حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
1- روشی که برای تست مطرح میکنین شرط لازم هست ولی ممکنه کافی نباشه چون شرایط خاک هم از نظر جنس و املاح و رطوبت اهمیت داره.
2- بله اون ترکیب بصورت یک فیلتر بالا گذر عمل میکنه که سبب میشه فرکانسهای محدوده کیلوهرتز تا حد زیادی تضعیف بشن. اما در عین حال بصورت مشتق گیر هم عمل میکنه و سبب میشه شکل سیگنال نهایی به حالت سوزنی نزدیک تر بشه.
3- بله همینطوره. البته مهمه که مدار شیلد باشه تا از جایی غیر از آنتن دریافت نداشته باشه. وگرنه اگر مثلا از نقطه ای بعد از سیم پیچ امواج باند SW وارد مدار بشن بشدت تقویت میشن که این مطلوب نیست.
4- هر دو حالت سوزنی دارن. اما سیگنال جرقه یونی بمراتب ضعیف تر و ظریف تر از جرقه های مصنوعی هست.
5- اگر بتونین با شیلد یا نوعی رفلکتور کاری کنین که دریافت آنتن از سایر جهات غیر از زمین تضعیف بشه میتونه روی عملکرد دستگاه تاثیر مثبت داشته باشه.
متشکر پس چیزی که مشخصه خود سیگنال نمیتونه مستقل بدون اتصال فلز به خاک از دور سنس بشه و عملا رسانایی خاک مثل یک انتن حامل موج خیلی مهمه
مهندس من قبل هم اسیلاتور رو حذف کردم و به سنس شنیداری اثر یونی متمرکز شدم، چیزی که ضربه فلز در نزدیک انتن ایجاد میکنه یک صدای کوتاه مثل تق هست، ار اونجا که تخلیه یونی ضعیف تر هست، اگه بخوام شنیداری سیگنال رو بشنوم انتظار طبقه سوم تقویت به بعد صدای تق تق آروم داشته باشم که با نزدیک شدن به هدف تق تق تندتری خواهیم داشت؟ یا بسته به قدرت سیگنال نویز متفاوت صوتی شاهد خواهیم بود؟