انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 12:12pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادان به نظرم شمارديابوسري اول بدين به10تاياهرعددي ازبچه هاي فعال كه با22كاركردن بهتره تابه همه بدين كه 22روحتي نداشتند وتازه اوله راها.اوناهم تازه عضون بيان 22بخرندازبچه هاي قديمي وبعد35وپله پله گاماس گاماس .اينجوري بهتره به نظره بچه هاوخودم.

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اشتباه تايپي شدمنظورم سري 2بودش به بچه هايه فعال وپايه كه دارن زحمت ميكشن وبه غيره فعال هاوجديدهام 22هاروبديم كه سطحه هم بالاميره زود.

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 3:46pm

ali7777 نوشته است:
اشتباه تايپي شدمنظورم سري 2بودش به بچه هايه فعال وپايه كه دارن زحمت ميكشن وبه غيره فعال هاوجديدهام 22هاروبديم كه سطحه هم بالاميره زود.

دوست عزیز صلاح خویش خوسروان دانند عزیزم نمیشه به افراد چیزیو تحمیل کرد که اینو بگیر یا اینو نگیر ........... دوستان اگر تشخیص دادن که به چه کسانی ردیاب و بفروشن و اگر فرضا هر 2 ردیاب هم موجود بود اونوقت باید به درخواست مشتری عمل بشه یه این میگن قانون مشتری مداری (-:
2. بیایم به جای اینکه از هدفمون یعنی موفقیت بچه ها دور بشیم و به فکر این باشیم که کی چی کار کنه کی نکنه کی تازه به جمع اضافه شد کی فعال کی کم کار .......... به فکر این باشیم از اطلاعات-تجربیات هم دیگه استفاده کنیم و هم دیگرو به موفقیت برسونیم مرسی از تمام دوستان.

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام وخسته نباشی خدمت اقا مجتبی واقا حمیدودوستان.لطفا یک پیشنهاد با احتمال درگیر شدن امریکا با سوریه و بوجود امدن یک سری تحولات اقتصادی در منطقه لطفا اقدام به خرید قطعات الکترونیکی به میزان زیاد برای سیستم35 بنمایید.باتشکر فراوان.

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:17pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

behn@@m نوشته است:
ali7777 نوشته است:

دوست عزیز صلاح خویش خوسروان دانند عزیزم نمیشه به افراد چیزیو تحمیل کرد که اینو بگیر یا اینو نگیر ........... دوستان اگر تشخیص دادن که به چه کسانی ردیاب و بفروشن و اگر فرضا هر 2 ردیاب هم موجود بود اونوقت باید به درخواست مشتری عمل بشه یه این میگن قانون مشتری مداری (-:
2. بیایم به جای اینکه از هدفمون یعنی موفقیت بچه ها دور بشیم و به فکر این باشیم که کی چی کار کنه کی نکنه کی تازه به جمع اضافه شد کی فعال کی کم کار .......... به فکر این باشیم از اطلاعات-تجربیات هم دیگه استفاده کنیم و هم دیگرو به موفقیت برسونیم مرسی از تمام دوستان.

دوست خوبم تصميم نهاي رو مهندس حميد و مجتبي خواهند گرفت و من فكر مي كنم ايشالله هر كي خواست بهش هم ميدن فقط يكم شايد دير به دست دوستان جديد برسه.متاسفانه90درصد از دوستاني كه ردياب رو گرفتن رفتن و حتي يه پست هم ندادن.منظور آقا علي هم اونا بود كه من خودم با آقا علي موافق هستم ولي بهتر صبر كنيم تا خوده آقا حميد بياد و تصميم بگيره

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ببين دوسته من تجربه اين انجمن اينونشون داده كه اينجوري بهتره بعدم خيلي ازدوستان فقط ميان سركشي كنندووسيله روميگيرندوميراپيه امون خدا.اگه 35درست شدحاصله تجربياته اعضايه فعاله كه خطاهاشوگفتندوبهترشده واومدن وقت گذاشتن وخودشونوسختيه همه جوره دادن.پس بهتره دوستانه تازه كاربيان تجربه بذارندويادبيگيراوبعدبيان توگود.اين چندجهته بهتره هم همنيتي هم ازنظرزماني هم اولويتي و.... [-X .

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:25pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
ببين دوسته من تجربه اين انجمن اينونشون داده كه اينجوري بهتره بعدم خيلي ازدوستان فقط ميان سركشي كنندووسيله روميگيرندوميراپيه امون خدا.اگه 35درست شدحاصله تجربياته اعضايه فعاله كه خطاهاشوگفتندوبهترشده واومدن وقت گذاشتن وخودشونوسختيه همه جوره دادن.پس بهتره دوستانه تازه كاربيان تجربه بذارندويادبيگيراوبعدبيان توگود.اين چندجهته بهتره هم همنيتي هم ازنظرزماني هم اولويتي و.... [-X .

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:35pm

دوستان یه مطلب دیگه هم میخواستم به عزیزان عضو شده به عنوان یک دوست عنوان کنم
در بعضی از مطالب این انجمن گله شده از سختگیری فروش ردیاب ولی دوستای خوبم اگر فقط چند دقیقه خودتون رو جای دوستان بزارید مطمئنا اگر بیشتر احتیاط نکنید کمتر هم نمیکنید ولی متاسفانه بعضی از دوستان فقط از جانب خودشون به موضوع نگاه میکنن و موضوع رو خیلی ساده میبینن والاه من میخوام سفارش بدم بگیرم دلهره دارم چه برسه به این که دوستان عرضه کننده هستند
همینجا از دوستان عزیز جناب مجتبی و حمید جان درخواست دارم که خیلی خیلی مراقب باشند و حواسشون به مسائل امنیتی باشه ..... موفق باشید

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 5:50pm
مدیر کل
مدیر کل

بعضی از دوستان خبر داشتند که بنده به مدت دو روز رفتم تهران برای خرید قطعات این ردیاب جدید اتفاقا اقا بهرام که کاربر این انجمن هم هستند هماهنگ شد و جا داره از ایشون کمال تشکر و قدردانی شود بنده خدا دو روز بیکار شدند و با موتوری که داشت و کل بازار تهران رو بلد بودند و همه هم ایشون رو میشناختند خیلی کمک کردند و شرمنده ایشون شدیم شب هم بنده و همکارم تو مغازه ایشون خوابیدیم و اون مغازه شده بود واسمون مقر :D و منو اقا بهرام با موتور میرفتیم خرید میکردیم و برمیگشتیم مغازه ایشون قطعات و انتنها رو میذاشتیم از کل ساعات استفاده بهینه شد و تلاش کردم از بهترین نوع قطعه استفاده بشه و با کیفیت بالا ایشاالله بزودی عکس دستگاه رو هم تو همین قسمت قرار میدم .
بولا 14 میلون تو کارت من بود 12 میلیون رو خرج کردم مونده دو میلیون که برای جعبه و شارژر کنار گذاشتم خداوکیلی همین 14 میلیون از فروش دستگاه اول بود که جمع کرده بودم اینجا خرج شد قیمت قطعات هم خیلی بالا رفت فقط تراشکار 370 هزار گرفت حالا فکرشو بکنین چهار میلیون و هشت صد فقط باطری شد 800 هزار فقط انتن تلسکوپی شد همین دو تا انتن که به جعبه وصل میشه از نوع خیلی مرغوب و محکم گرفتم از این انتن بهتر دیگه نبود تمام جا رو گشتیم فقط دو سانت از جعبه میزنه بیرون اگر کوچکتر میگرفتم چینی بود و خالص نبود خیلی بزرگ هم نمیشد انتخاب کرد و اون انتنهایی که میگفتین خم بشه جنسش بدرد نمیخورد . یک میلیون و چهارصد فقط ال سی دی شد , حالا انتن برنجیها و مسی که داخلش هست و تشتک و اینچیزها و قطعات داخل جعبه بماند .برای بند آویزگردن هم فکری واسش کردم از بند پهن استفاده کردم شبیه بعضی از کیفها هست قفل میشه و دورگردن لاستیک داره تا فشار نیاد به گردن کلا شبیه شرکتیها شده :D که میشه راحت کوچیک و بزرگش کرد و اصلا از فلز اهن تو این دستگاه استفاده نشده یه اهنربا قوی هم همراهم بود و همه قطعات رو تست میکردم .
ضمنا دستگاههای هم خریدم برای سرعت بخشیدن ساخت این ردیاب تا دوسه روز دیگه هم تستهایی انجام میدم و همزمان ساخت انتنها و مونتاژ دستگاه از یک شنبه شروع میشه و ایشاالله تا دو هفته دیگه شروع میکنم به ارسال این دستگاهها سعی میکنم یک دفعه کلی بفرستم اول برای کسانیکه ثبت نام کردند و مبلغ رو هم واریز کردند مخصوصا کاربران قدیمی ما که خیلی زحمت کشیدن و ما رو همراهی کردند .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 7:23pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مجتبي جان حاجي خسته نباشي.دمت گرم.جا داره صميمانه ازت و اين دوستان كه اونجا كمكت كردن تشكر كنم. :-BD :-BD :-BD

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 7:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 10 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure