نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
haloo نوشته است: لطفا یکی در مورد عکس اردک که گذاشتم کمکم کنه اساتید محترم چرا به این اقا کمک نمیکنین بنده خدا چند پست زده کمک میخواد.
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 24 شهریور1392 - 2:33am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: haloo نوشته است: لطفا یکی در مورد عکس اردک که گذاشتم کمکم کنه اساتید محترم چرا به این اقا کمک نمیکنین بنده خدا چند پست زده کمک میخواد. سلام چون عکس ایشون باز نمیشه باید عکس رو دید بعد نظر داد به هر حال حالات کلی اردک بیان میشود علامت اردک اکثرا کنار مکانهایی است که اب وجود دارد مثل چشمه ها با تلاقها و غیره در اردک دو شاخصه نوک و دم بسیار مهم میباشند و باید به دقت این دو جهت بررسی شوند اگر اردک مشغول خوردن دانه است در روبروی نوک اردک انباری وجود خواهد داشت
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:05am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 12:24pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
سلام داداشم قسمت روبری اردک رو برسی کن کنار اون تخته سنگها
|
دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:39pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام استاد دستان میخاستم از شما تشکر کنم که بنده را نزد اقا مجتبی تاید کردید واقعا ممنونم با تشکر فراوان
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 28 شهریور1392 - 10:49am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
jafar نوشته است: سلام استاد دستان میخاستم از شما تشکر کنم که بنده را نزد اقا مجتبی تاید کردید واقعا ممنونم با تشکر فراوان خواهش میکنم جعفر جان
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
شنبه 30 شهریور1392 - 4:06am |
|
|
parsa333
|
سلام بعد از یک هفته یک اظهارنظری که نمیدونم اسمشو چی بذارم. دستون درد نکنه. من فکر کردم واقعا هدف کمک کردن به هم نه مسخره کردن. من نمیدونم کجای این عکسها خنده داره؟
|
شنبه 30 شهریور1392 - 11:49am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
az56 نوشته است: سلام لطفا راهنمايي كنيد كه اين سنگ صندلي هست يا نه ؟ اگه هست وقتي روش ميشيني لم ميدي سمت چپ تو ارتفاع به يه غار نگاه ميكني .اين سنگ توي شيب با 2متر ارتفاع از زمين كنار رودخونه است دوست عزیز این اصلا کار دست نیست موفق باشی
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
شنبه 30 شهریور1392 - 12:11pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
parsa333 نوشته است: سلام بعد از یک هفته یک اظهارنظری که نمیدونم اسمشو چی بذارم. دستون درد نکنه. من فکر کردم واقعا هدف کمک کردن به هم نه مسخره کردن. من نمیدونم کجای این عکسها خنده داره؟ باید روبه روی نگاهش بررسی بشه...لاکپشت و قورباغه چون دارای قداست خاصی بودند نزد مردم ، از اونها برای نشان قبر ودفینه استفاده میکردن...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
شنبه 30 شهریور1392 - 12:19pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ALI.D نوشته است: parsa333 نوشته است: سلام بعد از یک هفته یک اظهارنظری که نمیدونم اسمشو چی بذارم. دستون درد نکنه. من فکر کردم واقعا هدف کمک کردن به هم نه مسخره کردن. من نمیدونم کجای این عکسها خنده داره؟ باید روبه روی نگاهش بررسی بشه...لاکپشت و قورباغه چون دارای قداست خاصی بودند نزد مردم ، از اونها برای نشان قبر ودفینه استفاده میکردن... درسته علی جان اقای پارسا پاسخ شما در سخنتون نهفته هست باید در مقابل دید یک برامدگی و یا تل و تپه یا سنگ ریخته باشه همون برامدگی میتونه پاسخ سوال شماباشه فکر نمیکنم اصلا احتیاج به سوال کردن بوده باشه دوست عزیز
|
شنبه 30 شهریور1392 - 12:41pm |
|
|
|