انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 8:06pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 441 , 442 , 443 , 444 , 445 , 446 , 447 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Sooorooosh نوشته است:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه فایل از pcb اصلی خود فرانکو طراحی کردم برای کسانی که تمایل دارن بسازن

دورود بر سروش عزیز @};- ، این قایل ها خیلی می تونن کمک کنن به بقیه دوستان ، فقط یک گزینه در فتوشاپ هست که کنار های تصویر رو صاف می کنه و ناهمواری هاش رو از بین می بره که البته بنده خاطرم نیست . اگه حل بشه دوستان می تونن راحت پرینت بگیرن و برد رو بدون ماژیک بسازن ، دست شما دردنکنه دوست عزیز .

تا در طلب لقمه ی نانی نانی * تا در طلب گوهر کانی کانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی * هرچیز که در جستن آنی آنی

شنبه 11 آبان1398 - 9:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
درود دوستان بنده 2 سال پیش فرانکو رو دیجیتال کرده بودم ولی بدلایل خاصی عمومیش نکردم . میتونید فیلمشو در این قسمت که 2 سال پیش قرار دادم ببینید .
https://www.youtube.com/watch?v=_LGxhnwWom8

دورود بر آقا مجتبی عزیز @};- ، احسنت بشما خیلی عالیه :ymapplause: ، بسمالله چراکه کنه ، هر زمان عمومی بفرمایید و صلاح بدونید دوستان هم می تونن روش کار بکنن . خودم یک الگوریتم خاص مد نظرمه که در صورت تمایل می تونم خدمتون ارائه بدم و شما با نرم افزار عملیاتی بفرمایید.
زنده باشید دوست گرامی @};- @};- ~O)

شنبه 11 آبان1398 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جهان بین نوشته است:
با سلام دوستان _ کسی میدونه اگه بجای خازنهای 33 نانو در مدار 22 نانو بگذاریم چطور مدار کار میکنه؟؟؟؟؟
و اینکه مدار بجای 12 ولت اگه 9 ولت باشه کارکردی داره؟

دورود @};- ، مشخص نکردین دقیقا منظورتون کدوم خازن هاست 11 و 12 یا 15 و 16 ، بطور کلی خدمتتون عرض کنم اگر طرفیت خازن های کوپلاژ پایین بیاد فرکانس های بالاتر رو بهتر عبور میده و برعکس اگر ظرفیت این خازن ها بالا بره به فرکانس های پایین تر واکنش بهتری خواهد داشت. قطعا تغییر این خازن ها روی واکنش مدار تاثییر گزاره . اما چگونه و به چه مقدار این دیگه باید تست بشه و در میدان واقعی مورد آزمایش قرار بگیره . خازن 15 هم که نقش دو برابر کنندگی ولتاژ سیگنال طبقه ی قبل و کوپلاژ رو همزمان ایفا می کنه . C16 هم ولتاژ DC شده توسط دیود ها رو بر اساس ثابت زمانی خودش نگهداری می کنه تا طبقه ی بعد رو تحریک کنه و سطح ولتاژش توسط مقاومت بیس امیتر و مقاومت R14 تخلیه می شه .
تغییر ولتاژ شدنیه ولی باید بایاس تمام ترانزیستور ها رو دوباره محاسبه کنید و بدرستی اعمال بشه .

شنبه 11 آبان1398 - 10:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ali1359 نوشته است:
ممنونم عرفان جان از پاسخ هات و وقتی که گذاشتی... :x
-فقط نفرمودید قلع اندود کردن مدار رو توصیه میکنید یا خیر؟؟ علت سوالم اینه که گفتید حتی مقداری روغن لحیم هم میتونه تاثیر منفی داشته باشه .....
-محبت مکنید اگر مطب فرانکو رو که فرمودید در رابطه با چراییت قرار گیری سلفها درون هم رو قرار بدید برای درک بهتر مطب...
-عرفان جان فرمودید موقع کاوش در حرکت چب به راست دستگاه به صورت افقی و در راستای صورت و در حرکت برگشت راست به چپ کمی مایل با زمین که منطقه فی مابین رو پوشش بده ، این مایل کردن رو به زمین حدودا تا چند درجه مجازه ؟؟
بازم ممنون ا وقتی که میزارید @};-

دورود بر علی عزیز @};- ، دو تا نکته به ذهنم رسید که خدمتتون عرض کنم ، اصطلاحا به این کار متالیزه کردن برد می گن یعنی روکش کردن یک سطح با فلز ، معمولا بردهای مخابراتی رو بر اساس فرکانس کاریشون با فلزات قلع در فرکانس های پایین و طلا نقره در فرکانس های بالا متالیزه می کنن . فلز مس زود اکسید می شه و در فرکانس کاری و عمر مفید دستگاه به نوعی تاثییر داره در اون مدارات . متالیزه کردن به روش شیمیایی یا الکترو شمیایی انجام می شه و روش راحت تر دیگش برای ما استفاده از فلز قلع و هویه هست که روش کارش رو خدمتون توضیح میدم . البته چون یک سمت مسیر مسی همیشه به فیبر چسبیده و امکان تماس اکسیژن باهاش نیست بنوعی حالت محافظتی داره .
روش متالیزه - مواد لازم هویه ، قلع ، روغن لحیم ، گوش پاک کن ( خودم از پنبه و ته چوب کبریت استفاده می کنم ) - اتوی لباس
اتو رو بصورت دسته پایین کف فلزی بالا قرارمیدید و ثابت فیکسش می کنید .
درجه ی حرارتش رو در بیشترین مقدار قرار میدین .
فیبر رو روی اون قرار میدید تا داغ بشه ، قسمت مسی به سمت بالا . هدف از این کار ایجاد حرارت یکنواخت در تمام سطح فیبر مسی هست.
هویه رو کاملا داغ می کنید و فقط با یک مقدار خیلی کم قلع آغشتش می کنید .
گوش پاک کن رو کاملا به روغن لحیم آغشته می کنید .
همزمان روغن رو روی برد مسی بمالید و سریع در هنگام بخار شدنش هویه رو روی تمام مسیر مسی تون حرکت بدید ، توجه مقدار قلع بکار رفته باید خییلی کم باشه .
با این روش تمام برد شما به زیبایی و با کمترین هزینه متالیزه می شه و یک لایه ی زیبا روش ایجاد می شه .
توجه : بعد از نصب قطعات حتما فیبر مدار چاپی تون و با مسواک و استون قشنگ بشورید تا روغن ها پاک بشه .
دلیلش هم اینه که روغن لحیم وقتی بین خطوط مدار قرار می گیره حالت خازنی ایجاد می کنه و مدارتون رو از حالت نرمال فرکانسی خارج می کنه .
البته بنده در دستگاه خودم فیبر رو متالیزه نکردم و بخوبی هم داره کار می کنه ، یعنی مورد ضروری نیست که نگرانش باشید .
بقیه موارد دقیقا صحبت های استاد عرفان عزیز هست که فرمودن .
زنده باشید دوست عزیز @};- :YMPEACE:

شنبه 11 آبان1398 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Sooorooosh نوشته است:
در خصوص عملکرد سلفها دوستان سوال کرده بودن لازم دونستم یه توضیح مختصری بدم .

در مدار فرانکو قبلا از یک سلف 3 دور استفاده شده بود کاربرد آن به عنوان یک فیلتر بود . فیلتری که اجازه عبور پالسهایی را میداد که چیدمان مدار بر اساس آن طراحی شده بود و به آن نیاز داشت . بر این اساس هر چه تعداد دور سلف بیشتر بود اجازه عبور پالسهای بیشتری را میداد . مثلا اگر چهار دور پیچیده میشد ، مدار حساس تر میشد و ممکن بود که اثرمربوط به فلزات آهنی و بی ارزش و آنومالی های بیشتری دریافت شود و همچنین دریافت اثر قطب نمایی آسمان دشوار باشد .به همین نسبت تعداد 5دور و6 دور مدار حساس تر میشد.
 خیلی از دوستان براشون سواله که کار این سلف چیه و چرا باید داخل هم گذاشته بشه و چرا از هم جدا نیست و چه کاربردهایی دارد . تا اینجا فهمیدیم که مدار قبلا یک سلف داشته و به عنوان یک فیلتر اجازه عبور پالسهایی رو که نیاز داشتیم فراهم میکرد .خب بریم سراغ سلف دوم .
بعد از مدتی نیاز به یک طبقه تقویت احساس میشد تا بتوان اثر آسمان رو راحت تر گرفت. یک سلف دیگر به مدار اضافه شد .
این دو سلف مکمل یکدیگرند و نمیتوان آنها را از هم به صورت مجزا روی برد نصب کرد در این صورت دیگه خاصیت خودش رو از دست خواهد داد .طبق تصویری که گذاشتم متوجه خواهید شد که عملکرد آن چگونه است .
طراحی این بخش بسیار هوشمندانه و منطقی به نظر میاد که حتی خیلی از دوستان از همین قسمت که به عنوان قسمت امپلی معروف شده در سایر مدار های مشابه استفاده کردن و نتایج خوبی هم گرفتن .
من ترکیب این دو سلف را به عنوان یک ترانس در نظر میگیرم . یک ترانس افزاینده .  شامل یک سیم پیچ اولیه و سیم پیچ ثانویه .
 یکی از کاربردهایی ترانس برای افزایش و یا کاهش ولتاژ هست . که طبق فرمول و محاسبات تعداد دور و سطح مقطع و جنس هسته و . . .
ولی در کل برای افزایش ولتاژ طبق شکل زیر انجام میشه مثلا اگر بخواهیم ولتاژی را افزایش بدهیم تعداد دور ثانویه باید چندین برابر اولیه باشد و نسبت قطر سیمها در اولیه و ثانویه عکس هم هستن در ثانویه سیم نازک و در اولیه سیم کلفت تر استفاده میشود به همین میزان امپدانس اولیه و ثانویه هم تفاوت دارد و دراین گونه از ترانس همیشه امپدانس خروجی بیشتر از ورودی خواهد بود . مثلا اگر ترانسی داشتید که ورودی و خروجی آن مشخص نبوداز روی مقدار اهم آن میتوان با اهم متر ورودی و خروجی را مشخص کرد.
خب پس تا اینجا فهمیدیم که اضافه شدن یک سلف به سلف قبلی باهم تشکیل یک ترانس را داده که هسته آن هوا هست و بر اثر القای سیم پیچ اولیه روی ثانویه افزایش ولتاژ خواهیم داشت .
پس میتوان نتیجه گرفت که این ترانسهم به عنوان یک فیلتر و هم به عنوان یک تقویت کننده سیگنال هدف عمل خواهد کرد و به گفته خیلی از دوستان که این تغییر را اعمال کرده اند دریافت آسمان نیز به مراتب بهتر شده .
امیدوارم تونسته باشم به زبان ساده خواص این بخش رو رسونده باشم .

ضمن خسته نباشید به سروش عزیز @};- ، نکات دیگه ای در این سلف نهفته هست که با توضیحات رایج درباره ی ترانس های افزاینده و کاهنده ی معمولی قابل بررسی نیست و فقط افرادی که واقعا در مبحث فرکانس کارکرده باشن شمه ای ازش رو می دونن . کما اینکه اگر شما 3 دور 3 دور هم ببندی دستگاه بخوبی کار می کنه . پس این قسمت هنوز جای اندیشه و بررسی بیشتری داره .
زنده باشید .

شنبه 11 آبان1398 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جهان بین نوشته است:
Rooz نوشته است:
دورود @};- ، در کل اگر اون بخش مرکزی به منفی مدار وصل بشه بهتره و براحتی با یک سوراخ کوچیک می شه اون رو به صفحه ی منفی پشت مدار لحیم و متصل کرد ، وصل هم نشه مشکلی نداره باز بخوبی کار می کنه . فایل بدون اون قسمت ریز رو هم قرار میدم برای پیرینت و استفاده ی دوستان عزیز . زنده باشید @};- @};-

جناب rooz پرینت برد رو گرفتم اما مقدار درج شده برد کمی کوچکتر بود - بجای 8.5 همون 8 ثابت بود یکی ابعادش اونیکی هم به 11.5 نمیرسید ایا میتونه مشکلساز بشه؟

دورود بر جهان بین گرامی @};- ، طبیعی هست معمولا در پرینت بر حثب تنظیمات مقداری کم و زیاد می شه برای همین مقدار اندازه رو قرار دادم خدمتون . قسمت سنسور برای نصب قطعات کاملا انعطاف پذیره ، یعنی شما براحتی می تونی با کمی جلو عقب کردن پاییه ی قطعات براحتی اون ها رو روی برد لحیم کنید. برای دیسپلی هم بهترین کار اینه که یک عدد سوکت آیسی 8 پایه داشته باشی که با چک پرینتت هماهنگش کنی . اگه دقیق بود که چاپ اصلیت رو بگیر و اگر نه کمی تنظیماتت رو تغییر بده . راه ساده تر اصلاح قسمت پاییه های آی سی در هنگام سوراخ کاریه برده که براحتی با لحیم کاری ظریف می تونی اتصال قویی هم داشته باشی .
زنده باشی دوست عزیز .

