ilanji نوشته است:
حمید نوشته است:
بله اتفاقا نظر شما دوستان به اعتقاد من هم درست هست و باید برای این قضیه فکری بکنیم! بخصوص که این ردیاب جدید FPL-35 نکات خاص و محرمانه ای هم داره و جوابدهیش هم برای ما ثابت شده هست و لزومی هم نداره یک سری نکات اولیه یا متفرقه ردیابی داخلش ذکر بشه. فکر میکنم اطلاعاتی که از طریق تاپیک اپراتوری FPL-22 ارائه شد برای کاربران جدید راهگشا باشه و هم در اپراتوری عمومی ردیابها تقریبا همه مسائل عنوان شدن و هم چیزهایی که پایه کار ردیاب قبلی و جدید هستن گفته شده.
در ردیاب FPL-35 هم ما نه با فلز حذف کننده کاری داریم و نه روش سرکه برای حذف خطا و نه روش آنتنهای خالی! هر چه که هست مختص همین ردیاب جدید خواهد بود و همه تکنیکهای حذف خطا و تشخیص درستی هدف هم توسط خود دستگاه و البته با مهارت اپراتور بر اساس آموزشهای خاص این ردیاب قابل دستیابی هست.
پس به امید خدا به محض اینکه ردیاب جدید شروع به ساخت بشه و قبل از اینکه به دست دوستان بخواد برسه بنده آموزشها رو شروع میکنم چون مطالب زیادی وجود داره که اول کار باید خودم توضیح بدم. تاپیک هم قفل خواهد بود و بعد از بنده هم آقا مجتبی تجربیات خودشون رو با این ردیاب که تا همین لحظه بسیار ارزشمند بوده ارائه میکنن و در نهایت که نکات ما تموم شد تاپیک رو باز میکنیم و بصورت اختصاصی در اختیار دوستانی که این ردیاب رو گرفتن قرار خواهد گرفت.
استاد از شما سپاسگزاریم و امیدوارم با این اختراع جدید دست تمام سودجویان و کلاهبرداران این حرفه از سر تمامی افراد علاقه مند به گنج پژوهی و دفینه یابی کوتاه بشه و تمام دوستانی که تهیه میکنند به نتایج دلخواهشون برسند
سپاس و آرزوی توفیق برای تمام دوستان
سلام
بنده هم کاملا موافقم
تمام سرمایه بنده رو این سودجویان کلاهبردار از بین بردند و امید بنده در بین این همه فروشنده و دستگاه به این ابتکار مهندسین عزیز انجمن هست
حقیقتش آموزش ردیابی با 22 رو که 200 صفحه شده دیگه شورشو درآوردند و کاملا گیج شدم
فقط تونستم از لابلای حرف و حدیثهای زیاد مطالب بدردبخوری رو بیرون بکشم و دیدم خودم تجربه شو بکنم بهتره و اتفاقا در اولین تجربه ردیابی من با دستگاه 22 با توجه به اینکه تا الان ردیاب دستم نگرفته بودم
تونستم طلا مس آهن زنگ زده و نزده نقره رو هم در سطح زمین هم در عمق که چالش کردند برام و هم در خونه که فلزات زیاده تونستم همه رو بخوبی بگیرم
و خیلی هم عملکردش عالی و رضایت بخشه.
دوستانی که با من کار میکنند در این کار ابتدا مخالف خرید این ردیاب بودند حقم هم داشتند چون تمام سرمایه م رو از دست داده بودم
ولی من اعتماد کردم و سفارش دادم مجتبی عزیز زحمت ارسالشو کشیدند و جالبه بهتون بگم الان دوستانم پشیمانند و میگند کاش زودتر سفارش میدادیم
و خوشحال از عملکرد این دستگاه.
حالا دوستان نظر شخصی بنده هست ردیاب 22 اینقد ازش راضی هستم دیگه 35 چی میتونه باشه.
صمیمانه و از ته دل دست مهندسین عزیز و مورد اعتماد رو میبوسم که اگه دستگاهشون در حد بسیار عالی نباشه همین که سواستفاده نمیکنند برای من یه دنیا ارزش داره.
ولی خداییش عالی کار میکنه و واقعا عاشق کار این ردیاب شده ام.
امیدوارم بتونم هرچه زودتر 35 رو هم سفارش بدم . چون هزینه ردیاب 22 رو همه ش قرض کردم.