انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 3:11pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
منم با نظرتون موافقم چون خیلیا بودن که ردیابو گرفتن و دیگه هم اصلا سراغ انجمن نیومدن

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله دوستان بنده هم موافقم که باید یه فرقی بین بچه های فعال و غیر فعال باشه ... البته فعالیت قدیمی و جدید نداره و هستند کاربرانی که قدیمی هستن ولی دریغ از یک پست ...
بنده خودم الآن نزدیک به یک دوساله دارم با ردیاب آنتنی کار میکنم ولی باز وقتی به این انجمن اومدم با اینکه میتونستم ورژن 2 رو بگیرم ولی اول یکو گرفتم تا حد اقل یکی دو ماهی باهاش کار کنم و بعد بیام دو رو بگیرم ...
موفق و موید باشید.
یا حق.

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 12:15am
مدیر کل
مدیر کل

علی جان اتفاقا نظر بنده و آقا مجتبی دقیقا همین بوده که اولویت ارسال ردیاب جدید برای کسانی هست که ردیاب قبلی رو هم گرفته بودن! این هم به نفع اون کاربران هست که بهرحال ما رو همراهی کردن تا به اینجا برسیم و هم برای خود انجمن و ردیاب جدید و ما بهتر هست چرا که ما دیگه نباید همین اول کار با مشکل ابتدایی آنتن زنی کاربران جدید مواجه بشیم! در واقع سیستم اپراتوری اولیه و بخصوص آنتن زنی این ردیاب با قبلی تقریبا یکی هست و فقط خود دستگاه ردیاب تفاوت داره. پس کسی که با ردیاب FPL-22 کار کرده باشه و در حد همون دستگاه ازش جواب گرفته باشه تازه میتونه با FPL-35 هم درست کار کنه و تفاوت بین دو ردیاب رو هم واقعا حس بکنه!
از طرف دیگه با توجه به کارایی بسیار بالاتر این ردیاب جدید که عملا بنظر میاد شاید همه خطاهایی که تا الان در ردیابی دیده شده باهاش قابل حذف هست ؛ ارزش و طبیعتا قیمتش هم باید خیلی بیشتر از این باشه که در اینده نزدیک هم مشخص خواهد شد و نظر ما هم اینجوره که فعلا که کف قیمت در نظر گرفته شده این مساله به سود کاربران قدیمی باشه.

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 12:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
استاد حمید و استاد مجتبی عزیز
از شما خواهشی دارم که امیدوارم بررسی کنید
شما اگر قسمت کار با ردیاب 22 رو مشاهده کنید میبینید که شمار صفحات تاپیک از 200 گذشته و این به این علته که هرکسی اعم از اینکه ردیاب رو خریده باشه و یا نه و یا اصلا با ردیاب کار کرده باشه و یا نه میاد و پست میزنه و بعضا هم روشها و شیوه هایی عنوان میشه که مشکلساز میشه و باعث گمراهی خیلی از دوستان میشه و یا اینکه از سر دشمنی و یا حسادت مشکلاتی رو عنوان میکنه که بهیچوجه جنبه انتقادی نداشته و فقط به قصد تخریب و دلسرکردن دوستانه و تا اینجای کار هم بارها مشاهده شده
حالا خواهشی که از شما دارم اینه که در مورد ردیاب 35 دیگه تاپیک فقط مختص کاربرانی باشه که اون رو خریداری کردن و دارن باهاش کار میکنند یعنی دیگر اعضا و یا کاربران فقط بتونن مشاهده کنند و نتونن پست بزنند این امر از چندین جهت میتواند مفید باشد
1- اعتماد کاربران به شیوه های عنوان شده زیراکه میدانند که کاربری که مساله ای رو عنوان میکند خود از دارندگان ردیاب است
2- جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک و راحتی کاربران در مطالعه و استفاده از مطالب
3- جلوگیری از انتقادات بیهوده و از روی خصومت و غرض و نهایتا یاس و بی اعتمادی کاربران و دلسرشدن از ادامه فعالیت
شاید مواردی دیگر نیز باشد که بنده حضور ذهن نداشته باشم ولی خواهش میکنم نسبت به این مساله تامل بفرمایید که بسیار میتواند مفید باشد
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنده بعنون عضو کوچکی از مجموعه ی بزرگ فلزجو کاملا با این مساله موافقم و به نظر بنده هم لازم الاجراست.
خود بنده وقتی میخواستم از راهنمائیهای موجود در تاپیک مربوط به ورژن یک استفاده کنم خیلی سر در گم شده بودم و نمیدونستم واقعا باید کدوم روش رو کار کرد و چطور میشه جواب گرفت ...
پس این مساله رو بعنوان خواهش بنده نیز لحاظ کنید.
با تشکر فراوان.
یا حق.