شنبه 11 آبان1398 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
Rooz نوشته است:
جهان بین نوشته است:
Rooz نوشته است:
دورود بر جهان بین عزیز @};- ، خواهش می کنم نکات کوچیکی بود خدمتون عرض کردم و هدف اصلی هم تبادل اطلاعات مفید هست.
قبل از هر طراحیه کاربردی و آثر بخشی باید یک سوال اساسی مطرح بشه و اون این هست که هدف اصلی از طراحی دستگاه و مدار چی هست ؟ چی رو باید پیدا بکنه و به چه کیفیتی باید این کار انجام بشه ؟
فکر ترکیب دو دستگاه ایده ی جالبی می تونه باشه تا از مزایای هر دو روش استفاده بشه البته با توجه به سوالات اساسی بالا . استفاده از میتر هم خیلی مهمه و بنظرم باید بصورت عمومی یکی از دوستان یه کاری در این زمینه انجام بده و آزمایشاتی داشته باشیم تا در راستای اون بقیه هم بتونن طرح رو بهترکنند .
اگرهدف شما کاوش صرف هست قطعا فرانکو با اون کیفیتی که جناب عرفان فرمودن گزینه ی معقول تری هست و اولویت داره . اما اگه هدف شما ارتقا و ساخت دستگاه بهتری هست که چه بهتر باب تحقیق بازه ممکنه دیر به نتیجه برسید ولی حتما خواهید رسید چون جوینده واقعی یابنده هست در نهایت .
لازم شد چندتا نکته خدمتون عرض کنم فقط :
در فرانکو و PD و دستگاه های دیگه هیچ فرکانس پایه ی خاصی برای سنس اثر فلز مدفون وجود نداره .
مورد سنس ، تشخیص امواج الکترومغناطیسی حاصل از اثر تخلیه ی میکرولتی در حاله ی فلز مدفون قدیمی در نزدیکی سطح خاک هست .
این تخلیه از کیلوهرتز تا طیف مگاهرتز و گیگا هرتز از خودش امواج الکترو مغناطسی ساطع می کنه .
در مدار فرانکو اثر این تخله ها در گستره ی 100 مگاهرتز دریافت می شه و دقت کنید هارمونیک های این طیف در رنج بین 1 تا 5 مگاهرتز تقویت می شه و باعث آشکار سازی می شه که اوج تقویت در رنج 3 مگاهرتز هستش .
بنظرم بخش اکتیو در این مدارات خیلی مهمه و کمتر کار شده یا دوستان کار کردن و اطلاعاتش موجود نیست .
تحریک حاله ی فلز مدفون قطعا می تونه توان تابشی دریافتی رو افزایش بده .
و نکته ی طلایی نهایی ، شما در مدار خودت حساسیت رو فقط تا حد مرز سنس آسمان افزایش بده نه بیشتر و انشالا برو کاوش تا نتایج طلایی بدست بیاری انشالا @};- :ymapplause:

تشکر از ROOZ عزیز @};- نکات خوبی رو فرمودین یه دنیا ممنون از شما @};-
در کل بنده همچنان رو بحث تحقیقاتی قضیه کار میکنم ---- در حال حاظر نیازمند محاسباتی هستم که بی ربط به سنس نیست --- و الانم یه موردی برام مشکلساز شده که بنده قصد دارم عملکرد فرانکو رو در پروتوس بررسی کنم اما نمیدونم چطور میشه فرکانس اسیلاتور رو بنمایش در اورد ابزار خاصی نمیشناسید ؟ با اسیلسکوپ که اصلا شکل موج نشون نمیده #:-s

دورود بر جهان بین گرامی @};- ، شما به اون شکل نمی تونی اثر فلز مدفون رو در نرم افزار شبیه سازی کنی ، چون این علائم الکترومغناطیسی بصورت پالس های بسیار سریع با پهنای باند وسیعی هستن و به شکل یک فرکانس سینوسی مثلثی یا مربعی نیستن که به روش روتین قابل شبیه سازی در نرم افزار باشه . با توجه به شبیه سازی های استاد حمید و آقا میلاد پیک فرکانس تقویتی در محدوده ی 3 مگاهرتز هست و ورودی در رنج 100 تا 90 مگاهرتز دریافتی داره به نوعی . شبیه سازیم تا جایی که خاطرم باشه خیلی سادست در این نرم افزار ، کافیه شما بعد طراحی و سیو کردن مدارت یک سیگنال ژنراتور از نوار ابزار سمت چپ محیط نرم افزارت انتخواب کنی و بهش فرکانس مورد نظرت رو بدی و در هرجا از مدارت که خواستی خروجیش رو با اسکوپ بگیری ، منفی به گراند و مثبت پراب اسکوپت به هر نقطه ی که میخوای ، به همین راحتی .
فایل های آموزش این نرم افزار در نت به وفور وجود داره کافیه با پسوند PDF سرچ کنی براحتی در اختیارت قرار می گیره ، امیدوارم پاسخ پرسشتون رو داده باشه ، باز هم نکته ای بود در خدمتم .

