انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 12:25pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خسته نباشي اقامجتبي.خوب حالاكه به همه قراره ازدم داده بشه خوب ماايندفعه عقب ميشينيم ببينيم دوستان رو35چه ميكنندكه زودترگرفتاوبچه هايه تازه عضوشده بينيم اوناميان وكاربكنندوفقط تماشاچيه محظ نباشندكه ايشالااينطوره ومانظاره گريم توسري اول .

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 9:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
كاش ميشد يه فكر اساسي واسه تاثير تفكر رو انتنا بشه چون خيلي اثر ميذاره و يه نقطه ضعف محسوب ميشه .همانطور كه حذف ذرات توسط ترازو صورت ميگيره اگر مهنس حميد يه تنظيم حذف تاثير تفكرات هم تعبيه ميكرد حال ميداد. :D

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا مجتبی دست مریزاد داداش واقعا خسته نباشین به امید موفقیتتون در تمام مراحل زندگی

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان خدمت آقا علی و حمزه سلام ویژه دارم ممنونم که تجربیات در اختیار دوستان میگذارند ولی دوستان اینجوری نیست که شما فکر میکنید ما دستگاه رو گرفتیم و رفتیم پی کارمون باید خیلی از مشکلات در نظر گرفت به عنوان مثال من خودم تا یکی دو ماه دیگه نمیتونم جایی برم چون منطقه شلوغه و از طرف دیگه ام من تجربه ای که دارم با این ردیاب همونایی هستند که دوستان تو اوایل تایپینگ قرمایش کردند لزومی ندیدم بیام حرفای تکراری رو بازگو کنم بعدم دوستان دیگه ام اگه توجه کنید بیشترشون تجربه هاشون گفتند پس خواهشی که دارم زود قضاوت نکنید درباره دوستان و یه مطلب دیگه ام مه هست دوستان تو این کار نباید عجله کرد همه جوانب باید در نظر گرفت که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد اگر هم توی بحثها نیستیم منتظریم سری دوم آماده بشه در آخر هم از آقا مجتبی و حمید خان قدر دانی میکنم به خاطر زحماتی که میکشند از خداوند منان برای این دو عزیز آروزی موفقیت دارم

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:41pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

sahand نوشته است:
كاش ميشد يه فكر اساسي واسه تاثير تفكر رو انتنا بشه چون خيلي اثر ميذاره و يه نقطه ضعف محسوب ميشه .همانطور كه حذف ذرات توسط ترازو صورت ميگيره اگر مهنس حميد يه تنظيم حذف تاثير تفكرات هم تعبيه ميكرد حال ميداد. :D

فکر اساسی انجام شده دوست من :D

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

پنج شنبه 14 شهریور1392 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام اگه میشه پیام خصوصی من را هم فعال کنید تا بتونم برای سفارش پیام بدم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 14 شهریور1392 - 12:07am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
sahand نوشته است:

فکر اساسی انجام شده دوست من :D

دوستان راستش نمیدونم این تاثیر ذهن از کجا اومده و وارد کار ردیابی شده
اگه نظر منو بخواید این تاثیر ذهن یه چیزی تو مایه های طلسم و این حرفاست که بسیار بی اعتبار و باطل است.
برای گفته خودم دلیلم این است که بنده یه جایی روداشتم همراه با علایم و دوستان عزیز زحمت تفسیر علایم رو کشیدند
رفتم ردیاب بزنم باتوجه به تفسیر دوستان مکانهای که احتمال داشت باری اونجا باشه بنده عمدی و غیر عمدی ذهنم رو به اون مکانها معطوف کرده بودم
ولی ردیاب اصلا به اون مکان توجهی نداشت و از تمام جهات که امتحان کردم یه نقطه دیگری رو نشون میداد.
حتی رفتم روی اون جایی که فکر میکردم بار اونجاست ولی باز ردیاب منو برد رو همون نقطه که قبلا قیچی کرده بود.

نمیدونم شاید این مورد هم وجود داشته باشه ولی بنده اصلا بهش اعتقادی ندارم. :-w

جمعه 14 شهریور1392 - 1:15am
مدیر کل
مدیر کل

حرکت آنتنها در ردیاب FPL-35 کمی قوی تر و مشخص تر هست و از این لحاظ امیدوارم تاثیر ذهنیت در ردیابی رو بتونه کمتر بکنه! :D ضمن اینکه چون باید هم هدف وزن مشخصی به شما اعلام بکنه و هم حتما درجه فاین فرکانس در محدوده خاصی فقط به هدف جوابگو باشه ؛ نه تنها خطاهای ذرات و تشابه فرکانس حذف میشن بلکه خطای ذهنیت هم باید حذف بشه!

جمعه 14 شهریور1392 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
بعضی از دوستان خبر داشتند که بنده به مدت دو روز رفتم تهران برای خرید قطعات این ردیاب جدید اتفاقا اقا بهرام که کاربر این انجمن هم هستند هماهنگ شد و جا داره از ایشون کمال تشکر و قدردانی شود بنده خدا دو روز بیکار شدند و با موتوری که داشت و کل بازار تهران رو بلد بودند و همه هم ایشون رو میشناختند خیلی کمک کردند و شرمنده ایشون شدیم شب هم بنده و همکارم تو مغازه ایشون خوابیدیم و اون مغازه شده بود واسمون مقر :D و منو اقا بهرام با موتور میرفتیم خرید میکردیم و برمیگشتیم مغازه ایشون قطعات و انتنها رو میذاشتیم از کل ساعات استفاده بهینه شد و تلاش کردم از بهترین نوع قطعه استفاده بشه و با کیفیت بالا ایشاالله بزودی عکس دستگاه رو هم تو همین قسمت قرار میدم .
بولا 14 میلون تو کارت من بود 12 میلیون رو خرج کردم مونده دو میلیون که برای جعبه و شارژر کنار گذاشتم خداوکیلی همین 14 میلیون از فروش دستگاه اول بود که جمع کرده بودم اینجا خرج شد قیمت قطعات هم خیلی بالا رفت فقط تراشکار 370 هزار گرفت حالا فکرشو بکنین چهار میلیون و هشت صد فقط باطری شد 800 هزار فقط انتن تلسکوپی شد همین دو تا انتن که به جعبه وصل میشه از نوع خیلی مرغوب و محکم گرفتم از این انتن بهتر دیگه نبود تمام جا رو گشتیم فقط دو سانت از جعبه میزنه بیرون اگر کوچکتر میگرفتم چینی بود و خالص نبود خیلی بزرگ هم نمیشد انتخاب کرد و اون انتنهایی که میگفتین خم بشه جنسش بدرد نمیخورد . یک میلیون و چهارصد فقط ال سی دی شد , حالا انتن برنجیها و مسی که داخلش هست و تشتک و اینچیزها و قطعات داخل جعبه بماند .برای بند آویزگردن هم فکری واسش کردم از بند پهن استفاده کردم شبیه بعضی از کیفها هست قفل میشه و دورگردن لاستیک داره تا فشار نیاد به گردن کلا شبیه شرکتیها شده :D که میشه راحت کوچیک و بزرگش کرد و اصلا از فلز اهن تو این دستگاه استفاده نشده یه اهنربا قوی هم همراهم بود و همه قطعات رو تست میکردم .
ضمنا دستگاههای هم خریدم برای سرعت بخشیدن ساخت این ردیاب تا دوسه روز دیگه هم تستهایی انجام میدم و همزمان ساخت انتنها و مونتاژ دستگاه از یک شنبه شروع میشه و ایشاالله تا دو هفته دیگه شروع میکنم به ارسال این دستگاهها سعی میکنم یک دفعه کلی بفرستم اول برای کسانیکه ثبت نام کردند و مبلغ رو هم واریز کردند مخصوصا کاربران قدیمی ما که خیلی زحمت کشیدن و ما رو همراهی کردند .

استاد مجتبی عزیز
من از طرف خودم و تمام دوستان صمیمانه قدردانی میکنم و بهتون خسته نباشید میگم
از اینکه میبینیم شما اینقدر در انتخاب قطعات وسواس بخرج میدید و سعی میکنید بهترینها رو بگیرید واقعا احساس خوبی داریم و امیدواریم ما هم روزی با موفقیت در کارمون البته با کمک ردیاب پاسخگوی زحمات شما باشیم و خوب میدونم که با موفقیت هر کدام از اعضای انجمن نه تنها خستگی از تن زحمت کشان سایت خصوصا شما و استاد حمید در میره بلکه مایه مسرت و خشنودی تمام اعضای انحمن نیز خواهد بود زیرا که این امر به معنی موفقیت تمام ما خواهد بود
در هر صورت امیوارم دوستانی همچون شما و استاد حمید سالهای سال در این سرزمین زنده باشید و افرادی مانند بنده نیز از الطاف بیمنت شما بهره مند گردیم
به امید روزی که با تلاشهای شما دیگر هیچ ایرانی نیازمندی نداشته باشیم
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

شنبه 16 شهریور1392 - 5:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
صدالبته که جای درستی باشه انتنابا ذهنیت کاری ندارن چون بنده جایی رو زدم که تا یه ماه دیگه نتیجه مثبتشو خواهم گفت ونیز دوتاچاه که در زلزله گم شده بودند زیر خاک مونده بودند رو راحت پیدا کردم با وجودچاله چوله های فراوان.

شنبه 16 شهریور1392 - 9:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Omar +÷<[ و 10 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure