نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
az56 نوشته است: سلام خدمت دوستان استاتيد لطفا در مورد اين عكسها نظر دهيد همه مربوط به يك غار وسط كوه در ارتفاع توي شيب تقريبا عمودي هست كنار رودخانه دوست عزیز مکان شما اشاره به قبرستان و قبرهای گروهی داره، که به صورت تجربی قبور در جلوی غار بر روی تپه ای هستند، ولی برای اینکه بفهمید که بار دارند یا نه باید از دستگاه کمک بگیرید!
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:15pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
masoud.21 عزیز این گونه قبور مربوط به قبل اسلام هستند ولی نمیتوان روی بار داشتن آن نظری داد، ولی بیشتر بر روی بلندیها و قسمت شمال شرق و شرق دیده شده و اگر مثلث نوک آن رو به بالا بود قبر متعلق به مرد است و اگر بر عکس بود متعلق به زن است و...
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:21pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
parsa333 نوشته است: parsi نوشته است: سلام پارسا جان حرف علی اقا این هست که اینا هرچند بعضی هاشون هم کار دست هستن ولی موردی خاصی رو شما نمیتونید پیدا کنید و کاملا صحیح میباشد پارسا جان دنبال علائم دندونگیر باشید با تشکر سلام parsi عزیز و تشکر لطفا راجع به این مورد هم نظرتو بگو . دهانه حدود 40 در 40 و داخلش هم حدود 10 متر مربع ست بنطر بنده فکر نکنم باری داشته باشه، چون اگه اینطور بود باید پلم باشه با توضیحات کمی دادید نمیشه نظر قطعی داد ولی احتمالش خیلی زیاد هست که دخمه باشه و در روزگاران قدیم به تاراج رفته
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 5:37pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
سلام میشه در مورد این عکسها نظر بدید:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:04pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
با اجازه اساتید من فقط شکل دوم رو تفسیر میکنم اقا کمال این جدول به اسم سنگ dama معروفه والزاما به تنهایی نمیتوه نشونه دفینه باشه وباید درکنارش نشونه دیگه ای باشه که مال شما داره.سنگ dama نشونه یک راه پر پیچ وخم وتونل زیرزمینی هستش که نشونه زندگی زیر زمینی درچنین جاهایی هستش. البته اون مثلث کنارش میتونه نشون از مزار یه خانم باشه.
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:17pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
دستان نوشته است: az56 نوشته است: سلام خدمت دوستان استاتيد لطفا در مورد اين عكسها نظر دهيد همه مربوط به يك غار وسط كوه در ارتفاع توي شيب تقريبا عمودي هست كنار رودخانه دوست عزیز مکان شما اشاره به قبرستان و قبرهای گروهی داره، که به صورت تجربی قبور در جلوی غار بر روی تپه ای هستند، ولی برای اینکه بفهمید که بار دارند یا نه باید از دستگاه کمک بگیرید! ممنون كه جواب دادي يعني داخل غار رو نگرديم يا حفاري نكنيم ؟ چون جلو غار كه رودخونه هست !
|
پنج شنبه 21 شهریور1392 - 11:36pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
az56 نوشته است: دستان نوشته است: az56 نوشته است: سلام خدمت دوستان استاتيد لطفا در مورد اين عكسها نظر دهيد همه مربوط به يك غار وسط كوه در ارتفاع توي شيب تقريبا عمودي هست كنار رودخانه دوست عزیز مکان شما اشاره به قبرستان و قبرهای گروهی داره، که به صورت تجربی قبور در جلوی غار بر روی تپه ای هستند، ولی برای اینکه بفهمید که بار دارند یا نه باید از دستگاه کمک بگیرید! ممنون كه جواب دادي يعني داخل غار رو نگرديم يا حفاري نكنيم ؟ چون جلو غار كه رودخونه هست ! دوست عزیز اگه عکسهای بیشتری با فصله میگرفتید میتونستم خیلی بهتر کمکتون کنم، این رو هم خدمتون عرض کنم که کنده کاره های به این صورت نشانه قبر در روبه روی آنهاست که در نزدیکی اون قرار داره که باید بررسی بشه اما بشتر همون تپه قبرستان در همان نزدیکی رو بیابید
|
جمعه 21 شهریور1392 - 12:24am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
پاسخ سوال کمال:
کمال جان در تصویر زیر که جوغن قرار دارد در جهتی که مشخص کردم دنبال نشانه بعدی باشید و این رو توجه داشته باشید که نقوشی که در دایره مشخص کردم نقوشی نیستند که بشه بی تفاوت ازشون گذشت، لطفت با فاصله و زوایای مختلف عکس بگیرید و درباره سنگ dama همانطور که تهم عزیز فرمودند متعلق فردی بلند مرتبه هست که حکاکی جدول نشان دهنده سخت و دشوار بودن مسیر همینطور اشاره به تله های فیزیکی دارد و مثلثی که در کنار آن نیز وجود دارد به دالانی که به اتاق منتهی میشود اشاره میکند همینطور تونل را در زمین باید دنبالش بگردی و به طور حتم باید نشانه دیگری را هم بیابید که میتواند یه درخت قدیمی و یا سنگ مثلثی شکل باشد ولی ابتدا توجه داشته باش که پیدا کردن نشانه را در اولویت قرار بده! سعی کن از نماها با توضیحات بیشتر ذکر کن تا بیشتر بتونم کمکت کنم، اینم مد نظر داشته باش که دهنه قیچی مانند باز مثلث میتواند نشان دهنده مسیر باشد....
موفق باشید
|
جمعه 21 شهریور1392 - 12:59am |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
درود. لطفا در مورد این تندیس خوک راهنماییم کنید
|
جمعه 21 شهریور1392 - 1:16am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
salam7 نوشته است: درود. لطفا در مورد این تندیس خوک راهنماییم کنید دوست عزیز به نظر من این نمیتونه اصلا سنگ نشانه باشه! چون بغیر از اینکه نشانه نیست، جنس سنگ هم برای نشانه مناسب نسیت، طبیعیه!(متوجه هستم که منظورتون از خوک چیه، و شکلی که میفرمایید ملاحظه میکنم) دوست من چون خدا رو خوش نمیاد وقت و هزینه خودتون رو صرف یه مکان کنید بهتون پیشنهاد میکنم که دنبال نشانه مطمئن تری باشید، از این پنهان کاری ها زیاد تو ایران استفاده شده ولی نه اینکه...
موفق باشید
|
جمعه 21 شهریور1392 - 1:51am |
|
|
|