تشکر،. مشکلم نمایش شکل موج نیست، فقط میزان فرکانس خروجی در پر توس هست، تقریبا باید بدونیم اون مقاومت 1 کیلو با خازن موازی عملکردش چگونه هست و بغییر تقویت ولتاژ خروجی کارش چیه، وگرنه میشد با تغییر ترانزیستور هم همینکار رو کرد،، شبیه سازی برشی در شکل موج و نیم سیکل کردن موج رونشون میده ،. بنظرم، ماها در واقع با ماهیت اثر کاری نداریم و اینکه مدار اصولا بغیر ولتاژ و موج چی رو مگه میتونه تقویت کنه؟؟؟!! بنده بنوعی طبق تحلیل و کمک‌های جناب سنه دژ،. بنوعی میدونم ماهیت چجور عملکردی داره، بنوعی حتی کوچکترین شکی ندارم که بشه فرانکو رو دوربرد کرد و مداری همانند PDK ساخت،. مثلا اولین کاری که توصیه میکنم انجام بدید بجای استفاده از دو مقاومت یک کیلو و خازن موازی در مدار شما دو ترانزیستور دوم و سوم رو از پایه امیتر به هم وصل کنید و بعد به مقاومت 1 و خازن بدید و تغییرات خازن رو روی همین حالت اعمال کنید اونوقت ببینید کارایی دارد یا نه، اونوقت کم کم براتون مشخص میشه دقیقا مدار چگونه کار میکنه یا یه سیم پیچ دیگه با آنتن به قسمت مثبت وصل کنید، شاید کم کم براتون چیزایی روشن بشه، حتی همین مدار رو با ترانزیستورهای مثبت بسازید یا فقط بخش آمپلی تنها رو با pnp بسازید و سیم پیچ رو به مثبت وصل کنید و باتری مدار رو از بخش آمپلی مجزا کنید، و تنها منفی یا مثبت مشترک باشه، ببینید چه فرقی میکنه، کم کم متوجه میشید که اثر در واقع ماهیتش چی هست، بنده با وجود اینکه هنوز قطعات نرسیده و مدار رو نساختم و حتی کاوشم نرفتم میتونم ماهیت رو تجسم کنم، چون نمود اثر رو در انتهای ال رود بسبک اپراتوری خودم دیدم و میدونم چیزی که آشکار نشه با دریافت و تقویت دقیقا چه حالتی داره. امیدوارم دوستان این دو سه حالت رو بررسی کنن.

شنبه 11 آبان1398 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

erfan نوشته است:
Sooorooosh نوشته است:
دوستانی که قصد ساخت به روش عرفان رو دارن، باید قبلا تجربه کافی داشته باشن این مدار ریزه کاری های زیادی داره روشهای ساخت متفاوتی داره و متناسب با روش ساخت نتایج هم با هم فرق میکنه که اگر حتی یکی از اونها رعایت نشه انتظار نداشته باشید که مدار تون به خوبی آقاعرفان کار کنه با اینکه عرفان لطف کرده و همه چیز رو تو فایلها گفته و انصافا دیگه جای سوالی نمونده ولی توصیه میکنم افرادی که برای بار اول هست و از الکترونیک شناختی ندارن و قصد ساخت به این روش رو دارن به این نکته توجه کنن تا متحمل زیان در وقت و هزینه نشن .
اگر کسی بخواهد به روش عرفان کار کنه بایدیه سری ویژگیهای شخصی داشته باشه. میتونید این مساله رو از خود عرفان بپرسید
تا حالا کسی رو ندیدم که تو این تاپیک اینقدر پشتکار داشته باشه و رو حرف خودش ایستاده باشه و به خاطر همین پشتکارش به موفقیتهایی هم رسیده .
این روش در دستان کسی کار خواهد کرد که به لحاظ فنی و دانش الکترونیک هم تجربه کافی رو داشته باشد . اگر نه این وسیله به تنهایی جوابگو نیست.

ممنونم از لط شما.
ولی واقعیت اینه نه دانش فنی احتیاج داره و نه من ویژگی خاصی دارم.
همه کس میتونن این مدار رو به شیوه توی فایل بسازن و هیچ نکته ای نمونده که برای ساخت به من محتاج باشن.کافیه همون دقت و وسواسی که برای پیگیری و انجام دوست داشتنی هاشون بکار میبرن برای ساخت این مدار هم بکار ببرن.هیچ دانش خاصی هم احتیاج نداره و کافیه یکسری معلومات محدود و مشخصی رو با سرچ در نت کسب کنن.مثل ویژگی اولیه قطعات و شناخت پایه ها و ترانزیستورها و چگونگی ساخت پی سی بی به روش سنتی و روش عیب یابی قطعات و....که همشون با یک سرچ ساده در نت در دسترس هست.من دوست ندارم ساخت این مدار رو کار پیچیده ای نشون بدم چون واقعا اینطور نیست.درسته که به وسواس و دقت زیادی نیاز داره ولی همونطور که حین رانندگی نیاز به دقت و توجه محض هست و همچنین اکثر اشخاص رانندگی بلد هستن این مدار هم همچنین هست .الارم اینکه به دقت و وسواس نیازداره ولی تقریبا همگان قادر به ساختش هستن و واقعا هیچ احتیاجی به این ندارن که ویژگی خاصی داشته باشن و یا به من محتاج باشن.

سلام و ادب خدمت استاد عرفان عزیز و خسته نباشید و خداقوت @};-
الحق که در کنار تلاش های مستمرتون روی دستگاه مناعت طبع و اخلاق و افتادگیتون نمونه و شاخص هست ، همین افتادگی و نیت های خیرتون تک تک نکات و جملات شما رو ارزشمند کرده . امیدوارم بنده نوعی و بقیه ی عزیزان هم از این روش نیک شما پیروی و الگو برداری کنن . البته هنوز در فکر اون یه سری ویژگیهای شخصی هستم که جدیدا مکشوف و توصیه شده :-\ :))

یکشنبه 11 آبان1398 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alijooon نوشته است:
سلام

خازن های بسیار پایین و حساس از نوع بسیار مرغوب و ژاپنی فقط و فقط در جعبه if تلویزیون های crtقدیمی سونی به وفور یافت میشه. اکثر خازن های عدسی این مدار تو تلویزیون های قدیمی سونی ژاپنی وجود داره

۳۵۸ اورجینال و اصلی و نوع نظامژ روی مادر برد های قدیمیddrوddr2 وجود داره.معمولا هر مادربرد قدیمی یه دونه داره.البته بعضی مادر برد ها هم ندارن
اینو نوع۳۵۷از نوع نظامی و بسیار باکیفیت بالا هستن

سلام بر علی عزیز @};- ، احسنت سپاس از توصیتون . انصافا تو این شرایط نبود قطعات اصل و قیمت ها این نکات ارزنده هست :ymapplause: . چه خاطراتی داشتیم با این برد های crt و تیونرهای عالیشون . تمام طیف فرکانس رادیو خدمات شهری رو می گرفتن و البته غیره... ;)
در مورد نظامی بودن یا نبودن آیسی دیسپلی باید خدمتون عرض کنم به دلیل نبودن فرکانس های بالا در این تقویت کننده ی عملیاتی چندان تفاوتی نمی کنه . اینجا آیسی نقش یک تقویت کننده و مقایسه کننده ی سطح ولتاژ DC رو داره که انواع معمولی هم بخوبی کار می کنن ، یه مقاومت متغیر مولتی ترن خوب و با کیفیت در این قسمت نقش اساسی تری برای تنظیم دقیق رو می تونه ایفا کنه .
زنده باشید دوست عزیز @};-

یکشنبه 11 آبان1398 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: نیویورک
از دوستان و اساتید محترم میخوام برامون روشن کنن ایا تغییر قطب گیرندگی مدار میتونه اثر دفینه رو هم متفاوت سنس کنه؟ جواب بله و خیر میتونه کمک خوبی برای دوستان باشه - موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 11 آبان1398 - 2:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 441 , 442 , 443 , 444 , 445 , 446 , 447 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure