و آقا میلاد پیک فرکانس تقویتی در محدوده ی 3 مگاهرتز هست و ورودی در رنج 100 تا 90 مگاهرتز دریافتی داره به نوعی . شبیه سازیم تا جایی که خاطرم باشه خیلی سادست در این نرم افزار ، کافیه شما بعد طراحی و سیو کردن مدارت یک سیگنال ژنراتور از نوار ابزار سمت چپ محیط نرم افزارت انتخواب کنی و بهش فرکانس مورد نظرت رو بدی و در هرجا از مدارت که خواستی خروجیش رو با اسکوپ بگیری ، منفی به گراند و مثبت پراب اسکوپت به هر نقطه ی که میخوای ، به همین راحتی .
فایل های آموزش این نرم افزار در نت به وفور وجود داره کافیه با پسوند PDF سرچ کنی براحتی در اختیارت قرار می گیره ، امیدوارم پاسخ پرسشتون رو داده باشه ، باز هم نکته ای بود در خدمتم .

تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی

شنبه 11 آبان1398 - 9:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 440 , 441 , 442 , 443 , 444 , 445 , 446 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure