نویسنده |
پیغام |
bardia92
کاربر فعال
|
سلام به اساتید ودوستان عزیز.کسی میدونی جوغن. مستطیل عمودی تقریبا شبیه پارچی که دسته ندارد روی سنگ. نشانه چی میتونه باشه. با تشکر
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 7:10pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز قسمت غرب عکس پایین ،همون عکس بالایی میشه که در مابین این دو نشانه 2 تا سکه اشکانی نقره پیدا شده .روی زمین دستان نوشته است: پاسخ سوال کمال عزیز:
تصویر اول متعلق به یک قبرستان باستانی میباشد که از قشرهای مختلف جامعه هستند، اگر تو قسمت رمزگشایی جوغن هار رو مطالعه کرده باشید توضیح دادم که این نمونه جوغن ها بر اساس صورتهای فلکی حکاکی شده اند که میتوان با تشخیص دادن نوع صورت فلکی اطلاعات دقیقی درباره موقع تدفین در سال و جایگاه اجتماعی اون ، نشان دادن مسیر و غیره میدهد که تشخیص اون مستلزم دانستن علم نجوم و یا حداقل شناخت صورتهای فلکی میباشد تا با دیدن اون بشود اون رو بررسی و مقایسه کرد من پیشنهاد میکنم که از یه اپراتور مجرب و دستگاه مطمئن کمک بگیرید و منطقه رو بررسی کنید، خود نشانه اشاره ای به بار ندارد ولی امکان اینکه در قبر فرد صاحب منصب چیز پیدا بشه هست...
در تصویر دوم که میتونه در دو حالت باشه یکی در عمق اینگونه نشانه به کار برده میشه و مسیر حفاری رو نشون میده و مورد دیگه که احتمالش هم زیاد هست جوغن متحرک است که باید حتما نشانه بعدی رو پیدا کنید و در قسمت شرق و غرب رو تا فاصله 200 متری جستجو کنید...
موفق باشید...
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 7:29pm |
|
|
felezjooo
کاربر فعال
|
kasra نوشته است: اگر امکان تهیه دستگاه ندارید قسمت جنوب غربی سنگ چین را تا یک متر حفاری کنید اگر در این فاصله به نشانه هایی همچون مهره و سفال برخوردید حفاری را ادامه دهید موفق و پیروزباشید آقا کسری .اگ ممکنه میشه نقطه ای که باید حفاری بشه رو برام دورش خط بکشید.سپاس
دوشیمنرسیمجنگجنرهدربان <--
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:24pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
با سلام خدمت تمامی دوستان
بخدا دوستان وقتی ادم یکی مثل این دوستمون اقا جعفر رو میبینه که با چه اشتیاقی وچه ذوقی در باره مکانش صحبت میکنه دلش کباب میشه همه دوستان حتما مکان اولی رو که شناسایی کردند به یاد دارن وحس اون لحظه شون یادشون هست ولی بعد از مدتی میبینند خبری نیست و تجربه بهشون ثابت میکنه که اگه تمام دستگاههای دنیا یه جارو بزنن که بار داره تا زمانی که بارو با دست خودشون لمس نکن باورشون نمیشه که اونجا بار داره این یک واقعیته محضه حالا دیگه با 2تا نشانه پیدا کردن دل گرم نمیشن وهمه دوستانی که تو این راه هستند میدونن وباهاش دست وپنجه نرم کردن نشانه ها هر جا بری هستن ولی تا به بار رسیدن در حد یک رویاست همه دوستان چه تو انجمن ها چه تو نت درد دلهای بزرگان این راه رو خوندن یا شنیدن که بعد از20سال از عمر گنچ پژوهیشان چیزی جز یک تجربه حاصل کارشان نیست حالا خود دایی خودم بعد از سالها در به دری تو کوه ها اخرش دست از پا درازتر و معتاد برگشت بماند یک در هزار هم موفق شدن دوستان گنج باید رزقی از طرف پروردرگار باشد بارها وبارها دیدیم یا شنیدیم کسی گنج پیدا کرده ولی دنبال گنج نبوده اتفاقی به گنج رسیده وبهتره بگیم رزقش بوده ولا غیر
دوستان بخدا قسم چند تن از اقوام با نخسه درون غار نزدیک به 8ماه شبانه روزی با چکش برقی به جون ساروج وهر روز میگفتن دیگه امروز تمومه یه روز میگفتن به هواکش رسیدیم یه روز میگفتن به دریچه رسیدیم واخر این امروز انگار خیال نداشت به پایان برسه ودست اخر ارمغانی جز دیسک کمر واسشون نداشت حالا داستان مفصلشو بعدا دریه فروم دیگه براتون میگم دوستان دل خوش این نباشید که درون قبری را بکاوید و ریتون کوروش یا داریوش را بیایید مگر غیر از این است که یه مفرغ اکسید شده در میاریم که نان خشکیم نمیخره این یعنی دنبال رزق زوری بودن هرچند همه اینو میدونیم ولی این خیال واهی شاید این جمعه بیاید را انقدر در ذهن میپرورانیم که ملکه ذهنمان شده وباهاش زندگی میکنیم و برامون اونقدر لذت بخشه که حاضریم همه چی رو واسش فدا کنیم مگر غیر این است که شب تا صبح به فکرشیم و رویا پردازی میکنیم شبا با رویای گنج میخابیم روزا به فکر اینکه الان تو انجمن چه خبره بچه ها چه پست جدیدی گذاشتن یه لحظه بیاید بیرون گود وایستید ویه نگاه به خودتون بندازید ببینید کجایید داری با خودت چی کار میکنی تا همین الانش یه نگاه به پشت سرمون بندازیم میبینید که خیلی بخودمون خسارت زدیم ولی امان ازاین خیال..........من خودم الان که دارم تایپ میکنم گرفتارشم دوستانی که تازه وارد این وادی شدید بنده حداقل 10مورد مکان باستانی به همراه نشانه سراغ دارم ولی به یکیشان نمیگم دل خوش نیستم ولی اعتماد ندارم لذا با یکی 2تا نشانه فکر نکنید به بار رسیدید و شروع به رویا پردازی کنید خیالتون راحت راحت من ودوستان این انجمنم (با توضیح دادن مکانتان و2تا عکسم نمیشه به شما کمک شایانی کنیم ) خودمن ودوستانم ازجمله اقا تهم واحسان که در این علم هم سر رشته دارن همشهری هستیم وبا استفاده ازتجربه هم که بعضی جاهارو با هم میریم کاوش وبااینکه تو خود محل هستیم وبا چشمان خدمون کاوش میکنیم بازم به نتیجه نمیرسیم البته لپ کلام اینه خودتان تلاش کنید یاد بگیرید قدرت تحلیلتون رو بالا ببرید که هرچی من گفتم تندی نری انجام بدی اخرشم بدون نتیجه ونامیدی بری سر زندگیت اخه من از رو عکس دارم میبینم اما شمابصورت زنده من به شما دوستان توصیه میکنم یه دور این تایپک رو بخونین خودتون یه چیزایی دستگیرتون میشه بعد بیاید عکس بزارید تا دوستان راهنمایتون بکنن ولی تورو خدا وارد این بازی خیمه شب بازی نشید میدونم شما هم مثل ماها که گوش نکردیم گوش نمی کنید حرف اخر معتادی به این قضیه چیزی نیست جز این که تا اخر عمر فکر وخیالش تا دم گور همراهیمون میکنه و این خودش ازار دهنده ست در اخر از تمامی دوستان واساتید عذر خواهی میکنم ببخشد زیاد شد
به قول یکی از دوستان به امید سوسوی زرد برای همگان
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:48pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
felezjooo نوشته است: آقا کسری .اگ ممکنه میشه نقطه ای که باید حفاری بشه رو برام دورش خط بکشید.سپاس دوست گرامی شمال و جنوب منطقه ای که عکس گرفتید را مشخص کنید تا فرمایشتان را اجرا کنم. موفق و پیروزباشید.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 9:06pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
با سلام.عزیزان کسی پیدا نمیشه جواب سوال منو بده?
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 9:48pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
جناب آریانا حرف شما کاملا درسته منم آدمهایی رو میشناسم که 30سال از عمرشونو تو این کار بودن وبه هیچ جایی نرسیدن اما چکار میشه کرد نه پول نه پارتی نه کار درست وحسابی والبته با این اوضاع اقتصادی افتزاح یا باید خودومنو به دار بیاویزیم یاباید دنبال این کارها بریم به امید خدا شاید دری به تخته خورد ما شانس اوردیم من خودم اگه یه کار درست و حسابی داشتم دنبال این کا را نمی رفتم نا امید شیطان است
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 11:55pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
هعییی روزگار دمتون گرم که روشنفکرید ممنونم ازتون اقایون اریانا2014 و مرلین عزیز دقیقا همه گرفتار و بدبختیم که اومدیم شاید یه چیزی بتونیم نصیب کنیم برا خودمون اما بهتره کل زندگیتون رو رو این مقوله بکار نبرید و بقرول یارو اول کار اصلی و دوم گنجیابی برای تفریحمون باشه.اما اریانا عزیز چنان گفتی که دیگه همه نا امید شدند به این شوریها هم نیست خیلیها درمیارن و دراوردن اما خوب همه رو که تحت نظر نداریم بگیم این دراورده اون دراورده.. در کل در نومیدی بسی امید است پایان شب سیاه چه خوب هست
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
دوشنبه 31 شهریور1392 - 12:17am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
درود بر عمو اکسپلورر
ممنونم عمو اکسپلورر عزیز که عمل دوستیابی رو هم انجام میدید
دوستان میدونید چرا به عمو اکسپلورر میگم عمو اخه تو یه پستی از عمو اکسپلورر
خوندم که عمو اکسپلور 30 سال پیش میرفته کاوش حالا با احتساب به اینکه
اونموقع ایشون حداقل یه 17_ 18 سالی داشتن دیگه خودتون حساب کنید
پس از این به بعد یادتون نره چی؟ عمو اکسپلورر
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
دوشنبه 31 شهریور1392 - 12:22am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
دکتر حسابی.
|
دوشنبه 31 شهریور1392 - 12:38am |
|
|
|