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 1:23am
مدیر کل
مدیر کل

بله اتفاقا نظر شما دوستان به اعتقاد من هم درست هست و باید برای این قضیه فکری بکنیم! بخصوص که این ردیاب جدید FPL-35 نکات خاص و محرمانه ای هم داره و جوابدهیش هم برای ما ثابت شده هست و لزومی هم نداره یک سری نکات اولیه یا متفرقه ردیابی داخلش ذکر بشه. فکر میکنم اطلاعاتی که از طریق تاپیک اپراتوری FPL-22 ارائه شد برای کاربران جدید راهگشا باشه و هم در اپراتوری عمومی ردیابها تقریبا همه مسائل عنوان شدن و هم چیزهایی که پایه کار ردیاب قبلی و جدید هستن گفته شده.
در ردیاب FPL-35 هم ما نه با فلز حذف کننده کاری داریم و نه روش سرکه برای حذف خطا و نه روش آنتنهای خالی! هر چه که هست مختص همین ردیاب جدید خواهد بود و همه تکنیکهای حذف خطا و تشخیص درستی هدف هم توسط خود دستگاه و البته با مهارت اپراتور بر اساس آموزشهای خاص این ردیاب قابل دستیابی هست.
پس به امید خدا به محض اینکه ردیاب جدید شروع به ساخت بشه و قبل از اینکه به دست دوستان بخواد برسه بنده آموزشها رو شروع میکنم چون مطالب زیادی وجود داره که اول کار باید خودم توضیح بدم. تاپیک هم قفل خواهد بود و بعد از بنده هم آقا مجتبی تجربیات خودشون رو با این ردیاب که تا همین لحظه بسیار ارزشمند بوده ارائه میکنن و در نهایت که نکات ما تموم شد تاپیک رو باز میکنیم و بصورت اختصاصی در اختیار دوستانی که این ردیاب رو گرفتن قرار خواهد گرفت.

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بله اتفاقا نظر شما دوستان به اعتقاد من هم درست هست و باید برای این قضیه فکری بکنیم! بخصوص که این ردیاب جدید FPL-35 نکات خاص و محرمانه ای هم داره و جوابدهیش هم برای ما ثابت شده هست و لزومی هم نداره یک سری نکات اولیه یا متفرقه ردیابی داخلش ذکر بشه. فکر میکنم اطلاعاتی که از طریق تاپیک اپراتوری FPL-22 ارائه شد برای کاربران جدید راهگشا باشه و هم در اپراتوری عمومی ردیابها تقریبا همه مسائل عنوان شدن و هم چیزهایی که پایه کار ردیاب قبلی و جدید هستن گفته شده.
در ردیاب FPL-35 هم ما نه با فلز حذف کننده کاری داریم و نه روش سرکه برای حذف خطا و نه روش آنتنهای خالی! هر چه که هست مختص همین ردیاب جدید خواهد بود و همه تکنیکهای حذف خطا و تشخیص درستی هدف هم توسط خود دستگاه و البته با مهارت اپراتور بر اساس آموزشهای خاص این ردیاب قابل دستیابی هست.
پس به امید خدا به محض اینکه ردیاب جدید شروع به ساخت بشه و قبل از اینکه به دست دوستان بخواد برسه بنده آموزشها رو شروع میکنم چون مطالب زیادی وجود داره که اول کار باید خودم توضیح بدم. تاپیک هم قفل خواهد بود و بعد از بنده هم آقا مجتبی تجربیات خودشون رو با این ردیاب که تا همین لحظه بسیار ارزشمند بوده ارائه میکنن و در نهایت که نکات ما تموم شد تاپیک رو باز میکنیم و بصورت اختصاصی در اختیار دوستانی که این ردیاب رو گرفتن قرار خواهد گرفت.

