babrestan نوشته است:
درود
پای باورهایتان ایستادگی کنید حتی اگر بهای آن به قیمت تنها شدن باشد.درسته که شما استاد هستید و بنده شاگرد.اما ممکنه یک استاد هم اشتباه بکنه.
بنده حرفهای مجازی رو اصلا قبول ندارم همشم سالها خودم با دانش اندک الکترونیک تجربه وتست کردم .به خودم که نمیتونم دروغ بگم
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
شاد باشید.
سلام
در مورد تعصب فکر کنم همه ما باید یک بازنگری روی دیدگاه خود کنیم
در مورد سنس آهن همواره قدرت سنس کمتری داره و همیشه مفرغ و برنج قویتر از همه چی آشکار میشه چیزی جز فراوانی آهن عاملی برای سنس نیست
در مورد تعصبی که به pd دارید بنظرم لزومی نداره مدار فرانکو رو با یک بررسی علمی و عملی زیر سوال ببریم
من خودم بشخصه میدونم pd پتانسیل خاصی داره اما کالیبره اون سخته و نمیتونم حتی این رو اثبات کنم که pd مدار افسانه ای هست فقط طبق بررسی شخصی چیزایی رو لمس کردم که ممکنه این مدار فراتر از این باشه
فرانکو هم ساختار خیلی شبیه pd و pdk هست قبل هم گفتم این مدار فرانکو رو تبدیل به یک فلزیاب کردم که لوپ pd روش سوار شده میتونه با صرف کمترین انرژی ممکن فلزات رو زیر زمینم بزنه
حتی لوپ توباکسی یا. vlf. هم جواب داده!
و حتی با تغییر مشابه pdk تونستم تیک تاک ساعت رو از 20 سانتی سنس کنم که ارتباطی با تخلیه سوزنی هم داره
حتی همین فرانکو رو کاری کردم ضربه ارام میله فلزی به یک سکه را از یک متری سنس میکرد
مدار بحدی حساسه که تابش نور خورشید به مدار باعث سنس میشه!!!
* راهکار حساسیت یونیاب با تغییر در سطح نویز سفید مدار رخ میده نه لزوما با تقویت بیش حد ترانزیستوری *
مهندس فرمودن طبقه اول مهمه که صد مگاهرتز رو بخوبی بگیره و طبقه دوم و سوم تقویت بهتره که صوتی باشه که فقط هارمونیکها رو عبور بده
پس اون پالس سوزنی طبق صحبت مهندس حمید برای سنس قاعدتا یونیاب درسته
مگر جناب سنه دژ بیان بگن غیر اینه و مثلا این چیزی که تو اسیلسکوپ در خروجی فرانکو مشاهده میشه فقط اینجور بنظر میاد اما مثلا عامل چیز دیگه ای هست که مشاهدات اینجور بنظر میاد اما داستان جور دیگری هسا
فکر کنم جناب سنه دژ هم تایید کنن عامل سنس موج سوزنی هست البته ممکنه یونیاب پی دی که تعصبی بهش پرداختیم چیز خازج از روال یونیاب معمول باشه و ترکیبی از میدان یابی و یونیابی باشه که فقط یونیابی رو جهت دار و قویتر یون رو اشکار کنه که هنوز اثبات نشده!
پس دوستانه بنظرم نظر شخصی خودمون رو برای پیشرفت فردی نگه داریم و نیازی به القای زوری به بقیه نباشه
حالا با تمام کم لطفی برخی دوستان اگر لزوم دونستید منم تونستم عکس و فیلم از فرانکو در شکل pd. رو قرار میدم که برخی نکات مهم داخلشه شاید اتفاق نظری روش داشتیم
با تشکر از مهندس حمید و جناب سنه دژ