نویسنده |
پیغام |
az56
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان استاتيد لطفا در مورد اين عكسها نظر دهيد همه مربوط به يك غار وسط كوه در ارتفاع توي شيب تقريبا عمودي هست كنار رودخانه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 10:18pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سومر نوشته است: parsi نوشته است: سلام پاسخ جناب سومر دوست عزیز این سازه ای که شما ذکر فرمودید و عکسش رو گذاشتید علامت بسیار زیبای یک فیل میباشد که مهمترین و محتمل ترین مکان بار درون خود خرطوم و زیر خرطوم میباشد که یک سازه ساروجی میباشد اقای پارسی جدا از همه چیز تخصص و صداقت شما قابل تحسینه.لذتی که از زیبایی کارتون بردم مثل این بود که انگار به خود دفینه رسیدم . خدایی اگه تو این کار در سایه شما و دوستان به جایی برسم شما رو ازیاد نمیبرم چون شما و امثال شما که در این انجمن حضور دارن گنج واقعی اند . باز ممنون از صداقت شما سلام خواهش میکنم انشالله در سایه عنایات خاصه امیرالمومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام ما که عددی نیستیم دوست من
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 10:31pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
mehdi16184 نوشته است: سلام این پلمپ یا نه ؟ اقا مهدی پلم نیست...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 10:35pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
سلام این تندیس خوک یا گراز هستش لطفا کمکم کنید
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 11:15pm |
|
|
yoldash
کاربر فعال
|
سلام یه عکسی رو که قبلا توی یه قسمت نامربوط آپلود کرده بودم (باعرض پوزش)اینجا قرار میدم .لطفادوستان راهنمایی کنند این علائم رو یک سنگ ایستاده 2متری قرار داره
|
سه شنبه 18 شهریور1392 - 1:11am |
|
|
parsa333
|
parsi نوشته است: سلام پارسا جان حرف علی اقا این هست که اینا هرچند بعضی هاشون هم کار دست هستن ولی موردی خاصی رو شما نمیتونید پیدا کنید و کاملا صحیح میباشد پارسا جان دنبال علائم دندونگیر باشید با تشکر سلام parsi عزیز و تشکر لطفا راجع به این مورد هم نظرتو بگو . دهانه حدود 40 در 40 و داخلش هم حدود 10 متر مربع ست
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 9:53am |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
parsi نوشته است: سومر نوشته است: parsi نوشته است: سلام پاسخ جناب سومر دوست عزیز این سازه ای که شما ذکر فرمودید و عکسش رو گذاشتید علامت بسیار زیبای یک فیل میباشد که مهمترین و محتمل ترین مکان بار درون خود خرطوم و زیر خرطوم میباشد که یک سازه ساروجی میباشد اقای پارسی جدا از همه چیز تخصص و صداقت شما قابل تحسینه.لذتی که از زیبایی کارتون بردم مثل این بود که انگار به خود دفینه رسیدم . خدایی اگه تو این کار در سایه شما و دوستان به جایی برسم شما رو ازیاد نمیبرم چون شما و امثال شما که در این انجمن حضور دارن گنج واقعی اند . باز ممنون از صداقت شما سلام خواهش میکنم انشالله در سایه عنایات خاصه امیرالمومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام ما که عددی نیستیم دوست من علی یارت پارسی جان . اگه ممکنه در مورد نحوه حفاری و و عمق دفینه و یا سایر موارد و جزئیات هم یه توضیحی بدین . ممنون از شما
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
سه شنبه 19 شهریور1392 - 11:14pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
az56 نوشته است: سلام خدمت دوستان استاتيد لطفا در مورد اين عكسها نظر دهيد همه مربوط به يك غار وسط كوه در ارتفاع توي شيب تقريبا عمودي هست كنار رودخانه عكسها ارزش نظر دادن ندارن ؟؟؟؟
|
چهارشنبه 20 شهریور1392 - 2:51pm |
|
|
masoud.21
|
سلام دوستان قبرهايي ك مثلتي هستند براي چه دوره اي هستند؟ بار دارن؟
GAR RAVAM HASTAM GAR NARAVAM NISTAM..
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 1:31pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
yoldash نوشته است: سلام یه عکسی رو که قبلا توی یه قسمت نامربوط آپلود کرده بودم (باعرض پوزش)اینجا قرار میدم .لطفادوستان راهنمایی کنند این علائم رو یک سنگ ایستاده 2متری قرار داره دوست عزیز چرا همین یدونه عکس رو گرفتید از بقیه نما ها هم میگرفتید، ابتدا باید خدمتون عرض کنم که اول باید قلعه رو تو منطقه پیدا کنید تا بقیه... عکس هایی از نماهای دیگه تهیه کنید تا بیشتر راهنماییتون کنم
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:05pm |
|
|
|