استاد از شما سپاسگزاریم و امیدوارم با این اختراع جدید دست تمام سودجویان و کلاهبرداران این حرفه از سر تمامی افراد علاقه مند به گنج پژوهی و دفینه یابی کوتاه بشه و تمام دوستانی که تهیه میکنند به نتایج دلخواهشون برسند
سپاس و آرزوی توفیق برای تمام دوستان

پنج شنبه 13 شهریور1392 - 2:28am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
حمید نوشته است:

استاد از شما سپاسگزاریم و امیدوارم با این اختراع جدید دست تمام سودجویان و کلاهبرداران این حرفه از سر تمامی افراد علاقه مند به گنج پژوهی و دفینه یابی کوتاه بشه و تمام دوستانی که تهیه میکنند به نتایج دلخواهشون برسند
سپاس و آرزوی توفیق برای تمام دوستان

سلام
بنده هم کاملا موافقم
تمام سرمایه بنده رو این سودجویان کلاهبردار از بین بردند و امید بنده در بین این همه فروشنده و دستگاه به این ابتکار مهندسین عزیز انجمن هست
حقیقتش آموزش ردیابی با 22 رو که 200 صفحه شده دیگه شورشو درآوردند و کاملا گیج شدم
فقط تونستم از لابلای حرف و حدیثهای زیاد مطالب بدردبخوری رو بیرون بکشم و دیدم خودم تجربه شو بکنم بهتره و اتفاقا در اولین تجربه ردیابی من با دستگاه 22 با توجه به اینکه تا الان ردیاب دستم نگرفته بودم
تونستم طلا مس آهن زنگ زده و نزده نقره رو هم در سطح زمین هم در عمق که چالش کردند برام و هم در خونه که فلزات زیاده تونستم همه رو بخوبی بگیرم
و خیلی هم عملکردش عالی و رضایت بخشه.

دوستانی که با من کار میکنند در این کار ابتدا مخالف خرید این ردیاب بودند حقم هم داشتند چون تمام سرمایه م رو از دست داده بودم
ولی من اعتماد کردم و سفارش دادم مجتبی عزیز زحمت ارسالشو کشیدند و جالبه بهتون بگم الان دوستانم پشیمانند و میگند کاش زودتر سفارش میدادیم
و خوشحال از عملکرد این دستگاه.

حالا دوستان نظر شخصی بنده هست ردیاب 22 اینقد ازش راضی هستم دیگه 35 چی میتونه باشه.
صمیمانه و از ته دل دست مهندسین عزیز و مورد اعتماد رو میبوسم که اگه دستگاهشون در حد بسیار عالی نباشه همین که سواستفاده نمیکنند برای من یه دنیا ارزش داره.
ولی خداییش عالی کار میکنه و واقعا عاشق کار این ردیاب شده ام.
امیدوارم بتونم هرچه زودتر 35 رو هم سفارش بدم . چون هزینه ردیاب 22 رو همه ش قرض کردم.
@};- @};- @};-

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:39am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه.در مورد فروش ردياب جديد من نظر خاصي ندارم ولي با رمزدار كردن آموزش اون و همچنين رمزدار كردن قسمت فركانس محرمانه موافقم.دوستان عده اي از دوستاني كه با ردياب اولي بيشترين تمرين و كار رو داشتن كم كم دارن به نتيجه ميرسن و اين هم بخاطر تلاش و پشتكارشون هستش.بنظر من با وجود اين همه آموزش و كار با ردياب اولي كسي كه نتونه با ردياب اولي كار كنه بشدت با ردياب دومي هم مشكل خواهد داشت.از آقا حميد درخواست دارم با دوستاني كه ردياب اولي رو گرفتن و تو مباحث شركت نكردن برخورد بشه.با وجود ردياب جديد همه براي رسيدن به موفقيت و فركانس هاي اصلي نياز به همكاري داريم و اگه اين همكاري نباشه نمي توان سريع پيشرفت كرد.واقعا نمي دانم اين دسته از دوستان چه نوع تفكري دارن و يا از چي مي ترسن كه نميان و تو مباحث هم شركت نمي كنند.تو اين سايت من نديدم جاي اجبار براي كاري باشه ولي الان بايد بين كاربران فعال و دوستان بي خيال فرقي باشه و اين درخواست من از آقا حميد اينكه تا حدي با يه چشم به اين افراد و كاربرهاي فعال نگاه نشه.در مورد كاربرهاي جديد هم تا حدي بايد بهشون حق داده بشه بخاطر اينكه دير وارد مباحث شدن و تجربه اشون از كار با ردياب جديد كم هستش كمتر تو مباحث باشن و بيشتر وقتشون رو آموزش ها و تمرينات بزارن.براي همه آرزوي موفقيت مي كنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظربنده هم اگه رمزدار بشه بهتره شاید اونایی که تو بحثها شرکت
نمیکنن بخاطراین باشه که جنبه عمومی داره دوست ندارن یه سری چیزها رو همه بدونن

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 1:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 7 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure