Sooorooosh نوشته است:
alijooon نوشته است:
چشم داش سروش عزیز
هرجا مشکل داشتم میپرسم.ممنون
امیدوارم که بتونی خودت تلاش کنی و مراحل کار رو پیش ببری. بزرگترین کمکی که من کردم این بود که pcb مدار رو از روی فیبر شخصی آقاعرفان بازسازی کردم و درصفحه 430 اختیار دوستان قرار دادم همین تصویری که در بالا عکسش رو گذاشتی من 3 روز وقتم رو گرفت و فقط با ابزار فتوشاپ طراحی کردم چشام در اومد و خدا وکیلی آیا کسی گفت دستت درد نکنه ؟ تا آدم دلگرم بشه و باز هم کمک کنه ؟ همه منتظرن که یکی پیدا بشه بیاد و براشون کاری بکنه اینجوری که نمیشه که بار رو دوش یه نفر باشه و بقیه نظاره گر باشن همه باید به هم کمک کنیم نه یک نفر پاسخگوی این همه باشه .یعنی با این کاری که کردم میشه گفت که 50 درصد ساخت مدار حل شده . چون خودم از ته قلبم مدار رو میخواهم و بهش رسیدم حال آگه کسی به نتیجه نرسیده کاری ندارم من به گفته های آقا عرفان ایمان کامل دارم و قبل از اینکه مدار رو بسازم با ایشون مشورت کردم و من هم کمک کردم همه باید کمک کنن و خلاق باشن بقیه اش رو هم خودتون زحمت بکشید. و حالا که pcb رو هم دارید واقعا هر جا واقعا گیر کردید بنده و سایر دوستان با تجربه پاسخگوی سوالات عزیزان هستیم . من خودم یک بار تاپیک رو خوندم 2 هفته طول کشید و خیلی نکات مهم در لابلایی پستها دیده میشه که واقعا هر کدوم از اونها حاصل تجارب عزیزانی هست که بی منت در اختیار دیگران قرار میدادند و بار دوم وسوم هم یه قلم و کاغذی گذاشتم جلو و شروع به نکته برداری کردم مخصوصا از صفحه 200 به بعد که حضور مهندس حمید واقعا گرمابخش و راهگشا بود . فقط پشتکار و خلاق باشید و سعی کنید صبور باشید و عجله نکنید و بهترین قطعات رو استفاده کنید. و مخصوصا فایل مهم کوله بار و داشته های آقا عرفان رو چند بار مطالعه کنید که بی منت قرار داده واقعا دیگه چی میخواهید. امیدوارم که نصایح دوستانه من رو بپذیرید و همان طور که یه عده ای از دوستان مثل آقا عرفان تا اینجا برای این تاپیک کم نگذاشته اند شما هم برای دیگران الگو باشید و برای پیشبرد این تاپیک قدم بردارید . من معتقدم کسی که میخواهد با روش عرفان کار کنه باید مثل خودش پشتکار داشته باشه اگر نه در طول این 4 سال هیچ کسی نتونسته از فواید این مدار برای ما بگه و هر کسی که به نوعی ساخته و نتیجه نگرفته و رفته دنبال یه مدار دیگه میشه گفت که من اولین نفری هستم که تونستم طبق روش عرفان دستگاه رو بسازم و با اینکه همه چیز گفته شده ولی هنوز کسی نتونسته با این روش دستگاه رو بسازه . و من از این بابت از ایشون کمال تشکر رو دارم و آگه قراره که در این راه به موفقیت برسم باید پشت سر عرفان راه برم و از تجربه های ایشون استفاده کنم .
بهتون قول میدم که همه شما میتونید دستگاه رو بسازید فقط باید صبور باشید دورود بر همه ی دوستان عزیز و گرامی
در چند پست اخیر مواردی مطرح شد که لازم دونستم در کمال احترام و برادرانه نکاتی رو خدمت تون عرض کنم و پاسخ های محدودی بدم . آقا سروش شما دیگه چرا
ما کلی امید و انرژی مثبت نسبت به شروع فعالیت شما در این تاپیک داشتیم . چون گفتید خدا وکیلی آیا کسی گفت دستت درد نکنه ؟ هرچند تاپیک عمومی هست و هرکس بر مبنای علاقه ی خودش اینجا سرمیزنه و انتظار تشکری هم وجود نداره اما بنده ی نوعی بر حسب وظیفه ی اخلاقی حداقل سه بار در همون صفحه ازتون قدردانی کردم ! در عین حال در پاسخ به سوالات تون که بطور خصوصی به شما جواب دادم باز هم سعی کردم به سهم خودم مشوق شما باشم . در عین حال باز برای رفاه حال دوستان و راحتی در ساخت دوباره برد آقا عرفان رو بصورت باکیفیت و حرفه ای طراحی کردم و در صفحه ی 432 خدمت همه قرار دادم . پس بیان درصد در کمک تو این موارد شاید خیلی اخلاقی یا صحیح نباشه .
در ثانی کی گفته تو این 4 سال بقیه ی دوستان با همین مدار و روش های ساخت دیگه به نتیجه نرسیدن که شما بخوتون اجازه می دید قاطعانه بیان کنید هیچ کس نرسیده و من ساختم !!!
بسیاری از دوستان ساختن و جواب هم گرفتن و شما خبر نداریت ،به عنوان نمونه بنده خودم جدید ترین فردی هستم که با روش ساخت و برد آقا پیام مدار فرانکو 10 LED رو ساختم و شوکر خدا به نتیجه هم رسیدیم . پس هیچ قطعیتی وجود نداره که بفرمایید این جواب میده و اون نمیده . بنده فکرنمی کنم خود فرانکوهم با این قطعیت یا شیوه درباره ی مدار خودشون صحبت کنه شما . اصولا از اولین مواردی که در درس شیرین مهندسی افراد یاد می گیرن این هست که در الکترونیک هیچ چیز 100% نیست . شما حتی اگه یک نیمه هادی رو با بهترین و پیشرفنه ترین روش ها بلور سازی کنید و رشد بدین باز نمی تونید پاسخ مداریش رو بطور قطع و صد در صد پیش بینی کنید. و اگر دقت کنید شما در همین یک پیامتون جند بار از کلمه ی من استفاده کردین . به عنوان نمونه و مثال یکی از دلایلی که بنده یجورایی اسیر اخلاق مهندس حمید عزیز شدم همینه که با این پایه علم و دانش عمیقشون همیشه افتاده بودن و حقیقتا برای بنده الگو هستن ایشون
دقت بفرماید شما نهایتا یک منتاژ خوب از مداری انجام دادین که قبلا ساخته شده . البته این نوع بیان هم قابل درک هست و می تونه از هیجان ساخت و جونی شما نشات گرفته باشه که کاملا هم طبیعی هست . در کار کاوش اخلاق خوب و تیم عالی حرف اول رو می زنه و الا کاوش اول می تونه کار آخر و شروع دردسرهای جدید باشه براتون . در یک کلام انسان شناسی و اخلاق نیکو به تیمتون انسجام میده . امیدوارم از این به بعد مصداق این بیت زیبا باشید که می فرمایند : افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است . و قبل از سند پست هاتون چند بار اون رو مرور بفرمایید البته بنده کاملا با حسن نیت این متن رو براتون نوشتم و لبخند تشویق و امید موفقیت در این راه برای شما و همه ی دوستان عزیز رو لبم بوده و مد نظرم هست و نهایتا مخاطب اول صحبت ها هم خودم هستم که واقعا شاگردم و مشتاق یادگیری . امیدوارم این انرژی تون رو در مسیر صحیح استفاده بفرمایید و شاهد فعالیت های خوبتون در همین تاپیک هم باشیم و نهایتا بنده رو هم حلال بفرماید دوست عزیز ، بازهم هر کمکی از دست بنده بر بیاد مشتاقانه در خدمت شما هستم ، زنده باشید