انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 12:41pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

reza4200 نوشته است:
سلام دوستان خدمت آقا علی و حمزه سلام ویژه دارم ممنونم که تجربیات در اختیار دوستان میگذارند ولی دوستان اینجوری نیست که شما فکر میکنید ما دستگاه رو گرفتیم و رفتیم پی کارمون باید خیلی از مشکلات در نظر گرفت به عنوان مثال من خودم تا یکی دو ماه دیگه نمیتونم جایی برم چون منطقه شلوغه و از طرف دیگه ام من تجربه ای که دارم با این ردیاب همونایی هستند که دوستان تو اوایل تایپینگ قرمایش کردند لزومی ندیدم بیام حرفای تکراری رو بازگو کنم بعدم دوستان دیگه ام اگه توجه کنید بیشترشون تجربه هاشون گفتند پس خواهشی که دارم زود قضاوت نکنید درباره دوستان و یه مطلب دیگه ام مه هست دوستان تو این کار نباید عجله کرد همه جوانب باید در نظر گرفت که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد اگر هم توی بحثها نیستیم منتظریم سری دوم آماده بشه در آخر هم از آقا مجتبی و حمید خان قدر دانی میکنم به خاطر زحماتی که میکشند از خداوند منان برای این دو عزیز آروزی موفقیت دارم

با سلام.رضا جان مثل ما مثل كساي هست كه جمع شدن براي ساخت يه قايق.هر چه قدر تعداد زياد كار سريعتر و بهتر انجام خواهد شد و هر چقدر تعداد كم كندتر پيش خواهيم رفت.قبلا هم گفتم تو اين سايت اجباري من نديدم.فعلا كه به غير از چند نفر اعضاي ديگه يا تماشاچي هستن و يا سكوت كردن كه تصميم با خودشون هستش.حالا بنظر شما ما هم مثل شما بشينيم و هيچي كاري نكنيم؟آيا بنظر شما مي تونيم پيشرفت كنيم يا نه؟روزي پادشاه يونان به كوروش گفت ما براي شرف خود مي جنگيم و شما براي ثروت..كوروش گفت هر كس براي نداشته هايش مي جنگت و ما امروز داريم براي چيزي كه نداريم مي جنگيم و مطمئن باش با دست روي دست گذاشتن چيزي حل نميشه.من امروز ادعا مي كنم كه بخاطر تمرينات زياد تا حد زيادي مي تونم هر چيزي رو از دل خاك بيرون بيارم و اين بخاطر تمرين و تجربيات ارزشمند دوستان ديگه بوده.باز هم براي شما و همه دوستان آرزوي موفقيت مي كنم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 16 شهریور1392 - 9:34am
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام و خسته نباشی خدمت اقا مجتبی واقاحمید ودوستان عزیز.دوستان هیچ وقت قضاوت یکطرفه نکنیددرمورد دوستان قدیمی که ردیاب22گرفته اند چون بعضی به اینترنت دست رسی ندارند وبعضی هم مشکلات خاصی دارندو......ومن 40پست تا حا لا زدم ودوست ندارم پست تکراری بزنم ومنطقه ما از نظر برداشت کشاورزی تا حا لا شلوغ بوده وتا چند روز اینده تقریبا خلوت میشود .باارزوی فراوان وموفقیت برای مدیران سایت ودوستان خوبم.

شنبه 16 شهریور1392 - 12:04pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali2000 نوشته است:
باسلام و خسته نباشی خدمت اقا مجتبی واقاحمید ودوستان عزیز.دوستان هیچ وقت قضاوت یکطرفه نکنیددرمورد دوستان قدیمی که ردیاب22گرفته اند چون بعضی به اینترنت دست رسی ندارند وبعضی هم مشکلات خاصی دارندو......ومن 40پست تا حا لا زدم ودوست ندارم پست تکراری بزنم ومنطقه ما از نظر برداشت کشاورزی تا حا لا شلوغ بوده وتا چند روز اینده تقریبا خلوت میشود .باارزوی فراوان وموفقیت برای مدیران سایت ودوستان خوبم.

علي2000 جان ما هيچ وقت قضاوت نكرديم بلكه اعتراض كرديم.اعتراضي كه بنظر من به حق هستش.بعضي از دوستان از جان مايه ميزارن و ميرن و ميان تجربياتشون رو ميزارن تا ديگران هم استفاده كنند.من نميگم بياييد و حرفاي تكراري بزنيد بلكه بياييم از هم ديگه ياد بگيريم.من تو صد صفحه فقط و فقط يه نكته كوچيك ياد بگيرم برام خيلي با ارزش هستش.باز هم تصميم گيري با خودتونه.در مورد مشكلات هم حق با شماست و همه ي ما مشكل داريم و مطمئن باش اوني برنده ميشه كه بيشتر تلاش كنه.موفق باشي

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 16 شهریور1392 - 2:24pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
ali2000 نوشته است:

علي2000 جان ما هيچ وقت قضاوت نكرديم بلكه اعتراض كرديم.اعتراضي كه بنظر من به حق هستش.بعضي از دوستان از جان مايه ميزارن و ميرن و ميان تجربياتشون رو ميزارن تا ديگران هم استفاده كنند.من نميگم بياييد و حرفاي تكراري بزنيد بلكه بياييم از هم ديگه ياد بگيريم.من تو صد صفحه فقط و فقط يه نكته كوچيك ياد بگيرم برام خيلي با ارزش هستش.باز هم تصميم گيري با خودتونه.در مورد مشكلات هم حق با شماست و همه ي ما مشكل داريم و مطمئن باش اوني برنده ميشه كه بيشتر تلاش كنه.موفق باشي

کاملا موافقم حمزه جان
منم بزودی نتایجی رو در سایت قرار خواهم داد @};-

شنبه 16 شهریور1392 - 2:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستي اقامجتبي ميتونيم اون عزيزاني كه 35ميخان اول بيان 22روبخرندوازاون كاربري كه ماله اونوميخرنداون كاربره فرونده پيام خصوصي بده كه فلاني 22خريده كه 35هم بتونه بخره خوبه ه ه ه ه ه ه ههه ه ديگه

شنبه 16 شهریور1392 - 5:20pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان در مورد اسم دستگاه که در حالت عادی باید نوشته بشه بالاخره چکار کنیم؟! تا الان که تصویب شد بنویسیم آب یاب! :D ولی بعضی دوستان هم پیشنهاد دادن چیزی در ارتباط با هواپیمای کنترلی نوشته بشه! :D حالا دقیقا چی بنویسه بنظر شما بهتره؟ اگر در ارتباط با هواپیمای رادیو کنترل باشه نمیگن پس این چرا آنتنهاش سمت زمینه؟! =))

شنبه 16 شهریور1392 - 7:52pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان در مورد اسم دستگاه که در حالت عادی باید نوشته بشه بالاخره چکار کنیم؟! تا الان که تصویب شد بنویسیم آب یاب! :D ولی بعضی دوستان هم پیشنهاد دادن چیزی در ارتباط با هواپیمای کنترلی نوشته بشه! :D حالا دقیقا چی بنویسه بنظر شما بهتره؟ اگر در ارتباط با هواپیمای رادیو کنترل باشه نمیگن پس این چرا آنتنهاش سمت زمینه؟! =))

به نظر من جندان فرقی نداره آب یاب بنویسید یا فلزیاب یا ردیاب
چون در هر صورت داری کاری غیر عادی انجام میدی. مثلا تو کوه و بیابون بری کسی بهت گیر بده چیکار میکنی بگی دارم آب یابی میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-X
در مورد هواپیما هم همینطور این مشکل وجود داره.
این زمونه به این چیزا خیلی زود شک میکنند.

نظری که بنده دارم شایدم این مشکل رو داشته باشه ولی بهر حال میگم شاید نطرتون مثبت بود.

بنظرم اسمشو یه نوع رادیو بزارید نوعشو نمیدونم رادیویی که مثلا یکی طبق مرام خودش درست کرده.

شنبه 16 شهریور1392 - 8:30pm

به نظر بنده همان اسم آب یاب بهتر است . قابلیت مانور بیشتری برای توجیه طرف مقابل دارد .

شنبه 16 شهریور1392 - 9:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

reza نوشته است:
به نظر بنده همان اسم آب یاب بهتر است . قابلیت مانور بیشتری برای توجیه طرف مقابل دارد .

مثلا نصف شب تو كوه و بيابون چه مانوري ميشه داد ؟ :-?

شنبه 16 شهریور1392 - 10:16pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

az56 نوشته است:
reza نوشته است:

مثلا نصف شب تو كوه و بيابون چه مانوري ميشه داد ؟ :-?

az56 جان یه کم رعایت حال مارو بکن از خنده مردم. :))
نظرت در مورد رادیو چیه؟

شنبه 16 شهریور1392 - 10:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Omar +÷<[ و 9 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure