نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم ilanji عزیز. به امید خدا تا آخر شهریور! 
|
چهارشنبه 12 شهریور1392 - 2:24am |
|
 |
ilanji
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم ilanji عزیز. به امید خدا تا آخر شهریور!  انشالله 
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
چهارشنبه 12 شهریور1392 - 2:30am |
|
 |
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
حمید نوشته است: کسرا جان الزاما که نباید برای ردیابی سیگنال به خاک اعمال بشه! خاک که رسانایی بالایی نداره و فقط میتونه در جهت تقویت کمک کننده باشه. اما استفاده از سیستم ردیاب به اون شکل طبیعتا خیلی پر دردسر تر هست. اینکه چطور در عمق هم کار میکنه خب شما بگین چطور پس شعاع چند صد متری میزنه؟!  علت عمق زنی خوب این ردیاب استفاده از فرکانسهای پایینش هست. به همین جهت اتصال پراب در خاک هم نیاز نیست. امواج با فرکانس پایین در هر صورت نفوذ بالایی دارن. 4 متر هم عمق زیادی اصلا برای ردیاب محسوب نمیشه. ساده ترین ردیاب ها هم میتونن 4 متر عمق رو بزنن. شما در مورد این ردیاب باید از عمق های بالای 10 متر و حتی 20 متر صحبت کنین! اشتباهی که خیلیها میکنن همینه که مثلا با فلزیاب مقایسه میکنن. اصلا سیستم ردیابی با فلزیابی قابل مقایسه نیست. ردیاب همونطوریکه قابلیت شعاع زنی بالا داره ؛ عمقی هم که میزنه بسیار بیشتر از هر فلزیابی هست. در عین حال تفکیکی هم که داره هیچ فلزیابی نداره. و الان در این ردیاب جدید هم که مساله تخمین وزن پیاده شده واقعا دیگه سیستم رو خیلی تکمیل کرده و بنظر من فلزیاب اصلا در برابر چنین ردیابی حرفی برای گفتن نداره و عملا کاری که این ردیاب انجام میده بسیار فراتر از یک فلزیاب هست. تنها مشکلی که همیشه در ردیابی وجود داشته میزان خطای زیادش بوده که در این ردیاب در حد چشمگیری انواع خطاها کم میشن و واقعا میشه توی کاوش بهش اعتماد کرد. حمید عزیز: ممنون از جواب های بسیار عالی و علمیتان. بنده که کاملاً مجاب شدم و همین امروز مبلغ آن را به حساب جناب مجتبی واریز خواهم کرد و بی صبرانه در انتظار تولید این ردیاب شگفت انگیز هستم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 5:49am |
|
 |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
سلام مجدد! حمید جان ! بنده عرض کردم اگه بجای آنتن های تلسکوپی ثابت ازآنتن های تلسکوپی تاشو که در رادیوها و ... هست استفاده بشه در کیفیت کار تاثیری داره یانه... آخه واسه این گفتم که بشه آنتن رو کف دستگاه خوابوند و از آسیب احتمالی به آنتن ثابت جلوگیری کرد ... بنده اینکارو با ورژن یک کردم بنظر من در کل کار تاثیری نداشت ولی میخوام نظر کارشناسی شما رو بدونم ... با تشکر فراوان . یا حق.
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 7:15am |
|
 |
saeedsaeed
|
واسم سوال پیش اومده -تو این ردیاب فعلی (22)-دفعاته زیادی رخ داده که یه جا رو به خوبی میزنه.حجم میده ولی یک متر که کنده میشه دیگه نمیزنه.دقت کردم بچه ها هم به این مشکل خورده بودن.تو ردیابه جدید این مسئله حل شده؟چطور؟ دوما تو بحث وزن ، احتمالش چقدره که خود اندازه وزن اشتباه (خطا) نباشه؟
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 12:01pm |
|
 |
hamze2000
استاد
|
مهندس جان تو ردياب اول متاسفانه ردياب رو فركانس حفره اصلا كارايي خوبي نداشت و متاسفانه به فضاي خالي يه كبريت هم واكنش نشون ميداد آيا تو ردياب جديد اين فركانس حفره بهتر شده يا نه و آيا از اين ولوم وزن ميشه تو حفره و حجمش هم استفاده كرد يانه.مي خواستم ببينم آيا حفره با اين ولوم وزن هم رابطه اي داره يا نه.با تشكر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 1:52pm |
|
 |
hoshi
استادیار
|
سلام مهندس مجتبی این قد میگفت ضد ضربه است این ردیاب باور نمیکردم ,دیشب فقط تونستم lcd یشو بشکونم سیمها رو هم با چاقو بریدم ,باطریشم با چاقو سوراخ کردم که یه بوی گندی ازش بلند شد ,برچسبشم جدا کردم و پاره کردم ,خود برد رو نتونستم کاریش بکنم همونطوری انداختم تو جنگل ,خدا کنه کسی نتونه پیداش کنه تا واسه کسی مشکلی پیش نیاد .
حیف که دیشب شانس با ما یا نبود وگرنه خودم به جواب خیلی از سوالاتم که درباره ردیاب داشتم می رسیدم.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 2:59pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
در مورد آنتنهای تلسکوپی فکر میکنم آقا مجتبی این بار از تلسکوپی های کمی کوچکتر ولی مرغوب تر استفاده بکنن! ولی تاشو بودنشون به اون شکل عملی نیست و از نظر فنی هم مشکل داره چون بهرحال تلسکوپی ها باید دقیقا وضعیت موازی داشته باشن تا بهتر عمل بکنن.
سعید جان مساله ای که شما فرمودین دقیقا مشکل خطای ذرات بوده که از طریق سیستم کنترل وزن براحتی حل شده. در مورد خطای وزن هم چنین چیزی ممکن نیست مگر اینکه تشابه فرکانسی هم باشه که اون هم قابل تشخیص هست! محاسبه وزن هم در حدود 20 درصد میتونه خطا داشته باشه.
حمزه جان فرکانس حفره در این ردیاب کمی دقیق تر هست ولی خب حفره رو بهرحال باید با حساسیت بزنه! این مساله به فرکانس ربطی نداره. ولوم کنترل وزن بیشتر روی فلزات درست جواب میده. در مورد حفره هم تا حدودی میشه ازش استفاده کرد ولی چون اصولا مساله وزن روی حفره معنی خاصی نداره زیاد روش نمیتونین حساب کنین. در مورد مغناطیس هم سیستم وزن تا حد کمی تاثیر داره و باعث میشه درجه مغناطیس تا حدودی مشخص بشه که عملا مثل یک مگنومتر عمل میکنه.
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 4:13pm |
|
 |
hamze2000
استاد
|
مهندس جان تو قسمت فركانس محرمانه يه جا فركانس هاي كه دوستم لطف كرده از قبرس برام فرستاده رو قرار دادم.آيا ميشه از اونها هم استفاده بشه.من در مورد فركانس ها علم زيادي ندارم پس اگه لطف كنيد و ببينيد براي من يكم در مورد اين فركانس ها هم توضيح بديد.با تشكر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 4:22pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون حمزه جان. بله این فرکانسهایی که بین 20 تا 2000 هرتز هستن رو شما خودتون هم میتونین با ردیاب جدید تنظیم و تست کنین. هیچ مشکلی نداره. ولی بعنوان فرکانس ثابت چون هم محدودیت در تعداد وجود داره و هم با زیاد شدن فرکانسها عمل تعویض توسط اپراتور سخت و زمانگیر میشه طبیعتا نمیشه هر فرکانسی که وجود داره ما بطور ثابت داخل دستگاه بذاریم! اولویت با فرکانسهایی هست که بهتر جواب دادن و کاراییشون در تستهای زیاد ثابت شده. مابقی رو خودتون میتونین در مود فرکانس آزاد با دقت و سریع تنظیم کنین و ببینین چطور جواب میده. خوشبختانه از نظر فرکانس دست شما کاملا باز هست. فرکانسهایی که در ردیابی استفاده میشن کاملا تجربی بدست میان! مثلا برای طلا خیلی فرکانس وجود داره ولی شما هیچ رابطه خاصی بین این اعداد فرکانسی پیدا نمیکنین! 
|
چهارشنبه 13 شهریور1392 - 4:40pm |
|
 |
|